sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

EA custom: Madeline Hatter


Madeline Hatter Custom 

Vihdoinkin sain saatettua Madelinen kustomoinnin loppuun :) ! 
Ostin tosiaan tämän Maddien miittejä edeltävällä viikolla, kun kävin ystäväni Kettudemonin (kirjoittelee Dolliewood Dolitas -blogin puolella) kanssa pikkuisen ostoksilla~ Olin haaveillut Maddien kustomoinnista, siitä lähtien kun sain edellisen EA kustomini, Omenan, valmiiksi. Erityisesti minua kiehtoi Maddien värimaailma ja pituus, kun se on muita EA -nukkeja lyhyempi. Mutta nyt itse asiaan!

Madeline Hatter Custom 

Tai sitten ei. Vielä pisteet pakkauskuvitukselle, mikseivät nuket voisivat olla täsmälleen tuon näköisiä? Pidän todella paljon Ever After High -pakkauksien kuvituksesta~

Madeline Hatter Custom 

Pitänee vielä mainita, että löysin tämän neidin BR-leluista hintaan 30e. Neiti oli viimeinen Maddie siellä ja maalaus virhe keskellä kasvoja selittänee miksi neiti oli jäänyt hyllyyn vielä. Tutkailin kasvojen keskellä olevaa pistettä ja huomasin sen olevan samansävyinen huulten kanssa. Sen perusteella uskoin, että piste lähtisi ihan samaan tapaan kuin muukin meikki asetoonittomalla kynsilakan poistoaineella. Maalausvirheisiä nukkeja kustomointi mielessä ostettaessa kannattaa tutkia tarkkaan, sitä että minkälainen maalausvirhe on kyseessä. Pahimmassa tapauksessa virheet eivät lähde edes kynsilakan poistoaineella, vaikka kuinka yrittäisi.

Madeline Hatter Custom 

Neiti viimein ulkona paketistaan~ Hyvä, että Mattel on ottanut EA -nukkejen kohdalla eri väriset ständit takaisin käyttöön. Toivottavasti myös Monster High -nukkejen parissa tultaisiin vielä näkemään eri värisiä ständejä pelkkien mustien ständien sijaan.

Madeline Hatter Custom Madeline Hatter Custom 

Neidin hiusten kunto oli pettymys. Siis liimaiset ja lievästi sanottuna sotkuiset. Ja kaupanpäälle vielä tuo kalju kohta tuolla takaraivossa. Ei nyt ihan ollut sitä mitä odotin tai mitä promokuvat antoivat ymmärtää. Onko muilla ollut huonoja kokemuksia EA -nukkejen hiusten kunnosta?

Madeline Hatter Custom

Totta kai minun oli päästävä vertailemaan kuinka paljon sitä pituuseroa nyt sitten oikein on :)
Maddien ja Applen pituus ero on yllättävän huomattava. Odotin sen olevan vähäisempi.

Madeline Hatter Custom 

Ja pitihän minun napata vielä Omenasta yksi kuvanen tuossa samalla c: !

Madeline Hatter Custom Madeline Hatter Custom 

Pidän todella paljon Ever After High -nukkejen pakkauksista. Ne tuntuvat todella huolella suunnitelluita ja ovat kauniin näköisiä ilman nukkeakin. Olenko ainut joka säästää nämä vain siksi että ne ovat kauniita? :)

Madeline Hatter Custom Madeline Hatter Custom 

Maddien asukokonaisuus, paljon kaikkea pikku härpäkettä minulle maalattavaksi ;)

Madeline Hatter Custom Madeline Hatter Custom 

Vaatteet pois, pakettiin ja viimeinen katsaus alkuperäisiin kasvoihin. Sen jälkeen kasvojen huolellinen poistaminen asetoonittomalla kynsilakan poistoaineella. Nuken kasvoja poistaessani käytän apunani topsipuikkoja. Niillä saa hyvin ja tarkasti poistettua nuken kasvot.

Madeline Hatter Custom 

Kasvojen poistamisen jälkeen suihkautin kevyen spray lakkakerroksen nuken kasvoihin. Annoin sen kuivua hiukan ja aloitin uusien kasvojen tekemisen kuivapastelliliiduilla.

