tiistai 5. elokuuta 2014

Alien-Chanin vastaukset kysymyksiin (vastaukset 3/4)


Mitäs olenkaan puuhastellut tässä muutamien päivien ajan? No olen työstänyt tätä kysymyspostauksen kolmatta osaa valmiiksi :) ! Ja nyt vihdoin ja viimein sain tämän valmiiksi ^__^ ! Kaiken kaikkiaan minulle tuli 162 kysymystä, jolloin vastaamiseen meni hetki...Kiitos kaikille innokkaille kysyjille ja toivottavasti vastaukseni olivat odottamisen arvoisia c: !

Muutama huomioitava asia~ Minulle ja Yulialle yhteisiksi suunnatut kysymykset löytyvät sekä minun että Yulian vastauksista (Yulian vastaukset kysymyksiin tulossa neljännessä osassa!), koska näin pystyimme pitämään vastaukset selkeinä. Ja tämän järjestelyn myötä voitte myös olla varmoja kumman vastaus on kyseessä.

Tämän postauksen puolella on vielä ilmoitusluontoista asiaa, sekä muuta hauskaa ;) !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. jos saisit yksisarvisen päiväksi käyttöösi mitä tekisit sen kanssa/minne lentäisit?;D
Voiko yksisarvisilla lentään :D ? Jos voi, niin todennäköisesti lentelisin sillä ympäriinsä pieniä taikoja tehden. Tekesin sateenkaaria ja makeissateita ynnä muuta hauskaa ja ihmisten päivää piristävää :) Päivä loppuessa eroaisin rakkaasta yksisarvisestani itkien.

2. Mikä on vahvempi kuin puu mutta heikompi kuin kivi, ja jos sille tulee jano purolla se ei silti juo?
Puro itse? Vesi? Olen todella huono kompakysymyksissä :'D Ehkä se olisi se puro, koska se on vahvempaa kuin puu, kun voi helposti riehtoa puita mukaansa. Mutta heikompi kuin kivi, kun kivet pysyy nätisti pohjassa paikoillaan ja purot ei liiemmin vettä juo, kun ei tule jano. Olenko ihan hakoteillä? :D ?

3. Suosikki vaateliike?Lähde

Kyllä se taitaa Cybershop olla, kun sieltä löytyy helposti erikoisempia vaatteita :) Jonkun verran ostan vaatteita myös "normaaleista" vaateliikkeistä, kuten H&M, Seppälä, Lindex yms. mutta niistä mukaan valikoituvat vain värikkäimmät yksilöt.

4. Ärsyttävin asia tällä hetkellä kun vastaat tähän kysymykseen?
Youtuben kummalliset mainokset. Tykkäävät ennen videoita mainostaa minulle ihan mitä vain, kuten piimää ja japanilaisia puhelinliittymiä. Yllätys oli suuri kun bongasin entisen opettajani yhdestä mainoksesta.

5. Koira vs Kissa?
Koira, koska en tule niin hyvin juttuu kissojen kanssa. Olen jatkuvasti napit vastakkain meidän valkoisen karvapallon kanssa...Sieltä se hyökkää taas! Eiiiih!

6. Koulu vai työ? 
Todella vaikea kysymys. Olen ollut kesätöissä ja viihdyin. Ja koulussa viihdyn myös. Hmmm. Ehkä kumminkin tällä hetkellä viihdyn koulussa paremmin kuin töissä, joten vastaukseni tähän on koulu :)

7. Onnellisinta vuodessa 2013 (yksi asia)?

Desucon 2013

Desucon 2013. Minulla oli aivan mielettömän hauskaa ensimmäisessä conissani :)) Ja totta kai myös Sweet Errorin ensimmäiset nukkemiitit ja Tracon myös ja ja tähän minulla riittäisi ties miten monta asiaa :D

8. Asuvatko onnelliset ihmiset pinkissä karkkimaassa jossa ihmiset ovat piparia ja yksisarvisilla on vihreät peput ja koulua ei ole :) ?
Kuulostaa samaan aikaan sekä suloiselta että pelottavalta, miten tämä on mahdollista? :D Mutta koska tuossa suloisuudessa on pelottava sävy, niin vastaan tähän että ei. Pysytellään tässä todellisuudessa toistaiseksi ;)

9. - Miten innostuit nukkeilusta?
Innostuin nukkeilusta ensin nukkekotien kautta ja siitä muutama vuosi myöhemmin oikein kunnolla Monster High -nukkejen kautta. Sitä en muista miten päädyin puuhastelemaan nukkekotien pariin, muistan vain että toivoin nukkekotia joululahjaksi ja sellaisen myös sain. Monster High -nukkejen pariin päädyin kun ystäväni Kettudemoni (bloggailee Dolliewoods Dolitas -blogin puolella) näytti minulle innoissaan lelulehdestä monstereita, jotka olivat juuri rantautuneet Suomeen.

10. - Kuka on tällä hetkellä lempinukkesi?
En ole koskaan halunnut valita nukeistani lemppariani. Koska olen aina ajatellut, että jos valitsen yhden suosikin, niin muille tulee paha mieli :')

11. - Montako kustomointia odottavaa nukea omistat?
Tuo oli hyvä kysymys, sillä itselläni ei ollut aavistutakaan montako kustomointia odottavaa nukkea minulla on :D Nyt sitten laskin kaikki kustomointia odottavat nuket (mukaan lukien ne, jotka ovat tällä hetkellä kesken --> odottavat esim. vaatteita) ja jos en ihan sekaisin mennyt laskuissa, niin kustomointia odottavia nukkeja on 39. Takaisin kuntoon kustomoitavia on 5, vaatteita odottavia on 8 ja muita avattuja kustomointia odottavia nukkeja on 9. Avaamattomia vaatekaapissani olevia nukkeja on 17. Joten vielä riittää kustomoitavia Monster High -nukkeja ;)

12. -miksi pidätte nukkeilusta?
Miksi pidän nukkeilusta? Suoraan sanottuna en tiedä mikä ihme minua nukeissa oikein kiehtoo ja niiden kustomoinnissa, sekä valokuvaamisessa. Luulen, että pidän nukkeilusta, koska se on hyvin monipuolinen harrastus. Voi keräillä, voi kustomoida, käyttää luovuuttaan, näpertää kaikkea pientä, sisustaa nukeille asuntoja, suunnitella vaatteita, valokuvata, jakaa harrastuksensa blogin kautta ja nähdä toisia harrastajia miiteissä :)

13. -missä näette itsenne 10 vuoden kuluttua?
En ole koskaan osannut ajatella tulevaisuuttani 10 vuoden päähän, mutta yritetään ;)
Näen itseni pienen kaupunkiasunnon omistajana, työssä käyvänä olentona, joka edelleen harrastaa nukkeilua ja ylläpitää Sweet Error -blogia. Saas nähdä millainen nukkelauma minulla 10 vuoden päästä ;D

14. - Minkä nuken kustomoit seuraavaksi?
Tähän kysymykseen en valitettavasti ole koskaan osannut vastata. Yleensä vain nappaan nuken kustomoitavaksi, jos olen saanut hyvän idean, joka istuu täydellisesti juuri nappaamalleni nukelle :) Näillä näkymin haluaisin kyllä saada kustomoitua Alex-Sandran ja Chikan valmiiksi.

15. - Oletko saanut nukkeilun myötä paljon uusia ystäviä?
Olen. Olen tutustunut yleensä netin kautta nukkeilua harrastaviin ihmisiin, mutta myös miiteistä on tullut uusia ystäviä. Nyt hiljattain tutustuin kazuki kazuhiro nimimerkillä bloggailevaan nukkeharrastajaan Facebookin Cosplay-kirpputorin kautta. Ostin kazukilta kauniin peruukin ja huomasin hänen sivullaan kuvan Monster High -nukesta tekstin kera joka kertoi että hän oli aikeissa kustomoida kyseisen nuken. Kauppojen sopimisen jälkeen kysyin sitten että harrastaako hän nukkeja. Sen jälkeen jäimme sitten höpöttämään pitkäksi toviksi nukkeilusta :D

16. - Mitkä ovat lempiblogisi?
Lempiblogeihini lukeutuvat muunmuassa nämä:

Monsta High Nuket
Josta näkee todella hyvin tulevia Monster High nukkejulkaisuja, spekulointeja tulevista julkaisuista sekä jonkin verran arvosteluja runsaan kuvamäärän kera c:

Eva After High
Monsta High Nukkejen porukan toinen blogi, joka on puolestaan muuten samanlainen kuin Monsta High Nuket, paitsi että se keskittyy Ever After High -nukkeihin.

MonsterMeadow
Yoru Mistin blogi täynnä kauniita kuvia pääasiassa Monster High -nukeista (myös muita nukkejakin nähdään epäsäännöllisen säännöllisesti~). Yoru Mist on juuri palannut takaisin pitkältä bloggaustauoltaan :)

The Toy Box Philsopher
Todella laadukkaita erilaisista nukeista arvosteluita tekevä englanninkielinen blogi. Vaikka ei olisikaan hyvä englannissa, niin kannattaa silti vilkaista, sillä kuvat on hyvin otettuja ja niitä on paljon. Jo pelkästään kuvilla pääsee jyvälle jutusta, mutta tietenkin teksti tukee hyvin kuvia (ja on paikoitellen todella hauska).

Spicasmagoria Extreme
Kuvat ovat hyviä ja juttu korkeatasoista, tarvitaanko sitä enää muuta? Keskittyy pääosin nukkeihin ja leluihin, mutta karkaa kyllä välillä aiheesta (mikä ei tämän blogin kohdalla ole huono juttu).

Once a doll, Always a doll
Pullip -perheen nukkeihin keskittyvä Silveryn nukkeblogi, jossa kuvien taso on todella hyvä. Nukkeblogeissa kun kuvat ovat suuressa roolissa, niin laadulla on väliä ;)

Electric Space Carousel
Ja koska seuraan muitakin kuin pelkästään nukkeblogeja ;) En edes muista miten löysin tämän japanilaiseen katumuotiin (enimmäkseen lolitaan) keskittyvän blogin, mutta siitä lähtien olen seurannut innolla ♪

Ja tässä oli vasta hyvin pieni osa seuraamistani blogeista, tästä postauksesta tulisi kilometrin pituinen jos linkkaisin kaikki lempiblogini :')


17. - Onko sinulla unelmanukkea, jos on, niin mikä se on (kaikki nuket lasketaan)?
Jos aivan kaikki näkemäni nuket lasketaan, niin unelmanukkejeni joukkoon lukeutuvat ehdottomasti nämä nuket:

  

Squad Leader Levi Character Doll - Cleaning Squad Makeover Set
Lähde

Katsokaa nyt sitä, se on täydellinen c: ! Ja se on (kai) loppuunmyyty ja maksaa aivan mielettömästi :') Mutta miksi tämä pääsee unelmanukke listalleni? Koska Shingeki No Kyojin lukeutuu lempi animesarjoihini ja Levi sattuu tietenkin olemaan lempihahmoni kyseisestä sarjasta. Ja noiden asioiden lisäksi tuo nukke on todella kauniisti ja taidolla tehty.Pullip Rozen Maiden Souseiseki
Lähde

Pullip Souseiseki oli ensimmäinen Pullip -nukke, johon iskin silmäni. Olen aina haaveillut tästä nukesta ja tulen aina haaveilemaan. Olin lähellä saada tämän neidin itselleni, mutta onni ei ollut puolellani, neiti ehdittiin loppuumyymään Mollamaniasta sekä PullipStylestä ennen kuin ehdin edes aloittaa tilauksen tekemistä. Ehkä vielä joku päivä tai sitten ei, kukapa sen tietäisi~

 

Pullip Merl
Lähde (vasen) Lähde (oikea)

Pullip Merl on tainnut olla nukkehaaveissani julkaisustaan lähtien. Tämäkin neiti ollaan ehditty (jopa useampaan otteeseen) myymään nokkani edestä loppuun. Saas nähdä tuleeko tämäkään nukke koskaan päätymään nukkehyllylleni vaiko ei. Merlissä minua erityisesti mielyttävät neidin kasvot, ne ovat niin kauniit :)

 

Ever After High (Suomessa julkaistut basic) -nuket

Unelmani on kustomoida kaikki Suomessa julkaistut basic EA -nuket. Apple White ja Madeline Hatter kustomoitu, vielä olisi neljä jäljellä c; Paljonkohan noihin uppoaisi kerralla rahaa? 30+30+50...=110 euroa, suuntaan tai toiseen riippuen ostopaikasta. Osaa tämä harrastus kyllä olla kallis :')


18.- Millä perusteella ostat nukkesi?

Demoni VS. Oudot~

Pullip -perheen nuket:
Pullip -perheen nukkeja uutena ostaessani (mitä en kyllä vielä tehnyt) koitan kiinnittää mahdollisimman paljon huomiota nuken kasvoihin. Vaatteet, hiukset ja silmät on vielä helppo vaihtaa, mutta meikkien vaihtaminen menee jo hankalemmaksi. Toki se on iso plussa jos vaatteet, hiukset ja silmät miellyttävät silmääni meikkien lisäksi. Pullip -perheen nukkeja käytettynä ostaessani kiinnitän huomiota nuken kuntoon (missä kunnossa nuken kasvot ovat yms.) ja hintaan. En todellakaan lähde maksamaan uuden hintaa käytetystä nukesta vaikka sillä kuinka olisi Obitsu vaihdettuna. Usein näkee myytävän käytettyjä nukkeja ylihintaan, välillä pyydetään jopa enemmän kuin mitä saman mallinen nukke maksaisi uutena.

Mini Miitti

Monster High -nuket
En ole nyt pitkään aikaan ostanut monstereita, mutta suurin peruste on se kuinka hyvin nukke mielyttää silmääni ja saisiko siitä tehtyä hyvän kustomin (kuinka hyvä custompohja se olisi). Ennen myös nuken mukana tulleet vaatteet yms. merkitsivät paljon, mutta nykyään enemmän merkitsee minkä malliset kasvot nukella on ja onko nukke tehty Indonesiassa vai Kiinassa. Toistaiseksi minulla vielä riittää vielä kaapissani Norstarilta korvauksena tulleita nukkeja, joten en ole aivan heti ostamassa uusia monstereita.

Madeline Hatter Custom

Ever After High -nuket
Unelmani on kustomoida kaikki Suomessa julkaistut basic nuket, joten tämän tähden tulen todennäköisesti ostamaan vain basic nukkeja. Basic -nukkeintoon on tosin unelmani lisäksi vaikuttanut myös se että minusta on hullua että Legacy Day -nuket maksavat noin. 50 euroa ja Getting Fairest -nuket puolestaan noin. 30 euroa. Jolloin koen basic -nukkejen hinnan lähimmäksi oikeaa hintaa (vaikka todellisuudessa niitä saa Yhdysvalloissa huomattavasti halvemmalla kuin Suomessa).

