perjantai 18. tammikuuta 2013

14 pientä kaljua nukkea :(

the-clue-issue

Nyt on sitten kaikkien neljäntoista liimaongelmaisen nuken hiukset saatu pois, ilman suurempia vahinkoja (osa custom työstä kärsi väkivaltaisen liiman revintä operaation aikana) nyt pitäisi saada neideille uudet kuidut, saapahan nähdä korvaako mattel tämän jotenkin minulle...

the-clue-issue

Anna-Mari ja Tooru :( Anna-Marin suhteen minulla on jo pieniä suunnitelmia, ajattelin että hänelle voisi ehkä hankkia valkoiset hiukset. Toorun suhteen suunnitelmia ei ole vielä syntynyt, ehkä vihreät? ruskeat?

the-clue-issue

Miku, Puupin Mio ja Miyuki. Mikun kohdalla on jo pienimuotoisia suunnitelmia (mohairia, kukkia, puita ja muuta hullua...), Mion suhteen suunnitelmia ei ole ja Miyukin suhteenkaan päästäni ei nyt löydy mitään, ehkä pitkät mustat hiukset? Miyukin suhteen tässä vielä itkettää se että tytön koko keho on edelleen ihan tahmassa, pitää vielä koittaa pestä pois :(

the-clue-issue

Sweet 1600 Frankie, Ghouls Rule Draculaura, Pikku robotti (edelleen nimi vähäsen hakusessa) ja Chika. Tämän nelikon suhteen ei ole vielä minkäänlaisia suunnitelmia, Chika tosin voisi saada lyhyet hiukset?

the-clue-issue

Rin ja Venus. Rinin suhteen ei vielä ole suunnitelmia, mutta Venuksen suunnitelmat ovat jo aika pitkällä ---> kukkia, violetti ja ehkä vihreää tai valkoista...

the-clue-issue

Anceliga, Ghouls Rule Frankie ja Alex-Sandra. Anceligalle jotain pitkää, vaaleaa ja tyttömäistä ^^ Ghouls Rule Frankiesta en vielä tiedä, enkä kyllä Alexistakaan, jonka kasvot osittain tuhoutuivat kuuman veden vaikutuksesta ("vanha" kustomi ajalta jolloin käytin vielä kynsilakkaa, muuttui sitten tahmaksi)

Ottaa kyllä todella paljon päähän tämä mattelin liimasekoilu, etenkin kun osalla noista nukeistani on todella paljon tunnearvoa (esim. Miyuki jonka sain isältäni ;___;) ja osa sitten on maksanut paljon (esim. Sweet 1600 Frankie maksoi 40e) ja yht äkkiä ne uhkasivat tuhoutua jonkin typerän liiman takia :((( Ai niin liimasta puheen ollen, tein havainnoin liittyen nukkejen liimaan:
liimaa poistaessani huomasin että osalta se ei lähdekkään niin vain vaan piti keksiä keino pehmittää liimaa hiukan, lillutin nukkejeni päitä tulikuumassa vedessä (niin kuumassa että siitä olisi voinut saada palovamman) ja sitten kun kokeili liima lähti todell helposti pinseteillä repimällä, eli liimalla on jokin yhteys tulikuumaan veteen joka saattaa pehmittää sitä huomattavasti O.O? on se kyllä kumma jos niiden liima ei ihan oikeasti kestä tulikuumaa vettä, mistäköhän se johtuisi, kenelläkään mitään hajua???

muistakaahan kommentoida :)

Täältä lähtee kohta asiakaspalautuksena oikein mukava paketti mattelille, joka tulee sisältämään kaikkien niiden nukkejeni hiukset ja liimat jotka jouduin kovalla työllä poistamaan nukkejeni päistä >:) kiitokset vaan mattelille "hyvin" tehdystä työstä...