Madeline Hatter Custom

Kuivapastelliliituja käytettäessä kannattaa muistaa puhaltaa ylimääräiset hiput pois, ettei nuken kasvoihin jää rumia paakkuja.

Madeline Hatter Custom Madeline Hatter Custom Madeline Hatter Custom Madeline Hatter Custom 

Kuivapastelliliitujen jälkeen piirsin akvarellikynillä kerroskerrokselta neidille uudet silmät ja suun. Käytän EA -nukkeja kustomoidessa suun tekemiseen sekä kuivapastelliliituja kuin myös akvarellikyniä kun EA -neitien suut ovat niin kovin pikkuruisia.

Madeline Hatter Custom 

Piirtely osuus valmiina :) ! 
Kuvassa näkyvillä kaikki värit joita käytin neidin uusien kasvojen tekoon.

Madeline Hatter Custom Madeline Hatter Custom 

Akvarellikynien jälkeen lisäsin kaikki kasvojen valkoiset yksityiskohdat valkoisella akryylimaalilla. Laitoin vedellä laimennettua akryylimaalia coctailtikulla, koska sitä tuli niin pienille alueille että siveltimellä laittaminen olisi mennyt hyvin hankalaksi. Tein neidille myös alaripset akryylimaalilla, koska haluasin saada mahdollisimman kirkkaan valkoiset ripset aikaiseksi.

Koitin saada silmät samaan aikaan samannäköisiksi, mutta samaan aikaan erinäköisiksi. Itse pidän enemmän vasemman puoleisesta silmästä. Jotenkin vain onnistuneempi.

Madeline Hatter Custom Madeline Hatter Custom

Kokeilin saada neidin hymyilemään maalaamalla "hampaat" näkyviin valkoisella akryylimaalilla.

Madeline Hatter Custom 

Kun olin tyytyväinen kasvoihin laitoin kerroksen spray lakkaa suojaamaan juuri tekemiäni kasvoja.

Madeline Hatter Custom 

Kuten joku jo varmaan huomasikin, en piirtänyt/maalannut neidille ollenkaan yläripsiä. No sehän johtui vain ja ainostaan siitä, että halusin kiiinnittää tälläkin kustomille ripset.

Madeline Hatter Custom 

Mutta koska halusin neidille nimenomaan valkoiset ripset, minun piti ensin maalata ripset akryylimaaleilla valkoisiksi.

Madeline Hatter Custom 

Neidin ja ripsien kuivuessa maalaillin yksityiskohtia esiin Maddien asusteista akryylimaalein.

Madeline Hatter Custom 

Madelinen asusteet oli jo aika pitkälle maalattu, joten minun tarvitsi vain pikkuisen korostaa jotain piilossa olleita yksityiskohtia.

Madeline Hatter Custom Madeline Hatter Custom 

Suurimmaksi osaksi maalailin vain hopean värisellä akryylilla pieniä juttuja esiin, tuoden pikkuisen hohtoa c:

Madeline Hatter Custom 

Minua häiritsi suuresti se ettei Madelinen teekuppihatun teetä ollut maalattu ollenkaan. Päätin sitten korjata sen asian ruskealla akryylimaalilla ja epätasaisella maalausjäljellä (jotta tee ei näyttäisi niin luonnottaman peilityyneltä).

Madeline Hatter Custom 

Spray lakan kuivuttua lisäsin maalattavia glossy ja matta -lakkoja neidin kasvoihin.

Madeline Hatter Custom 

Ja eikun takaisin kuivumaan ja kärsivällisesti odottelemaan...

Madeline Hatter Custom

Lakkojen kuivuttua liimasin neidin ripset paikoilleen. Tälle neidille ripsien liimaus kävi helpommin kuin vielä nimettömälle Venukselleni. Olin varautunut tappeluun ripsien kanssa, mutta ne pysyivätkin nätisti ensimmäisellä yrittämällä.

Madeline Hatter Custom Madeline Hatter Custom 

Ripsien jälkeen en enää pitänytkään ideasta "hymyilevä suu", joten korjasin sen takaisin sellaiseksi kuin mitä se oli ennen akryylin lisäämistä. 

Madeline Hatter Custom 

Ja lopputuloksena tuli sitten tuollainen suu :)
Ehkä tulen vielä jollain muulla kustomilla kokeilemaan uudestaan hymyn tekemistä.

