perjantai 1. elokuuta 2014

Ryuu


Red Wig 

Käänsin talon ympäri ja onnistuin löytämään hukassa olleen punaisen peruukin. Sehän tietenkin tarkoitti sitä, että pääsin vihdoinkin jatkamaan Deucen kustomointia :) !

Red Wig

Ennen kuin lähdin tekemään peruukkia, katselin hiukan että miten punainen sopisi herran uusien kasvojen kanssa.

Red Wig Red Wig Red Wig 

Sen jälkeen kun olin varma punaisesta peruukista, niin leikkasin saksilla muoviset käärmeet pois. Sain leikattua ne suht tasaisesti pois, jolloin peruukkiin ei tulisi epämääräisiä möykkyjä käärmeiden jäänteistä. Yllätyin siitä kuin pehmeää ja helposti leikattavaa muovia kääremeissä oli käytetty. Niiden pois leikkaaminen oli yllättävän helppoa.

Red Wig 

Käärmeiden pois leikkaamisen jälkeen katsoin minkä kokonainen pala minun pitäisi leikata peruukkia varten. Olen tottunut tekemään peruukkeja neidille, mutta niillä on huomattavasti isompi pää kuin herroilla. Jolloin en voinut mennä vain tuntumalla, vaan minun piti mitata kunnolla oikean kokoinen pala.

Red Wig Red Wig 

Sen jälkeen sovittelin leikattua palaa herran päähän ennen ompelua, jotta peruukista tulisi varmasti hyvin istuva.

Red Wig Red Wig 

Peruukki ompelun jälkeen. Se näytti edelleen kasalta karvaa :)


Olen tosiaan oppinut tekemään nukeille peruukkeja tältä MyFroggyStuffin videolta. Peruukkien teko vanhoista peruukeista tai karvakankaasta on loppujen lopuksi aivan kuin ompelisi nukelle pipon jossa on karvat. Helppoa ja hauskaa puuhaa, jos minulta kysytään :) Peruukin ompelu myös käy aika nopeasti, vaikka se käsin pitääkin ommella. Sain uuden innon nukkeiluun tuota peruukkia ommellessa. Pidin sen tekemisestä todella.

Red Wig 

Ensimmäinen sovitus kerta. Peruukki istui mainiosti herran päähän, mutta näytti kauhealta karvakasalta (tai peikolta kuten pikkusiskoni Puupi sanoi sen nähdessään). No peruukin ompelun jälkeen oli jäljellä enää vain peruukin muotoilu ja vaatteiden valitseminen herralle~

Red Wig 

Ja lopputuloksesta syntyi tälläinen :)
Sanokaa hei Ryuulle!

Red Wig 

Ryuun tukasta tuli tuuheampi ja räväkämpi kuin mitä olin alunperin kuvitellut.

Red Wig 

Ja olin alunperin ajatellut Ryuun saavan lyhyen tukan, mutta sitten tuonne taakse jäikin tuollainen ponnari. Koitin pyöritellä ponnarilla olevista hiuksista rastamaisia, vaativat vielä lisää pyörittelyä ja hiuslakkaa ;)

Red Wig 

Alunperin olin myös ajatellut säästäväni Ryuulla hänen shortsinsa & kenkänsä ja tekeväni muut vaatteet itse. No kuinkas sitten kävikään. Rupesin miettimään mistä saisin Ryuulle hyvän kravaatin, jolloin muistin että nukkejen vaatelaatikossa oli Sweet 1600 Clawdin (ystäväni Puron huuto.netistä tilaamasta nukkejen vaatepaketista peräisin) turkoosi kravaatti. Sitten muistin laatikossa myös muut pyörivät miesten vaatteet. Ja hetken mielessä pyörittelyn ja Ryuulle sovittamisen jälkeen syntyi hänen asukokonaisuutensa :)

Red Wig 

Ryuun asukokonaisuus koostuu seuraavista osista:
Basic Clawdin paita, Sweet 1600 Clawdin kravaatti, Basic Jacksonin liivi, Basic Ghoulian laukku sekä Scaris Deucen shorsit & kengät (joista pyyhkäisin kuvioinnin pois kynsilakan poistoaineella).

