keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Monster High "uutisia" ja pikku ostosretki :)

Kävin tässä toissa päivänä vähäsen katselemassa kauppojen Monster High valikoimaa, siinä samalla kun kävin ostamassa uuden keittiön ja jatkojohtaja yms. nukkekotiini (laitan kuvat myöhemmin uudistetusta keittiöstä).

Anttilassa oli kyllä todella huono valikoima, siis parit SS-Ghouliat ja Jackson Jekyllit, ei muuta. Sen jälkeen suuntasin Prismaan jossa törmäsin samoihin nukkeihin mutta siellä oli jotain muutakin, nimittäin uusia vaatesettejä nukeille :) tosin petyin uusiin vaatesetteihin...Siis kengät, laukut ja muut muoviesineet on jo nähty ennestään jonkun nuken mukana, ne tulevat vain erivärisenä vaatesetissä -___-' ja mitä niiden mukana tulee? yksi ainut mekko...harmittaa todella paljon kun vaatesettien mukana ei tule enää niin paljon (jos verrataan uusia settejä esim. ensimmäisiin tai toisiin Suomessa nähtyihin setteihin...) ja osa tavaroista on jo ennestään nähty, mutta hinta on silti sama :( harmittaa moinen ja paljon, no eipähän mene rahaa niihin sitten (tosin Draculauran setin mekko oli kyllä söpö, mutta katsotaan nyt...)

No tuollainen pikku ostosretki koulun jälkeen, olen kyllä todella tyytyväinen nukkekotini uuteen keittiöön :) sitten muita Monster High nukkeihin liittyviä "uutisia" aloitin tässä hiljattain Roller Maze Ghoulian kustomoinnin...ja sitten lähetin pilalle menneiden nukkejeni hiuskuidut ja liimat asiakaspalautuksena Mattelin Suomen toimipisteeseen, katsotaan mitä vastaavat sieltä minulle >:)

Blogiin liittyviä tiedoituksia:
-Nukkekotini osio on päivitetty
-My Other Dolls osio on päivitetty
-Anceligan profiili on päivitetty
Sitten joudun valitettavasti vielä tähän loppuun kirjoittamaan että postaus tahti hidastuu taas pikkuisen koulukiireiden vuoksi (koeviikko on täällä taas...), mutta niistä huolimatta yritän ainakin bloggaamaan suht ahkerasti :)

muistakaahan kommentoida OwO!!!

15 kommenttia:

  1. Mahtavaa, onhan se kivaakin nähdä muitakin nukkejasi vaikka luen tätä enemmän monstereiden takia :D ! Nukkekotisi ovat aivan ihania, rakastuin Stockholmin parvekkeeseen ♥! Niin ja toivoisin että esittelisit monstereiden asunnot. Ensiksi mietin että mitä ihmettä, tossa nukkekoti postauksessa, että pistätsä monsterit asuu nukkekoteihin mutta sitten älysin xD!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Stockholmin parvekkeessa on ollut kova työ :) Juu Monsteri asunnosta on jo kuvat valmiina esittelyä varten, nyt minun pitäisi vain repiä jostain aikaa siihen että kerkiän julkaisemaan täällä ;D

      Poista
  2. Hmph pitäähän mennä kattomaan nuita vaatesettejä jos aikaa riittää ^^ Toittavasti mattel vastaa sinulle nopeasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse toivon ihan samaa, on tässä jo ihan tarpeeksi kauan odoteltu että mattel vastaisi kunnolla valituksiini :)

      Poista
  3. Hei! En tiedä onko jo joku huomannut, mutta luultavasti kaikki skull shore nuket on tehty Kiinassa eikä niillä pitäisi olla hätää. Ne mattel-ongelmaiset nuket ovat niitä perus pakkauksia tai sweet 1600. Olen huomannut, että kaikki kaljut nuket ovat olleet niitä eikä yksikään ole ollut skull shore. Jos haluaa varmemman nuken, kannattaa varmaan hankkia skull shore ja kustomoida se perus pakkauksen nuken näköiseksi ja jos ei pidä sen uimapuvusta, voi hankkia nukelle vaatepakkauksia. Mutta asiasta en ole 100% varma. Terveisin Nukkehullu S blogista Nukkehullut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei :) juu olen ainakin itse huomannut tämän, sillä:
      Kiinassa tehdyt nukkesarjat ovat tällä hetkellä ainakin:
      -Skull Shores (paitsi Black&White edition Frankie on Indonesiassa)
      -Roller Maze (Suomessa julkaistut nuket)
      -mahdollisesti Dot Dead Gorgeos nuket, en ole ihan varma
      -Dead Tired 1
      Ja Indonesiassa tehdyt sarjat:
      -Basic nuket
      -Sweet 1600
      eli kalleimmat nuket ovat juuri niitä jotka menevät piloille (siis jos pakkauksen takana lukee made in indonesia) ;____;
      Itse olen päättänyt nyt ainakin että ostan tästä eteenpäin vain kiinassa tehtyjä nukkeja, hyvät puolet:
      + ei liimaa
      + yleensä halvempia kuin Indonesia nuket
      + hyviä kustomointi pohjia ;)

      Poista
    2. Näin tänään kaupassa ne uudet jotkut juhla nuket on tehty Kiinassa. Ne maksaa 35euroa ja niitä saa nyt ainakin BR:ältä. Nukkeja on Lagoona Blue, Spektra ja Operetta. Ne ovat aika hienoja ja niillä tulee mukana kännykkä, laukku ja jokin esine. Niillä on myös sellainen kortti.

      Katsokaa blogini nukkehullut.blogspot.fi

      Poista
    3. Juu siis minähän mainitsin ne tuossa, ne ovat Dot Dead Gorgeos nukkeja ;D

      Poista
  4. Mattel taitaa ilahtua paketista jossa on nukkejesi hiuskuidut ja liimassa :)

    VastaaPoista
  5. Moi! Mun Rochellen hiukset tuntuu tahmasilta, erilaisilta kun toisten nukkejen. Se on tehty Indonesiassa. Voisko noi olla jotain alkuoireita liima-ongelmasta? Ja sit mun Robecca joka on myös tehty Indonesiassa, sillä ei vielä tunnu hiuksissa mut sen naamassa näkyy vähänku liimajälki kun kattoo valossa. Että kannattaisko mun poistaa niien hiukset jo nyt ettei tuu pahempaa ongelmaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos nuken hiukset tuntuvat tahmaisilta ja rasvaisilta on kyse silloin liimaongelmasta :( liimajälki naamassa O.O? kummallista, toisaalta kyllä minun pikku Toorunikin kasvoihin vuosi liimaa -___-' vaikea sanoa, tosin ongelma pahentuu vain jos asialle ei tee mitään :((

      Poista
  6. Anilla on kaunis tarina, pidän siitä :)) juuri sellainen kun sinulta ja Anilta voisi odottaa.
    ~Ninnuli

    VastaaPoista
  7. Muuten! Yoru mist! Sinun blogillasi on joku propleema kun en pääse sinne alien chanin vanhasta linkkauksesta!



    T Nuottiteline

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yoru Mistin blogissa ei ole mitään ongelmaa, vaan blogi on poistettu, infoan tästä lisää seuraavassa postauksessa ;(

      Poista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English