torstai 27. syyskuuta 2012

Alien-Chan on täällä taas :DDDDD

No niin selvisin hengissä ensimmäisestä koe viikosta OwO tänään oli vika koe ja huomenna minulla on vapaa päivä !!! olen ihme kyllä koe viikon aikana ehtinyt muokkaamaan vähäsen nukkeja, muokkasin create a monster aloitus setin kaksi päätä tässä aikani kuluksi (vaikka olisi pitänyt lukea kokeisiin...) merihirviö päästä tein nukkuvan nuken ja vampyyri sai kokonaan uudet kasvot ^^ ja sitten olen myös kuvannut kuvatarinan viimeisen osan valmiiksi, mutta julkaisen varmaan vasta huomenna >: 3 mutta nyt näihin kuviin, ensin nukke kuvat jotka otin tässä yksi päivä Ninnulin luona ja sitten nukke muokkauksiin nwn....

 
pikku neiti nimetön ja Alice

 
Ciel

 
pikku neiti nimetön ja Annadalia

 
ja viimeisenä vielä Annadalia, huomatkaa kuvan mahtava laatu....otin Ninnulin luona näemmä vain neljä kuvaa, ja nekin ilman kunnon valoa, mutta nyt kumminkin näihin nukke muokkaus kuviin :

 
ensimmäisenä merihirviö pään muokkaus, tuossa vielä alkuperäisenä

 
tässä jo ilman silmiä, huulet päätin pitää alkuperäisinä koska pidän kovasti noiden huulten väristä niin miksi niitä sitten turhaan lähteä muokkaamaan ?

 
ja tässä uusilla silmillä ja kulmakarvoilla nwn

 
sitten näitä kuvia peruukin ja vartolon kanssa, ettei nyt sentään pelkkää päätä tarvitsisi kuvailla...

 

 

 

 

 

 

 

 
tuollainen merihirviöstä sitten tuli OwO aika varmasti jakaa kehon sitten luurangon kanssa, kun nyt olen aika kovasti kiintynyt tuohon nukkuvaan nukkeen, tekee melkein koko ajan mieli asetella kaikkialle ja kuvata >u< mutta nyt sitten vampyyrin muokkaukseen:

 
alkuperäisenä vielä ennen muokkausta

 
ilman silmiä

 
pölyliitu meikkien pohjat

 
ja tadaa melkein valmiit uudet silmät, vielä vähäsen hieno säätöä...

 
tein vampyyrille uudet silmät tuollaisilla pölyliitu/kuivapastilli kynillä jotka löysin stockmanista noin viidellä eurolla, tein uudet silmät niillä ja akryylimaaleilla : )

 
lopulta päädyin ottamaan suunkin kokonaan pois ja tekemään uuden

 
uudesta suusta tuli aika väritön, joten se ei näy kaikissa kuvissa kunnolla : (

 
sitten vielä vähäsen poskipunaa ja kauneus pilkku ja nukke on lakkaamista vaille valmis OwO

 
valmiina peruukin ja kehon kanssa ^w^

 

 

 
toisella peruukilla kun en oikein osannut päättää kumpi sopisi paremmin kasvojen kanssa ?

 

 

 
Tuollaiset muokaukset tuli tehtyä create a monster päille, nyt varmaan kolme monsteria joutuu jakamaan yhden kehon sillä pidän heistä kaikista kolmesta OwO ongelmallista, no täytyy kehitellä jotain...nimiä ei ole edelleenkään kellään create a monster nukella, joten nimi ehdotuksia otetaan vastaan : DDD
 
muistakaahan kommentoida ja osallistua Puron & Ninnulin syyskuvakisaan !!!

