sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Alien-Chanin nuket joulukalenteri: 2.luukku

 
 
 joulu02.jpg
 
*Ryskis*
Cleo: hmmm? mitä ihmettä ? Yuuki ? mistä sinä siihen tulit ?
Yuuki: en tiedä...taisin tipahtaa tuolta noin kaiketi jonkin puun läpi ??? se selittäisi nämä lehdet...
Cleo: ompa kummallista...
 
jatkuu...


7 kommenttia:

  1. Luna on täälä taas! No joo, ei se oo mikään kovin hieno uutinen.... Ei löytynyt yhtään monster high nukkeja! Kauheesti mh kamaa, mut ei yhtään nukkeja. Kunnes sitten lentokentällä oli operetta, jackson, ss ghoulia ja gr frankie. Ss nuket myytiin 28e, gr nuket 46e ja sit operetta ja jackson 35e. En ostanu kun äiti sano et mennään sit ostaan täältä Suomesta pikkasen halvemmalla. Mennään cittariin ostaan joku sweet sixteen nukke ainakin tällä viikolla! Eikai sua haittaa, vaikka ostaisin sweet sixteen draculauran mikä sullakin on? Älä huoli, en ole muokkaaja joten kopioisi Miyukia.

    VastaaPoista
  2. Siis että en kopioisi Miyukia


    t luna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tietenkää haittaa jos hankit Sweet 1600 Draculauran, eihän siinä mitään pahaa ole jos hankkii samaa mallia olevan nuken :) se haittaisi jos joku kopioisi kustom nuken kokonaan ja ottaisi sen omiin nimiinsä, se haittaisi ja paljon, mutta ongelmaa ei taida olla jos et ole muokkaaja vaan enemminkin keräilijä olenko oikeiassa ?

      Poista
    2. miten muuten lomamatka meni :DDD ?

      Poista
  3. Hyvin meni lomamatka, kiitos. Veli oli oksennustaudissa pari päivää mutta muuten meni loistavasti. Kyllä,olen pelkkä keräilijä. Pidän nimetkin "oikeina" paitsi että jos minulla on kaksi malliltaan samaa nukkea, tässä tapauksessa ss abbey ja tavallinen abbey, vaihdan toisen nimen, eli nyt vaihdoin ss abbeyn nimen snowvhiteksi:-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English