47 kommenttia:

  1. Näyttääpä surkeilta :-( Onneksi sinulla on silti toivoa nukkejen suhteen. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä toivoa löytyy ja paljon ja koitan ottaa tästä ilon irti, koska nythän saan nukeilleni periaatteessa minkälaiset hiukset vain haluan ;D

      Poista
  2. olisi kiva tietää (äitini kysyi tätä minulta) että saako sen liiman nukkejen päästä sillee ett ne alkuperäset hiukset kuitenki jäis siihen nukkeen?äiti kyll mietti ett se liima lähtis nukkejen hiuksesita pois jos sen liuottas tulikuumas vees. mutt kysyinpähän että onko mahollista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouduin kans poistamaan hiukset Rochellelta ja tuon työn perusteella arvelisin, että pään sisältä liiman poisto on varmaan melko mahdotonta niin, että hiukset säästyisi. Sitä on siellä niin paljon ja mahdottomina klöntteinä hiuksissa. Jotkut reroottaajat on myös arvelleet jollain nettisivulla (jota en nyt enää muista,) että nuken hiukset on tehty niin, että liima on ainoa mikä pitää niitä kiinni nuken päässä. Itse en ole ainakaan saanut pestyä liimaa pois edes nukkejen hiusjuurista, joten olen vähän sillä kannalla, että ainoa tiedossa oleva keino nuken pelastamiseen liimaongelman ilmettyä on hiusten ja pään sisällä olevan liiman poisto ja sitten uusien hiusten teko :(

      Poista
    2. Minun tietääkseni nukkeilijat kautta maailman eivät vielä ole onnistuneet löytämään muuta keinoa pelastaa nukkeja liimalta kuin kaljuksi ajeleminen, jostain vauvan talkki jutusta kuulin kyllä yoru mistin blogissa (Monsterfield)? tuossa liuotetaan liima pois kuumassa vedessä on yksi huonopuoli, se että:
      1. liima leviäisi ympäriinsä
      2. liima on ainut asia joka pitää nuken hiukset nuken päässä kiinni, joten jos liiman saa otettua pois, hiukset mitä luultavammin tipahtavat sitten pois (tuo koskee vain indonesiassa tehtyjä nukkeja)
      joten voimme päätyä lopputulokseen ettei nuken päästä saa liimoja pois siten että alkuperäiset hiukset säilyisivät ja jos saisi alkuperäiset hiukset mitä luultavammin tipahtaisivat nuken päästä.

      Poista
  3. Huh melkoisen homman oot kyllä tehnyt. Aika monta tuntia varmaan meni ennen kuin hiukset oli pois. Vähän on surullinen näky kyllä. Mut toivotaan, että Mattelilta tulee jonkinlaista korvausta ja saat tyttösistäsi entistä ehommat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kova homma tuossa kyllä oli, mutta kun sen organisoi oikein (tuntui ihan liukuhihna työltä) se meni yllättävän nopeasti :) etenkin kun on kipeenä kotona, niin mitä muutakaan sitä tekisi? paitsi toki niistäisi nenäänsä jatkuvasti...Jep jep toivotaan että ymmärtävät mattelilla tämän ongelman ja kuinka paljon harmia tästä on koitunut ja tajuaisivat korvata jotenkin ;)

      Poista
  4. Nukkejen arvo kyllä tippuu nollaan, kun tukka revitään irti.
    Itselläni suurin osa nukeista on laatikoissaan avaamattomina ja siellä pysyvät, joten valuvat liimat ovat sitten 100 vuoden päästä seuraavan omistan ongelma, kun jälkeläiset nettoavat miljoonia liimavammaisilla nukeillani. Ja mitä olen salaisilta agenteiltani (Okei vakiolelukauppani: MUOVIEPOX!! omistajilta) kuullut niin Mattel on myynyt tai myymässä kuulemma Monster High nukkien oikeudet...?

    http://lolacreeps.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo kyl koskaan tajunnu et mitä iloo on pitää nukkei laatikossa o.0 Samaha se on sit käydä hypistelee niit vaik siel kaupan hyllyillä.

