perjantai 25. heinäkuuta 2014

Nimiä, tarinoita ja nimiä ♪


Nyt on vihdoin ja viimein aika antaa nimet näille jo pitkään nimettöminä olleille nukeille :) Tervetuloa Alien-Chanin nukkejen nimen anto seremoniaan. Tänään neljä nimetöntä saa vihdoinkin omat nimet c: ! Ja samalla pääsemme myös pikkuisen kurkistamaan millaisia nämä nuket ovat luonteeltansa, millaiset suhteet heille on toisiinsa, menneisyyttä ynnä muuta mukavaa~

Names Names 

Ensimmäisenä neljästä on kustomoimani Venus, joka on kesäkuun puolelta lähtien ollut ilman nimeä. Kysymyspostauksessa tuli vastaan nimi, josta pidin paljon. Pidin siitä niin paljon, että lopulta päätin antaa sen nimen Venukselleni. Tämän kustomoidun neidin nimi on

Midori.

Nimi sopii mielestäni hyvin neidille, vaikka se tarkoittaakin vihreää. Neidin asukokonaisuushan on kovin sininen eikä vihreä. Ehkäpä neiti ei ole aina pukeutunut noin sinisesti? Mikä hän edes mahtaa olla? Se on vielä ihan auki, en ole vielä nimeä enempään ehtinyt tutustua tähän neitiin c:

Names 

Jonkin aikaa Venuksen valmiiksi saamisen jälkeen postissa tulla tupsahti Taeyang -herra. Taeyangin kanssa olen vatkannut nimiä puolelta toiselle, pääsemättä mihinkään tulokseen. No päätin sitten valita herralle sellaisen nimen, joka ensimmäisenä hänestä tulee mieleen ja mitä mielelläni käytän:

Victor.
Taeyang herran koko nimi on nyt Victor Joshua Boysenberry.

Pikkuisen tarinaa Victorista:
Victor tulee rikkaasta perheestä. Hänet on kasvatettu hyvin ja hänen lapsuutensa oli onnellinen. Mutta koska hänen vanhempasa ylisuojelivat häntä, hän ei nuorempana osannut kunnolla erottaa hyvää pahasta. Victor yksinkertaisesti ajatteli, että se mikä on hänen mielestään hauskaa ja hyvää on myös muiden mielestä. Hän ei osannut ajatella tuottavansa mielipahaa muille. Joten hän oli rasittava ja itsekeskeinen kakara, joka vaati jatkuvasti uusia leluja. Edelliset lelut joko menivät rikki tai kyllästyttivät. Eräänä päivävä Victorin vanhemmat toivat hänelle eriparisilmäisen nuoremman pojan leikkitoveriksi, tai leluksi kuten he itse sanoivat. Victor ja poika leikkivät joka päivä yhdessä siitä eteenpäin. Poika kävi joka päivä onnettommaksi, mutta kukaan ei tiennyt miksi. Kukaan ei tiennyt millaisia leikkejä Victor leikki pojan kanssa. Kukaan ei tiennyt miten Victor kohteli lelujaan.

Enää Victor ei ole luonteeltaan itsekeskeinen ja rasittava kakara, kun hänen silmänsä ovat avautuneet. Kyllä välillä hänen käytöksensä karkaa itsekeskeiseksi, mutta Kanna pitää huolen ettei Victorilta lähde itsekeskeisyys lapasesta.

Victorin suhteet muihin Pullip -perheen nukkeihini:
Michiko - Kannan hyvä ystävä
Kanna - Tyttöystävä, kyllä Kanna ja Victor ovat nyt "virallisesti" pari ♪
Dal - Lapsuuden ystävä
Isul - Victor ja Isul tuntuvat välttälevän toisiaan, etenkin Isul Victoria.

Names 

Pikkuinen Dali neiti tulla tupsahti samassa paketissa Victorin kanssa, joten pikku neiti on ollut aivan yhtä kauan ilman nimeä kuin Victorkin oli. Victoriin huomattava ero tämän pikkuisen kanssa oli se etten juurikaan saanut aikaiseksi vatkattua ollenkaan nimiä. Lopulta sitten sain jotain nimiä pyöriteltyä, sain ensinmäisenä neidille sukunimen ja mahdollisen toisen nimen. Sitten etunimi tulla tupsahti, joten pikku neiti sai nimekseen:

Chieri.
Dalin koko nimi on nyt Chieri Caramel Cloudberry.

