lauantai 19. heinäkuuta 2014

Mökkeilyä, shoppailua ja kaikenlaista muuta~


Kanna

Mistä aloittaisin, tässä on ehtinyt tapahtua taas niin paljon! Jos etenen aikajärjestyksessä, nääh, menisi sekavaksi omalla tavallaan. No höpötetään sitten vain parhaani mukaan c; !

Katosin tässä mökkeilemään muutamaksi päiväksi sukulaisteni kanssa. Nappasin Kannan ja Taeyang herran mukaani mökkeilemään. Tulihan niitä jonkin verran kuvailtua, mutta Aunrinko ja kamera eivät tällä kertaa olleet minun puolellani. Suurin osa kuvista joko tärähti tai ylivalottui. Onneksi muutamat kumminkin onnistuivat ja ovat julkaisukelpoisia. Kannan ja Taeyang herran kuvia mökkimaisemissa tulossa pian :)

Ennen mökkeilyä kerkesin näkemään kaverini Ihmesuden Helsingissä. Shoppailimme siellä pikkuisen ja mukaani tarttui uusi nukke (ostin kylläkin Ihmesuden kautta, en Helsingistä). Tarkoituksena olisi tietenkin kustomoida kyseinen nukke. Siitäkin tulossa lisää juttua. Arvaako kukaan mikä nukke voisi olla kyseessä? Ihmesusi ja Kettudemoni shhh! Ei saa paljastaa vielä! ;)

Hankin tässä hiljattain myös uuden huonekalun nukkeja varten, yllättäen siitäkin on tulossa juttua kuvien kera tietenkin. Kyseisestä huonekalusta uuden asustelu paikan löysivät sekä Pullip -perheen nukkeni kuin myös Ever After High -nukkeni. Mikä Ikean sopuhintainen huonekalu mahtaakaan olla kyseessä? Ja Kettudemoni on jälleen hiljaa~

Minulla on myös paljon muita postauksia työn alla (kuten kysymyspostauksen kolmas osa), mutta ennen niiden valmiiksi tekemistä haluan kuitenkin nukkua kunnolla. Nukuin todella huonosti mökillä, koska tyyny oli lituska (se oli yhtä tyhjän kanssa) ja mummini keitti joka aamu kuuden aikoihin kahvia metelöiden (tietenkin heräsin siihen). Mutta ennen kuin vaivun unten maille Aisun johdateltavaksi, niin osaisiko joku Bloggerin käyttäjä neuvoa? Olisin kiinnostunut lisäämään postauksiini "Lue lisää" nappulan, jolloin etusivulle mahtuisi esille useampi postaus. Mitä mieltä te olette "Lue lisää" -nappulasta? Kätevä vaiko ei? Nyt teillä on mahdollisuus vaikuttaa asiaan~

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida ja nukkua hyvin c: !

In English:
I was on cottage holiday with my relatives. I took my Pullip lady Kanna and Mr. Taeyang with me. I got couple good pictures which I will show you later ;) I have now so much to post, but before I make posts ready I will take good night sleep~ I'm so tired right now after that cottage "holiday".


20 kommenttia:

 1. Innolla odotan mökkikuvia! ~
  Mikähän nukke sieltä tulisi? owo Ei kyllä aavistustakaan. Pullip? Ei. Tai no, en tiedä. Ääähh. Postaahan pian siitä aiheesta! >u< Ja niin, uudesta Ikean huonekalusta tulee ensimmäisenä mieleen samanlainen nukkekaappi kuin minulla. :'DD (Niin, ja Lue lisää -nappula voisi olla jees c; Minulla ei tosin ole hajuakaan mistä sellainen laitetaan.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postaan postaan :DD
   Harvalla tuntuu olevan tietoa siitä mistä ihmeestä kyseisen nappulan saisi~

   Poista
 2. hmm... Mikähän nukke sieltä tuli? Ei varmaankaan pullip.. EA? Tai bratzillas? :D
  lue lisää nappi olisi kiva:) mullakaan ei kyllä ole tietoa mistä sen saa, mutta varmaan ihan googlaamalla löytyy apua.