Sylvanian Families

Sylvanian Families
Sylvanian Families hahmoja ja tavaroita ostan lähinnä sillä perusteella mikä minun mielestäni näyttää söpöltä. Niin söpöltä että se on pakko ostaa :'D Pyrin sylvaanioille taloja ja huonekaluja ostettaessa miettimään mitä sylvaaniat niin sanotusti tarvitsevat. Talossa täytyy olla kaikki perusasiast kuten makuuhuone, olohuone, keittiö ja kylpyhuone (ilman niitä ei voi elää). Mutta totta kai poikkeuksellisia taloja löytyy, yleensä se on kylpyhuone joka jää tilanpuutteessa puuttumaan. Onneksi pupujen talossa on niin iso kylpyhuone, että koko kylä voi hyödyntää sitä kylppäreiden puutteessa c;

Nukkekoti

Lundby
Aikalailla samoilla perusteilla kuin Sylvaanioillekin. Nyt en ole kyllä pitkään aikaan ostanut Lundbyihini mitään, kun ne tuntuvat minusta niin valmiilta. Pitäisi varmaan joku päivä järjestellä uudelleen ja kuvailla tänne blogin puolelle ;)


19. - Jos saisit nyt 5 mitä tahansa nukkea, mitkä ne olisivat?Lähde

Suomessa julkaistut minulta puuttuvat Ever After High basic -nuket (Raven, Briar, Ashlynn & Hunter) ja varmaankin jokin Pullip -perheen nukke. Mutta toisaalta haluan saada nämä edelliset Pullip -perheen nukkeni valmiiksi, ennen kuin hankin yhtään enempää. Eli ottaisin neljä EA -nukkea ja viidennen nuken muuttaisin kolmeksi peruukiksi ja 23 cm Obitsuksi :D


20.- Lempielokuvasi?


Studio Ghibli, Hayao Miyazaki - Kaze no Tachinu (Tuuli nousee)

Lempielokuviini lukeutuvat suurinosa Hayao Miyazakin elokuvista (Totoro, Nausicaa, Mononoke, Liikkuva Linna, Ponyo yms.), Puella Magi Madoka Maciga -elokuvat (erityisesti kolmas on suosikkini), Lord of the Rings -elokuvat (vaikka ne ovatkin niin käsittämättömän pitkiä), Pirates of the Caribbean -elokuvat (kakkonen on suosikkini), Frozen sekä muut Disneyn hyvät elokuvat (esim. Walli-E, Rottatouille, Tangled (mitä en tosin vielä ole nähnyt, mutta näyttää todella hyvältä ;D)).

Animaatiot, fantasia, mielikuvituksellisuus, romantiikka ja seikkailut, niillä mennään c; !


21. - Oletko juuri nyt ihastunut kehenkään?
En valitettavasti osaa antaa tähän kysymykseen selkeää kyllä tai ei vastausta, ihastuminen kun voi olla niin kummallista ja epäselvää.


22. - Onko sinulla fobioita?
Minulla ei ole koskaan diagnotisoitu fobioita ja vaikka pelkäänkin lentämistä paljon, niin en sanoisi että kyseessä on fobia. Kyllä minä vielä uudestaan lennän joku päivä c; !


23. - Mitä nukkeja ajattelit ottaa miitteihin mukaan?

Tampereen miitti 2014

Tämä on kyllä nyt pikkuisen vanhentunut kysymys jo :') Jos kerron millä perusteella otan nukkeja mukaan? Otan mukaani aina vain valmiita nukkeja, koska mielestäni ei olisi mitään järkeä napata keskeneräisiä nukkeja mukaan (siksi Taeyangia tai Dalia ei tämän vuoden miiteissä nähty~). Valintaani vaikuttaa myös se keiden uskon kestävän kolme miittiä putkeen, Katrina on kestää miittejä erityisen hyvin samoin Katri. Nimetön Venukseni oli vähän siinä ja siinä, että uskallanko ottaa neidin mukaan vaiko en (kyllähän se sitten mukaan lähti). Ja sitten nukkejen mukaan lähtemiseen vaikuttaa myös se miten pakkaan nuket ja millä laukulla olen menossa. Tänä vuonna päätin pakata nuket pahvilaatikoihin ja kun laatikot eivät mahtuneet mihinkään muuhun kuin Ikea -kassiin, niin nappasin sen sitten mukaani miitteihin. Näin sain mahdollisimman monta nukkea mukaan ♪


24. - Ketä nukkeilijaa ihailet?Nicolle's Dreams - Faceup Stories: 22

Ihailen Nicolle's Dreamsiä, joka on netissä esiintynyt myös Andreja nimellä. Hänen tekemät kustomit vain ovat niin kauniita ja jotenkin puhtaita ja viattomia. Nicolle's Dreamsin videoista ja kuvista on ollut kyllä iso apu nukkejen kustomoinnissa. Jos into lopahtaa, katselee pari kuvaa Nicolle's Dreamsiltä ja taas on into katossa :)


Retrograde Works - Ever After High Briar Beauty Custom Repaint

Nicolle's Dreamsin lisäksi ihailen myös Retrograde Worksia, joka myös tekee kauniita kustomeja, tosin sillä erolla Nicolle's Dreamsiin että kustomit ovat huomattavasti värikkäämpiä. Paljon voimakkaita värejä ja erilaisia ilmeitä erilaisille nukeille. Myös Retrograde Works on inspiroinnut minua kustomoimisessa. Retrograde Works videoista ja kuvista on ollut minulle iloa, etenkin harrastukseni alkuaikoina, kun vasta aloittelin kustomointia :)


25. - Entä ketä ihailet ihan muuten vaan?

???

Muuten vain ihailen japanilaista cosplayjaajaa KANAME(anteeksi tähti puuttuu nimimerkistä TT ___ TT)a. Ihailen KANAMEa, koska hänen cossinsa ovat alusta loppuun itsetehtyjä ja ne ovat todella hahmo uskollisia. Huolellista ja kaunista cosplayta. KANAME oli kunniavieraana Cosvisionissa ja se tietenkin selvisi minulle vasta paikanpäällä :') Onneksi se selvisi kumminkin hyvässä ajoin ja olin ihan taivaissa, kun asia minulle selvisi~ Sain KANAMEn nimikirjoituksen (en vain yhtä vaan kaksi ; w ; !) ja myöhemmin sain vielä napattua kuvan yhdessä KANAMEn kanssa o( > w < )o ! Hahah, kuvaa otettaessa KANAME katseli Ravio -cossini hattua ja sanoi "kawaii" :DReika - Joker (Kuroshitsuji)

KANAMEn lisäksi ihailen myös toista japanilaista cosplayjaajaa (kamalaa kun joutuu taivuttamaan vierasperäisiä sanoja suomalaisittain) Reikaa. Joka myös tekee cossinsa alusta loppuun itse. Reikan cossit ovat myös todella hahmo uskollisia, kauniita (vai pitäisikö sanoa komeita) ja huolellisesti tehtyjä :) Odotan innolla sitä päivää, että Reika nähtäisiin jonkin suomalaisen conin kunniavieraana.


26. - Mitä nukkea et huolisi?
Minulta löytyy muutama nukke "mitä nukkea en huolisi" -listaltani. Näitä nukkeja en mielelläni ottaisi nukkehyllylleni:Lähde

Tuollainen Soomin (kai se on Soomin? Olen ihan pihalla näistä hartsinukeista ja niiden valmistajista) Humpty-Dumpty (Tyyris Tyllerö) kananmuna -nukke. Mielestäni tämä nukke on jopa hiukan karmiva. Liian kumma, jopa minun makuuni. Omalla tavallaan se on suloinen, mutta karmivuus syö suloisuuden...Ei vain ole minun nukkeni.

Täältä löytyy lisää kuvia kananmunasta: http://dollsoom.com/eng/shop/item.php?it_id=1364257009Lähde

Monster High Freaky Fusion Neighthan Rot (=yksisarvispoika).
Siis mikä ihme Monster High -suunnittelijoihin on iskenyt kun on pitänyt suunnittella yksisarviszombiepoika kamalalla perusväriyhdistelmällä? Miksi, miksi? Kun näin yksisarvispojan ensimmäistä kertaa ajattelin, että se voisi soveltua hyvin kustomiksi erikoisuutensa vuoksi. No mitä enemmän näin kuvia yksisarvispojasta, niin hylkäsin ajatuksen nukesta ja kustomoinnista täysin. Ajattelen, että kyseessä on "menetetty tapaus" josta tuskin saa edes kustomoinnilla hienoa. Odotan kyllä innolla näkeväni kustomeita tästä nukesta. Ei sitä tiedä, jos vaikka sitä kautta mielipiteeni tätä nukkea kohtaan muuttuisi.Lähde

Monster High Inner Monster.
En tiedä mitä sanoisin näistä nukeista, hämmentäviä. Sanotaan näin idea on selkeästi ollut hyvä näiden Inner Monster -nukkejen kohdalla, mutta toteutus on hämmentävä. Hämmentävyytensä lisäksi Inner Monster -nuket solvetuisivat huonosti kustomointiin, mikä on osa syy sille etten ole kovin innostunut näistä.

  

Lähde (vasen) Lähde (oikea)

Pullip -nukkeperheeseen kuuluvat Byul -nuket. Nuo valtavat silmät ja huulet eivät vain ole minun juttuni. Tämän kesän nukkemiiteissä minulle kyllä sanottiin että Byulit ovat nukkeja joista ensin et pidä ollenkaan, mutta sitten pikku hiljaa rupeat pitämään niistä. Epäilen, mutta niinhän minulle kävi Dalienkin kohdalla. Saas nähdä käy niin myös Byulin kohdalla (olen hyvin epäileväinen).


27. - Minkä fantasiaeläimen haluaisit omaksesi?

???

Ehdottomasti tämän fantasiaeläimen, jonka piirsin joskus taidekoululla :)


28. - Onko sinulla lemmikeitä?

answers :D


On, täältä löytyy sekä koira että kissa :) Koiramme on Suomen lapinkoira ja nimeltäänsä Laikku. Kissa (joka on muutamaan otteeseen nähty täällä blogin puolella sabotoimassa kuvauksiani) on Suttu ja rodultaan Ragdoll. ~Lemmikkiemme nimistä muutama sananen tähän väliin. Laikku sai nimensä niskassa olevasta valkoisesta laikustaan, Laikusta vain tuli Laikku. No sitten kun hankimme Sutun, mietimme että pitää keksiä jokin Laikun kanssa sopiva nimi. Jatkoimme sitten niin sanotulla sotkunimi -teemalla ja keksimme antaa kissalle nimeksi Suttu. ~Laikku ja Suttu tulevat hyvin toimeen keskenään ja jopa leikkivätkin jonkin verran yhdessä. Ja pitää tähän vielä sanoa että molemmat ovat poikia. Kaikki luulevat Suttua aina tytöksi ulkonäön ja nimen vuoksi, vaikka Suttu voi minun mielestä olla ihan hyvin tytön taikka pojan nimi :)


29. - Lempiherkkusi?

???

Lempiherkkuni? Voi voi, näitä riittää ;D Pandan valkosuklaa, mustikka-banaani-smoothie, mangoa sisältävät jutut (jogurtit, smoothiet, makeiset), japanilaiset makeiset (soodan makuiset karkit, Pockyt, maitokarkit, ramunekarkit, papukaijakarkit...), hyvin tehdyt leivonnaiset, suklaa, mansikat...


30. - Onko joskus käynyt mielessä, että et enää bloggaisi?
Onhan se joskus käynyt mielessä, mutta en osaisi enää varmaan elää ilman bloggaamista. Tästä on tullut tapa minulle. Haluan jakaa nukkeilu harrastukseni muille blogin kautta. Jos lopettaisin bloggaamisen, lopettaisin ison osan harrastuksestani, hyvin ison osan. Samalla varmaan menisi nukkejen valokuvaaminen myös, koska en voisi jakaa kuvia missään niin tuntuisi turhalta ottaa niitä. Ja varmaan aktiivisuuteni nukkejen parissa laskisi. Kauhistuttaa pelkästään ajatuskin.


31. - Suututko helposti?
Ennen suutuin helposti. Se oli niin typerää ja kun tajusin sen, tuntui hölmöltä suuttua niin helposti jostain aivan pikku asioista. Opettelin siitä sitten pois ja nykyään minut on hankalempi suututtaa ;) Hahah, minun olisi pitänyt suuttua kaverilleni siitä ettei hän saanut omaa osuuttaan koulutyöstä valmiiksi määräajassa, mutten sitten osannut suuttua siitä kunnolla.


32. - Uskotko kuoleman jälkeiseen elämään?
Uskon ja en. En oikein tiedä. Joskus olen ajatellut että kuoleman jälkeen joko jää aaveeksi tai katoaa valkoiseen paikkaan. Taikka sitten syntyy uudelleen. Tai tai sitten ensin on aave hetken aikaa ja tarkailee elämää maailmassa, sitten kun saavuttaa tarkkailullaan jotain pääsee valkoiseen paikkaan ja katoaa. Katoamisen jälkeen syntyy uudelleen. Tai sitten vain höpötän mitä mieleeni putkahtaa, uskoin siihen taikka en. En oikein tiedä.


33. - Kerro jokin yllättävä asia itsestäsi?
Yllättävä asia? En osaa kävellä korkokengillä. Yritetty on Anttilan kenkäosaston hämärissä ystäväni Kettudemonin nauraessa vieressä...Oli se kyllä hauska ostosreissu. Ei korkokenkiä enää minulle, tai kaikkien turvallisuus on vaarassa ;D34. Mikä nukke oli ensimmäinen kustomointi nukkesi?


 
MH ~vastaukset

Ensimmäinen kustomointi nukkeni oli ensimmäinen Monster High -nukkeni Cleo. Alunperin en ollenkaan suunnittellut kustomoivani häntä, mutta jotenkin siinä sitten vain kävi niin että päädyin kustomoimaan hänet :) Ylhäällä ihan ensimmäisiä kuvia Cleosta blogin puolella ja alimpana Cleo tänä päivänä. Cleon kustomointi ei tapahtunut kertaheitolla, vaan pikkuisen kerrallaan. Ensin tulivat valkoiset tatuoinnit, sitten korvakorut, uudet lävistykset ja lopulta lopullinen ulkonäkö oli kassassa. 35. Minkä nuken ostat seuraavaksi?Lähde


Tämä on vaikea kysymys, sillä en osta nukkeja niin harkitusti ja suunnitellen. Kun suunnittelen jotain, teenkin jotain aivan muuta :'D Nyt suunnitelmissa/haaveissa olisi kustomoida kaikki Suomessa julkaistut Ever After High basic -nuket, joten todennäköisesti ostan seuraavaksi jälleen EA -nuken. EA -nukkejen lisäksi suunnitelmissa olisi ostaa CAM -luuranko lisäosasetti yhtä projektiani varten. Ja sitten pitäisi myös tilailla kaikkea mukavaa Pullip -perheen nukeille...Hei hei rahat!

