sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Hattarapilven selvittelyä ~Peruukin saparoiden siistiminen~


Pink&Blue+someGreen 

Tällä kertaa hiukan erilainen nukkeihin liittyvä projekti. Dolliewood Dolitasin Cybri pyysi minua siistimään hänen Pullip neitinsä, Candyn, peruukin saparot. Candyn saparot olivat kieltämättä pääseet aika kauhistuttavaa kuntoon. Ne olivat hyvin hyvin hyvin pörröiset. Otin tehtävän vastaan, koska tiesin täsmälleen miten Candyn saparot saisi näyttämään jälleen suloisilta kiharoilta, massiivisten pörrökasojen sijaan.

Pink&Blue+someGreen Pink&Blue+someGreen

Sininen pörrökasa, kuidut sojottivat mihin sattuu ja kiharat näyttivät hyvin sotkuisilta.

Pink&Blue+someGreen

Suunnitelmani Candyn saparoiden varalle oli yksinkertaisesti vain kammata saparoiden kiharat auki. Sen jälkeen kammata pieniä osuuksia siistin näköisiksi ja pyöritellä sormilla takaisin kiharalle. Sen jälkeen hiuslakkakerros pitämään tehdyn selvitystyön siistinä pidemmän aikaa kuin hetken.

Kamman virkaa hoiti täällä jo useampaa kertaan nähty pinkki muovikampani. Moni suosittelee muovisen kamman sijaan käyttämään metallista. Itselläni ei ole kokemusta metallisen käyttämisestä. Tähän mennessä olen pärjännyt hyvin muovisella, enkä ole huomannut ongelmia nukkejen hiuskuitujen kanssa. Onko jollain enemmän tietoa tästä aiheesta? Onko jollekin koitunut ongelmia muovisen kamman tai harjan käytöstä nukkejen hiusten hoidossa?

Pink&Blue+someGreen Pink&Blue+someGreen

Pinkki saparo valmiina ja sininen edelleen lähtöpisteessä. Yllätyin siitä miten hyvin sain selvitettyä ja siistittyä kiharat. Jouduin tosin pikkuisen leikkaamaan huonoksi menneitä latvoja pois, mutta se on pieni menetys lopputuloksen kannalta.

Pink&Blue+someGreen Pink&Blue+someGreen

Minulla meni Candyn saparoiden selvittämisessä noin kolmisen tuntia. Ehdin hyvin palauttamaan saparot omistajalleen saman päivän aikana (eli tänään), lähes heti sen jälkeen kun olin saanut ne valmiiksi. Candy näyttää niin suloisella saparoidensa kanssa :)

Pink&Blue+someGreen

Sain Cybriltä palkkioksi kiharoiden selvitysoperaatiosta kauniit vihreät chipit. Nämä tulevat todennäköisesti päätymään (edelleen) nimettömälle Pullip neitokaiselleni. Tosin vasta sitten kun olen saanut hankittua neidille Obitsun ja uuden peruukin.

kawaii

Postauksen loppukevennyksenä kawaii lankapallo.
Pahoitteluni oli aivan pakko, minulla oli niin hauskaa tuon lankakerän kanssa, jota käytin apuna saparoiden selvityksessä ;)

Sitten muutama ilmoitusluontoinen asia. Yulia jatkaa vielä tauon puolella, hänellä on kiire yliopiston pääsykokeiden ennakkotehtävien kanssa. Yulian tauon jatkamisen lisäksi päätimme Yulian kanssa jättää postauksista englannin kielisen tiivistelmän pois, Ei suomenkielinen lukijakuntamme ei ole tarpeeksi suuri, eikä tarpeeksi aktiivinen, jotta englannin kielisen tiivistelmän kirjoittaminen olisi kannattavaa. 

Lisää postauksia, uudistuksia ja päivityksiä tulossa pian :)

-Alien-Chan 

Muistakaahan kommentoida c: !

In English:
This will be unfortunately the last English summary (for now) here in Sweet Error. We don't have many non-Finnish readers and those couple non-Finnish readers aren't active enough. So we decided to stop writing little summaries in English. Thank you all who read this blog even when you can't understand Finnish. You can still comment in English and we will answer, you can ask for little summary if you need one. Thank you and we are sorry, if this causes displeasure.