      Poista
    2. Minä puolestani olen ollut huomaavinani, että kauniisti rerootatut ja customoidut nuket ovat kovastikin hinnoissaan esim. ebayssa ;)

      Poista
    3. No mie taidan olla enempi keräilijä... En ollut ikinä niitä tyttöjä jotka leikkeli barbeilta tukkaa tms. Ja tosiaan Customoidun nuken arvo saattaa nousta tietyissä piireissä, mutta esimerkiksi, parin markan ysäriturtles saattaa alkupärispakkauksessa olla satojen eurojen hintainen...
      Mutta mie olenkin tylsä vanha kääkkä.

      Poista
    4. Lola loolle:
      Joudun nyt kyllä olemaan jyrkästi erimieltä kanssasi, nukkejeni arvo ei kyllä ihan nollaan asti ole tässä tipahtanut ja en ole repinyt heidän hiuksiaan pois vaan ottin ne irti "ammattimaisesti". Kyllä sinullekkin tämän kanssa saattaa ongelmia tulla vaikka pidätkin vain laatikoissa, koska pahimmissa tapauksissa liima rupeaa vuotamaan laatikostakin läpi...Minulle ei ole tärkeintä nukkejeni rahallinen arvo (toisin kuin sinulle omiesi, mitkä kauppaat joskus vielä kiskuri hintaan?) vaan tunnearvo, joten en sinäänsä ajattele arvon laskua mutta jos tässä nyt arvosta puhutaan niin huomioidaan että tällä hetkellä ebay:ssa kauniisti kustomoituja monster high nukkeja myydään huomattavasti kalliimmalla kuin alkuperäisiä, niin väliaikaisella arvonlaskulla ei ole tippaakaan väliä ;D +kunnon nukkeharrastajana (luen kunnon nukkeharrastajiksi ne jotka uskaltavat ottaa nuket laatikoista ulos eli kustomoijat ja keräilijät, nukkejen pitäminen laatikoissaan ja niiden hamstraaminen on enemmän sijoittamista kuin nukkejen harrastamista), minulle itselleni ei ainakaan olisi mitään iloa nukeista jotka istua nököttäisivät laatikoissaan hyllyn päällä, mitä hauskaa siinä nyt olisi hmm?

      Anonyymille:
      En minäkään, mutta kaipa niille jotka haluavat lyödä rahoiksi on siitä jotain iloa?

      Yoru Mistille:
      Itse olen huomannut ihan saman, sillä esim ebayssa:
      Basic 1 Frankie Stein maksoi 60 dollaria
      kun sitten taas kustomoitu monster high nukke maksoi 100 dollaria
      pikkuinen ero vai mitä ;DDD ? tuon eron takia en ymmärrä miksi osa on niin kovasti nukkejen kustomointia vastaan hmm (toki saa olla keräilijöitä, mutta ei tarvitse tulla kustomoijia haukkumaan ;) )

      Poista
  5. Mullakin on viidestä nukesta yhdellä tällä hetkellä havaittavissa liimaongelmaa.... Rochelle, ylläripylläri. Toivon, että mun Venus ei joudu kärsimään, koska rakastan sitä <3 mutta se on tuotettu indonesiassa :------c yyyyyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Surullista nukkejesi kannalta :( toivotaan ettei Venuksesi joudu kärsimään, omani joutui ;___;

      Poista
  6. Mio-parka. D:

    - Puupi

    VastaaPoista
  7. Voeeeg oikeasti että olensuuttunut mattelille ._. Ihanat söpöt pikkuisesi on nyt tuossa kunnossa >_< (en velehtele ne on suloisia noinkin :D) Mutta kuiteskin kurja juttu :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ole ainut joka on suuttunut mattelille, päätin lähettää mattelille asiakaspalautuksena nukkejeni hiukset+liimat, viallisen tuotteen saa aina palauttaa eikös niin OwO? niin ovat, kyllähän ne näyttävät suloisilta noinkin mutta ovat suloisempia hiukset päässä ;) ilmoita muuten minulle kun saat sen lukijat kohdan laitettua sinne blogiisi, täällä olisi yksi innokas lukija :)