36. Minkä nuken kustomoit seuraavaksi?

Tämä on aivan yhtä vaikea kysymys, kuin tuo edellinenkin, koska kuten tuossa edellisessä mainitsin. Suunnittelen toista ja teen toista. Lähden kustomoimaan nukkeja aikalailla siten, että kun inspiraatio iskeen, niin ideaan sopiva nukke päätyy uhrikseni. Tällä hetkellä tosin suunnitelmissa olisi saada Chika, Alex-Sandra, Rin ja Ryoo takaisin kuntoon, mutta saas nähdä puuhastelenko jotain muutakin tässä välissä ;)


37. • Mitkä ovat kymmenen parasta asiaa elämässäsi?
Kymmenen parasta asiaa elämässäni, hmmm...tässä tuleepi:
1. Ystäväni ja muut minulle tärkeät olennot~
2. Nukkeblogin ylläpitäminen ja te ihanat lukijat ^__^ !
3. Cosplayn ilot ja surut ♪
4. Peruukit, oudosti pukeutuminen, ihmisten kummastuneet ilmeet ja reaktiot :D
5. Piirtäminen, kustomoiminen, luovuus, luominen...
6. Mielikuvitus ja unet c:
7. Hymyileminen ja nauraminen
8. Puhtaat petivaatteet
9. Mansikat
10. Sateenkaaret ja pomppivat yksisarviset~

 38.• Milloin järjestettiin ensimmäinen Sweet Errorin nukkemiitti?

Tampere -13 (2)

Ensimmäinen Sweet Error nukkemiitti järjestettiin viime kesänä Tampereella 2. heinäkuuta kello 14:00. Ensimmäiseen miittiin tuli 14/15 osallistujaa, joten tänä vuonna Tampere pisti vielä paremmaksi osallistujamäärällään 16/15 :D Ja ensimmäinen miitti postaus löytyy täältä:

39.• Mistä saitte idean blogin nimeen?

Sweet Error

Kun Yulia tuli mukaan "Alien-Chanin nuket" oli vaihdettava joksikin toiseksi, koska blogi ei ollut enää vain minun vaan yhteinen. Mietimme pitkän aikaan suttupaperille erilaisia nimiä väännellen mikä olisi hyvä ja kuvastaisi blogin luonnetta parhaiten. Lopulta päädyimme Sweet Erroriin. Ajatus nimen takana on suunnilleen tälläinen: kun kustomoidaan nukkeja tehdään tavallaan pieniä virheellisiä olentoja ---> Error ja koska nämä virheet ovat suloisia omalla tavallaan --> Sweet. Olisihan se loogisempaa jos Error olisi monikossa, mutta se kuulostaa paremmalta yksikössä :)
Nimen vaihtopostaus löytyy täältä:

40. • Aiotko lopettaa nukkeilua koskaan?
En usko, että tulen lopettamaan nukkeilua. Kieltäydyn lopettamasta. Luulen, että nukkeilun suhteen tulee käymään niin että säästän kaikki nukkeni, mutta aktiivisuuteni niiden parissa voi laskea. Tai sitten tämä harrastukseni tulee pysymään tälläisenä. Ei sitä koskaan voi tietää, miten tässä oikein käy. Mutta jos se on täysin minun päättettävissäni, niin en vielä ainakaan ole valmis lopettamaan tämän ihanan harrastuksen parissa c: !

41. • Mikä nukkeilussa viehättää eniten?
Mikä ihme tässä kummallisessa touhussa viehättää eniten? Ehkä se että pääsen luomaan hahmoja, kustomoimaan niistä mieleisiäni, toteuttamaan itseäni. Ja sitten pääsen vielä jakamaan aikaan saannokseni blogin kautta. Luulen, että se viehättää tässä touhussa eniten :D

42. • Tykkäätkö imitoida?
Jonkun verran. Jos olen kertomassa jotain hauskaa juttua jostain ja jutussa on useampi osapuoli niin silloin. Harvemmin lähden varta vasten matkimaan jotain tiettyä ääntä, mutta kaipa tuokin lasketaan imitoinnin puolelle :)

43. • Tykkäätkö kirjoittaa esim. tarinoita?
Kyllä, tykkään kirjoittaa tarinoita. Erityisesti tykkään kirjoitella nukkejeni tarinoita ^__^ Tarinoiden ideointi, idean pidemmälle vieminen ja itse kirjoittaminen, se on hauskaa puuhaa~

44. • Kuinka usein piirrät?

???

Usein. Aina kun minulla vain on aikaa ja inspiraatiota piirtää. Nytkin tekisi mieli livahtaa tästä kysymyksiin vastailun sijaan piirtämään :D Tunnistaako joku piirustuksessani olevan henkilön? Vinkki: kyseinen henkilö nähdään yhdessä studio Ghiblin elokuvassa ;)

45. • Osaatko kertoa vinkkejä suositun blogin tavoittelijalle?
Tässä muutama vinkki suositun blogin tavoittelijalle:

-Rajaa blogisi aihealue hyvin. 
Jos se on nukkeblogi, niin sinne ei sitten höpötetä muuta kuin nukkeasioita (joskus voi olla virkistävää mainita ohimennen jotain mikä ei liity nukkeihin, muttei liian usein!). Ja nukkeblogin rajauksessa on myös tarkkaa, se että millainen nukkeblogi? Kustomointi vai keräily vai molemmat? Minkälaisia nukkeja, monstereita vai pullippeja vai jotain aivan muuta vai kaikkia? Ja blogin aihealuetta rajatessa kannattaa myös miettiä, että miten tämä eroaa muista nukkeblogeista? Mikä on se tämän blogin juttu?

-Kuvat. 
Kuvat ovat tärkeä osa blogia (etenkin, jos kyseessä on nukkeblogi). Kuvat eivät saa olla liian pieniä eivätkä liian suuria, vaan juuri sopivan kokoisia. Ja myös kuvien laatu merkitsee! Mutta tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että nyt pitäisi juosta ostamaan joku järjestelmäkamera jotta saa blogistaan suositun. Digikameralla pärjää hyvin, jos kameran takaa löytyy taitava kuvaaja. Kuvien tulisi olla sellaisia, joita on miellyttävä katsella, mutta kumminkin huomioiden sen tosiasian että kuvien takana on harrastelija- ei ammattivalokuvaaja.

-Teksti.
Tekstin tulee olla hyvää suomenkieltä, mutta tekstin persoonallisuus on aina plussaa. Omia sanontojaan voi käyttää, kunhan muistaa avata esim. sulkeissa mitä ne tarkoittavat. Liika puhekielisyys on yleensä pahasta (poikkeuksiakin toki löytyy), samoin liiallinen hymiöiden käyttö. Liiallinen hymiöiden käyttö vain sotkee tekstiä ja saa sen näyttämään vähemmän asialliselta. Pari hymiötä sinne tänne näyttää hyvältä, jos minulta kysytään ;) Sitten vielä se, että tekstin ja kuvien tulisi olla hyvin tasapainossa tukemassa toisiaan (esim. tässäkin kun olen puhunut unelmanukeistani, olen laittanu kuvat kyseisistä nukeista).

-Blogin ulkonäkö.
Blogin ulkonäön tulee olla muistettava, mieleen jäävä, muttei huonolla tavalla. Ulkonäön pitäisi olla puhdas ja siistin näköinen (ne paintista tutut värit mustalla pohjalla eivät ole ehkä maailman paras idea). Blogin ulkonäön tekemiseen kannattaa uhrata aikaa, koska se on ensimmäinen asia mitä potentiaalinen uusi lukija näkee blogistasi ja vaikuttaa hyvin paljon siihen tuleeko hänestä lukijasi.

-Blogin nimeäminen
On hyvin suositeltavaa, että antaa blogilleen sellaisen nimen joka liittyy blogin käsittelemiin aiheisiin. "Suklaakakku unelmia" ei ole ihan se paras nimi, jos kyseessä on nukkeblogi. Muttei myöskään kannata valita mitään tusina nimeä blogilleen, koska muuten on hyvin hankala erottua muista blogeista.

-Tekijän oikeusjuttulit
Jos käytät jonkun toisen kuvia omiesi sijaan, sinun on mainittava kuvien lähde. Sama juttu jos kopioit, jonkun toisen tekstiä tai sanomisia. Ja sama toimii myös toisin päin. Jos joku kopioi sinun blogistasi kuviasi tai tekstejäsi on hänen mainittava niiden lähde, koska sinulla on tekijänoikeudet niihin. Kuvien vesileimaaminen on hyvä tapa tehdä selväksi, että ne ovat sinun kuviasi. Vesileimaamisessa kannattaa kumminkin muistaa, että vesileima ei saa olla häiritsevän näköinen eikä viedä liikaa huomiota itse kuvalta.

Lyhyesti sanottuna: rajaa aiheesi hyvin, erotu muista blogeista jotenkin, kuvien koko ja laatu, teksti (ei sisäpiirin juttuja tai muuta outoa), ulkonäkö, blogin nimeäminen ja tekijänoikeudet. Näillä luulisi pääsevän hyvin alkuun :) Hups! Tärkein asia meinasi unohtua! Muista huomioida kaikki ihanat lukijasi ja kohdella heitä hyvin c: !

46. • Aiotko lopettaa bloggailua koskaan?
Onpas tämä aihe nyt paljon pinnalla näissä kysymyksissäni. Pelottaako teitä, että lopettaisin yhtäkkiä ja katoaisin täältä jonnekin? Älkää turhaan pelätkö, en voisi ikinä tehdä niin. Joskus on kiireitä, mutta palaan aina kiireiden jälkeen ellen toisin sano :) Ja jos olisin lopettelemassa bloggaamista ottaisin sen todennäköisesti puheeaiheeksi jossain postauksessa, ennen kuin lopettaisin. Minun on kyllä hyvin hankala kuvitella elämääni ilman bloggaamista...Tämä on osa minua :')

47. • Onko kivempaa kustomoida omia, vai toisen ihmisen nukkeja?
Pidän enemmän omien nukkejeni kustomoimisesta, koska tiedän itse mitä haluan ja mikä on mahdollista toteuttaa. Eikä ole sitä ahdistusta taustalla, että mitä jos mokaa sen totaalisesti. Toisten olentojen nukkeja on kyllä siinä mielessä kiva kustomoida, kun voi siten tehdä toisen olennon iloiseksi c: Olen nyt vähän suunnitellut etten enää ottaisi nukkeja kustomoitavaksi, vaan kustomoisin nukkeja ja myisin niitä sitten eteepäin. Tuo suunnitelma on kyllä vielä ihan luonnoksena, mutta ehkä siitä kehittyy vielä jotain.48. Inhokkiruokanne?
Valmislaatikot (kinkkukiusaukset & kumppanit), kevätkääryleet, ruuat joissa on sulanutta juustoa (valmis pizzat, juustohampparit, juustomakarooni...) ja liian mausteiset ruuat (tulisuus ei sovi minulle). Olikohan vielä jotain muuta mistä en pidä? Munakkaat, paistetut munat & kumppanit, niistä en myöskään liiemmin pidä.

49. Lemppari supersankarinne?
Ööö :D Olen nähnyt supersankarileffoista vain Iron Manin ykkösestä ruhtinaaliset 15 minuuttia elokuvan alkupuolelta :') Mutta sanoisin silti että Iron Man on lempparini, koska harvinaisen järkevän näköinen supersankari (viittasankari kalsareissa ei ole mielestäni kovin järkevän näköinen) ja Iron Manista on tehty hieno Nendoroid, jonka toivottaisin mielelläni tervetulleeksi figuurejeni joukkoon :)

50. Kakku vai cupcake?

Kakku, koska cupcake on ällöttävän makea minun makuuni. Ja jos saan vielä valita millainen kakku, niin mansikkatäytekakku tai juustokakku .Kyllä, rakastan juustokakkua vaikka vihaankin juustoa. Eikö olekin nurinkurista? No se johtuu lähinnä siitä että juustokakku ei maistu juustolta ;D51. onko teillä tällä hetkellä suunnitelmia tulevista nukeista tai jotain toivomuslistaa niistä?
Minulla ei ole koskaan mitään hirveän pitäviä suunnitelmia, mutta tällä hetkellä suunnitelmissa ja haaveissa olisi kaikkien Suomessa julkasitujen EA basic -nukkejen kustomointi. Tämän lisäksi suunnitelmissa on myös CAM -skelecton lisäosa setti, kuin myös peruukkien yms. hankinta Pullip -perheen nukeille (Victor, Chieri ja Jonathan kaipailevat uusia peruukkeja). Kyllä sitä tekisi mieli myös tilailla Coolcatista kaikkea ihanaa Pullip -perheen nukeille, mutta saas nähdä mitä mieltä lompakkoni on siitä :'D

52. Lempi asusteesi?

???

Niitä on niin paljon! :'D

53. Lempi vaatteesi?

???

Niitäkin on niin paljon! :'DD

54. Osaatko piirtää hyvin (anna kuva)?

???

Kyllä, ainakin luulen niin. Mikä on hyvin piirtämistä? Jokainen käsittää käsitteen "piirtää hyvin" eritavalla ja hyvin piirtäminen on loppujen lopuksi katsojien silmissä ;) Mitä mieltä olette? Osaanko piirtää hyvin? :)

55. Onko sinulla lemmikkiä?
Kuten jo kysymyksen 28. vastauksessa tuli ilmi, täältä löytyy sekä koira että kissa :)

56. Onko sinua kiusattu ikinä todella pahasti?
On minua joskus kiusattu pahasti. Ala-asteella yksi poika tuli hakkaamaan minua selkään purkaakseen omaa mielipahaansa. Olin hänelle vain satunnainen uhri, enkä mitenkään valittu. Yläasteella, sitten minulle huudeltiin kesken esitykseni "joulu on mennyt jo" pukeutumiseni takia (kulkunen kaulassa). Yläasteella opettajat onneksi puuttaivat kiusaamiseen välittömästi (kai olin heidän suojeluksessaan erikoisen pukeutumiseni vuoksi ja he halusivat näyttää arvostavansa erilaisuutta tai jotaaain~). Mutta koskaan minua ei ole kiusattu niin pahasti, että olisin lähtenyt itkien kotiin. Yleensä minua on enemmänkin naurattanut nämä satunnaiset kiusaamistapaukset.

57. Tykkäätkö tyylistäsi?

???

Pidän, jos en pitäisi en takuulla pukeutuisi näin ;)

58. Miten vanhempasi suhtautuvat tyyliisi?

???

He ovat tottuneet siihen ja ovat sujut sen kanssa. Äitini kyllä välillä kysyy että onko minun ihan pakko lähteä kauppaan sen näköisenä, mutta kysymys tulee enemmänkin nauraen kuin moittien. Vanhempani ovat aina kannustaneet minua olemaan sellainen kuin olen.

59. Miten vanjempasi suhtautuvat manga harrastukseesi?

???

Hyvin, vaikka äitini onkin sitä mieltä että harrastukseni syö aivan liikaa rahaa ja on outo. Mutta hän silti kannustaa minua harrastamaan mistä pidän, vaikka hänestä onkin outoa että käy tapahtumissa joissa halitaan ventovieraita, pukeudutaan toiseksi sukupuoleksi ja tuhlataan kaikki rahat (ei nyt ihan näin, mutta äitini käsitys on tämä :'D).

