torstai 17. tammikuuta 2013

Päivityksiä ja Tarinoita nukeilleni :)

Olen tässä nyt bloggaamisen osalta viettänyt pienimuotoista hiljattaiseloa, koulukiireiden takia ja nyt ei ole oikein tullut mitään asiaa nukeista kun olen vain putsaillut liimaongelmista kärsiviäni nukkejani ajelemalla kaljuksi :( mutta jotakin täällä blogissa olen tehnyt; päivitin nukkejeni profiilit Yuukiin asti ja lisäsin paljon paljon tietoa, kuten mm. Tarina kohdan joka raottaa hyvin nukkejeni tarinoita ja menneisyyttä. Käykää toki vilkaisemassa uudistuneita profiileita tuolla "nukkeni" kohdassa :) sieltä löytyy nyt mm. paljon tietoa Cleon ja Yuukin menneisyyksistä...Yuukin menneisyydestä selviää vihdoinkin se että kenet hän on oikein menettänyt, silloin joskus (vihjasi menettäneensä jonkun vanhoissa kuvatarinoissa) pyrin myös päivittämään piakkoin myös muita sivuja OwO! muistakaahan kommentoida ja mahdollisesti valittaa mattelille jos nukkenne kärsivät siitä ikävästä liima ongelmasta josta kerroin pari postausta sitten...

8 kommenttia:

  1. yuukin tarina on todella kaunis :)) kuinka vanha yuuki oli kun tämä surullinen tapahtuma tapahtui??
    ~Ninnuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) mielikuvituksestani löytyy kyllä jänniä tarinoita...

      Hmm odotas...en ole vielä lyönyt lukkoon nukeilleni mitään ikiä mutta jos oletetaan että tapahtuneesta olisi kulunut 1-3 vuotta ja Yuuki on nukkejen nuorimmaisia, eli ehkä noin 15-17 vuotta jolloin oli sitten kulunut vuosi tai kolme Yuukin olisi pitänyt olla 14-16 vuotta (14 on "ala ikäraja" Yuukin menneisyyden tapahtumalle pienessä päässäni) mennettäessään Ichiron?

      Poista
  2. Kirjoitin tämän saman tuonne kustomointitarvikkeet kohtaan, mutta siirrän tämän tänne,että huomaat sen.

    Ostin tänään jotain FolkArt ainetta. Siellä kaupassa ne sanoivat, että sitä käytetään joihinkin maalauksiin ja se kävisi, koska se maalikin on muovia. Mietin vain voisiko sillä lakata nuket.

    Miten noita kuivapastelliliituja käytetään? Otetaanko ne pois paketista ja laitetaan, kuin tavallisella liidulla. Olen ajatellut, että ne ovat kuin luomiväriä ja ne laittaisiin siveltimellä.

    Onko vanhat meikit pakko ottaa pois, kun kustomoi. Pikkusiskoni ei ehkä haluaisi, että otan nukkien vanhat meikit pois, koska hän saattaisi haluta ne takaisin.

    Ja jos pikkusiskoni nukkeille ilmenisi tuo liima ongelma, miten vaikeaa on laittaa nukeille uudet kuidut tai mitkä ovatkaan ne hiukset?

    Kiitos "ammattilaisen" vinkeistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm en oikein tiedä tuosta FolkArt aineesta, kun en ole siihen ennen missään törmännyt, mitä tuote selosteessa siitä sanotaan? tarkista ettei aine ainakaan ole öljypohjainen tai mitään sellaista ennen kuin kokeilet nukkeen(öljypohjaisilla/öljy tuotteilla ikävä tapa tuhota nuket) vaikea sanoa juuta taikka jaata kun en ole itse ainetta nähnyt, osaisiko kukaan muu sanoa tähän mitään?