      Poista
  8. Voi nukkeparat ! Ihan kauheaa katsella heitä noin. Chika... Angelica... mun lempparit.. eiii.. No, sä olet onneksi niin taitava että kyllä tästä selvitään ! :3 Luotan kykyihisi. ♥
    Lola Loo: Ei, väärässä olet. Hiuksien leikkely juuri PELASTAA nuket. Mitä ihmettä siis oikein selität ? Tahmaisetko niiden sitten pitäisi olla ? öwö

    VastaaPoista
  9. Voi nukkeja ;< varmasti tosi raskasta tollanen eikä oo kyl mikää halpa lysti lähteä uusia kuituja jokaisen päähä laittamaan. Itelläki kököttelee vielä yks kokonaan kalju ja kaks puolikaljua nukkea tuolla hyllynpäällä, kuidut loppui kesken :I
    Toivottavasti saat korvausta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuossa laskeskelin että jos tilaan dollyhairista, tulee maksamaan 130 euroa ja risat +vielä postikulut -____-' toivottavasti mattel voisi korvata minulle edes jotain jotta uusien kuitujen osto ei tulisi niin kalliiksi :'( ai sinultakin löytyy kaljupäitä sieltä, no toivottavasti saadaan molemmat omat nukkemme kuntoon ja piakkoin :)

      Poista
    2. No ois kyl reilua jos saisit korvauksia tosta, onha tommone iha kohtuutonta et pulju ite tekee tuotteet halvalla ja sitte ostajat kärsii siitä. Mun mustavalko frankiella (sillä uimapuku versiolla) oli kyl iha järkyttävän liimaset hiukset, ei voinu tehä muutaku leikata ne. :/ toivottavasti muutki nukkeharrastajat sais korvauksia.

      Juuh löytyyhän multa, mutta omasta tahdostani oon ne hiukset leikelly pois. Kyl nää tästä järjestyy :3

      Poista
    3. Niimpä se on ihan kohtuutonta kuluttajia kohtaan, etenkin kun nukkejen pakkauksissa ei lue sanaankaan liiman aiheuttamista ongelmista, eikä nukkea voi tarkistaa liiman varalta osto tilanteessa, se on kuin ostaisi sian säkissä, mutta tosin tiedät vain sen että minkä mallisen sian olet ostamassa...

      Minullakin oli joskus suunnitelmissa vaihtaa uudet kuidut parille nukelle ihan "vapaaehtoisesti" mutta nyt en kyllä lähde vetämään kenenkään hiuksia pois jos on oikeasti hyvä kuntoiset ja liimattomat :)

      Poista
  10. Mulla on 16 nukkea, niistä 5 on Kiinassa tehty ja loput Indonesiassa. Kellään ei ole ollut liimaongelmaa, ehkä hieman vain rasvaisuuden tuntua. Ihmeellistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No rasvaisuuden tuntu on just sitä liimaongelmaa.

      Poista
    2. Liimaongelma tuntuu nuken hiuksissa tältä: rasvaiset, likaisen ja tahmaisen tuntuiset, eli jos nukkesi hiukset tuntuvat rasvaisilta nukkesi kärsii liima ongelmasta :(

      Poista
  11. Mul on 4 nukkee clawdeen,venus ja opereta ja tietty yks silmänen lagoona. Mä en tykkää hirveest mun venuksest sen hiukaset tippuu päästä sen täkiä olen joutunyt leikkelemään tämän neidin hiuksia lyhyeksi ja vaara venuksen kaljunkohta alkaa irrota jos se pääsee kastumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tippuvat päästä O.O? olisikohan Venukseltasi unohdettu tehtaalla laittaa liimat päähän tai sitten sitä voi olla jotenkin liian vähän tai jotain? ompa kumma juttu Venuksesi kohdalla, minun Venukselta "kaljukohta" ei irronnut edes kuumassa vedessä kokonaan...