Pikkuisen tarinaa Chieristä:
Chieri syntyi erään loisteliaan palatsin palvelijan tytöksi. Yleensä palvelija karkoitettiin lapsensa kanssa, koska lapsesta olisi tullut vain lisää kustannuksia niin palvelijalle kuin isännällekin. Mutta Chierin tapauksessa Chieri ja hänen äitinsä saivat jäädä. He saivat jäädä sillä ehdolla, että Chieristä tulisi isännän pojan ystävä. Poika oli Chieriä vanhempi, mutta he tulivat hyvin juttuun ja leikkivät joka päivä nauraen yhdessä. Kun Chieri aloitti koulunkäynnin paikallisessa koulussa, hänen ei saanut enää viettää niin paljon aikaa pojan kanssa. Chieri alkoi pikku hiljaa ymmärtämään, että pojalle ei opetettu samoja asioita kotikoulussa kuin mitä hänelle opetettiin koulussa. Lopulta Chieri ei saanut nähdä poikaa enää ollenkaan. Chieri livahti salaa -minkä palvelijan tehtäviltään ja koulultaan ehti- tarkkailemaan poikaa etäältä. Poika leikki usein puutarhassa hänelle ostetun uuden lelun kanssa, jolloin Chierin oli helppo piiloutua marjapensaisiin tarkkailemaan. Eräänä iltapäivänä Chieri näki jotain kammottavaa. Hän näki uuden puolen pojasta, puolen jota hän ei olisi halunnut nähdä.

Chieri on huomaavainen ja ystävällinen, mutta hänen kanssaa on hankala ystävystyä kunnolla. Chieri ei osaa enää luottaa muihin ja hän on katkera. Hänen on vaikea päästä yli asioista. Chieri on kuin pieni häkkilintu, joka ei osaa lentää häkistä ulos vaikka häkin ovi olisikin auki.

Chierin suhteet muihin Pullip -perheen nukkeihini:
Michiko - Joku johon voisi ehkä jopa luottaakin
Kanna - Chieri on mustasukkainen Kannan ja Victorin suhteesta, vaikka Chieri ei myönnä hänellä olevan tunteita Victoria kohtaan. Joten Chieri ei tule hyvin toimeen Kannan kanssa ja sanoo usein vihaavansa tätä.
Victor - Lapsuuden ystävä
Isul - Chieri selvästi tietää jotain Isulista, mutta ei ole avautunut asiasta kenellekään. Sen sijaan tyytyy tarkkailemaan Isulia etäältä.

Names Names 

Isul -herra (vai pitäisikö sanoa poika? No kumpi vain taitaa käydä) päätyi luokseni hyvin yllättäen Sweet Errorin tämän kesän Tampereen nukkemiitin päätteeksi. Minulla meni hetki ennen kuin edes tajusin Isulin lähteneen mukaani miitistä. Nimestä olin aika nopeasti saanut päätettyä toisen- sekä sukunimen, mutta etunimi tuotti hankaluuksia. No lopulta päädyin antamaan pikku herralle nimeksi

Jonathan
Isulin koko nimi on nyt Jonathan Kazuya Blueberry.