14 kommenttia:

 1. Että miten hyvin sait nuo kiharat takaisin hohtoonsa ♡ u ♡
  Tuo Cyprin pullip neiti on kyllä niin kaunis hattara pää ! *w* ❤
  Ja kuinka kauniit chipit sait palkkioksi rahan tai jonkin muun jutun sijasta !!
  Odottelen täällä jo miltä nimetön pullip neitisi mahtaakaan sitten näyttää noilla chipeillä, obitsulla ja peruukilla ^3^

  Toivottavasti Yulia pystyy sitten pian postaamaan y⌒y..Mutta toki ymmärrän että Yliopisto ja muut koulu asiat ovat tärkeitä ja syövät blogaus/postaus aikaa ikävästi .
  Mutta ei siinä mitään :3 Odotellaan vain postausta Yulialta sitten kun kaikki tärkeät asiat on ensin pois tieltä ♡ (/ n u n)/ ♡
  Onnea Yulialle kokeisiin ! ^u^

  ~Siniapila~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) ..minullakin ennen pitkään tulevat moiset yliopistoasiat syömään aikaani :')

   Poista
 2. Aivan ihanat tuli kiharoista <3 !

  VastaaPoista
 3. Ihanat kiharat ja se lankakerä oli söpö

  VastaaPoista
 4. Ihanat chipsit:3 ja Candyn hiukset näyttävät nyt paljon nätimmältä kuin ennen.
  Lankakerä on kyllä IHAN SAIRAAN SÖPÖ!!

  -Ninja-sieni

  VastaaPoista
 5. Hei taas pitkästä aikaa! En oo kommentoinu tänne tuhanteen vuoteen. :D Ihanat kiharat! Pieni vinkki tässä välin (lapsukaiset OwO) että kun talkitatte nukkenne hiuksia, niin muistakaa uusia talkitusta joskus (nimim. Yhden nuken hiukset x3 talkitus :/) Ja sitten: Hintaromahdus bongattu! Cittarissa (täällä Pohjois-Pohjanmaalla) oli hinnat laskenu viiteentoista.. Mutta monstereissa! Varmaan siksi kun oli oma hylly uusille nukeille, niin esim. Sporttihahmoja (niitä aika uusia) oli vaan 15 e. :0 -Ohralehti P.S. Ihanaa että ootte palannu (ei yhtään myöhään :D)

  VastaaPoista
 6. Ja tietenkin se tärkein unohtuu, tsemppiä Yulialle! :) -Ohralehti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heipä hei! Mukava kuulla sinustakin pitkästä aikaa :) !! Ja kiitoksia, ihanaa olla takaisin bloggaamisen parissa ^ o ^ ♪

   Poista
 7. Saparot näyttävät aivan uuden veroisilta, täytynee käyttää tuota tekniikkaa mikäli nukkejeni hiukset joskus joutuvat sekaisin! Onnea Yulialle kokeisiin ~ ^^

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia kaikille kommenteista :) !!

  VastaaPoista
 9. oo hyvää jälkeä :D!

  ''Ei suomenkielinen lukijakuntamme ei ole tarpeeksi suuri, eikä tarpeeksi aktiivinen, jotta englannin kielisen tiivistelmän kirjoittaminen olisi kannattavaa. ''

  oonko mie vaa höpö vai pitäisikö alussa lukea ''ei englanninkielinen lukijakuntamme''

  ja tsemppiä Yulia!

  VastaaPoista
 10. Jos nimettömälle Pullip-neidillesi kaipaat nimeä, ja sopisi tavallinen. Olisiko Veera/Vera.
  Tai jos vähän erikoisempaa niin Veeruska (jos sinua ei vaan haittaa että hänellä tietenkin olisi siis kaima...)

  Muuten, olen aloittanut blogini alusta (taino, aloittanut ja aloittanut) melkein puolenvuoden tauon jälkeen. Miten saisin sen takaisin henkiin, postauksia keksisin mutta lukijat "kadonneet" tuhka tuuleen.

  VastaaPoista
 11. Onko sama juttu noiden mh nukkejen kanssa. Koska mun Howlenilla on kauhee takku päässä.

  VastaaPoista
 12. Se on se tanssi tyyppi Howleen

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English