  Niin ja kumpana päivänä tulette traconiin?:3 itse saavun sunnuntaille ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molempina päivinä näillä näkymin ollaan tulossa :3

   Poista
 3. Miekin nukun mökillä huonosti, mutta se ei johdu tyynyistä... Siellä pitää olla aina ikkunat auki ettei tukehdu kuumuuteen ja ulkonta kuuluu täysin psykopaattisen Käen kiljumista :D
  "Lue lisää" nappulasta en osaa oikein sanoa juuta enkä jaata kun tupsahdan tänne blogiin aina uusimman postauksen myötä tuolta omasta blogilistastani, joten harvoin tulee etusivulla käytyä.
  Toivottavasti saat tänä yönä paremmin unta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. psykopaattinen käki :D Kyllä se mummini kahvin keittäminen taitaa olla psykopaattisempaa, kun niin kovalla metelillä sitä keittelee ;)

   Poista
 4. Mie olen kyllä aina inhonnut sitä "lue lisää"-toimintoa, se on jotenkin ärsyttävä, etenkin kun olen tutustumassa uuteen blogiin ja haluan ensin silmäillä sitä pintapuolisesti ja sitten kenties lukea paljonkin vanhoja postauksia läpi. Tällöin "lue lisää" aina hankaloittaa. On se vähän eri sellaisten blogien kohdalla joita jo seuraan, ja sitten luen vain uusimman postauksen aina. Mutta uusista tuttavuuksista se saattaa silti karkottaa minut pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, että se voisi olla kätevä kilometrin pituisiin postauksiini. Kilometrin pituiset postaukseni tuppaavat valtaamaan etusivun täysin ja alas päin skrollaamiseen menee useampi hetki. Itseänikin on joskus "lue lisää" -nappulat ärsyttäneet, mutta kyllä niihin on sitten yllättävän nopeasti tottunut ja oppinut jopa pitämään niistä.

   Poista
 5. Joo, mieki oon tottuny siihe ku mummi keittelee kahvia aamu kuuden aikaa... odittelen mieki niitä mökkikuvia :) Olisitkohan ostanu jonku ea-nuken? Miekää en osaa auttaa siihe lue lisää juttuu ku oon niin huono bloggerinkäyttäjä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku Bloggerin salaisuus tuo "lue lisää" nappulan lisääminen ;D

   Poista
 6. Ihana kuva! ♥
  Toivottavasti mökki kuvat tulevat pian! :3

  VastaaPoista
 7. Ikea-kalusteita?! Minäkin ostin niitä juuri! Tai no äiti kävi Ikeassa...

  VastaaPoista
 8. Mikä köhän nukke Se oikein on ?
  ehkä EAH tai joku muu ?
  Itekkään en ehkä tiiä oisko Se lue lisää nappi kiva ku en oo törmänny sellasiin.
  ' D '

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole törmännyt sellaisiin ollenkaan? Minä olen törmännyt niihin useammassa blogissa c:

   Poista
 9. ihana kuva kannasta <3 oo mikäköhän nukke on kyseessä o u o mulla taas on sillee kun joskus saatan valvoo aika myöhään, niin haluisin nukkuu pitkään, mutta äiti ja pikkuveli on ihan aamuvirkkuja jotka herää puol seittemän nii ne alkaa metelöimään vaik oon sanonu et "olkaa aamul hiljempaa pliiss" joten sitten oonkin päivällä tosi pirtee

  VastaaPoista
 10. Minä en pidä noista Lue lisää-nappuloista. Ne jotenkin häiritsee muo ihan liikaa. Yksi Ei-ääni Lue lisää-napeille siis!
  -Ohralehti

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English