20 kommenttia:

  1. Ihana tuo vampyyri! Mitä muuten maksaa paketti jossa tulee pää. peruukki, kädet, jalat ja vartalo..? Ja ne "neiti nimettöman" tennarit... Mistä ne on..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai create a monster aloitussetti ? aloitussetti maksaa noin 34-38 euroa riippuu vähäsen jälleenmyyjästä yleensä 34 euroa ja lisäosa setti (luurangon osat esim.) maksaa noin 17-20 euroa yleensä 17,90 euroa. Neiti nimettömän tennarit on alunperin Alex-Sandran mutta siis ne on ostettu jostain päin aika pohjoista Suomea eräästä kaupasta jossa oli sellainen kapselilelumaatti josta sai tuollaisia tennareita katso ---> kesäkuu ---> Ranualla :D -juttu siinä on enemmän siitä mistä hankin ne tennarit nukeilleni nwn

      Poista
  2. Seamonsterista tuli suloinen ~ Vampyyrin silmät ovat ihanat, ja pitempi peruukki sopii ehdottomasti paremmin. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, jep seamonster on todella suloinen, etenkin livenä (vaikka itse sanonkin) tekee melkein koko ajan mieli valokuvata häntä nukkumassa erilaisissa paikoissa OwO

      Poista
  3. Ihana tuo nukkuva!!!!!Vamppyyrista en hääppösemmin pitäny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^ saattaa osittain johtua kuvien laadusta ettet tykkänny näyttää livenä vähäsen erilaisemmalta, tai sitten et vain yksinkertaisesti pidä hänestä, ei se mitään : )

      Poista
  4. Tosi upeita kustomeita taas kerran :) Oot tosi taitava o__o

    VastaaPoista
  5. Tosi upeita kummatkin! Itse pidän enemmän nukkuvasta. Ja vampyyrin silmät!

    VastaaPoista
  6. Hienoja customeita^^ nimiehdotuksia ei tällä erää ole mutta kerron kyllä jos keksin;) ~Koskas Alien tilaillaan niitä kuituja~????:) Ametistin lisäks Rosemary alkaa olla siinä muokkausvaiheessa että hiukset tarvii, ennen ku teen naamaan mitään suurempaa, kun se hiusten ja pään poisto on jokseenkin väkivaltainen operaatio...( etten tee naamast mitää Picassoa joka menee sit hiustenvaihdon yhteydes ihan pillalle:../ )
    ~Puro

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne kuidut pitää tilata sitten kun saan rahaa :( naamat harvemmin menevät piloille hiusten vaihdon ja pään irroituksen yhtydessä, jos tekee tarpeeksi laadukasta jälkeä, Cordelia nyt oli vähäsen poikkeus tapaus...ei Alex-Sandrankaan naama räjähtänyt kun laitoin parit raidat hiuksiin : )

      Poista
    2. ei siin pään irrotukses niinkään mut ku Ametistin päänsisält piti poistaa loput liimat ja hiuksenpätkät ja mä liotin sitä kuumas vedes ni osa tehdasmeikeistä lohkeili pois, eikä Ametisti oo vissiin ees Made in Cina...
      ~Puro

      Poista
  7. no niin kuvakisaan on jo 5 osallistujaa!vielä on aikaa tänään osallistua kuvat julkaistaan varmaan tänään illalla tai huomenna! näiden henkilöiden kuvat ovat tulleet perille: ihmesusi, lillije, stafire, aavemaria sekä monsterhigh typy. jos olet lähettänyt kuvan eikä nimeäsi ole listassa koita lähettää viesti uudestaan :))
    ~Ninnuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee on tullu osallistujia!!!!:) ompelin palkintoa tänään, ehkä saan sen huomiseks valmiiks^^ se sopii peruskokosille tyttömonstereille, mut eiköhän se mee nefrallekki, eli tein "reilumman" vaatteen. palkinnot julkistetaan mahd samassa postauksessa kuin kilpailukuvat.
      ~Puro

      Poista
  8. Ooh, pitäisi joskus ostaa itsekkin joku tuollainen kustomointiin tarkoitettu nukke, olen jo hetken aikaa himoinnut "nukkuvaa" monsteria ♥ Ihania kustomointeja, siis ihan Stockmannilta nuo kynät? Pitäisi käydä katsomassa jos löytäisi itsekin joitain hyviä kyniä kustomointiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D ja kyllä ihan vaa stockmanilta nuo kynät löytyivät noin viidellä eurolla, todella hyvät nukkeja muokatessa, suosittelen OwO

      Poista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. alien!aijotko joskus hankkia clawdeenia

    VastaaPoista
  11. Joko kohta julkaistaan ne kuvakisan kuvat?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English