Pikkuisen tarinaa Jonathanista:
Jonathan sai saman sukunimen kuin Michiko, joten he ovat jotain sukua toisilleen? Kyllä, he ovat sukua. Jonathan on Michikon pikkuveli, josta Michi käyttää lempinimeä Kazu (lyhennetty Jonathanin toisesta nimestä). Ainut saman näköisyys Michikon ja Jonathanin välillä on se että molemmilla toinen silmä on vihreä. Tarinan mukaan alunperin heillä oli täysin samanlaiset silmät, molemmilla oli sekä sininen että vihreä silmä. Mutta sitten Jonathan vain katosi, hän katosi vuosiksi omille teilleen. Michiko yritti parhaansa mukaan etsiä rakasta pikkuveljeään, muttei onnistunut. Michiko oli luopumaisillaan toivosta, kun Jonathan ilmestyi kuin tyhjästä takaisin. Kukaan ei tiedä mitä Jonathanille tapahtui hänen omilla retkillään, mutta ennen niin iloisesta ja vilkkaasta pojasta oli tullut arka ja hiljainen. Iloisuutensa lisäksi Jonathan oli menettänyt myös sinisen silmänsä. Moni epäileen jonkin iskeytyneen Jonathanin silmään, jolloin se olisi sokeutunut ja veri olisi värjännyt sen violetiksi. Mutta kukaan ei tiedä onko niin tapahtunut ja olisiko se edes mahdollista? Punaista ja sinistä, sen jälkeen pimeys ja violettia.

Jonathan on hyvin vaurutunut muita kohtaan, aivan kuin hän pelkäisi jotakin. Usein näyttää myös siltä kuin Jonathaniin sattuisi, kuin hän kärsisi loppumattomasta kivusta.

Jonathanin suhteet muihin Pullip -perheen nukkeihini:
Michiko - Isosisko ja hyvin tärkeä henkilö Jonathanille
Kanna - Isosiskon hyvä ystävä, mutta pelottavan oloinen.
Victor - Hyvin pelottava henkilö, josta Jonathan pyrkii pysymään etäällä.
Chieri - Vaikuttaa mukavalta, vähemmän pelottava kuin Kanna. Chieri myös muistuttaa Jonathania jostain, mutta hän ei saa mieleensä että mistä.

Names

Tälläistä tällä kertaa c:
Vierähti hetki, että sain kirjoiteltua tuon kaiken tuohon~ Ja tuossa ei ole varmaan puoliakaan heidän tarinoistaan, ne jatkuvat paljon pidemmälle :') Innostuin kuvailemaan Michia ja Jonathania yhdessä, samoin kuin myös Kanna ja Victoria. Mutta ne kuvat julkaisen erikseen, koska ne olisivat vain sotkeneet tätä postausta. Etenkin kun tällä kertaa tuli noin paljon juttua.

Mitä mieltä olette nukkejen nimistä? Kenen nimi on lempparinne? Entäpä taustoista ja luonteista? Siitä että Kanna ja Victor ovat nyt "virallisesti" pari :) ? 

Saas nähdä mihin nukkeni ja heidän tarinansa tuosta vielä kehittyvät~

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida c: !

In English:
My nameless dolls finally got their own names :) Custom Venus is now Midori. Taeyang is Victor (Victor Joshua Boylenberry), Dal is Chieri (Chieri Caramel Cloudberry) and Isul is Jonathan (Jonathan Kazuya Blueberry). Michiko & Jonathan are siblings and Kanna & Victor are couple ♥

27 kommenttia:

 1. Ihania nimiä :3.
  Ui Kanna ja Victor ovat pari :33.
  Toi vika kuva on söpö :3 mutta tietty kaikki muutkin kuvasi on söpöjä :D !

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania nimiä <3
  Ja ashdkcnwlanfs olen niin onnellinen että Kanna ja Victor ovat nyt pari virallisesti <3 <3

  VastaaPoista
 3. Ihania nimiä c:
  Mut haluan tietää heidän tarinoistaan lisääääää :D

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia! Kiva yhteiskuva Michikosta ja Jonathanista :)

  VastaaPoista
 5. Sinä se keksit aina niin hienoja nimiä! Cx
  Kaikki on niin salaperäistä... ;)

  VastaaPoista
 6. Ihania nimiä c: Chieri....
  Oi haluan kuulla lisää heidän tarinoistaan!:D

  VastaaPoista
 7. Jes! Viimeinkin saatiin kaikkien nimet selville. :3 Olen aivan totaaalisen ihastunut Jonathaniin kun se on semmonen kirsikan kukka.. ●w● ♥♥ Olis mahtavaa jos alkaisit tehdä heistä kuvatarinaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja Jonathan kiittää myös ^__^
   Valitettavasti en rupea tekemään heistä kuvatarinaa, se ei vain ole minun juttuni. Mieluummin kirjoittelen tuon tyyppisiä tarinoita kuin kuvaan niitä. Kuvailen mieluummin humoristisempia yksittäisiä tarinoita ;D