60. Mistä sun Madoka figu sai lempinimensä pulla maagi?

???

Kun ostin Madoka figuurini Yulia sanoi sitä pulla maagiksi. Todennäköisesti Yulia on napannut pulla maagi -nimen Anime -lehdestä, jonka Puella Magi Madoka Magika -manga arvostelussa sitä käytettiin. Pulla maagi on kyllä hauska väännös puella magista, joten en pistä pahakseni että Yulia kutsuu Madoka figuuriani niin :)

61. onko sulla ollu obitsujen kanssa ongelmia ?
Juu jonkun verran on ollut ongelmaa Obitsujen kanssa. Etenkin Michikon Obitsun rintapala tykkää pompata pois paikoiltaan...Mutta koitan kehitellä jonkin toimivan ratkaisun tähän ongelmaan c:

62. Kuinka vanhoja olette?
Täytin helmikuussa 18-vuotta. Mutta näytän kuulemma 13-vuotiaalta, joten harvempi uskoo minun olevan kahdeksantoista. Hyviä puolia nuoremmalta näyttämisessä on esimerkiksi se että pääsee lapsen hinnalla tarpeen vaatiessa busseissa yms. Huonoihin puoliin lukeutuu mm. se että nuoremmat jonnet ovat välillä yrittäneet iskeä minua :'D

63. Mikä on teidän suosikki mh nukke? Entä suosikki ea?Suosikki MH -nukkeni on ensimmäisen nukkeaallon Dead Tired -nuket (Cleo, Draculaura, Ghoulia & Frankie). Muistan vieläkin kuinka innoissani olin kun sain Dead Tired Cleon c: Ensimmäiset Dead Tired -nuket olivat ihanan huolellisesti suunniteltuja ja yksityiskohtaisia. DT Frankie on aina ollut unelmissani samoin Draculaura ja tulevat varmaan aina olemaankin. Suosikki EA -nukkeni? Pidän paljon Ever After High -basic nukeista, mutta jos minun täytyy niistä yksi suosikki valita niin kyllä se on Apple White. Vaikken pidäkään neidin alkuperäisistä kasvoista ollenkaan. Apple White on suosikki, siksi koska näin todella kauniin Apple White kustomin joskus kauan ennen kuin sain ensimmäisen EA -nukkeni.

64. Milloin customointi "kauppa" taas aukeaa?
Kuten tuolla aikaisemmin jo mainitsin (kysymys 47.) olen pohtinut etten enää ottaisi nukkeja kustomiin. Sen sijaan kustomoisin nukkeja ja myisin sitten niitä. Näin sekä minun että mahdollisen asiakkaan ei tarvitse leikkiä nuken postituksen kanssa (postitus ensin minulle ja sitten takaisin), kun nukke tarvitsee postittaa vain kerran. Tämä ajatus on kyllä vielä ihan luonnosasteella.

65. Oletteko koskaan tilanneet nukkea Amazonista? Jos olette kestikö toimitus kauan? 
En valitettavasti ole koskaan tilannut nukkeja Amazonista. Jos jollain on kokemusta Amazonista tilaamisesta, olisitko ystävällinen ja kommentoisit kokemuksiasi tuonne kommenttilootan puolelle :)

66. Onko tanskassa mh nukkeja?
On, ihan niinkuin muissakin maissa on. Ja valikoima voi hyvin poiketa Suomen kauppojen valikoimista c: Itse olen tutustunut muunmuassa Viron, Ruotsin, Saksan sekä Ranskan valikoimiin. Kaikissa oli paremmat Monster High -nukke valikoimat kuin Suomessa :')

67. Mikä sai nukke innostuksenne alkuun?....
Nukkeinnostukseni lähti nukkekotiharrastuksestani. Sitä en muista miten päädyin nukkekotien pariin, muistan vain toivoneeni nukkekotia joululahjaksi ja löytäneeni sen kuusen alta. Monster High -nukkejen rantautuessa Suomeen sain uudenlaisen innostuksen nukkeja kohtaan. Tosin en aivan heti innostunut monstereista, mutta mitä useammin löysin itseni tuijottamasta mainoksia Monster High -nukeista niin sitä enemmän lämpenin niille. Ensimmäisen monsterini saamisen jälkeen, rupesin seuraamaan ahkerammin erilaisia nukkeblogeja. Sitä en myöskään muista miten päädyin nukkeblogien pariin alunperin. Todennäköisesti siihen on vaikuttanut nukkekotikirja, jonka löysin eräällä automatkalla. Kirjassa oli kai mainittu eri nukkekotiharrastajien bloggaavan nukkekodeistaan tai sitten vain halusin nähdä lisää ja suuntasin nettiin. No kumminkin ensimmäisen nuken saatuani ja nukkeblogeja seuraillessa, tuli sellainen olo että miksen minäkin voisi ryhtyä bloggaamaan? Ja siitä tämä touhu sitten lähti :)
Välillä tietenkin innostus laskee nukkeja kohtaan laskee, mutta silloin joko pitää pientä taukoa nukeista tai etsii uuden innon lähteen harrastukselleen. Uutta intoa minulla tulee etsittyä toisia blogeja selaamalla tai kustomoimalla/suunnittelemalla nukkeja.

68. Oletko ajatellut ostaa myita nukkeja kuin Pullipeja ja MH-nukkeja?Azonet ja BJD -nuket näyttävät mielestäni todella kauniilta, mutta vielä en ole tosissani hankkimassa. Etenkin BJD -nukeissa pikkuisen jopa pelottaa, se että siitä pitäisi pitää todella hyvää huolta ja hallita niin monta erilaista asiaa. Toistaiseksi pärjäilen Pullipeilla ja monstereilla :)

69. Auotko customoida koskaan my little ponyjasi?

???

En aio kustomoida ponejani. Jos joskus innostun ideasta ponin kustomoiminen, niin ostan kyllä sitä varten sitten ponin sen sijaan että nappaisin hyllyni päältä. Mielessäni on jo pidemmän aikaan pyörinyt poni hiuspannan tekeminen, mutta siinäkin projektissa tulen kyllä hankkimaan ponit varta vasten sitä varten.

70. Minkäikäisenä aloit intoilla japanista?

???

Aloin intoilla Japanista kolmannella luokalla, joten olin jotain 9-10 vuotias. Innostuin mangasta ja animesta, kun vaarini vei minut Tennispalatsissa olleeseen manga- anime yms. aiheiseen näyttelyyn. Muistan kuinka siellä roikkui mangaa katosta narujen varassa ja kuinka sain elinikäiset traumat henkienkätkemän kohtauksesta jossa Chichiron vanhemmat muuttuvat sioiksi (en ole vieläkään pystynyt katsomaan sitä kohtausta uudelleen). Traumoista huolimatta innostuin todella paljon mangasta, animesta ja Japanista sen näyttelyn jälkeen :)

71. Kuinka tärkeä puhelimesi on sinulle?
Tärkeä yhteydenpito väline, jolla saa suht helposti ihmiset kiinni. Pääasiassa käytän sitä tekstaamiseen ja soittamiseen, silloin kun pitää saada joku kiinni (turhaan ei viestitellä~). Sovellukset ynnä muut ovat vain plussaa, joita käytetään silloin kun on ei ole parempaa tekemistä (esim. automatkoilla yms.). Voisin elää ilmankin sitä, heti kun joku keksii paremman tavan saada Yulia kiinni :D

72.Entä minkä mallinen,näppis vai älypuhelin?

???

Minulla oli ihana pikku näppis, mutta se meni ja hajosi. Vaihdoin sitten älypuhelimeen, kun se tuntui tarjoavan minulle enemmän mahdollisuuksia ja koulukin tuntuu nykyään olettavan että kaikilla on älypuhelimet. Nykyään minulla on tuollainen Nokia Lumia 925 käytössä c: Mietin Lumian ja Iphonen (jotka suureksi yllätykseksi olivat samanhintaisia, Iphone aina vain mielletään kalliimmaksi kuin Lumia) väliltä ja päädyin valitsemaan Lumian paremman kameran vuoksi :)

73.Onko kysymykseni inhottavia?
Eivät ole, vastaan mielelläni kysymyksiin ^__^ !

74.Lempieläimesi?
Pienenä se oli hevonen, mutta koska en ole tekemisissä hevosten kanssa niin koira ja kissa ovat syrjäyttäneet sen lempieläimeni asemasta. Kissa jakaa koiran kanssa ykkössijan, vaikka olenkin enemmän koira ihminen koska kissat ovat omalla tavallaan suloisia otuksia c:

75. Onko Sailor moon hyvä?


Sailor Moon Crystal -animen traileri~

Olen katsomut Sailor Moon Crystal -animen ensimmäisen jakson. En voinut ottaa sitä tosissani vaan nauroin melkein koko puoli tuntisen :'D Päähenkilö ylireagoi kaikkeen ja hänen koulukaverillaan on maailman hauskin ääni ikinä. Ja juonikin noudattaa perus taikatyttökaavaa, niin eihän siinä voi muuta kuin nauraa. Täytyy kyllä vielä sanoa tähän, että minua häiritsi todella paljon se että päähenkilö on niin stereotyyppinen tyttö kuin olla ja voi. Häiritsevän stereotyyppinen. Mutta naurusta ja häiritsevyydestä huolimatta pidän Sailor Moon -tuoteperheestä, koska erilaiset Sailor Moon -tuotteet ovat todella suloisia.

76. Onko sinulla ihastusta (hihi)
Hihi, kuten jo kysymykseen 21. vastasin en valitettavasti pysty antamaan selkeää kyllä tai ei vastausta, hihi.

77. Kuinka varovasti käsittelet nukkejasi?
Niin varoivaisesti kuin vain pystyn. Kaikki nukkeni ovat auringolta piilossa ja siististi joko ständeissä tai istuskelemassa. Ja silloin kun asettelen/kuvaan/hiplaan/teen jotain nukkejeni kanssa en paisko niitä ympäriinsä vaan käsittelen hellästi ja varoen. Ja jos nuket lähtevät kanssani jonnekin (reissuun taikka miitteihin) niin pyrin pakkaamaan ne huolellisesti ja siten ettei niille kävisi matkan aikana mitään.

78.-Minkä nuken aiot kustomoida seuraavaksi?
Kuten olen täällä jo moneen otteeseen maininnut, että suunnitelmani tuppaavat muuttumaan. Saatan hyvinkin vain napata inspiraation puuskassa nuken kaapista ja lähteä kustomoimaan :D

79.-Unelmanukke?

 


Kysymyksen 17. vastauksessa oli pitkä litania unelmanukkejani, mutta voisin lisästä siihen vielä Monster High Dead Tired Frankien ja Draculauran :)

80. -Jos olisi pakko sanoa, mikä olisi epäonnistunein kustomi jonka olet tehnyt?

RM Frankie

Sanoisin että Ai, kun Ain silmät läsähtivät pahemman kerran lakkojen laittamisen jälkeen. Mutta pettymyksestä huolimatta pidän Aista, nyt kun vain saisin neidille vaatteett ommeltua ;)

81.-Lempi värimaailmasi?
Vaalenpunainen (pinkki) - vihreä (lime & kumppanit) - sininen (kirkas sininen sekä turkoosi). Toistan tätä suosikki värimaailmaani usein pukeutumisessani, nyrkkisääntönäni on että jotain vihreää on oltava jotta kokonaisuus toimii (mutta tietenkin poikkeuksiakin löytyy).

82.-Oletko tyytyväinen blogiinne?
Olen, ulkoasu on toimiva ja postaustahti on tällä hetkellä aktiivinen (ainakin minun osaltani). Ja ainakin luulen tekeväni mielenkiintoista juttua, niin kustomoinnista kuin muustakin :)

83.-Mitä haluaisit muuttaa blogissanne?
Haluaisin saada nukkejeni profiilit ajan tasalle taas. Antakaa minulle taikka nappi, mistä ne päivittyisivät aina automaattisesti. Se olisi mahtavaa. Ja jos samasta napista voisi päivitttää blogin muutkin sivut ajantasalla, se olisi vielä mahtavempaa :D
Riippuen siitä kummassa jokin sarja toimii paremmin ja kumpi on mahdollisesti alkuperäisteos. Muutama esimerkki tästä:

Kuroshitsuji: ehdottomasti manga, koska en pidä animen tavasta tehdä lähes kaikesta läppää (1. tuotantokauden ensimmäinen jakso). Tosin nyt juuri alkanut "Book of Circus" animesovitus Kuroshitsujin sirkustarinalle, vaikuttaa hyvältä (ei se silti mangaa voita, mutta parempi kuin ensimmäinen tuottari).

Attack on Titan (Shingeki No Kyojin): ehdottomasti anime, koska mangassa hahmojen anatomia ja piirrostyyli pistävät ikävästi silmään (vaikka tuohan se mukavaa vaihtelua siihen mihin on totuttu) ja anime on toteutettu todella hyvin. SNK:n spinoff mangat ovat kyllä hyvin tehtyjä (No Regrets & Before the Fall), mutta eivät ne animea voita.

Puella Magi Madoka Magica: anime ehdottomasti tässäkin tapauksessa, erityisesti elokuvat. Sanotaan näin: manga voittaa itse animesarjan, mutta elokuvat voittavat molemmat. Erityisesti kolmas elokuvani on suosikkini. Keeki, keeki, maarui keeki ♪

Death Note: manga, koska se on piirretty niin käsittämättömän hyvin ja on alkuperäisteos. Animessa on eeppinen nimien kirjoituiskohtaus, mutta manga säilyttää silti suosikin aseman tässä tapauksessa.

Saapa tästä synkän kuvan manga/anime maustani :'D Luen ja katson kyllä paljon muutakin kuin vain synkkiä sarjoja! Muutamia mainitakseni; Free!, Fruits Basket, Ranma ½, lyhyet romanttiset tarinat...

85.-Kuvailkaa toisianne yhdellä sanalla. Mikä se on?
Mahtava. Yulia on yksinkertaisesti mahtava olento, joka pystyy kaikkeen :D No ei aivan kaikkeen, esimerkiksi käsityöt eivät ole hänen alaansa. Käsityöt ovat minun alaani, joten esim. cosseja tehdessä täydennämme toisiamme hyvin, Julia hoitaa kaikki perfektionistiset pikku tarkat jutut kuten kuvioinnit yms. ja minä käsitöihin liittyvät jutut kuten rengaspanssareiden neulomisen. 

86.-Lempi kukkanne?

???

Lumme tai vaaleanpunainen ruusu (sellainen ruusu mitä minulla on hiuspannassani~). 

87.-Mihin maahan muuttaisitte jos olisi pakko?
Arvaa ;) Japaniin tietenkin. Japaniin, koska Japani. Mutta, jos Japani ei olisi vaihtoehtona niin sitten Iso-Britanniaan, Lontooseen. Sielläkin riittäisi tutkittavaa loputtomiin. Mutta ehkä kummin tyytyisin ensin edes pääsemään lomailemaan näihin maihin muuttamisen sijaan.