      Itse käytän kuivapastelliliituja siten että otan liidun, raastan siitä veitsellä tai vastaavalla pientä pölyjä ja levitän pölyn nuken kasvoissa haluttuun kohtaan siveltimellä, mutta jotkut kustomoijat käyttävät niitä myös siten että he ottavat kuivapastelli liiduta suoraan ilman raastamista siveltimeen väriä ja laittavat nukkeen...katso kustomointi nurkasta ss-lagoonalle tekemäni kustomointi juttu, siinä käsittelin myös kuivapastelliliitujen käyttöä ;D

      Riippuu kuinka paljon nukkea aikoo kustomoida, se on ihan kiinni siitä, mutta yleensä lähes joka tapauksessa vanhat meikit "menevät pois" jos pikkusiskosi ei halua nukeilta alkuperäismeikkejä pois (tai ei ole varma asiasta), suosittelen ostamaan jonkun halvempaa hintaluokkaa olevan MH-nuken kustomointi kohteeksi jottei tule turhaa eripuraa siskon kanssa ;) muutenkin se on kannattavaa jos on ensimmäistä kertaa kustomoimassa.

      En ole täysin varma sen uusien kuitujen laittamisen vaikeusasteesta, kun en ole vielä sitä tehnyt, mutta se riippuu siitä että tekeekö re-root-machinella vai ihan käsityönä neulalla (neulalla on työläämpi, mutta lopputulos on varmenpi?) täältä löytyy nukkekuituja yms: www.dollyhair.com siellä oli muistaakseni myös nukkejen kuitujen kiinnitykseen liittyviä vinkkejä yms. ja youtubesta löytyy aiheeseen liittyen paljon videoita.

      Vai että ihan "ammattilaisen"? aha ha hah, otan tuon kohteliaisuutena, kiitos ja kummarrus ;DDD

      Poista
    2. Ne pikkusiskon nuket ovat monster high nukkeja, mutta hänelle hyvin arvokkaita.

      Ei siinä purkissa lue mitään aineista ja ne siellä kaupassa ne puhuivat, että sitä käytetään jossain onko ne nyt öljyvärejä jotka ovat muovia tai jotain. Ne puhuivat, että se maali on muovia ja sitä ainetta laitetaan siihen päälle. En kyllä usko,että siinä on öljyä. Miten sen öljyn pilaamisen näkee? Tuleeko siihen nukkeen jotain jälkiä siitä öljystä?
      Tässä purkissa lukee:
      plaid
      folkart
      outdoor
      gloss sealer
      brillant
      isolant extérieur
      sellador del brillo
      para exteriores 895
      -durable, polyurethane
      -non-yellowing

      stir gently. do not shake. apply two coats ovet any cured surface. wait 30 minutes between coats. cleans up while wet with sopa and water. made in usa

      1997 plaid enterprises inc norcross ga 30091-7600 895label 12/97 conforms to astm d-4235

      Jos ymmärrät tuosta jotain tai saat selville niin auttaisitko. Ja olet sinä ammattilainen minuun verrattuna ja kustomointisi on aika hienon näköistä. Harmi se liima ongelma, kun joillakin ei harrastajilla pikkulapsilla nuket menee yhtäkkiä pilalle sellaisen mömmöliiman peittoon.

      Poista
    3. Jos nuket ovat arvokkaita pikkusiskollesi, kannattaa ostaa itselle kustomointi tarkoitukseen ihan oma nukke ;)

      todella vaikea sanoa tuosta folkart aineesta, mutta jos se on tarkoitettu suojaamaan akryylimaaleja niin periaatteessahan se kai kävisi? jos olet epävarma sen suhteen älä kokeile nukkeihin, mutta voit toki kokeilla käykö jos uskallat...

      öljy syövyttää nukkejen muovia, eli nukke menee ihan piloille öljyn kanssa :( minun Ryooltani syöpyi osittain kädestä päälimmäistä muovikerrosta pois kun käytin ei sopivaa kynsilakan poistoainetta (öljypohjainen) ja nyt näyttää siltä kuin siinä olisi palovamma.

      Poista
  3. Voi että, ihanat tarinat Yuukilla ja Cleolla ! <3 Erityisesti Yuukin oma oli mieleeni. Tosi surullinen ja ihana, tuli melkein tippa linssiin. :'c

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English