      Poista
  12. Käykää kattos monsterhhighfanclubi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin katsomassa :) tuossa osoitteessa on tapahtunut näemmä kirjoitusvirhe, en meinannut löytää ensin perille, osoitehan taitaa olla tämä: monsterhighfanclub.blogspot.fi eikös vain?

      Poista
  13. Jep;) juliutuksella on tämä kirjoittaminen vähän hakusessa :D
    -Enbuske-

    VastaaPoista
  14. Siis voisiko joku nyt selittää tän liimahössäkän ihan alusta loppuun, koska en todellakaan tajua tästä mitään? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No selitetäämpä, toivottavasti tästä selityksestäni saa sitten jotain selkoa ;D

      Eli mattel valmistaa Monster High nukkeja Kiinassa ja Indonesiassa. Indonesiassa tehdyt nuket eroavat kiinalaisista sillä että nukkejen hiusten kiinnitykseen käytetään liimaa ja nuket ovat hintaluokaltaan yleensä kalliimpia kuin kiinassa tehdyt. No nyt kumminkin Indonesiassa tehdyissä Monster high nukeissa on ilmennyt sen liiman kanssa ongelmia jolla hiukset on kiinnitetty. Liima saattaa tietyissä vielä tuntemattomissa olosuhteissa ruveta vuotamaan nuken pään sisältä nuken hiusreikien kautta ulos. Ei siinä muuten mitään pahaa olisi mutta kyseinen liima pilaa nuken hiukset muuttamalla ne tahmeiksi ja rasvaisen tuntuisiksi, ja jos liimaa ei yritä pysäyttää mitenkään se pilaa lopulta nuken hiukset kokonaan. Hiuksista liima yleensä valuu nuken vartaloon tahmaten sen ainakin selästä lähes kokonaan. Nukkeilijat kautta maailman eivät vielä ole onnistuneet keksimään ratkaisua tähän ongelmaan, muuta kuin nuken kaljuksi ajeleminen ja liiman poistaminen pään sisältä.

      toivottavasti tämä valaisi sinua liima ongelman suhteen :)

      Poista
  15. Vähän aiheesta hakusessa, mutta pikku robotin nimi vois olla vaikka Cipper ( copper tarkoittaa englanniksi kuparia)

    t nuottiteline

    VastaaPoista
  16. Alien-Chan, eikö se olekkin niin että jos antaa liimaongelman olla niin että ei tee mitään se valuu sitten hiuksia pitkin nuken vartaloon joka tulee tahmaiseksi ja pilaa nuken? Onko järkevää jättää nukke jolla on liimaongelma omaan alkuperäiseen pakkaukseen? Entä jos liima on jo ehtinyt valua nuken vartaloon ja pilannut sen niin miten sen saa pois?

    - January

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm kyllähän se niin taitaa olla että se valuu hiuksista nuken vartaloon (minulla Miyukin selkä on ihan liimassa) ja kyllä se pilaa nuken. Vaikea sanoa onko se järkevää jättää omaan pakkaukseensa, sillä auttaisiko se ongelmaan jotenkin? ei luultavasti. Itse olen pessyt liimaa pois ahkerasti Fairylla ja tulikuuma vesi tuntuu auttavan asiaan kummasti ;)

      Poista
  17. voi noita sun nukkeja :-(. Mä en uskalla ajella omien nukkejeni hiuksia o_O. T: Sipu