   Poista
 8. täydellisiä nimiä<33 Chieri etenkin c;
  oaaah, palan halusta kuulla lisää tarinasta!! vaikka pieniä aavistuksia minulla on.. alathan tekemään kuvatarinaa?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D
   Valitettavasti en ala tekemään heistä kuvatarinaa, saatte tyytyä tuommoisiin pikku kirjoiteltmiin c:

   Poista
 9. Ihanat nimet kaikilla! Victor sopii täydellisesti ;D Ja Jonathan on niin söpö ♡ Ja nimikin on hyvä c:

  VastaaPoista
 10. Hihii, minä ehdotin Midori-nimeä Venukselle!! >w< Mukavaa kun pidit siitä, itse ajattelin sen sopivan hänelle! C: Ja onhan Midorilla vihreä iho! ;) Muutkin saivat aivan loistavat nimet!

  VastaaPoista
 11. Moi! Olen Monsterlover, mutta muutin nimeni Meiko - Stariksi. :)

  Uskomattoman jännittävät ja mielenkiintoiset tarinat! Odotan innolla sitä, että toisillekin nukillesi selviää Victorin ja Jonathanin menneisyys - ja tietysti myös meille lukijoille! ^^
  Nuo kaikki nimet ovat kyllä ihania. Midori on todella kaunis nimi! Victor sopii hyvin ylellisestä perheestä tulevalle herralle. Chieri on suloinen nimi! Jonathan on mielestäni todella hieno pojan nimi.
  Odotan innolla Midorinkin tarinaa. Sinulla on niin upeita ja mielenkiintoisia nukkeja! <3

  VastaaPoista
 12. IHania nimiä ja tarinoita :)
  Sain tästä jotenkin kauheen pommin intoo nukkeiluun joka on ollu kadoksissa jo kuukausia. Saattaapi olla että postaan huomenna jotain. (Kröhöm.... jos saan mitään aikaiseksi :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mahtavaa, jos olen onnistunut jakamaan intoa nukkeiluun :D

   Poista
 13. Söpöjä nimiä ja kaikkien toiveesta kanna ja voctor ovat nyt virallisesti pari hääkellot soimaan tittudii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahah kiitos :D
   Ehkei nyt ihan vielä hääkelloja soimaan c;

   Poista
 14. Upeat nimet ja tarinat. Olisi kyllä todella kivaa, jos sinä sattuisit aloittamaan draamatarinan. Siitä tulisi varmasti todella jännittävä! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Siitä tulisi takuulla jännittävä, mutta valitettavasti en ala tekemään draamatarinaa~

   Poista
 15. Arvasin tuon Kannan ja Victorin jutun. Tietenkin jos perheeseen saapuu poikia, ne "pitää" parittaa jonkun kanssa ja ne mökkijutut olivat niin salaperäisiä.

  Jotenkin outoa tuo -berry loppu noissa sukunimissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulta ei kysytty juuta eikä jaata Victorin ja Kannan parituksen suhteen :'D Lukijoiden painostuksesta he ovat nyt pari, enkä ollut suunnitellut sitä ollenkaan. Huomioithan että Jonathan on myös saapunut perheeseen eikä häntä ole paritettu kenellekään c;

   Pullip perheen nukkeni ovat marjoja :) Koko marja touhu lähti siitä kun Michiko sai sukunimekseen Blueberry (=mustikka), jonka jälkeen päätin että kaikki Pullip -perheen nukkeni tulevat saamaan marja sukunimen. Raspberry = vadelma, Boysenberry = boysen marja ja Cloudberry = hilla/lakka ♪

   Poista
 16. Kiitoksia kaikille kommenteista :) !!!

  VastaaPoista
 17. Alien, miten tunnisteet saa tuonne sivun reunaan? En löytänyt ulkoasusta sellaista gadgettia

  VastaaPoista
 18. Voi että kaikki on södei ja oli kiva lukee ne niitten menneisyys jutskat. '3'

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English