keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

MH custom: Scaris Deuce

MH Deuce custom 

Monta postausta sitten mainitsin käväisseeni Helsingissä ostoksilla yhdessä ystäväni Ihmesuden kanssa :) Oli aivan mahtavaa päästä näkemään Ihmesusi pitkästä aikaa ja meillä oli todella hauskaa ostosreissullamme ♪ Ja koska kyseessä oli ostosreissu Helsinkiin, niin totta kai ostin jotain. Ostin japanilaisia herkkuja ja läpinäkyvän repun~ Näiden lisäksi ostin Ihmesuden kautta Scaris Deucen. Siellä missä Ihmesusi asuu myydään yhä halvempia Scaris nukkeja (itse en ole enää pitkään aikaan törmänny niihin täällä päin) ja vieläpä todella hyvään hintaan. Tämä Deuce maksoi 15 euroa, eikä kyseessä ollut mikään alennettu hinta vaan ihan normaali hinta. Olisipa kaikki halvemman hintaluokan monsterit tuon hintaisia c: !

MH Deuce custom MH Deuce custom 

Moni, jolla on vielä tuoreessa muistissa viime keväinen postaus liittyen Norstarilta tulleisiin korvausnukkeihin (löytyy täältä: http://alien-pentu.blogspot.fi/2013/05/nukkejen-liimaisat-ongelmat.html), varmaankin ihmettelee että miksi ostin Deucen kun sain sellaisen korvauksena Norstarilta? No se korvauksena tullut Deuce päätyi lopulta asustelemaan Yulian luokse, kun minulla ei silloin ollut mitään mitään ideaa että miten olisin kustomoinut sen.

Tuli tuosta Norstarista ja nukkejen liimaongelmista mieleen: Deuce on niitä harvoja nukkeja, joista voit olla 100% varma ettei päästä löydy liimaa oli se sitten missä tahansa maassa valmistettu ;) Hahah, kyllä noista nukkejen muovitukistakin löytyy hyviä puolia~

MH Deuce custom MH Deuce custom 

No nyt sitten päälle vuosi myöhemmin minulle iski hirveä hinku päästä kustomoimaan poikia pitkästä aikaa. Tämä hinku taisi lähteä siitä kun näin Yulian Deucen keskeneräisten kasvojensa kera ja siitä se sitten pikku hiljaa lumipallomaisesti kasvoi ja kasvoi. Sitten kuulin Ihmesudelta että heillä päin myydään Deuceja 15 euron kappale hintaan. Tilaisuuteni oli tullut~ Pyysin Ihmesutta ostamaan minulle yhden, sitten vain sovimme että saisin kuulemma murteella puhuvan Deuceni sitten kun Ihmesusi tulee Helsinkiin c: Ja niinhän siinä kävi. Tulen kyllä pitämään tuon murteella puhumisen osana tämän herran persoonaa ;)

Helsingin reissun jälkeen Deuce kökötti "keskeneräisten projektieni hyllyllä" odottaen kustomointia. Lopulta tartuin itseäni niskasta tämän herran kustomoinnin suhteen viime sunnuntaina (muutama hassu päivä taaksepäin) ja lähdin kustomoimaan sitä~

MH Deuce custom 

Ihan ensimmäisenä herra piti tietenkin saada ulos paketista.

En kyllä yhtään ihmettele, jos erehdyn kutsumaan tätä herraa neidiksi tämän postauksen aikana. Olen vain niin tottunut kustomoimaan neitejä :')

MH Deuce custom 

Herra ulkona paketista käsilaukkunsa kanssa c:

MH Deuce custom MH Deuce custom 

Opinkohan koskaan pitämään Deucen alkuperäisistä kasvoista? No puhutaan siitä mistä pidän tässä Deucessa. Pidän Deucen korvakorusta samoin kuin asukokonaisuudesta vaikka laukku onkin vähän hassusti toteutettu.