Red Wig 

Mietin todella pitkään, että ompelisinko tuohon asukokonaisuuteen vielä polvisukat. No ideaa jonkin aikaa pyöriteltyä totesin etteivät ne olisi sopineet. Ja totesin myös, että sukat tuskin olisivat mahtuneen kenkiin, kun Scaris Deucen kengät ovat niin istuvat ja jalan myötäiset kuin vain voi olla.

Red Wig Red Wig 

Peruukki takaapäin :)

Red Wig 

Red Wig 

Red Wig 

Red Wig 

Red Wig 

Red Wig 

Red Wig 

Red Wig

Ryuu onnistui paremmin kuin mitä odotin. Kun kumminkin siitä taitaa olla yli vuosi, kun olen viimeksi monsteri poikia kustomoinut. Huomasin kuvatessani, kuinka erilaista oli asetella monsteri poikaa eri asentoihin kuin tyttöä. Pitäisi kuvata poikia aktiivisemmin, jotta näiden kuvaaminen tulisi tutummaksi. 

Ryuun myötä sain innon päästä kustomoimaan lisää monsteri poikia. Minulla on jo idea valmiina seuraavaa poikaa varten, nyt kun vain keksisin mistä ihmeestä löytäisin toisen pojan sopuhintaan. Kävin jo Huuto.netin puolella vähän kurkkimassa tarjontaa, mutta törmäsin vain ilmoitukseen jossa myytiin MH Jakcson Jekylliä kauhistuttavaan 50 euron hintaan. Se on piiikkuisen liikaa nukesta, joka kumminkin joutuisi kustomoitavaksi. Minulle saa vinkkailla, jos nurkista löytyy pyörimästä turhia jätkiä tai jos netin kauppapaikoilla sattuu uutta kotia etsiviin poikiin törmäämään ;) Tällä hetkellä ainut kaupoissa myynnissä oleva poika taitaa olla Slo Mo?

Mitä mieltä olette valmiista Ryuusta? 

Kiitos vielä kazuki kazuhirolle nimiehdotuksesta, joka sitten hetken pohdinnan jälkeen päätyi lopulta Ryuun nimeksi :)

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida!

In English:
I finally found my lost wig materials and got that wig done for Deuce :) My custom Deuce's new name is now Ryuu (thanks for my friend kazuki kazuhiro). What you think about Ryuu? :)

40 kommenttia:

 1. No huhhuh, se on ihana! Tuo peruukki on täydellinen, se sopii herralle niin hyvin. Väri on juuri sopiva Ryuulle (hyvä nimivalinta muuten). Kovin cool poitsu tämä on ;O; ♥
  Btw, tiedän tunteen, poikien posettaminen on puolet hankalempaa kuin tyttöjen. D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :D
   Joo nivelet liikkuu eritavalla, raajat on eri pituset ja posettaa ihan eri tavalla kuin tytöt. Totuttelemista riittää.

   Poista
 2. Aika hieno, tuli muuten mieleen, että oletko kustomoinut yhtään Spectraa? Olisi ihana nähdä jokin surullinen kummitus, ja iloinen myös, vähän samalla idealla, kuin Katri ja Katrina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Olen pikkusiskoni Spectran kustomoinut, samoin Ghouls Alive Spectran. Mutta ns. kunnolla en vielä ole päässyt kustomoimaan. Tuo on kyllä todella hyvä idea ;D

   Poista
 3. Aika iso hinta nukelle !
  o _o
  50 € liiiiikaaaaa !!!!
  mut Ryuusta tuli tosi söpö ! C'
  "33'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3
   Juu kalliilla koittaa saada myytyä, saas nähdä onnistuuko tuollaisella hinnalla.