Madeline Hatter Custom Madeline Hatter Custom 

Kun olin saanut kasvot valmiiksi, oli tietenkin hiusten vuoro. Koska neidin hiukset olivat liimaiset ja tuntuivat inhottavilta päätin talkittaa neidin tukan oikein huolella. Toivon todella, että huolellinen talkittaminen auttaa pitämään liiman nuken päänsisällä. En haluaisi joutua ajelemaan EA -nukkejani myös kaljuiksi kuten jouduin ajelemaan monsterini.

Madeline Hatter Custom Madeline Hatter Custom 

Neidin hiusten talkittamista hankaloitti huomattavasti se että neidin tukka oli lievästi sanottuna sotkusssa. No onneksi sain sitä talkkia laittaessani vähän selviteltyä. Talkittamisen jälkeen rupesin väkertämään neidille uutta kampausta.

Madeline Hatter Custom Madeline Hatter Custom Madeline Hatter Custom Madeline Hatter Custom Madeline Hatter Custom Madeline Hatter Custom 

Johon kuului runsaat kiharat. Kiharoiden pillien rullaamisessa meni "pieni" hetki.


Kiharran nukkejeni hiuksia tämän videon ohjeen mukaisesti, toki pikkuisen muunnellusti. Pillien pituus ja se miten nuken hiukset on rullattu pillien ympärille vaikuttavat siihen millaisia kiharoita tulee. Jos haluaa nukelleen korkkiruuvikiharat, kannattaa valita pitkä pilli ja rullata hiukset koko pillin pituudelta (kts. Maddien otsatukka). Jos haluaa nukelleen videolla näkyvät kiharat, niin lyhyet pillit ja rullaaa hiusta yhteen myttyyn (kts. Maddien takakiharat). Kiharoiden kokoon vaikuttaa se kuinka paljon hiusta yhteen pilliin rullaa. Jos rullaa ohuempaa hiustupsua tulee pienet kiharat, jos rullaa paksumpaa tupsua tulee isommat kiharat (esim. Aisun kiharat).

Madeline Hatter CustomMadeline Hatter Custom

Kastoin neidin pään kuumaan (ja kylmään) veteen siten, etteivät kasvot kastuneeet (ettei vain juuri tehty kustomi menisi piloille). Pidin neidin kiharoita kuumassa vedessä n. 10 minuuttia ja samoin myös kylmässä. Sen jälkeen annoin neidin kiharoiden kuivua vuorokauden. Ennen kuin avasin kiharat heitin niihin kevyen hiuslakka kerroksen. Kiharoiden avaamisen jälkeen laitoin vielä uuden lakkakerroksen, jotta varmasti pysyvät ;)

Madeline Hatter Custom

Ja EA -neiti valmiina. Saanen esitellä teille uusimman kustomini ja EA -nukkeni Mannan? :)

Mannasta on tulossa huomenna lisää kuvia (anteeksi, saatte tyytyä nyt tuohon yhteen kuvaan). Joten malttakaa huomiseen, niin pääsen esittelemään teille Mannan kunnolla c; !

Pyrin parhaani mukaan päivittelemään miittipostauksia ja samalla myös saamaan kysymyspostauksen muita osia valmiiksi! Seuraava osa on enää kuvista kiinni ;)

Mitä mieltä olette Mannasta? Onko joku muukin pettynyt EA -nukkejen hiusten kuntoon? Säästääkö joku muukin pakkaukset, koska ne ovat kauniita? Muita tarinoita/kokemuksia/fiiliksiä EA -nukeista?

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida :)

In English:
Finally I got my Ever After High Madeline Hatter custom ready :) ! Her name is Manna and she is my second EA -custom. Tomorrow is coming more pictures of Manna ;) !
I must say that I was little bit disappointed to quality of Madeline's hair when I got her out from the package. Her hair was sticky and messy. Have you been disappointed to EA -dolls hair quality? 

45 kommenttia:

  1. Vau! :O Siis aivan upea custom! Manna aivan IHANA! <3

    Mun Maddie ei kärsi liimaongelmasta ja hänen hiuksesnsa olivat hyvässä kunnossa paketsissa. Ö__ö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :))
      Hyvä, että sinulla on käynyt tuuri Maddien hiusten kanssa ;) !