MH Deuce custom 

Riisuessani herraa kustomoitia varten sain hyvät naurut siitä, kun hupparin huppu juuttui herran päähän kiinni :D

MH Deuce custom 

Monster High -nukkejen mukana tulee kyllä todella vähän tavaraa. Hyvin simppeli asukokonaisuus laukun kera eikä muuta (no okei "miten nukke toimii" -ohjelappu myös, mutta ei sitä lasketa). Hintaansa (täällä päin 20,00-24,95 euroa) nähden nuken mukana saisi kyllä tulla enemmän, mitä mieltä te olette tästä? Liian vähän, liian kalliilla? Pitää nyt kyllä sanoa uudestaan: olisivatpa kaikki halvemman hintaluokan nuket hinnaltaan 15 euroa c: !

MH Deuce custom MH Deuce custom MH Deuce custom 

Kun sain valmisteltua herran kustomoitia varten, aloitin kustomoinnin silmien & kädessä olevien suomujen poistamisella. Poistin ne hellävaraisella asetoonittomalla kynsilakan poistoaineella. Huulet säästin, koska ajattelin etten mitenkän onnistu tekemään paremman sävyisi huulia herralle.

MH Deuce custom 

Kasvojen poistamisen jälkeen kävin ulkona heittämässä kevyen spraylakka kerroksen herran kasvoihin, jotta värit tarttuisivat paremmin.

MH Deuce custom 

Sen jälkeen pääsin aloittelemaan herralle uusien silmien tekemistä :)

MH Deuce custom 

Puhelimeni toimi hyvin inspiraation ja mallien lähteenä. Olin hyvin epävarma siitä miten saisin tehtyä herralle tarpeeksi miehekkäät silmät, joten käytin tällä kertaa tavallista enemmän kuvamateriaalia kustomointia tehdessä. Vasemmalta oikealle huonosti näkyvät kuvat: Adams (Shota & Adam), fanin tekemän piirros Reikasta (tunnettu japanilainen cosplayaaja) sekä KANAME ja Reika (molemmat tunnettuja japanilaisia cosplayaajia).

MH Deuce custom 

Aloitin uusien silmien teon tekemällä "pohjan" silmille kuivapastelliliiduilla.

MH Deuce custom 

Herra näytti melkein silti kuin olisi nukkunut, kun en vielä ollut aloittanut silmien piirtämistä.

MH Deuce custom 

Kuivapastelliliitujen jälkeen lähdin piirtämään herralle silmiä akvarellikynillä.

MH Deuce custom MH Deuce custom MH Deuce custom MH Deuce custom 

Silmien piirtämistä vaihevaiheelta. Olisi kyllä niin mieli tehnyt piirtää oikein tyttömäiset ripset herralle, mutta hillitsin sitten itseni ;)

MH Deuce custom 

Piirtely osuuden valmistuttua lisäsin silmien valkoiset alueet valkoisella akryylimaalilla. Laimesin maalia pikkuisen vedellä ja laitoin haluamiini kohtiin coctail -tikun sekä neulan avulla.

MH Deuce custom MH Deuce custom 

Herra maalin lisäämisen jälkeen~

MH Deuce custom 

Maalin jälkeen laitoin uuden spray lakkakerroksen, jonka kuivuttua laitoin vielä hiukan maalattavia lakkoja. Kuvan ottohetkellä lakat parhaillaan kuivumassa :)

MH Deuce custom MH Deuce custom MH Deuce custom MH Deuce custom MH Deuce custom MH Deuce custom 

Herra lakkojen kuivumisen jälkeen~

MH Deuce custom

Joku varmaan ihmettelee mitä ihmettä olen nämä kaksi päivää puuhannut, kun uusia postauksia ei ole tullut. Olen epätoivoisesti etsinyt peruukki materiaalejani. Siis minulla on vielä sitä punaista cosplay peruukkia jäljellä (sitä samaa mistä tein Satsukille peruukin), mutta se on kadonnut jonnekin. Peruukin etsintä jatkuu yhä, joten herra joutuu takaisin "keskeneräisten projektien" hyllylle odottelemaan peruukin löytymistä. Ennen peruukin löytymistä ei ole oikein mitään mitä voin tehdä. Vaatteet voisin toki tehdä, mutta haluan nähdä herran ensin tukka päässä ennen kuin lähden mitään ompelemaan. Peruukin etsintä jatkukoot~

Mitä mieltä olette herran kasvoista? Minkälaisen tukan hän mahtaakaan saada? Tulenkohan koskaan löytämään sitä peruukkia?