88.-Viimeisimmät piirroksenne? (kuvaa?)

???

Piirsin kaverilleni Kettudemonille Sailor Levin :) !

89.- Tuleeko seuraavasta pullipista mahdollisesti Viherpää? ;)
En osaa ollenkaan sanoa. Michinkin peruukin vain ostin, kun uusi oli saatava ja Kannan peruukin sain halvalla :') Vihreä tukkainen Pullip olisi kyllä ihana, mutta saas nähdä kuinka minun käy näiden Pullip -perheen nukkejen kanssa :D Ihan ensimmäiseksi minun pitäisi nyt ostaa Victorille, Chierille ja Jonathanille uudet peruukit sekä Chieri Obitsu. Joten kolmannen Pullip -neidin hankinta ei nyt ole listan kärjessä.

90.- Mikä tai mitkä ovat lempinukkesi omistasi?
Kuten jo kysymyksessä 10. vastasin, että en voi valita lemppariani, koska muuten muille tulee paha mieli :') En vain voi valita suosikkiani niistä.

91.- Mistä nukesta unelmoit eniten tällä hetkellä?
Eniten? En kyllä osaa sanoa, että mistä unelmoin eniten tällä hetkellä. Haaveissani on monta nukkea (niin monta, etten ole kaikkia edes tässä postauksessa maininnut), mutta juuri tällä hetkellä en ole pahan nukkekuumeen kourissa ;) Mutta, jos on aivan pakko mainita joku nukke niin:Isul Nekoneko Maomao oli yhden nukkekuumeeni keskipisteessä, se oli ennen kuin olin ehtinyt saamaan ensimmäisen Isulini, Jonathanin. Kyllä vieläkin ottaisin tämän herran mielelläni tänne asustelemaan, jos se jostain tulla tupsahtaisi :)Isul Nekoneko Maomao kuumeen aikana myös Dal Joujou oli osa kuumetta :) Suunnittelin, että olisin tilannut molemmat kerralla Plasticpopista, mutta se suunnitelma ei toistaiseksi ole toteutunut. Molemmat ovat kyllä edelleenkin aivan ihania nukkeja ja tulevat pysymään haaveissani olevien nukkejen listalla :D

92.- Mikä on suosikki Monster High -hahmosi alkuperäisessä ulkonäössään?Suosikki Monster High -hahmoni? Draculaura, koska saparot ja pirteän eloisa luonne :) En tiedä miten joka sarjassa isken silmäni siihen hahmoon jolla on söpöt saparot. W.i.t.c.h. -sarjakuvissakin Hay Lin oli suosikkini ja hänellä oli myös usein saparot. Onko tällä jotain tekemistä sen kanssa että tykkään itse pitää saparoita? Hahah, tässä Sword Art Online II -animea katsellessa, mieleeni juolahti että mitä jos Kiriton Gun Gale Online muodolle laittaisi saparot :'D Olen parantumaton saparoiden rakastaja ;)
Draculauran viedessä ykkössijan toinen suosikkini, Frankie, jää kakkossijalle ihanan vihreän ihonsa ja eripari silmiensä kanssa. Unelmoin ensimmäisestä basic Frankiesta ties kuinka pitkään, kunnes se tulle tupsahti minulle viime keväänä Norstarin korvauspaketista. En voinut uskoa sitä todeksi :')
Lagoona jää pronsille ihanien kiharoidensa ja hupparinsa kanssa ^__^ Tiivistetty vastaus kysymykseen: Suosikki MH:ni alkuperäisessä ulkonäössään ovat Draculaura, Frankie ja Lagoona.

93.- Miten nukkejesi talo oikein on noin hieno? :3 <3
Ahahah, kiitos ^__^ Siihen on uponnut paljon aikaa, vaivaa, Monster High -nukke pakkauksia ynnä muita materiaaleja sekä kokonainen kaappi :'D Odotan innolla sitä päivää, että olen saanut kaikki nukkeni kustomoitua ja aseteltua taloonsa c: ! Se on unelmani ♪

94. miksi halusit kustomoida nukkeja?
Halusin ruveta kustomoimaan nukkeja, koska se näytti hauskalta puuhalta. Se näytti juuri sellaiselta puuhaalta, joka sopisi minulle hyvin :) Hupsuinta tässä on ehkä se, että halusin lähteä kustomoimaan Monster High -nukkeja sen jälkeen kun olin nähnyt paljon kustomointivideoita joilla kustomointiin Pullip -nukkeja. 

95. Odotatko miittejä?
Muutetaan kysymys muotoon "Odotitko miittejä?". Kyllä odotin, odotan miittejä aina innolla ja pienellä jännityksellä. Minkälaista porukkaa sinne mahtaa tulla? Entä nukkeja? Löytävätköhän kaikki perille asti? Helsingin ja Lahden miitit tuottivat tänä vuonna kyllä pienoisen pettymyksen, koska odotin paikalle huomattavasti enemmän porukkaa. No onneksi ihmisten puuttuminen ei pilannut miittien hauskuutta c: !

96. Kuinka monta blogia luet?
Hyvä kysymys, itselläni ei ole aavistustakaan. Joten lasketaampa...1...2...5...20...Veikkaan että seuraan 200 eri blogia, katsotaan kuinka lähelle veikkaukseni osui. Seuraan noin 235 blogia (hyvin mahdollista, että olen jossain kohtaan seonnut laskuissa). Näistä tosin varmaan vain kolmas osa on toiminnassa ja vielä pienemmästä osasta tulee aktiivisesti postauksia. Joten blogien lukeminen ei ole vaikeaa, vaikka seuraankin niin montaa. Se on surullista, että tuolla minun listallani on paljon blogeja, jotka ovat lopettaneet tai vain kuihtuneet (uusia postauksia ei ole tullut vuosiin, mutta bloggaaja ei ole ilmoittanut lopettavansa). Osa blogeista on ollut vain hetken pystyssä ja osa monia vuosia. Nyt täytyy kyllä ihan mielenkiinnosta esittää vasta kysymys, kuinka montaa blogia te seuraatte ja kuinka moni niistä on toiminnasta ja postauksia tulee aktiivisesti? :)

97. Lempi blogisi?
Luettelin 16. kysymyksen vastauksissa pitkän liudan lemppariblogeja. Mutta tässä vielä muutama suosikkini lisää ^__^

Todella paljon, todella kauniita ja todella mielenkiintoisia nukkeja kuin myös tarinoita :) Harmi vain että kuvakoko on niin kovin pieni. Saisi olla isompi, jotta kauniit nukkekuvat pääsisivät olemaan edukseen.

Kauniita, suuria ja tarkkoja nukkekuvia, tarvitseeko nukkeblogi muuta? Kyllä, mielenkiintoisen tekstin joka kertoo niin harrastuksen vastoinkäymisistä kuin onnistumisistakin :)

Tämä blogi lukeutuu suosikkeihini lähinnä siksi, että ystäväni ylläpitävät sitä ja heidän nukkejensan seikkailuja on aina hauska seurailla (niin livenä kuin netinkin ihmemaailmassa) :D

Tämä Miku_6:n blogi nousi tässä hiljattain suosikkejeni joukkoon uusimman kuvatarinansa myötä. En ollut pitkään aikaan innostunut draamallisista Pullip -kuvatarinoista, mutta nyt sitten Miku_6:n tarinan myötä innostuin lueskelemaan niitä taas. En innostunut niin paljon, että rupeaisin itse tekemään, mutta innostuin tarpeeksi ;)

Mielenkiintoisia kustomeja ja nukkeprojekteja blogattuna englanniksi. Postaus tahti on harva, mutta uudet postaukset ovat tähän asti olleet odottamisen arvoisia.

98. Vinkkejä muille nukkeilijoille?
Älkää antako harrastuksenne kuihtua ensimmäiseen vastoinkäymiseen, löytäkää uutta intoa innon lopahtaessa ja pitäkää hyvä huolta nukeistanne ^__^ !

99. milloin blogiin tulee kauppa?
Sweet Error Shop avattiin hetki sen jälkeen kun kysymyspostaukseen sai ruveta esittämään kysymyksiä. Tosin tällä hetkellä kaupalla ei ole hirmuisesti varastoa, joten myynti on hyvin vähäistä. Edelleen kaksi mustaa peruukkia etsii uutta kotia ;)

100. Jos käytössäsi olisi turkoosia villalankaa, vaaleansinistä ja harmaata kangasta, valkoista pitsiteippiä, helmiä, pikkuisia hakaneuloja, vaaleansinisiä kukkakynsitarroja ja Ghoul's Alive Spectra, mitä tekisit?
Tekisin GA Spectralle noilla materiaaleilla jonkin todella suloisen asukokonaisuuden, jonkin aavemaisesti liehuvan pitsiunelman :) Helmiä pujoittaisin siihen villalankaa tehden kaulakorun neidille. En lähtisi tekemään villalangasta uutta tukka neidille, koska se olisi todella hankalaa (Ghouls Alive nukkejen "tekniikka" löytyy niiden päänsisältä, siksi reroottaus ei oikein onnistu).

101.-Mistä kiinnostuksesi kustomointiin alkoi?
Kiinnostukseni kustomointiin alkoi, kun katsoin Youtubesta videoita joilla kustomoitiin Pullip -nukkeja. Mitä enemmän katsoin, sitä enemmän kiinnostuin nukkejen kustomoimisesta. Ja lopulta nappasin Cleoni ja lähdin kokeilemaan. Näin jälkeen päin pikkuisen harmittaa, etten silloin tajunnut etsiä enempää tietoa liittyen kustomointitarvikkeisin yms. Onneksi en kumminkaan tehnyt mitään peruuttamattomia virheitä aloitellessani kustomointia ja opin loppujen lopuksi aika nopeasti mitä on hyvä käyttää ja mitä ei.

102-Mistä saat inspiraatiosi kustomeihisi?
Mielikuvitukseni kummallisen maailman sopukoista. Ideaoita ja inspiraatiota kustomeihin vain tulla tupsahtaa, joskus täysin tyhjästä, joskus esim. kuvasta tai vastaavasta lähteestä.

103-Mitä asiaa kadut eniten?
Mitä kadun eniten? Varmaankin tyhmiä ajatuksiani, kun olen tulkinnut toisten käyttäytymistä väärin. Että osaankin olla hölmö, todella hölmö.

104-Tuleeko nukke hyllyysi enempää Pullip perheen nukkeja?
Sitä ei koskaan tiedä. Todennäköisesti tulee, koska pidän Pullip -perheen nukeista ja koko ajan julkaistaan lisää ihania nukkeja. En kyllä usko, että minulla koskaan tulee olemaan Pullip -perheen nukkeja yhtä paljon kuin Monster High -nukkeja :D Tosin, jos näitä käytettyjä nukkeja tähän tahtiin ja hintaan tupsahtelee nokkani eteen kuin mitä tänä kesänä, niin en kyllä ihmettelisi jos joskus vuosien päästä niitä olisikin niin paljon. En kyllä varmaan pärjäisi niiden kanssa, tarvitsisin ihan mielettömästi tilaa niille ja koko ajan pitäisi olla huolehtimassa niistä.

105-Mikä on suurin haaveesi tällä hetkellä?
Nukkeilun osalta suurin haaveeni on saada kaikki Monster High -nukkeni kustomoitua. Se olisi niin mahtavaa päästä asettelemaan kaikki monsterit valmiina nukkekaappiini o( ; w ; )o!
Sitten suurin nukkeiluun liittymätön haaveeni on päästä Tampereelle opiskelemaan lukion jälkeen yhdessä Yulian kanssa. Pitää opiskella ahkerammin, jotta tämä unelma toteutuisi!

106-Jos saisit olla mikätahansa olento, mikä olisit?
Olisin varmaan jonkinlainen haltija/menninkäinen/keiju, jokin joka ei poikkeaisi ihmisistä muuten kuin korvien muodolla ja kyvyllä taikoa kaikenlaista hauskaa. Tekisin kaikenlaisia pikku taikoja, lentäisin ja teleporttailisin tarpeen vaatiessa ^__^ Totta kai taikakykyni olisivat todella laajat, joilla pystyisi tekemään lähes mitä tahansa~ 

107-Oletko pääsyt yli lentopelostasi tai edes osittain?
Jonkin verran olen saanut työstettyä lentopelkoani, mutta vielä ainakaan lähiaikoina minua ei tulla näkemään lentokoneessa. Jos minulle tarjottaisiin matkaan Japaniin, niin takuulla pakottaisin itseni siihen koneeseen, itkisin seuraavat 12 tuntia ja olisin todella rasittavaa lentoseuraa :D

108-Mikä on lempi eläimesi?
Ihan niinkuin olisin vastannut tähän kysymykseen jo? Muistanko ihan väärin? No kumminkin, kissat sekä koirat lukeutuvat lemppareihini, vaikka olenkin enemmän koira- kuin kissaihminen :)

109. Jos sinun täytyisi ottaa naamaan tatuointi, mihin sen ottaisit ja millainen se olisi?
Ottaisin varmaan muutaman pienen tähden silmien lähettyvillä tai jotain muuta hyvin pientä. Mieluummin kyllä vaikka piirtäisin ne kuin ottaisin tatuointina, koska ne haittaisivat cosplay -harrastustani jossain määrin :)

110.Mihin nukkeesi samaistut eniten?


Miku

Samaistun eniten Mikuun, koska moni on sanonut Mikun muistuttava ulkonäöllisesti minua eniten :')

111.Miten voit olla noin ihanan aktiivinen bloggaaja? :3
Ahahah, kiitoksia ^__^ ♪ Aktiiviseen bloggaamiseen ei tarvita muuta, kuin sitä että oikeasti järjestää aikaa sille ja on asiaa mistä blogata. Asiaa joka on päästävä heti jakamaan muiden kanssa blogin kautta. Bloggaamisen lisäksi ehdin kyllä tekemään paljon muutakin näin lomilla. Kouluaikoina ajan järjestäminen menee kyllä hankalemmaksi, mutta pyrin silloinkin bloggaamaan niin aktiivisesti kuin vain pystyn~

112.Kuinka saat sun kuvatarinoista noin hauskoja ja piristäviä? <3


Sylvanian Families: Klaus

Kiitoksia :D En suunnittele kuvatarinoita kovin pitkälle, lähden huvikseni kuvaamaan ja katson mihin se johtaa. Kuvaamiseen jälkeen siirrän kuvat tänne Bloggeriin, heitän tekstit alle ja se on siinä. Kuvatarinoistani suurinosa on syntynyt hetken mielijohteesta ja improvisoiden ;)

113.Pystyisitkö olemaan lakossa kustomoinnista vuoden ajan (älä todellakaan toteuta)? :D
Ahahah, luulen että en pystyisi olemaan kokonaista vuotta lakossa. Ahdistaa pelkästään ajatuskin olla kokonainen vuosi ilman että olisin räpeltämässä uusia kasvoja yms. nukeille. Taitonikin varmaan ruostuisivat jo siinä ajassa, mikä olisi vain takapakkia tällä harrastukselle.