      Poista
  2. Ooi mikä ihanuus, kannatti nähdä vaivaa hänen hiustensa kanssa, niistä tuli nimittäin upeat! :o ♥
    Kasvot ovat myös hurjan suloiset, tykkään niistä paljon enemmän kuin alkuperäisistä. Nuo ripset sopivat tytölle mielestäni tosi hyvin. ^^ Ja hyvä että päädyit pitämään neidin suun tuollaisena, tykkään siitä huomattavasti enemmän ilman ns. hymyä :3 Niin, ja tykkään myös tämän nimestä.

    Minulla ei ole ollut pahemmin ongelmia EA:iden hiusten kanssa. Se tosin saattaa johtua siitä, että omistan ainoastaan Ravenin, eikä neidillä ole mitenkään erityisen monimutkaiset hiukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D
      Mietin neidin nimeä: "Jotain hauskaa vois vääntää Madelinestä...Maddie...Manna...Se on hyvä väännös :D" Ja niin Mannasta tuli Manna ;)

      Poista
  3. Hieno! (Mun ilme: :o :) ;D) Noi silmät on ihanat! Ja noi ripset on aika hauskan väriset ;) Ja noi hiukset on paljon hienoman näköiset kun oikeesti ;) Pidän eniten tuosta hatusta! :D

    VastaaPoista
  4. woutsi, todella hieno kustomi! Taidanpa minäkin kokeilla tuollaisten kiharoitten tekoa nwn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos nwn
      Ja kokeille ihmeessä! Todella helppo tapa tehdä nukelle kiharat ja jos ei ole tyytyväinen kiharoihin, ne saa pois vain pesemällä nuken hiukset c:

      Poista
  5. Oi ihana customi <3 neidistä tuli upea <3

    VastaaPoista
  6. Neitisi on iihana!!!

    Ja oman Maddieni hiukset ovat juuri samanlaiset. Ja tuo kaljukohta on todella ärsyttävä! Ja kiharat näyttävät minusta Applella ja Maddiella tosi suttuisilta! Voisivat Mattelilla vähän panostaa kiharoittensa laatuun!

    Ja tottakai säästän ihanat paketit!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) !
      Hihii, en ole ainut pakettien säästelijä ;D

      Poista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Kiitos :)
      Heti kun saan Isulille jotain fiksua vaatetta päälle. Pitää pitää ompelupäivä ja ommella nukeille kasallinen uusia vaatteita ;) !

      Poista
  8. nätti custom!
    ja muuten tällainen random pitää heittää, taisin nähdä aikalailla kloonisi tänään? oli vihreä lisäke-etutukka, paljon pinniä päässä ja vaatetuskin näytti hyvin sen oloiselle mitä sie varmaan pidät. hetken jo mietin että voisitko se olla ihan sinä, mutta sitten hoksasin että siehän asut iiihan toisella puolella Suomea. no, kuitenkin! aika jännä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) !
      Ja juu sinun on täytynyt nähdä kloonini kun en ole nyt pariin päivään kotoa poistunut minnekään :'D Mutta on kieltämättä jännä juttu!

      Poista
  9. Todella upea custom! :3 On kyllä erittäin ikävää, että liimaisuus vaivaa myös EA-nukkeja. Minäkin säilön kaikki pakkaukset (MH ja EA), sillä ne ovat upeita! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3
      Minulla ei tule MH pakkauksia säästettyä, kun nukkeja on niin hirmuisesti. Takapahveja olen kyllä jonkin verran säästänyt, sillä verukkeella että ne toimivat nukkekaappini "tapetteina" ;)

      Poista
  10. Upean näköinen! ^.^
    Minun Applella ja Maddiellä on liimaongelma ja se on ärsyttävää! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^__^
      Liimaongelma on lievästi sanottuna ärsyttävä :(

      Poista
  11. Mannasta tuli upea! Ja ihana nimi ;3. Kaikki sopii täydellisesti yhteen n u n.