Kiitos vielä Ihmisudelle Deucesta ja hauskasta ostosreissusta, toivottavasti pääsit turvallisesti takaisin kotiin sen jälkeen :) !

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida c: !

In English:
I started customizing Monster High Scaris Deuce, but then I found out that I have lost wig materials. So now Deuce is half ready and I'm looking my materials. Hopping I find materials soon! :)

45 kommenttia:

  1. Kehuin jo aijemmin tätä sun Deucea mutta totean uudestaan että vau! Onnistuit tosi hyvin tekemään hahmosta miehekkään. Mutta aww, räpsyripset olisivat olleet niin söpöt hänellä xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ahahah ne olisivat olleet kyllä niin söpöt xD

      Poista
  2. Waaaau, tulipas miekkosesta komea! :D Sulmät näyttävät katsomaan vähän eri suuntiin (?) mutta muuten tykkään, oikein siisti ja onnistunut custom nwn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis tää on tätä mun salakieltä (a.k.a kännykkä nimeltänsä Jesse), mutta siis tarkoitan, että silmät näyttävät katsovan eri suuntiin :'DD

      Poista
    2. Kiitos :D
      Näyttävätkö? Miten en itse koskaan huomaa mitään, pitääkin nyt silmäillä herraa tarkemmin c;

      Poista
  3. Komea miekkonen pelkäsin aluksi että herra saa rinnat kun oli tuassa obitsun vieressä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahahah kiitos :D
      Ei nyt sentään, Obitsu odottelee päätä tuossa hyllyllä~

      Poista
  4. Sinä se osaat kerta toisensa jälkeen hämmästyttää minua! taivaallisen upea! :3 Haluan itsekkin omistaa kynät ja liidut ja lakat että voisin itsekkin koettaa pettääkö maa alta..

    VastaaPoista
  5. Mielestäni Suomessa myytävien budget nukkejen hinta olisi ihan ok ja siedettävä JOS niillekkin saisi pakettiin mukaan sen ständin!!
    P.S: Osaisitkohan sanoa mistä niitä Cernit lakkoja saisi nykyään kun Tiimari ei ole pystyssä enää? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Jos se ständi vielä vaan tulis näiden halvempienkin nukkejen mukana. Ennenhän nuken mukana tuli ständi, harja ja keräilykortti. Miksi nämä on karsittu pois?
      P.S: Valitettavasti minulla ei ole tietoa mistä niitä nyt mahtaisi saada :/ kannattaa kiertää erilaiset askartelutarvikkeita myyvät liikkeet läpi c;

      Poista
  6. Herrasesta tuli komea c:
    +sherdockit ja soul eaterit on parhaita ⌒.⌒

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos c:
      Soul Eater on hyvä sarja, Sherdockia minulla ei vielä ole tullut luettua (Puupi kun nuo tuonne hyllyyn hankki ja luki), joten en osaa sen parhauteen sanoa juuta taikka jaata ^__^ Joku päivä pitäisi kyllä lukaista~

      Poista
  7. Tekstejä on todella ärsyttävä lukea, kun käytät jatkuvasti sanoja 'herra' tai 'neiti' kuvaamaan nukkea. Tästäkin postauksesta sana herra löytyy peräti 19 kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hohhoijaa kuinka turha aihe valittaa...

      Poista
    2. Enpä usko että on turha, jos se oikeasti ärsyttää :D

      Poista
    3. Kutsun nukkeja ihan livenäkin neideiksi ja herroiksi. Se on tapani puhua nukeista. Käytän yleensä sanaa nukke avaamattomista nukeista tai puhuessani suurista määristä nukkeja. Jos tuolla ei olisi herra sanaa niin siellä lukisi 19 kertaa nukke, olisiko se yhtä ärsyttävää? Kokeeko joku muukin tapani puhua nukeista ärsyttäväksi? :)

      Poista
    4. Onhan se ny hauskempaa kutsua nukkeja neideiksi ja herroiksi! :-)

      Poista
  8. Ou määäään, sun Deuce on kyllä miljuuna kertaa parenpi kun mun :-D No mutta sä ootkin niin paras kustomoija :-) Olisinpa joku päivä noin hyvä.

