keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Uudistus, mikä se mahtaakaan olla OwO?

Alien-pentu: Moi vaan kaikille, minä täällä, Alien-pentu joka tunnetaan myös nimellä Alien-Chan :) Saanen esitellä teille, hyvät lukijat, blogini uudistuksen....ta-daa, toinen kirjoittaja !!!

Yulia: Heipsan! ^^

Alien-pentu: Yulia on hyvä ystäväni, johon tutustuin tuossa viime syksyn alussa menessäni lukioon ^^ olen osittain saanut tartutettua nukke intoa häneenkin, tosin vielä ei ole yhtään Monsteria päätynyt Yulian luo asumaan, mutta ehkä vielä tässä joku kaunis päivä, vai mitä Yulia?

Yulia: Tietenkin! :D Alien-chanin nukkeinnostus on sen verran tarttuvaa.. ;)

Alien-pentu: katsotaan jos nukkeinto tarttuisi vielä enemmän blogatessa...Yulian pääasiallisiin bloggaus tehtäviin täällä Alien-Chanin nukeissa kuuluu osan minun tekstejeni kieliopin korjaaminen, Yulialla on jonkin sortin pakko mielle kieliopin suhteen...

Yulia: KRÖHÖM ei pakkomielle, vaan.. noh. Ihan sama. En myönnä mitään. :D Olet vaan Alien itse kovin huolimaton. ;) (Nämäkin tekstit tuli korjattua...)

Alien-pentu: Yulia saa myös julkaista omia nukkeihin liittyviä tekstejä täällä, voisit esim. päivittää liima-ongelman ja mattel-valitusten uusimmat käänteet aina välillä tänne? (Kiitos tekstin korjauksesta)

Yulia: Jep jep, hoituu! ^^

Alien-pentu: Sitten myös nukkeinfosivu kaipaisi päivitystä, vink vink...

Yulia: Oli kyllä selkeä vinkkaus :D

Alien-pentu: Kiitokset Yulialle siitä että suostui lähtemään tähän nukkehullunmyllyyn mukaan jakamaan innostukseni nukkeja - ja myös ärsyyntymiseni mattelia kohtaan OwO!!! Odotan innolla mitä keksit, ja sitä että pääset kunnolla mukaan bloggaamisen ja nukkejen ihmeelliseen maailmaan !!! Tervetuloa kirjoittamaan Alien-Chanin nukkeja !!!

Yulia: Tack så mycket! :D

Alien-pentu: Kiitokset myös lukijoille ja toivottavasti pidätte siitä että Alien-Chanin nukkeja ylläpitää tästä eteenpäin kaksi kummallista olentoa, muistakaahan kommentoida nwn!

13 kommenttia:

  1. Oi, jeejee! :-D Yulian tekstejä innolla odottaessa. ^__^

    VastaaPoista
  2. Uuuu :3 Kiwaa, Yulian (ja tietty Alienin) postauksia odottelemassa! ♥

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa Yulian:3 odotan innolla teidän postauksia:D

    VastaaPoista
  4. Tervetuloa Yulia ~ Otan sinut avosylin vastaan. Minullakin jonkin sortin pakkomielle korjailla kaikkea väärin kirjoitettua ;D Hyvä että Alienille saadaan joku pitämään opetusta >8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Haha, hyvä etten ole ainoa kielioppikorjailija ^^ Ja johan se onkin jo korkea aika siistiä vähän näitä Alienin tekstejä! ;)

      Poista
  5. Tervetuloa!!!! Odotan innolla tekstejäsi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English