maanantai 10. joulukuuta 2012

Teknisiä ongelmia...edelleen...

Nyt siis tosiaan tämä nukkeblogini kärsii edelleen pienimuotoisista teknisistä ongelmasta joiden johdosta joulukalenterin 10 & oletettavasti 11 luukku eivät vielä ilmesty, tulevat sitten kun näistä ihanista ongelmista on päästy eroon -___- no nyt kun minulla on "hyvä" tilaisuus uudistaa blogiani vielä vähäsen lisää, voisin ottaa sisältöön liittyviä ehdotuksia vastaan; täällä tuli jo yksi toive, jonka toivoja toivoi kustomointi tarvikkeideni + tekniikoideni esittelyä, ajattelen että sellaiselle voisi luoda tuonne ylös ihan oman osionsa, se olisi varmaan hyvä ? löytäisi sitten kaikki kustomointi vinkit yhdestä paikkaa ? muita ideoita, minkälaisia juttuja haluaisitte nähdä täällä enemmän ? kuvatarinoiden osalta voin suoraan sanoa että nyt ei ennen lomia ainakaan ehdi + työlästä tehdä, mutta katsotaan nwn! sitten vielä kysymys kaikille jotka käyttävät Google Chromea; toimiiko blogger paremmin Chromessa, onko ilmennyt ongelmia tai ylimääräisiä maksuja yms. ? minulla on nyt jokin ongelma nettiselaimen kanssa, ei suostu toimimaan jos haluaisin muuttaa blogin ulkoasua :( joten jos teillä on tietoa Chromesta + sen toiminnasta, otan informaation innolla vastaan ^^ muistakaahan kommentoida OwO!!! toivottavasti saisin tämän pian toimimaan !!!

12 kommenttia:

  1. Kyllä,käytän Googlea,mutta ei ole mitään muuta,paitsi kone toimii Googlessa hitaammin kun firefoxilla... No toivoisin sitä lisätietoo muokkauksesta+tarvikkeista,olen nimittäin rupeamassa muokkaajaksi. Mistä tilaat kuituja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nukkeille kuituja voi tilata: dollyhair:sta ja ihmisille pinneillä kiinnitettäviä: cybershop:sta ;DDD

      Poista
  2. Mulla toimii ihan hyvin Cromella. Yhet sukulaiset jotka on kaikki jotain tietokone neroja. Yks tais olla valtiolla töissä. Latas sen mulle ja laitto kaikki hienot lisä ominaisuudet. En siis paljon tiiä normaalista mut silti. Ainut vaan että laittaa kaiken kirjottaman tekstin punaisella viivalla vaikka OIS KIRJAKIELTÄ. Monster High fani kuituja saa cybershopista. Pahoittelut tuo capsi.

    VastaaPoista
  3. Kannatan! X3


    ~Unski joka on eriiäin laiska kirjoittamaan kommenteja

    p.s. Yritän kirjoittaa enemmän kommentteja

    VastaaPoista
  4. Eli useampi henkilö toivoo tätä kustomointi vinkit & ohjeet nurkkausta, pitääkin pistää korvan taakse ja luoda tuonne sellainen :D

    VastaaPoista
  5. Joo, todellakin kustomointivinkit ois jees ! On jo pitkään pitänyt ostaa kustomointitarvikkeet & kustominukke. :)

    VastaaPoista
  6. Mulla toimii Chrome ainaki hyvin. Ois kyl aika siisti se kustomointi sivu koska oot niin paras kustomoinnissa!

    VastaaPoista
  7. Joo! Customointi nurkka! Minä pidän muuten muokkauspostauksista ja uusi nukke! Postauksista.......ja tietenkin kuvatarinoista!!!!!!


    T luna

    VastaaPoista
  8. Huhuu hyvä nimi tuo kustomointi nurkka, täytyykin käydä heti vaihtamassa tonne ylös ;DDD

    VastaaPoista
  9. Sun on PAKKO tehä se kustomointi nurkka! Paras idea ikinä ;3

    VastaaPoista
  10. ton sun uuen nuken nimeks sopis catherina

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English