   Poista
 4. Oih!!! Tulee ihan äidillisiä tuntemuksia kun näkee herran valmiina :') Omin pikku kätösin saatoin herran uuden elämän alkuun! Niin se pikku Ryuu vaan lähti pois täältä maalta ja muutti etelään!!! Miten tässä näin kävi??? Kasvoit isoksi mieheksi aivan liian nopeasti!!! :') Pidä hauskaa etelässä ja muista että äiti rakastaa sinua aina......EIKUN SIIS MITÄ???

  Mutta juu herra on tosi komea nyt ja pahoittelut etten ole vastannut viestiisi!!! Minulla on täällä nettiyhteydet tosi pahasti poikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahah kiitos :D Ryuu lupaa pitää hauskaa ja ilmoitella äidille kuulumisiaan ;DD
   Ja ei se mitään, vastaa kun ehdit ja kun nettiyhteydet toimivat ;)

   Poista
  2. saisinkos kysyä ihmesudelta että onko nettiyhteyden oikkuilu johtuva siitä että on ollut nyt pari päivää sitten (ainenkin täällä meillä) ihan järkyttävä myrsky trampoliinit on lennelleet tuulen mukana ja puita on kaatunu sähkölinijoiden päälle.

   Ja ihana tämä sinun customisi alien

   Poista
 5. Mä kommentoi jo asiaa, mutta Ryuusta tulee mieleen oshare kei tyylinen poika! Todella upea kustomi!

  VastaaPoista
 6. Mahtava! Peruukki on ihanan räväkkä ja vaatteet kyllä näyttää mahtavalta :-)

  VastaaPoista
 7. oo, on kyllä komee jätkä :DD

  VastaaPoista
 8. Hei, Alien-chan! :)
  Olet todella taitava kustomoimaan, ja upeine nukkinesi ja mainioine ohjeinesi olet innostanut minut kustomoimaan! ^^ Inspiraationi on suuri tällä hetkellä, ja aion kustomoida (ainakin toistaiseksi) vain muita, kuin monstereita tai EA-nukkeja.
  Olemme hankkineet sisareni kanssa tarpeelliset tarvikkeet. Mutta lakkamme (glossy, ei ole vielä mattaa) käyttäytyy ikävästi. Olemme harjoitelleet (tuntemeatomista syistä rikkinäisillä) "zombinukeillamme", mutta lakka levittää akvarellikynän ja pölyliidun jäljet. ;_; Mikä neuvoksi? Kuinka kuuluu laittaa lakkaa, jossa ei ole mitään sivellintä yms. mukana? Tämä olisi todella tärkeää, sillä tuntuu että lakka sössii koko kustomoinnin... :c Laitammeko sitä väärin, jos levitämme sitä tavallisella vesivärisiveltimellä?
  Kiitos jos vastaat! ♥ T: Meiko - Star

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus c: !
   Maalattava lakka tuppaa levittämään akvarellikynät sekä pastelliliidut, jos sitä laittaa liikaa ja jos sen kirjaimellisesti maalaa nuken kasvoille. Lakan leviäminen on helposti estettävissä:
   1. Spray lakan käyttö ennen maalattavaa lakkaa, jolloin lakattavat asiat on jo kertalleen suojattu.
   2. Maalattavan lakan levittäminen toisella tapaa kuin maalaten. Itse levitän maalattavan lakan kevyesti siveltimellä yhtenä tasaisena pintana koskematta tekemääni kustomiin, jotta värit eivät leviäisi. Tavallaan tökin kevyesti lakkaa paikoilleen~
   Tavallinen vesivärisivellin ei sovellu lakan levittämiseen, jos kirjaimellisesti maalaatte lakan paikoilleen.
   Oliko muuta kysyttävää :) ?