114.Kuinka kauan olette bloganneet?
Olen nyt blogannut jotain päälle kaksi vuotta (kaksi ja puoli vuotta?). Ensin kolmisen kuukautta Blogaaja.fi:ssä (linkki sinne löytyy tuolta yläpalkista) ja loppu ajan sitten täällä Bloggerin puolella. Ja koko ajan olen blogannut tähän samaan blogiin, tosin sillä erolla että ensin blogi kulki nimellä Alien-Chanin nuket. Mutta Yulian tultua mukaan tähän hullunmyllyyn niin blogin nimeksi vaihtui Sweet Error. Tuntuu oudolta ajatella, että olen jo yli kaksi vuotta pitänyt blogia. Vaikka olenkin jo tottunut bloggaamiseen, tuntuu tämä silti vasta vuoden vanhalta :')

115.Kuinka monta nukkea teillä on yhteensä?
Hyvä kysymys...lasketaampa montako nukkea minulta löytyy...1...2...3... Minulla on omien laskujeni mukaan 62 Monster High -nukkea, 3 Ever After High -nukkea ja 5 Pullip -perheen nukkea. Jolloin minulla on yhteensä 70 nukkea. Sitten jos mukaan lasketaan vielä vähemmän täällä blogin puolella nähdyt nuket, Lundbyt sekä Sylvanian Families niin luku nousee 112 nukkeen (muita 6, Sylvanian Families 31 ja Lundby 9). On niitä muutama ;)

116.Mistä aloititte customoimisen?
Olen tainnut täällä jo useampaan otteeseen vastata tähän kysymykseen (viimeksi kysymyksessä 101.), mutta vielä kertaalleen: Aloitin kustomoimisen, kun näin Youtubessa muutaman videon, jolla kustomointiin Pullip -nukkeja. Niiden jälkeen innostuin kustomoinnista ja lähdin kokeilemaan. Ensimmäisinä kustomeinani tein akryylimaaleilla pieniä tatuointeja ja kynsilakkoja Monster High -nukeilleni :) Suurimmalla osalla on vielä tallella nämä ensimmäiset kustomointini (Cleo, Angelica, Miku, Tooru...), kun en ole raaskinut hävittää niitä, ne ovat osa nukkea ja sen historiaa c:

117.Mistä kannattaa ostaa pullip-nukkeja ( siis mistä löytyy halvimmalla)
Pullip -nukkeja voi ostaa muunmuassa näistä nettikaupoista:
Suomalainen Pullip -nukkejen jälleenmyyjä. Nukkejen hinnat ovat korkealla, mutta luotettava. Tosin varaston tilannetta voisi päivittää aktiivisemmin. Minulle on jo kahdesti käynyt niin, että tilaamaani tuotetta ei ole ollut varastossa vaikka nettikaupassa niin lukeekin.

Saksalainen Pullip -nukkejen jälleenmyyjä. Myy mielestäni sopuhintaan nukkeja, eivätkä postikulutkaan ole maailman kamalimmat (tulleja ei näihin nukkeihin tule, koska tulevat Saksasta). Vaikuttaa hyvältä ja luotettavalta, mutta kokemusta minulta ei valitettavasti tästä kaupasta löydy.

Yhdysvaltalainen Pullip -nukkejen jälleen myyjä. Nuket ovat halvempia kuin muissa tietämissäni nettikaupoissa, mutta hintaan kannattaa muistaa huomioida postikulut ja mahdolliset tullit. Olen kuullut Dolliewood Dolitasin olennoilta paljon hyvää juttua Pullip Stylestä, nuket ovat kuulemma tulleet todella nopeasti ja säästyneet tulleilta.

Toinen suomalainen Pullip -nukkejen jälleenmyyjä. Minulta ei löydy minkäänlaista kokemusta heidän nettikaupastaan, mutta nyt viime aikoinan olen nähnyt Amai Dollsin useissa coneissa myymässä Pullip -perheen nukkeja. Nuket ovat kalliita, mutta coneista ostamisessa on se etu että saat nuken välittömästi mukaasi ilman pidempiä odotteluita.

Näiden lisäksi kannattaa tarkkailla Huuto.nettiä, kuin myös Tori.fi joihin molempiin putkahtaa aina silloin tällöin Pullip -perheen nukkeja halvalla. Tosin näissä kannattaa olla tarkkana, että mihin hintaan nuken ostaan ja missä kunnossa olevan nuken. Kannattaa myös tarkkailla nukkeblogeja, koska välissä blogaajat myyvät nukkejaan pois suoraan bloginsa kautta. Itse olen tähän mennessä ostanut kaikki Pullip -perheen nukkeni käytettyinä (3 Huudosta, 1 nukkeblogista ja 1 miitistä), mutta jos ostaisin uutena ostaisin joko Plasticpopista tai Pullip Stylestä (riippuen siitä kummasta himoitsemani nukke löytyy).

Ja pitää vielä sanoa, että kannattaa miettiä Pullip -perheen nuken hankintaan pitkään ja hartaasti. Koska ne maksavat paljon ja ovat herkkiä keräilynukkeja, joista oikeasti täytyy osata pitää huolta. Ne eivät kestä mitä tahansa kohtelua. Ja kannattaa myös miettiä että kyllästyykö nukkeen, onko se vain hetken mielijohde, koska muillakin on? Onko se todella sellainen nukke jonka oikeasti haluat? Suosittelisin miettimään tarkoin ja myöskin hakemaan paljon tietoa Pullip -nukeista ennen oman nuken hankintaa.

118.Kenet ensimmäiseksi custmoitte?
Katso kysymyksen 34. vastaus. Kustomoin ensimmäisenä tosiaan ensimmäisen Monster High -nukkeni Cleon :)

119.Mistä customoiminen alkoi?

Kurkkaa kysymyksien 116.  ja 101. vastaukset. Tämä on kyllä paljon kysytty kysymys täällä, esitän teille mielenkiinnosta vasta kysymyksen: Jos kustomoit nukkeja, niin mistä sinun kustomointi taipaleesi alkoi? :)

120.Oletteko joskus katumaan jotakin customointianne?

Jos kustomini rupeaisivat todella kaduttamaan minua, en varmana kustomoisi. Sitä en kiellä ettenkö välillä olisi odottanut lopputulokselta enemmän ja vähän pettynyt siihen mitä siitä on lopulta sitten tullut. Mutta yhtäkään tekemääni kustomiani en kadu, enkä usko että tulen koskaan katumaan.

121.Minkä EA nuken valitsisit, jos saisit minkä tahansa?Jos saisin minkä tahansa tällä hetkellä, niin ottaisin todennäköisesti Basic Ravenin. Miksi? Koska minulla on kustomointi-idea valmiina neidin varalle ;) 


122. Minkä MH nuken valitsisit, jos saisit minkä tahansa?

 


Jos saisin minkä tahansa tällä hetkellä, niin ottaisin joko jonkun pojan (Deuce, Jacksonn, Clawd tai joku muu jolla ei ole kovin voimakkaat kasvon piirteet) tai jonkun nyt San Diego Comic Conissa paljastetuista tulevista nukeista. Eniten minua SDCC -nukeista kiinnostaisi Scarician Vacation 2-pack (Rochelle ja hänen sinitukkainen poikakaverinsa), Ghoul Chat 2-pack (Rochelle ja Catrine), Vandala Doubloons, Haunted Twyla sekä Porter "Paintergeist" Geiss.

123. Minkä Pullipin valitsisit, jos saisit minkä tahansa?Pullip vai Pullip -nukkeperheen nukeista? Pullipeista joko Rozen Maiden tai jokin Alice in Wonderland teemainen nukke. Pullip -perheen nukeista Yeolume Blackberry olisi sellainen, jonka ottaisin jos saisin minkä tahansa. Samaan pakettiin ottaisin sitten tietenkin myös 23 senttisen Obitsun, kun en pidä Yeolumejen kehoista.

124. Mitä ajattelet juuri nyt?
"Montakohan näitä kysymyksiä vielä on? Tuleekohan vielä paljon samoja kysymyksiä? Toivottavasti saan tämän pian valmiiksi, jotta lukijoiden ei tarvitsisi odottaa enää yhtään pidempään~"

125.-minkälaisia vaatteita käytät juhlissa(kuvakuva)

???

Nyt viime aikoina olen osallistunut juhliin kravaatti asukokonaisuudessani, joka nähtiin myös tämän kesän miiteissä :) Minulla ei ole mitään erityistä juhla-asua, joten pukeuden lähes samalla tavalla kuin normaalistikin. Koitan toki juhlia varten tehdä asukokonaisuuksistani vähän juhlavampia~

126.-Jos olisit jokin mh mikä mh olisit
Olisin varmaankin Draculaura, koska saparot ja samanlainen pätkä kuin minäkin :'D Osa Draculauran asukokonaisuuksista on ollut sellaisia, joita pitäisi mielelläni itsekin. 
Jos en olisi Draculaura olisin varmaankin jokin luova ja taiteellinen hahmo.

127.-mikä on suosikki laulajasi nimi


ADAMS - ボクノセイ (boku no sei)

Nyt tänä kesänä suosikkilaulajan titteliä on pitänyt japanilainen yhtye ADAMS. Innostuin tästä yhtyeestä niin että päädyin jopa tilaamaan heidän levynsä Japanista. Se on harvinaista, että olen valmis maksamaan musiikista. Mutta se levy oli vaan pakko saada :D Sitä on sitten popitettu saapumisesta lähtien aina kun on ollut mahdollista. Monesti tänne postauksia kirjoitellessakin.


Kyary Pamyu Pamyu - Mottai Nightland

Kyary Pamyu Pamyu on ollut suosikkilaulajani, siitä lähtien kun törmäsin hänen musiikkivideoihin netin ihmemaassa. Pidän hänen kappaleista ja omalaatuisesta tyylistä niin pukeutumisessa kuin videoissa ja lavaesiintymisissäkin. Tosin vielä ei ole yhtään levyä tullut tilattua, todennäköisimmin hankkisin konsertti DVD:n kuin CD:n, koska haluan nähdä kun Kyary laulaa mitä kummallisimissa vaatteissa ja maailmoissa.


BABYMETAL - Gimme chocolate!!

Japanpopin kautta tutustuin tälläisen hyvin mielenkiintoiseen japanilaiseen yhtyeeseen, jossa söpöt tytöt laulavat jotain metallin ja popin väliltä :D Kappaleet ovat jännittäviä samoin niihin tehdyt videot, jopa outoja (muttei niin outoja kuin Kyaryn). Mielenkiinnolla kuuntelen ja katselen ♪

Tässä oli vasta murto-osa suosikkilaulajistani/yhtyeistä. Näiden lisäksi soittolistoiltani löytyy paljon lisää japanilaista musiikkia (lähinnä poppia), Vocaloid -musiikkia kuin myös viululla soitettuja covereita.

128.-oletko tehnyt itse vaatteita

???

Tein Ravio (Legend of Zelda: Link Between Worlds) cossini kokonaan itse, aina kankaiden valinnasta, ompeluun ja hatun tekoon :) En kyllä yhtään tiedä miten onnistuin saamaan sen viikossa valmiiksi, hyvällä tuurilla? Ompelukone ei seonnut ja sain ommeltua hyvällä vauhdilla cossin valmiiksi :D Arkikäyttöön en nyt pitkään aikaan ole tehnyt vaatteita itse, mutta suunnitelmissa olisi ommella muutama hame ja muuta mukavaa. Suunnitelmissa olisi myös askarrella lisää asusteita ^__^

129.Viimeisin kirja jonka olet lukenut?

???

En muista, mikä on viimeisin kirja jonka olen lukenut. Mutta tällä hetkellä luen Sword Art Online: Aincrad 1 (Yen Pressin (nimimerkillä Yen on) julkaisema Reki Kawaharan ranobe (=novelli, manga kuvituksen kera, näin lyhyesti ilmaistuna)). Halusin päästä lukemaan teoksen, josta suosittu anime sarja on saanut alkunsa. Ja tosiaan suomeksihan tuota ei löydy, joten englaniksi sitten ;) Tämä teos osattautui mielenkiintoisemmaksi kuin mitä osasin odottaa, joten luen innolla vähintään yhden luvun joka päivä~

130.Uskotko yliluonnollisiin juttuihin?
Jossain määrin, koska yliluonnolliset asiat ovat kiehtovia. Erilaiset selittämättömät ilmiöt, yliluonnolliset olennot sekä taikavoimat ovat kaikki kiehtovia.

131.Lempiväri?
Sateenkaaren värit, lempiväriä on niin hankala valita kun kaikki pirteän kirkkaat värit miellyttävät :)

132.Horoskooppi?
Olen horoskoopiltani vesimies, joten jonkinlainen merenneitomainen olento? :D

133.Tykkäätkö laittaa kynsiä?
Pidän siitä että kynteni on lakatut ja siistin näköiset, mutten koskaan saa sitä aikaiseksi että ottaisin pienen hetken itselleni kynsien lakkaamista varten. Kesäkuusta lähtien olen suunnitellut lakkaavani kynteni :')

134.Mitä kieliä osaat puhua?
Osaan englantia, japania ja ruotsia suomen lisäksi. Englantia osaan hyvin, pystyn kommunikoimaan sillä, lukemaan kirjoja ja mangaa englanniksi sekä katsomaan ohjelmia ilman tekstityksiä. Japanista minulla on alkeet, osaan tilata kahvilasta ruokaa ja kysyä paljonko se maksaa. Ja osaan myös hiragana ja katakana tavumerkit sekä muutaman kanjin. Ruotsia osaan huonosti :'D

135.Lempielokuva?


Puella Magi Madoka Magica - Rebellion trailer

Kurkkaa kysymyksen 20. vastaus ;) Pidän animaatioista, fantasiasta, mielikuvituksellisuudesta, romantiikasta sekä seikkailuista. Esim. Madokan kolmas elokuva lukeutuu suosikkeihini.

136.Haluaisitko tatskan?
Se voisi näyttää kivalta, mutta en pidä ideasta "se on ihollasi ikuisesti, ikuiseeesti" ja tatuointi voisi haitata cosplay -harrastustani huomattavasti. Sen joutuisi kumminkin mahdollisesti peittää cossatessa, enkä usko että tatuoinnin peittäminen on mitenkään helppoa.

137.Voitko piirtää jonkun eläimen ja laittaa kuvan siitä?

???

Muutama vesivärein maalailtu heppa :)

138.Lempihymiö?
Japanilaiset hymiöt: 
(/^▽^)/
(ノ≧∀≦)ノ
ヽ(*⌒∇⌒*)ノ
o(≧∇≦o)
(〜 ̄▽ ̄)〜
(」・ω・)」
Koska ne ovat niin paljon ilmeikkäämpi kuin länsimaalaiset hymiöt ovat. Sitten kun vielä osaisi tehdä niitä itse :')

139.-Kuinka pitkä oot?
Olen noin 159 senttimetriä pitkä (vai pitäisikö sanoa lyhyt) :D Pystyn kyllä helposti luomaan illuusion, siitä että olisin pidempi erilaisilla päähineillä (hiuspannat, peruukit yms.). Yulian rinnalla näytän kyllä aina yhtä lyhyeltä loin illuusion taikka en :'D

140.-Mistä saat inspiraatiota pukeutumistyyliisi?


