sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Vanilla`s little story


No niin se on nyt sitten päätetty ! niin mikä ? se että en enää tee draamaattisia salkkari tyylisiä kuvatarinoita vaan enemminkin tälläisiä lyhyitä "kauniita" kuvatarinoita ilman turhaa draamaa, tämä tietenkin meinaa myös sitä että kesken jäänyt kuvatarina ei tule valitettavasti saamaan jatkoa. Näissä tulevissa kuvatarinoissa ei ole tule kaikissa olemaan edes repliikkejä nukeille sillä joskus pitää antaa kuvien kertoa tarinaa ilman sanoja, toki on myös tulee olemaan myös tekstillisiä tarinoita :) mutta nyt tähän pari päivää sitten kuvaamaani kuvasarjaan joka kertoo pienen Vanillan tarinaa (niin juu Vanilla sitten jäi minulle, kun ei kukaan huutanut häntä ^^) 

DSCN7836


DSCN7837


DSCN7838


DSCN7839


DSCN7842


DSCN7843


DSCN7844


DSCN7845


DSCN7846


DSCN7847


DSCN7848


DSCN7849


DSCN7850


DSCN7851


DSCN7852


DSCN7853


DSCN7854


DSCN7855


DSCN7856


DSCN7857


DSCN7858


DSCN7859


DSCN7860


DSCN7861


DSCN7862


DSCN7863


DSCN7864


DSCN7865


DSCN7866


Näin Vanilla siis löytyi ja muutti nukkejeni luokse :) mutta tämähän on toki vain yksi tarina siitä mitä tapahtui...

Aaaah huomenna on jouluaatto, en malta odottaa >w<!!! katsotaan pystynkö/maltanko/saanko postata huomenna mahdollisista uusista nukkekaappini asukkaista, jos en postaus mahdollisista uusista nukeista tulossa sitten yli huomenna...Hyvää joulua kaikille minun ja nukkejeni puolesta !!!

muistakaahan kommentoida ^w^!!!

16 kommenttia:

 1. Naaws, miten ihana tarina! Arvaa vaan, miten tulen kuolaamaan siun uusia tulokkaita sitten, vaikka itsekin saan erään neidon ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itse joudun täällä kuolaamaan vielä lahjapaketteja kun ei vielä tietenkään saa ruveta availemaan ;D illalla sitten!

   Poista
 2. Söpöhän tuo oli, mutta kaipaan draamaa. Jotenkin iskevämpää. Sillä en oikein ymmärrä nääitä taiteellisia kuvia ilman reploja. Jos ei ole jännitystä ei tarina minusta yleensä ole kiinnostava. Kyllä olen niin hätähinen etten jaksa jäädä miettimään kuvien merkitystä. Eih se kuvatarina ei saa jatkoa!!! NYYH!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen toki vielä jonkin verran replallisia tarinoita, mutta suoraan sanottuna en halua tehdä niin sanotusti "halpaa" saippua luokan draamaa joka antaa huonon kuvan blogistani esim. sellaisille jotka vierailevat ensimmäistä kertaa täällä :( niin valitettavasti sille tarinalle ei tule jatkoa, toisin sanoen Rin ja Ryoo pysyvät yhdessä :D

   Poista
 3. Ihana c: pst, uusi postaus blogissani! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ pst. suosittelen tosiaan sinne sitä lukijat kohtaa, nyt vähäsen hankala seurata blogiasi ilman sitä ;)

   Poista
  2. Nyt se on siellä (;

   Poista
 4. Sniifsk!varmaan ties kuinkamoni haluis jatkoo niille .nyt ensaa unta ku en tiiä mitä tapahtu ;-(

  -Aave Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoitteluni mutta en halua enää tehdä sen tyyppisiä kuvatarinoita, antavat mielestäni vähäsen huonon kuvan blogistani niille jotka vierailevat täällä ensimmäistä kertaa :( tästä eteenpäin kuvatarinoiden tilalla tulee välillä tuollaisia kuvasarjoja jotka kertovat aina vähäsen nukkejeni menneisyydestä ja myös jonkin verran shootteja ;D toinen syy miksi päätin lopettaa sellaisten salatut elämä tyylisten kuvatarinoiden tekemisen on se että minulla ei yksinkertaisesti koulun takia riitä aikaa sellaisiin pitkiin nukke kuvaus sessioihin...+nukkeja saa aina olla siistimässä niiden jälkeen, jotenkin räjähtävät aina kuvauksien aikana ?

   Poista
 5. Ihana nukke sulla
  käytän tota "korvaohjetta" iteki varmaa joskus
  mut voitteks käyä kattoos, tein just blogin mul oli aijemmin toinen mh blogi mut kukaa ei seurannu melkee sitä ja mul ei toiminu kamera sillo yms
  nyt ku mul on uusi mitä päivitän aktist yms
  ni tässä: http://monsterhigh11111.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva jos siitä kustomointi vinkistä on hyötyä + liityin jo lukijaksi ^^

   Poista
 6. Oon ehkä vähän pettynyt, kun et enää tee draamatarinoita. Olin niin kiintynyt niihin. Toki nämäkin ovat kauniita ja herkkiä, ja ymmärrän taiteellisen näkemyksesi näissä. Mutta silti jotakin jään kaipaamaan.
  Tämä oli hyvin kaunis ja hienosti toteutettu. Ihana idea.

  VastaaPoista
 7. Voi eii D8 tykkäsin niistä kuvatarinoista, ja luin niitä mielelläni.sellaisia kun ei kovin monessa blogissa ole.. Noh, ovathan nuo herkemmätkin tarinat kivoja :D ja ymmärrän kyllä, jos et koulukiireiltäsi kerkeä tekemään kuvatarinoita.Taisiis niitä mitä ennen teit.

  VastaaPoista
 8. Periaattees harmittelen sitä että et enään tee niitä tarinoita niinkuin ennen mutta ymmärrän hyvin ettei sitä aina jaksa keksii uutta ja uutta ja kirjottaa sit niitä. Itselläni tuli pikku stressi tuosta minun tällä hetkellä kesken olevasta kuvtarinasta mutta päätin että teen vikan osan kun pääsen kotiin ja sitten teen varmaan yhden tai kaksi kuvatarinaa. Sitten jään varmaan ainakin pienelle tauolle kuvatarinoissa.

  Ihanast kuvasit tuon.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English