    VastaaPoista
  18. Sanon tähän nyt ihan yleisesti kaikille jotka nyt pitävät minua inhottavana ja ärsyttävänä ääliönä, joka vaan ostaa nuket kaupasta myydäkseen ne eteenpäin, että en ole sellainen. Minusta nuket ovat kauniimpia pakkauksineen päivineen, olen aikuinen 1 lapsen äiti, enkä ehdi ''leikkimään''
    (shoottailemaan näpräilemään ja customoimaan)
    nukeilla, mutta rakastan nukkeja todella paljon, ja säilytän ne vitriinissä, ja voin kyllä sanoa, että tarkistan jokaisen nukkeni jonka olen ottanut ulos pakkauksestaan jahka saan ne tuolta muuttolaatikosta (meillä on remontti) ja jos niissä on liimaongelmia, otan yhteyttä mattelille, (joskaan en odota saavani mitään vastausta) mutten poista niiltä hiuksia, koska en itse välitä customoiduista nukeista, vaikka kyseisen taidon omaankin. Minulla on kuitenkin monen vuoden hartsiharrastus tässä takana, ja lopetin harrastuksen juuri siksi, että tykkäsin enemmänkin vain ihastella nukkejani, ja siksi koin MH nukkien olevan enemmän minun alaani, ne ovat valmiiksi kauniita. Enkä todellakaan tarkoittanut mitään pahaa, ensimmäisellä kommentillani, koen vain, että hiusten irroittaminen tulee sinulle todella kalliiksi ja työlääksi, koska kuidut eivät ole ihan ilmaisia enkä usko, että Mattel korvaa mitenkään sinulle aiheutuneita vahinkoja, koska maailmassa on sinun lisäksesi satoja ellei tuhansia muitakin joille he ovat aiheuttaneet harmia.
    + että sitä liimaa tuskin on siellä päässä litratolkulla, joten se tuskin valuu esim. laatikosta läpi, tai muutenkaan kovin pitkälle.

    Tästä tuli nyt romaani, mutta jos vain joku jaksoi sen lukea läpi olen kiitollinen,
    koska minulle tuli teidän sanomisistanne todella todella harmistunut olo.
    Itse halusin nimittäin alunperin ottaa kaikki nuket pois bokseistaan, mutta mieheni kehoitti minua pitämään ne laatikoissaan, ja olen tyytyväinen tähän valintaan.





    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei se varmaan läpi valu mut jossain foorumeilla harrastajat on sanonu et nuken avatessa laatikkoki on tahriintunu liimaan nuken pään kohdalta. tiedä sit. ja ei tosiaankaa kade pitää nukkeja laatikos vaan siksi et ku mies niin haluu jos kerran ite halus alunperin ottaa ne pois. ja kai tohon on joku kuluttajalakijuttu olemas et valmistusvirheiset on oikeus palauttaa ja pitäs saada uus tilalle tai joku korvaus.

      Poista
  19. Jos Alien edes luet tätä kommenttia niin mietippä Anceligalle ruskeita hiuksia ne näyttää sinertävää vasten kivalta;)

    VastaaPoista
  20. No voi voi. Omapahan on ongelmasi ku leikkasit ne pois. Turhaa surkuttelet siinä. Itellänikin on 19 nukkea ja kenenkään hiukset ei tunnu limasilta, enkä aijo leikata niitä. Sit tää teijän kaikkien blogien "liimahuuma" onkin vaa jonkuu aloittama juoru joka on sit aiheuttan tämmöstä. Ostan vieläkin nukkeja, (monster high) en lopeta niitten ostelua jonkun muka liimaongelman vuoksi. Mun nukkejen hiukset on normit, ja mistä sitä tietää jos se ei ookkaan liimaa? Ja voi elämä, ite en leikkais nukkejeni hiuksia jos ne tuntuu limasilta. En oo niin tyhmä, sori nyt vaan.

    VastaaPoista
  21. mut onkohan sitten ´´nukke tahmahiuksineen´´ kuva muoksittu jos Sä Anonyymi väität noin? Mullakin on sikana indonesia nukkeja ja nei ei kärsi. Tuttavillakin on Rochellet eikä ne kärsi! Niin mitenhän on asiat oikeasti?



    -cupcakegoolie

    VastaaPoista
  22. mietin että onko tuo nimimerkitön anonyymi vai MH-bloggaajat oikeassa ta kummat on oikeassa+?




    -cupcakegoolie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se kerro sitä jos ei ole omaa blogia onko järkevä ihminen.

      Poista
  23. Mitä tarkoitat,Anonyymi?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English