???

Japanilaisesta katumuodista, erilaisista esineistä (viimeisin inspiraation lähde: kuppinuudelipurkki) ja mielikuvitukseni uumenista. Uusia ideoita ja inspiraatiota vain putkahtelee. Jos jokin näyttää kivalta niin se todennäköisesti päätyy osaksi pukeutumistani. Viime kirpputori reissullani bongasin sieltä My Little Pony vauvelin kantoreppuineen. Se lähti sitten mukaani ja päätyi repukseni :D

141,-Saisiko kuvaa jostain asustasi?

Juu totta kai, tässä ^__^ !

???

142-Mitä pidät pidät lolita tyylistä?
Se on kaunis, pidän siitä. Mutta en kumminkaan pukeudu siihen koska lolitoja tuntuu olevan paljon ja se on kallista. Yksi mekko voi hyvinkin maksaa satoja euroja. Sen sijaan olen jonkin verran ottanut siitä vaikutteita pukeutumiseeni :)

143-Minkälaiseksi kuvittelisit miitin, johon osallistuisivat kaikki bloginne lukijat nukkeineen?

Hyvin suureksi ja sekavaksi. Niin suurta miittiä olisi todella hankala hallinnoida, jolloin se karkaisi käsistä. Mielestäni miiteissä olisi hyvä olla 10-20 henkeä, jolloin miitin hallinnointi ja vetäminen onnistuu hyvin järjestäjän puolesta :)

144-Mitä ihmiset tuumasivat, kun aloit pukeutua kummallisesti?

Kummallisesti pukeutumiseni ei tapahtunut kerta rysäyksellä "tänäänpä aloitan kummasti pukeutumisen!" vaan se tapahtui pikku hiljaa. Aluksi vain vähän ja lopulta kokonaan kummallisesti :) Ala-asteella se oli vähäistä, mutta pikku hiljaa koko ajan enemmän ja enemmän. Yläasteella uskalsin jo enemmän pukeutua niinkuin halusin, mutta kumminkin olin jotenkin rajoitettu. Lukiossa pääsin vasta sitten viimeisistäkin "kahleistani" irti ja pääsin vihdoin pukeutumaan täysin niinkuin halusin :D Joten siihen miltä pukeutumiseni näyttää tänä päivänä on vierähtänyt melkein kymmenen vuotta. Joten koska tämän kehittymiseen on mennyt hyvin kauan, niin kukaan ei oikein päässyt koskaan alusssa tuumaamaan yhtikäs mitään. Ja kaikki läheisenikin ovat jo niin tottuneet minuun, etteivät juuri tuumaile mitään. Välillä mummi tosin toteaa että enkö voisi välillä jättää kissakorvani kotiin ;)

145-Tuijotetaanko sinua kadulla tyylisi takia?

Tuijotetaan ja paljon tuijotetaankin. Olen tosin jo niin tottunut siihen, etten välillä edes huomaa sitä että puoli Hesburgeria tuijottaa minua kun syön. Välillä ihmiset tulevat myös sanomaan että näytän söpöltä, kauniilta, ihanalta taikka piristävältä :) Nyt viime Helsingin reissullani yksi nainen tuli jopa kysymään että saako ottaa minusta valokuvan :D Pienet lapset ovat ehkä kovimpia tuijottelemaan minua, heitä tuntuu kiehtovan ulkonäköni paljon. Kerran ystävni Kettudemonin kanssa kävellessäni Helsingissä, takanamme tuli pieni tyttö joka kysyi äidiltään: "miksen minäkin saa pukeutua noin?" :')

146-Onko sinua kiusattu?

Kysymyksen 56. vastaus ;) Mutta kyllä minua kiusattu, lähinnä pukeutumiseni vuoksi. En kyllä koskaan ole pahoittanut mieltäni siitä, mitä suotta sitä suremaan. Ei se siitä miksikään suremalla muutu. Sen sijaan tulee paikalle samannäköisenä pää pystyssä seuraavanakin päivänä ylpeänä siitä mitä on.

147.-Mikä olisi ihanin herkku, jonka joku voisi tuoda miittiin?

No tämän kesän miitit ehtivät mennä jo, mutta ensi kesän miittejä ajatellen...erilaiset makeiset, marjat, hedelmät sekä leivonnaiset ovat kovasti mieleeni helteisinä päivinä ^__^

148- Jos edustaisitte jotain mlp:n harmonian elementeistä, mitä edustaisitte?Piti ihan Googlettaa mitä nämä harmonian elementit ovat :'D Poni wikistä löytyi sitten että ne ovat rehellisyys, ystävällisyys, nauru, anteliaisuus, uskollisuus sekä taikuus (ellen nyt ihan väärin ymmärtänyt ja kääntänyt). Jos saan valita mitä edustaisin, edustaisin ehdottomasti taikuutta :D Mutta jos taikuttaa (joka tuntuu olevan ylitse muiden?) ei saisi valita edustaisin varmaan ystävällisyyttä taikka naurua.

149- Jos saisitte Pullip nuket (kummallekkin 1), minkkä ottaisit?
Pullip -nukeista, jos saisin sen nyt ja se pitäisi valita saatavilla olevista nukeista ottaisin varmaankin Beary Fairy Kiyomin ihanan pastellisävyisen ja monipuolisen asukokonaisuutensa vuoksi.

150- Onko teille annettu miitissä mitään lahjoja jos on, olisiko kuvaa?


???

Jonkun verran meille on annettu lahjoja miiteissä ja jonkun verran olen saanut lahjoja myös kustomiin tulleiden nukkejen mukana :) Olen saanut muunmuassa piirrustuksia, suklaata, vihkon, pienen peilin, askartelu tarviketta sekä ääntä pitävän Super Mario sienen :D Kiitos kaikille lahjoja antaneille ihanista lahjoista :) !!!

151- Pidättekö One Directionista?

En valitettavasti pidä One Directionista. Kuuntelen enemmän japanilaista kuin länsimaalaista musiikkia ;)

152.Osaatteko sanoa, voiko nuken kasvomaalien teossa käyttää Galeria-akryylimaaleja?
Kyllä voi, koska Galeria -akryymaalit ovat laadukkaita akryylimaaleja :)

153. Onko Harajuku tyyli kiehtova?

???

On, harajuku tyylit ovat todella kiehtovia ja katselen mielelläni kuvia niistä c: Kuvien kautta nappaan inspiraatiota sekä ideoita omaan pukeutumiseeni~

154. Tahtoisitko matkustaa japaniin?
Totta kai, se olisi kuin unta päästä Japaniin :D Kävisin monessa kummallisessa vaatekaupassa, monissa muissa kaupoissa ja tuhlaisin kaikki rahani. Kiertelisin ympäri Tokiota kameran kera ja kuvaisin kaiken mielenkiintoisen (tarvitsisin varmaan miljoona muistikorttia sille reissulle mukaan). Kokeilisin uusia ruokia ja tutkisin kaikenlaista, kuten japanilaisia tv -ohjelmia :D

155.Milloin huomasit että haluat pukeutua juuri silleen kun itse haluat?(meidän koulussa kiusataan jo siitä kun laittaa kissankorvat päähän, siis ei mun luokkalaiset vaan eri luokilta esim. 6lk. Mutta mä kyllä tungen ne kissankorvat päähän ja pukeudun just niinku huvittaa)
En muista, milloin ajattelin niin. Tyylini vain pikku hiljaa mangaan tutustumisen jälkeen rupesi kehittymään omaan suuntaansa. Lukioon mennessäni muistan ajatelleen että nyt minulla olisi tilaisuus muuttaa tyyliäni. Ajattelin että voisin tehdä siitä joko "normaalin" tai sitten ottaa kaiken ilon irti. No päätin sitten ottaa kaiken ilon irti tyylistäni ja pukeutua juuri niinkuin haluan :) ! Olen aina ollut outo ja tulen aina olemaan! :DD Hienoa, jos uskallat rohkeasti olla oma itsesi kiusaamisesta huolimatta! Jatka samaan malliin ja tsemppiä ;) !

156.Oletko ikinä ajatellut että sinulle voisi olla maailmassa kaksoisolento?


 


En mitenkään voi olla ainut joka pukeutuu näin. Pukeutumistyylinihän on kaverini antaman "diagnoosin" mukaan sekoitus Decoraa sekä Fairy Keitä, joten maailmassa on pakko olla muitakin samantyylisiä olentoja ;) Joten uskon että minulle ei löydy vain yhtä kaksoisolentoa vaan kokonainen laumallinen :'D

157.Oletko ikinä miettinyt että joku voisi olla samanlainen pienenä kuin sinä?

Miksipäs ei, en usko että se mahdotontakaan olisi. 

158.Oletko ikinä tilannut Japanista mitään?


???

Olen tilannut Japanista ADAMSin CD -levyn, Hatsune Miku Snow 2014 figuurin (joka on tällä hetkellä tullissa jumissa :'D) sekä Sylvanian Families kissaperheen (pikkusiskolleni joululahjaksi~). Japanista tulee yllättävän nopeasti tilaukset perille ja Snow Mikuni on nyt ensimmäinen joka jäi tulliin jumiin.

159.Onko kivaa kun pystyt olemaan sellanen ku haluat eikä sun tarvi esittää mitään?

On, se on hyvä olla oma itsensä eikä esittää olevan jotain muuta kuin on.

160.Onko susta ikinä tuntunut pahalta kun joku on huutanu sulle esim. `Hei oikeesti oot aika nolo ku piät tollasii vaatteit` (itselle kävi näin. Laitoin kouluun mun empi hupparin joka oli ehkä yks maailman erikoisimmista huppareista ja mua katottiin sillee O-O ja yks tyyppi huus mulle jotaa että nolo huppari)?
Minulle ei ole tuollaista huudeltu, mutta joskus minulle on huudeltu joulun ja vapun menneen jo. Antakaan minun juhlia niitä ympäri vuoden, jos haluan ;D

161.Milloin se postaus jukastaan
Heti, kun saan vastattua näihin kysymyksiin. Haluan vastata joka ikiseen kysymykseen mahdollisimman kattavasti ja huolellisesti ;)

162.Alien, Entä jos miitti päivänä sataa?
No miitit menivät ilman sadetta, mutta jos olisi satanut niin olisimme paenneet jonnekin sisätiloihin miittailemaan. Minne? Sitä en tiedä :D

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Huhuh, paljon kysymyksiä ja paljon vastauksia. Minulla oli hauskaa vastaillessa kysymyksiin, toivottavasti teillä oli vähintään yhtä hauskaa vastauksiani lukiessa ;) ! Jaksoiko joku lukea koko postauksen :D ?

Sitten siihen ilmoitusluontoiseen asiaan, tai no uutiseen. Tämä uutinen takuulla ilahduttaa kaikkia niitä lukijoita, jotka haluavat nähdä asukokonaisuuksiani ja muutakin elämääni kuin vain nukkeja. Jännitys tiivistyy...se tiivistyy vähän lisää...ti-dii! Perustin Instagram-tilin; 
http://instagram.com/alien_chan_alien_pentu
Kuvailen sinne asukokonaisuuksiani ja muuta mukavaa :) Minua seuratakseen Instagramin puolella ei tarvitse kuulua Instagramiin. Tuon linkin kautta pääsee suoraan sivulleni seurailemaan puuhailujani ;)

Mitä piditte vastauksistani? Olivatko odottamisen arvoisia? Lukiko joku todella koko postauksen läpi? Heräsikö vastauksistani lisää kysymyksiä? Kuinka moni innostui Instagram uutisesta? Muita mietteitä?

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida :D !

In English:
Here are (finally) my answers to the questions which were asked by some readers. I got overall 162 questions, so it took me a while to answer all of them ;) I also have some news! I have now an Instagram account: http://instagram.com/alien_chan_alien_pentu. You can follow me there if you like :) ! I'll be taking lots of pictures of my style and what I'm doing ;)

45 kommenttia:

 1. huhhuh, oletpa taas ollut ahkera ja vastannut kysymyksiin huolellisesti!:D kiitos näistä, tuli hyvä mieli saada vastaus etenkin omiin kysymyksiin:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja ainiin, kyllähän mä tuon piirrustuksen tunnistin:D siinä on Ponyon isä (jonka nimeä en muista..)~

   Poista
  2. Kiitoksia :3
   Ja juu Ponyon isukki Fujimoto ;)

   Poista
 2. Sä oot niin täydellisen kaunks että kuolen eikumitäh no kuitenkin oot kaunis ja sun tyyli on täydellinen ja kullä minä olen se joka tunkee ne kissankorvat päähän vaikka joku huutais että se tappaa mut jos laitan vielä ne korvat.
  kiva että nää vastaukset tuli (oli pakko jäähä lukee keskellä yötä). Olet hyvä piirtämään ponyon isukki on tosi taitavasti tehty. Mulla ois vielä paljon asiaa mutta mua väsyttää ja pitää mennä koisimaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahah kiitoksia ^///^ ♪
   Millaiset kissankorvat sinulla on :) ?
   Ja totta kai voit aina kommentoida lisää jos asiaa riittää ;D

   Poista
  2. Minulla on semmoinen kissankorva panta ja kissankorvissa on timuja keskellä niitä saa seppälästä tai h&m:mästä

   Poista
  3. Aaa semmoinen, olen nähnyt niitä jonkin verran c: Itsekin haluaisin semmoisen, mutta vielä en ole löytänyt~

   Poista
 3. Hehee, minä luin melkein koko postauksen; saanko keksin? :'D
  Oot todella hyvä piirtämään :D Ja toi sun pukeutumistyyli on tosi jännä; itelle ei tulis mieleenkää pukeutua noin (pastellisävyt ei oo mun juttu ollenkaan xD), mutta tykkään ku väki pukeutuu vastoin yleistä muotia ;D
  Toivottavasti tulette miitteinenne joskus tänne ylemmäs Pohjanmaalle, mä ainaki ilmottaudun vapaaehtoiseksi jos ootte joskus tulossa tännepäin ;D
  And one more thing tuli mieleen noista vastauksista; mä kans traumatisoiduin pahasti tosta Spirited Away:n sikakohtauksesta, mutta mä sentään katsoin kyseisen elokuvan ekaa kertaa jotain pari viikkoa sitten 19:sta vuoden ikäisenä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat mielikuvituskeksin ;D
   Kiitos c: ! Saas nähdää päästäänkö täältä etelästä koskaan niin ylös tulemaan, toivottavasti koska on aina mahtavaa päästä näkemään muita nukkeilijoita ;)
   Eikö olekin aivan kauhea kohtaus? Kohtaus joka traumatisoi kaikki vauvasta vaariin :'D

   Poista
  2. Jee ;D
   Toivotaan että joku päivä ;D Onhan tää vähä kaukana, enkä tiedä yhtään paljonko nukkeharrastelijoita täälläpäin yleensäkään on. No jaa, todennäköisesti mä voin joskus tulla miittiin Hesaan, eihän sitä tiedä ^_____^
   No todellakin, tykkäsin kyllä muuten elokuvasta mutta se alku @___@ Muka lastenelokuva! Ja pyh, sanon minä xD