   Poista
  2. Kiitos paljon vastauksestasi! :)
   Vielä kysyttävää: Mistä spray-lakkaa saa? Paljonko se maksaa? Kuinka sitä laitetaan (esim. kuinka pitkältä etäisyydeltä)?
   Millainen sivellin sopii parhaiten maalattavan lakan levitykseen? Miten sitä voi levittää koskettamatta lakattavaa pintaa? O_o Olisi ihanaa nähdä kunnon postaus lakkaamisesta. Mutta ei ole pakko! :D
   Pahoittelen, kun olen näin urpo. -.-' Itse olet kuin ammattilainen, ja minä olen tämmöinen pihalla oleva. >.< Olen todella kiitollinen, kun vastailet kommentteihisi näin huolellisesti! <3

   Poista
  3. Spray lakkaa myydään erilaisissa askartelu- sekä taideliikkeissä :) hinnat liikkuvat siinä 5-15 euron välillä, ellen nyt ihan puskaan arvioi :'D Sitä suihkautetaan kevyesti muutaman kerran noin 30-50 senttimetrin päästä. Kannattaa varmistaa vielä lakan jälleenmyyjältä se etäisyys ja soveltuuko muoville :)
   Voisin tehdä kattavan postauksen aiheesta, tai ehkä jopa videon (videolla olisi helpompi näyttää kuinka kustomoin) ;D
   Älähän nyt, ei kukaan synny tieto päässään ja vastaan mielelläni kysymyksiin ^__^ !!! Ja kiitos c: !

   Poista
  4. Heee, meinasin itekki kysellä tosta spray-lakasta mutta joku muu ehti ensin :'D Tota lakkaa siis löytyy ihan basic askartelukaupoista? Pelkään lähteä ostamaan jotain randomia lakkaa jos se ei sitten vinyylimuoville sopisikaan, joten koitan löytää saman merkkistä ku mitä sinä käytät x'D
   Mutta joo, kustomointivideo olis loistava OuO Jos siis haluaisit sellasen tehdä jossakin vaiheessa ^____^

   Poista
  5. Kiitos paljon vastauksestasi Alien! ^^ Odotan innolla lakkapostausta, sillä jokunen kustomi jo odotteleekin lakkaansa. Olet mestari!

   Poista
 9. kun tämän uuden kustomisi nimi on ryuu,niin tuolta profiileista löytyy ryoo niminen poika nukke,niin onko noi sit veljeksii vai jotain sukuu toisilleensa,ois kiva jos vastaisit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vielä tiedä, he voisivat hyvin ollakin veljeksiä ;)

   Poista
 10. hei alien-chan.onko molemmat lakkasi siis glossy matta spray lakkoja,vai on mattasi ainoastaan spray.käykö tämä spray mattalakka kustomointiin ,se on sinellistä,maston 400ml spray mattalakka.toivottavasti vastaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on käytössäni kaksi maalattavaa lakkaa: glossy ja matta ja niiden lisäksi vielä matta spray -lakka. Luulisi sen käyvän, kannattaa tarkistaa tosin ettei se sisällä mitään aineita jotka eivät sovellu nukkejen muoville (esim. öljy) ennen kuin lähtee kokeilemaan c;

   Poista
 11. Aika komea herra! :D Peruukki on hieno edestäpäin, mutta takaa jäi vielä mietityttämään. Jotenkin tuollainen tukka sekaisuudella ja edestä sliipatulla näyttää kivalle.

  VastaaPoista
 12. Ryuu on kamalan siisti!<3 selvästi vähän "villi" koulupoika:D

  VastaaPoista
 13. Hehee ton näkösen poikakaverin voisin ottaa;) Arvaa mitä? Oon lukenu sun blogin jokasen jutun! Kun saisin vaan aikaseks liittyä lukijaks;)
  Ps.Oon pinkmonsten (et varmaan tiedä sitä blogia) toinen pitäjä. Olin laiska enkä kirjautunut sisään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahah kiitos ;)
   Oho, sinähän olet ollut ahkera lukija c: ! Kiitän ja toivottavasti kaikki juttuni ovat olleet mielenkiintoisia ^__^ !

   Poista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English