    VastaaPoista
  9. Ja lisää asiaa.
    Omalla Deucella oli kans toi huppariongelma :-D Ei oo ajateltu loppuun asti....
    Tässä pian on edessä 4,5 tunnin bussimatka matkaseuratta -_- MUTTA varmasti Sweet Erroria lukiessa ei tule tylsyys :-).

    VastaaPoista
  10. Ihanat silmät! Näyttää iha sika makeelt ku se kattoo vähä niiku oikeelle (sen silmistä katsoyyuna vasemmalle)^^
    Oisitko kiinnostunu minimiitistä sinä, minä, foxdemon ja puro?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^w^
      Juu olisi kiinnostunut, laitatko tekstiviestiä että missä ja milloin :)

      Poista
    2. Juu laittelen, kunhan saan koordinoitua miten purolle ja kettulille käy^^

      Poista
    3. Selvä, minulle käy kaikki päivät näillä näkymin tästä eteenpäin ^__^ Ja jos ei mitään muuta miittipaikkaa löydy, niin meille voi tulla miittailemaan :) Näillä keleillä olisi kyllä hyvä päästä miittailemaan ulkotiloihin sisätilojen sijaan~

      Poista
  11. Tuosta Obitsusta, se ei ole vanhan mallinen. Se on vain hardbust obitsu. (Sanoit joskus sitä vanhan malliseksi.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja eipä muuten ole hardbust, kun se on ihan pehmeää löllöä se torso, ja ostin sen softbust nimikkeellä. hardbust obitsussa on kova tissialue :)

      Poista
    2. Kuten Cybri tuossa jo kommentoi, torso osa on pehmeä. Minulla on sellainen käsitys että kyseessä olisi vanhemman mallinen Obitsu? Löytyykö keneltäkään tietoa asiaan liittyen? :)

      Poista
    3. Tuo Obitsu on vanhan mallinen, muistaakseni kulkee nimellä SB(Soft Bust) :) Uudempien Obitsujen torso on kokonaan pehmeä, ja se "katkeaa" heti rintavarustuksen alalpuolelta 8--D Ja nämä uudemmat Obitsuthan ovat siis SBH-Obitsuja :3

      Poista
    4. Kiitoksia tästä Japa-chan :)

      Poista
  12. Miekkonen on komea ja etai peruukkia ahkerasti että se löytyy

    milloin tulee kysymyspostausta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja etsin ;D
      Kysymyspostauksen vastauksia tulee heti kun saan vastattua kaikkiin minulle tulleisiin kysymyksiin. Siinä menee hetki kun vastaa huolellisesti 162. kysymykseen ;) Olen nyt saanut vastattua noin puoliin kysymyksiin, enää puolet jäljellä ja kuvien lisääminen :D

      Poista
  13. Vastaukset
    1. I was thinking the same thing! ^^"

      But, like always, an amazing custom. *-* You are an amazing artist!
      Sorry that I haven't been commenting.. ^^" But still, I love your customizing style and all of your cool customs! Hope you find the lost wig materials! :)

      Poista
    2. Ostin repun Tigerista 4 eurolla :)

      I bought backpack from Tiger and it cost only 4 euros :)
      Thank you very much :D !!! I found those materials today and I'm now working on the wig for Deuce ;)

      Poista
  14. Tulipas ihana nukke !
    haluan nähdä todella noita customointi postauksia lisää ! C'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^__^!
      Kustomointipostauksia tulee sitä mukaan kuin mitä ehdin kustomoimaan :')

      Poista
  15. Uuu, tosi hyvältä näyttää! : D

    VastaaPoista
  16. Wau tulipas hyvän näköinen herra!:3

    VastaaPoista
  17. Voi kun herra on ihana ;_; Nuo silmät tuijottavat suoraan sydämeeni, apua. En malta odottaa että saat herran valmiiksi, tälle voisi sopia ihan mitkä tahansa hiukset.
    Tämä postaus oli ihana, jotenkin ihanan selkeä (ei sillä etteivät muut olisi, toki ovat, mutta nämä tekstit ja kaikki :D älä käsitä väärin).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English