   Poista
  3. Itsekin pidän siitä elokuvasta muuten, mutta just se alku, tulee kylmiä väreitä siitä...Hahah niimpä xD

   Poista
  4. Jos asut Sievissä tai Nivalassa päin niin mummolle ja papalle menon aikana vois tulla tervehtimään. (mummo ja pappa asuu Pohjois-Pohjanmaalla)

   Poista
 4. Sulla on aivan ihana tyyli oooooh olen haltioissani. Mä haluisin ehkä jopa olla decora mutta miten käy kum olen aika nuori ja sillataval ja vahemmat kyl kannustais mut kaikki muuta varmaa alkais kiusaa mua mutta mulla on jo vähän söpön tyylin ja punk tyylin seotus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ^__^ ♪
   Kokeile rohkeasti Decora tyyliä, jos se kiinnostaa sinua c: Et voi tietää aletaanko sinua kiusata ellet kokeile ja kiusaamisestakin selviää, jos on vahva eikä välitä siitä. Itse en ole koskaan välittänyt siitä mitä mieltä muut ovat tyylistäni, pääasiana on ollut että itse pidän siitä :)

   Poista
 5. Hui, nyt on kyllä pakko sanoa, että ahkeruutta on riittänyt! :D
  Tässä nyt minun pienet asiat/kysymykset:
  26. Pelästyin heti, kun näin tuon Humpty Dumptyn. O__O Onhan se suloinen, mutta... karmiva. O_o Neightan Rot, ainoa hieno asia hänessä on pieni pikkuruinen sarvi hänen päässään. :'D Byul, Byul... en osaa edes ääntä sitä oikein. :''D Mutta, minulla oli sama asia Dalin kanssa, ensin en pitänyt, ja nykyään rakastan niitä. Byulin, kun ensimmäisen kerran näin tälläisen, ajattelin, etten ikinä tulisi hankkimaan sellaista, mutta nyt olen alkanut pitää niistä. :'D
  27. Saisiko postauksen piirrustuksistasi? Ne on aivan liian ihania! ♥♥♥
  29. Mistä saa Pockyja? *tahtootahtootahtoo*
  52. Mistä nuo vihreät kuullokkeet on ostettu? :3
  54. Onko tuo piirretty ilman mitään mallia?? Itsekin harrastan kovasti piirtämistä, mutta tuo on jo aivan liian taitavaa... ♥ Ja onko millä kynillä piirretty/väritetty? :3
  57. Ihana suloinen pinnipää ♥ Ja mistä peruukki on ostettu? :''D
  59. Onkos tuo oikealla ylhäällä oleva kirja At Laz Meridian?? Lainasin eilen ykkösosan, enkä ole vielä tiedä, ovatko hyviä... joten kysympä, onko hyvä sarja? :33 Ja luetkos muuten Magic Knight Rayearthia? Ihana fantasiaseikkailu ♥
  75. Mistä katsoit Sailor Moonin? Itselläkin on kiinnostusta~
  127. Kyary laittaa minut kyllä ihmettelemään kovasti hänen maailmaa... :''D Mutta mukavaa kuunneltavaa silti. :D Babymetalia oli hauska kuunnella, koska Youtube-videot pätkittelevät vähän tällä koneella, jolloin musiikista tuli vieläkin mielenkiintoisempaa. :D
  135. Tiedätkö, onko Puella Magi Madoka Magicalla mikä ikäraja, koska halu katsoa? Itse olen 12 :3
  139. Minä olen 155 cm pitkä C:
  153. Mitä Harajuku tarkoittaa? :''D
  Ja anteeksi lisäkysymyksistä, kun nyt tuli vastauksista kysymyksiä... :'')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D
   26. Jotenkin sitä ensin vihaa jotain nukkea ja sitten siitä rupeaakin pitämään. Nukkeilun käsittämätön maailman ;)
   27. Kiitos ^__^ En valitettavasti halua tehdä täysin nukeista "irrallaan" olevia postauksia, koska tämä kumminkin on nukkeblogi. Postailen Instagramin puolelle jonkun verran piirrustuksiani, joten kannattaa siellä käydä kurkkimassa c;
   29. Ostan Pockyja Tokyokan nimisestä kaupasta sekä coneista :)
   52. Vihreät kuulokkeet ovat peräisin Tigerista, sieltä löytyy niitä monen värisinä sopuhintaan ;)
   54. Kiitoksia ^__^ Juu ilman mallia piirrelty ja väritys on tehty puuväreillä ja tusseilla c:
   57. Kiitos ^///^ Peruukki on ostettu käytettynä Facebookin Cosplay-kirpputorilta~
   59. Juu At Laz Meridianhan se siellä on, viimeinen osa. Sanoisin että ok, sarja ei huono muttei mikään maailman paraskaan. Ja juu Magic Knight Rayearth on myös tuttu sarja, nekin löytyvät manga hyllystäni ;)
   75. Katson animea osoitteesta: www.eyeonanime.com :D Sailor Moon Crystalia parhaillaan julkaistaan, joten kaikkia jaksoja ei vielä ole saatavilla~
   127. :'DD
   135. En mistään onnistu löytämään Madokan ikärajaa, mutta arvioisin sen olevan 12-ikävuodesta ylöspäin. Madoka on samaan aikaan niin suloinen ja niin surullinen sarja ;___; Itse olen Madokasta katsonut kaikki kolme elokuvaa, mutta siitä löytyy myös 12 -osainen animesarja jota en ole katsonut (elokuvat ja animesarja menevät kaikki samalla juonella~).
   153. Harajuku on kaupungin osa Tokiossa, joka on erityisen tunnettu "kummallisesta" katumuodistaan c:
   Ei se mitään, vastaan mielelläni kysymyksiin ^__^ ! Oliko vielä muuta kysyttävää :D ?

   Poista
  2. Kiitos vastauksista, auttoivat mukavasti, ja nyt sitten löysin myös animesivuston. :3
   Niin ja yksi kysymys vielä! Olisiko vinkkejä piirtämisen suhteen? Lyijy- ja värikynätaiteilua teen eniten. :3

   Poista
  3. Ja vielä yksi, millä nimellä pyörit Instagramissa, en Alien-Chanilla, Alien-Pennulla tai Sweet Errorilla löytänyt? :3

   Poista
  4. Vinkkejä piirtämiseen lyijärillä ja puuvärikynillä:
   -Muista painaa sitä lyijykynää kunnolla ja hakea siitä erilaisia sävyjä
   -Muista värittää huolella, hakien samalla erilaisia sävyjä. Yhdestä kynästä voi irrota uskomattoman monta eri sävyä c;
   -Älä pelkää käyttää niitä kyniä tekosyyllä "jos tää menee piloille", käytä rohkeasti ja jos menee piloille niin sitten menee. Ei sitä muuten voi oppia paremmaksi piirtäjäksi ;)
   -Unohda pyyhekumi, kumia ei saa käyttää liikaa vaan pitää piirtää rohkeasti niinkuin piirtää~
   Tuossa oli muutama vinkki :)

   Linkkasin tuohon postauksen loppuun linkin suoraan Instagram sivulleni~ Minut löytää sieltä nimimerkillä alien_chan_alien_pentu :3

   Poista
  5. Kiitusta :3
   Aa, joo, en huomannutkaan. ^__^' Mutta kiitosta kuitenkin, menen heti seuraamaan. ;3

   Poista
 6. Oiiiiiiiiiiiiih ihanaa saada vastauksia näihin kysymyksiin! <3 Kysymyksistä puheen ollen sinulle tuli todella monta kertaa saman tapaisia kysymyksiä... aloin nauramaan samanlaisten kysymysten toistuessa moneen kertaan.
  Siitä taas muihin asioihin eli siihen, että rakastan persoonallista tyyliäsi ja sitä, että siirrät persoonallisuuttasi myös nukkeihisi. Tästä syystä postauksiasi on ihanaa lukea. ;-)
  & tästä vielä kysymyksiisi vastaukset; kysymyksiä kannatti odottaa, vastauksesi olivat ihania ja vastaat asiallisesti, olen myös samantien menossa seuraamaan sinua instagramissa! <3 Lisäksi luin koko postauksen, koska olin ahkera ja vastauksesi kiinnostivat. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ^__^ !!!
   Juu tuli paljon samanlaisia kysymyksiä, mutta ei se mitään. Tuleepahan asia selväksi :D

   Poista
 7. nukkesi ovat hienoja ja vaatteesi ovat myös hienoja\(>.<)/ reika näytti minusta ensin BJD: ltä
  minusta Neightan on söpö mutta minäpä olenkin outo....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ei se että pidät jostain nukesta, josta minä en pidä, tee sinusta outoa ;) Jokaisella on omat mielipiteensä, toiset pitävät ja toiset eivät~

   Poista
 8. Uudet monsterit tekis mieli heittää pilalle menneiden nukkejen pönttöön mutta ovat han jotkut uudet ihan mielen kiintoisia.
  sain itse vasta eilen illalla tietää tuosta rochellesta ja carotista c:

  sulla on tosi söpö tyyli ja oot niin hyvä piirtään. O::
  mistä Sä noita vaatteita saat ?0"
  T:Siniapila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos c:
   Nämä ennen SDCC julkistetut tulevat nuket ovat ihan kummallisia, mutta sitten SDCC julkistetut nuket ovat todella hyvin totettuja ja kauniita~
   Ostan vaatteita vähän sieltä sun täältä, Cybershopista, Seppälästä (&muista "tavallisista" vaatekaupoista), kirpputoreilta ja välillä saan sukulaisten vanhoja vaatteita :D

   Poista
 9. Uijui, mun kysymys oli 100. ! Oli kiinnostavaa lukea vastauksia, vaikka kysymyksiä olikin hirveästi...'
  -Ohralehti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että vastauksiani oli kiinnostava lukea ^__^

   Poista
 10. Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta, itse en kysymyksiä kysynyt mutta vastaukset luen kyllä mielelläni, utelias luonne kun olen. Sailor Moonista on kyllä ihan pakko viilata, että sarja voi vaikuttaa "stereotypiselta" koska ilmestyessään yli 20 vuotta sitten Sailor Moon käytännössä katsoen loi tämän muotin, jossa taikatyttöjen joukko taistelee yhteistä vihollista vastaan. Toisin sanoen, ilmestyessään sarja oli jotain täysin uutta ja erilaista, mutta eihän se enää nykyään sellaiselta vaikuta kun sama trope on käytetty SM:n jälkeen uudestaan ja uudestaan ;) Ei sillä että sinun pitäisi sarjasta tykätä tai jotain, kirpaisee vaan nähdä ihmisiä kutsumassa sarjaa kliseiseksi kun Naoko Takeuchi Sailor Moonillaan itse loi koko kliseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä viilauksesta, avasi minulle Sailor Moonia enemmän :) Koin sitä katsoessa sen perus taikatyttökaavan huvittavaksi, kun en tiennyt että se on aloittanut koko taikatyttö touhun.

   Vielä pitää tarkentaa, että streotypialla tarkoitin lähinnä päähenkilönä pomppivan Usagi Tsukinon streotyppisyyttä. Hän on tyhmän blondin streotypia, huono koulussa ja ajattelee vain söpöjä juttuja. Seurailen tällä hetkellä Sailor Moon Crystalia lähinnä siksi, että haluan nähdä tuleeko hahmokehitystä tapahtumaan~ Asiasta melkein kukkaruukkuun; toinen asia mikä minua Crystalissa häiritsee on tietokoneanimaation käyttö muodonmuutoksissa. Pistää ikävästi silmään. Näyttäisi kauniimmalta, jos olisi toteuttu samalla animaatiolla kuin kaikki muukin. Mitä mieltä sinä olet? c:

   Poista
  2. Kiitos tarkennuksesta, nyt ymmärrän mitä tarkoitit stereotypisella :D Toivottavasti sarjassa tapahtuu jotakin sinulle mieluista kehitystä. Olen samaa mieltä tuosta tietokoneanimaation päällekäyvyydestä muodonmuutoksissa, se ei näytä kovin tyylikkäältä minustakaan. Muutenkin Sailor Moon Crystalin animaatiossa olisi parantamisen varaa, vaikka piirrostyylistä nautinkin kovasti :3

   Poista
  3. Totta, animaatiossa olisi parantamisen varaa ja minuakin piirrostyyli miellyttää c:

   Poista
 11. Hih luin koko postauksen! Muuten, minulla on kaksi kysymystä:Mistä olet ostanut tai saanut nuo ihanat pallosukat?<33Ja millä murteella puhut, mie vai mä?Kiitos jos vastaat!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut :D
   Olen ostanut nuo pallosukat tämän vuoden Desuconista Back Streetin myyntipyödältä c: Back Streetillä on nettikauppa (http://www.backstreet.fi/) sekä liike (Helsingissä), joista molemmista luulisi myös noita sukkia löytyvän :)
   En puhu murteella, mutta puhuessa käytän joko muotoa "mä" tai "minä". Chattailessa kavereiden kanssa välillä muotoa "miu", etenkin omistusmuodossa "miun" :D

   Poista
 12. Puella magi madoka magica elokuvat ovat sarjan jaksoja yhdistettynä elokuvana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja animen laatua on paranneltu, kun jaksot on yhdistetty elokuvaksi ;)

   Poista
 13. Dal Joujou on kyllä tosi söpö;) Mäkin tykkään Fazerin sinisestä;) Ja Pullip Merl on kans ihana! Oot muuten hyvä piirtää;)

  VastaaPoista
 14. Kiitos kun vastasit kysymyksiini! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun esitit kysymyksiä, vastaan kysymyksiin mielelläni ^__^ !

   Poista
 15. Mistä ostit nuo kissankorvat? :33
  Ja ah piirustustaitosi ; u ; Purrfect :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat kissankorvani on ostettu coneista, kissankorvia myyvästä myyntipyödästä ^__^
   Ahahah, kiitoksia :3

   Poista
 16. Todella upea ja mahtava postaus! Olisi niin paljon sanottavaa... en voi sanoa kaikkea, muuten tulisi kauhea romaani... Mutta ainakin tahdon sanoa, että olet ihanan persoonallinen ja uniikki ihminen. Olet juuri oma itsesi! Olet kuin oikea Monster High'n oppilas. Tahdon kiittää upeasta blogista, vastauksistasi kysymyksiini, ja siitä, että näet kovasti vaivaa esim. nukkemiittien eteen. Odotan innolla tulevaa kustomointivideota, ja kaikkea blogisi sisältöä! ♥

  VastaaPoista
 17. Olet tosi hyvä piirtämään! Ja sulla on Lumia jajaja... Ihania asuja:) Minullakin on samanlaisia rusetteja kuin sinulla:3 Minullakin on tuollainen tyyli:) Se on yhdistelmä Decoraa, Lolitaa ja Fairy Keitä:3
  T. Ninja-sieni

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English