    VastaaPoista
  12. Manna näyttää ihanalta!:3Pidän kovasti noista kiharoista!:D

    VastaaPoista
  13. MMinulla on noita MH-städejä mustia ja yksi turkoosi. En tiedä onko muita värejä, mutta musta ja turkoosi on tietyillä nukeilla ainakin.
    Onhan noissa MH- nukeissakin pituuseroja (tiesit tämän varmaan jo, mutta sanoin vain) esim. Dance Class Howleenin ja Ghouls Alive Frankien pituusero on huima.
    Mielestäni hieman neutraalimpi muutos olisi ollut kivempi; en pidä noista pitkistä silmäripsistä, enkä kasvoista muutenkaan.
    Mielestäni, kun kustomoit tuon nuken, sinun kannattaisi ostaa keräilynukeksi toinen Madeline Hatter, ja pitää se ilman kustomointia.
    -Ohralehti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MH -ständejä löytyi ensimmäisten nukkejen aikoihin vähän kaiken värisinä, punaisina, kultaisina, pinkkeinä, limen vihreinä aivan kaiken värisinä. Väri tietenkin sopi nuken yllä olleeseen asukokonaisuuden väreihin.

      Juu monstereissa on myös pituuseroja, mutta ne lisättiin sarjaan vasta myöhemmin. Mikä on sääli, sillä jos Mattel olisi keksinyt eri pituiset nuket aikaisemmin olisi Draculaurakin varmaankin lyhyt (koska animaatiossa Draculaura on muita huomattavasti lyhyempi) niin kuin Howleen.

      Aluksi harkitsin rupeavani keräilemään EA -nukkeja, mutta hylkäsin sen ajatuksen koska nukkejen keräileminen ei ole se minun juttuni. Nukkejen kustomointi on se minun juttuni. Koska aluksi harkitsin EA -nukkejen keräilemistä kustomoin EA -nukkeja näin eli säilytän alkuperäisen asukokonaisuuden, kustomoin kaiken muun ja väännän nuken nimestä "suomennoksen". Tämä on minun tapani harrastaa EA -nukkeja :)

      Poista
  14. Koitin vanhemman ohjeesi mukaan nuken hiusten kiharrusta. Tykkäsin lopputuloksesta, ja äitikin tykkäsi. Äiti nimittäin haluaisi, että kihartaisin barbienkin hiukset. Enpä taida, meillä on barbeja paaaljon.
    -Ohralehti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhemman ohjeeni mukaan? Olen aina harrastukseni alkuajoista lähtien kihartanut nukkejen hiuksia tuon videon ohjetta mukaillen. Mutta kiva että lopputulos oli onnistunut :)

      Poista
    2. No siis sun vanhemman blogin ohjeen mukaan. Tai niin.
      -Ohralehti

      Poista
  15. Huomasitko että paketin yläkulmassa on vihkonen. (Se ulkoneva osa paketissa.)
    Manna on ihana !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu huomasin :) En viitsinyt tällä kertaa irroittaa sitä, koska olisin kumminkin vain nopeasti plärännyt sen läpi ja kiinnittänyt takaisin pakkaukseen. Omenankin mukana tullut vihkonen on pakkauksessa tallessa ;)
      Kiitos :D

      Poista
  16. Upea kustomi! Aluksi ajattelin että miltäköhän ne valkoset ripset näyttää mutta tulihan niistä lopulta todella kivat :) Odotellen lisää kuvia neidosta :3

    VastaaPoista
  17. Ihana ei voi muuta sanoo eka ajattelin et 'yäk! Valkoset ripset' mut ku kasvot oli valmiit häpesin et ikinä ees sanoin niin se on vaan niin kaunis. Ja jotenki muta tuntuu että neidin vasemman silmän valkoinen osa on kirkkaanpi kuin oikean.
    Ja hei yksi EA nukke jolla ei ole minkään näköstä liimaisuutta on se raven joka on hieman kuin yöpuvussa ja sillä on liila aamutakki ja sama nukke oli jossain miitissä ainenkin omani hiukset on kuin silkkiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Juu se toinen silmä jotenkin loistaa noissa ulkona otetuissa kuvissa, vaikka molemmat silmät ovat kyllä aivan yhtä valkoiset.
      Huomasin miitissä saman kun hiplasin kyseisen Ravenin tukkaa, aivan silkkinen ;)

      Poista
  18. Sun kustomit on aina niin upeita:) Ja Manna ei ollut poikkeus

    VastaaPoista
  19. Oikeesti miten saat noi tukat aina noin hyvin kiharrettua?
    mutta Mannasta tuli todella söpö ! :3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English