keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Muutama sivu poistuu, mitä ihmettä tilalle?


??? Wig Sales

No niin lisää uudistuksia täällä Sweet Errorin sivuilla~! Näin aprillipäivän kunniaksi! Ja tämä ei ole pilaa, toistan tämä postaus ei ole pilaa c; !

Viime postauksessa tosiaan tapahtui ensimmäinen uudistus, joka lähinnä kosketti ei-suomenkielisiä lukijoitamme. Päätimme lopettaa englannin kielisten tiivistelmien kirjoittamisen, niiden lukijakunnan vähyyden ja epäaktiivisuuden vuoksi. Mutta ei jäädä jumiin vanhoihin, vaan mennään tämän postauksen uudistuksiin.

Joudumme valitettavasti poistamaan Kysymyksiä?! -sivun teknisten ongelmien vuoksi. Vaikuttaisi siltä, että sivun kommenttien maksimimäärä tuli täyteen, kun sinne on useampaan otteeseen ollut niin anonyymeillä kuin sisäänkirjautuneillakin ongelmia uusien kysymyksien kommentoinnissa. Ennen sivun poistamista, koitan saada kasattua siitä jonkinlainen koostepostauksen. Koska olisihan se sääli, ettei kyseisestä sivusta jäisi mitään jälkeä blogin historiaan. Koostepostauksen lisäksi, koitamme kehitellä jonkinlaisen a.) korvaavan sivun b.) jonkin muun systeemin joka ajaisi saman asian, eli kysymyksien mahdollisimman nopean kysymisen ja vastauksien saamisen. Jos teillä on ideoita tähän, niin kertokaa ihmeessä. Yhdessä saamme tästä blogista entistä monipuolisemman ja toimivamman :) !

Joudumme myös poistamaan toisen sivun. Kysymyksiä?! -sivun lisäksi Sweet Error Shop -poistuu myös, tosin sillä erotuksella että ainakaan toistaiseksi Sweet Error Shop ei jatka toimintaansa. Meillä ei valitettavasti ole aikaa Sweet Error Shopin ylläpitämiseen. Unelmani olisi saattaa Sweet Error Shop siihen mittakaavaan, että voisin myydä siellä kustomoituja nukkeja ja ylläpitää mahdollisimman suurta valikoimaan. Mutta se vaatisi aivan mielettömästi aikaa, jota meillä ei tällä hetkellä ole (ja siinä mittakaavassa se saattaisi vaatia myös yrityksen perustamista). Joten toistaiseksi tämä on Sweet Error Shopin tarun loppu. Vielä en voi sanoa tuleeko se saamaan jatkoa myöhemmin vai ei.

Sitten jotain mihin te kaikki voitte vaikuttaa:
Mitä teidän mielestäni tänne Sweet Erroriin kaivataan? Mitä täältä puuttuu? Sivuelementti, postaustyyppi, kokonainen sivu (jotainhan noiden poistettavien sivujen tilalle on saatava)? Jotain mitä olette aina kaivanneet tänne? Vai jotain mitä täällä on jo, mutta emme ole hoitaneet hommaa niinkuin se pitäisi hoitaa? Vai jotain aivan muuta?

Vihreä neitokainen pääsee todennäköisesti esittäytymään seuraavassa postauksessa :)

-Alien-Chan

Muistakahaan vaikuttaa ja ideoida c; !


30 kommenttia:

 1. Oi kaunis Michiko ! ❤ Michi on vaan niin söötti (/ u3u )/ ❤❤❤
  Onkos tuo vanha kuva pikku Michistä kun meikki näyttää vanhalta hänen meikiltään ? :3

  Ja nuo uudistukset ovat hyviä ! EI tule nyt mieleen mitään, minkä uuden sivun voisit tänne tehdä. ^u^

  ~Siniapila~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja juu vanha kuva on. Kyseinen kuva toimi Kysymyksiä?! -sivun kuvana c:

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 1. huhtikuuta 2015 21.48
   Valitettavasti jouduin poistamaan kommenttisi epäasiallisen kielenkäytön vuoksi.

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Anonyymi 6. huhtikuuta 2015 10.07
   Valitettavasti jouduin poistamaan kommenttisi epäasiallisen kielenkäytön vuoksi.

   Poista
 3. Miun mielestä olisi kätevää/kivaa jos Sweet Errorille tulisi omat sivut Facebookkiin tai Twitteriin. Lukijat voisivat esittää kysymyksiiän ja olla teihin muutenkin yhteydessä ja seurata muuallakin mediassa kuin Bloggerissa. Ja voisitte jakaa aina uuden postauksen linkin valitulle sivustolle ja silloin blogipostauksia olisi helppo jakaa/kommentoida :)

  Ja miusta olisi todella ihanaa saada sellainen sivusto mistä näkee kaikki tähän meneessä ilmestyneet Monster High ja Ever After High nuket nyt kun Monsta High blogilla ei sellaista enää ole... Mutta joo, olkaamme realistisia, sellasen sivun tekeminen (varsinkin jos se olisi ihanteellisesti nukkejen saapumisjärjestyksessä) on varmasti aivan järkyttävän tuskastuttavaa eikä se oikein muutenkaan sovi teidän teemaan, koska teillä on myös muita kuin MH ja EAH nukkeja ja olette pääsääntöisesti kustomointi aiheinen blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olisi kyllä kieltämättä todella hyvä idea, mutta jo pelkän blogin ylläpitäminen mahdollisimman aktiivisena on haastavaa puuhaa ja vie jo paljon aikaa. Mutta pidetään tuo idea mielessä ;) !

   Mitä Monsta High -blogilla ei sellaista enää ole o: ?? Mitäs ihmettä? Siinä on kyllä aivan hirmuinen homma ja olet aivan oikeassa se olisi hankala sovittaa Sweet Errorin teemaan (ellei sitä jotenkin saisi "Nukkeinfo" sivulle soviteltua), kun pyrimme pääsääntöisesti olemaan kustomointi aiheinen blogi kuten totesit.

   Mutta kiitos näistä, pidämme mielessä ;) !

   Poista
 4. Kysymyksiä?!- sivun tilalle voisi vääntää jonkun FAQ-sivun ehkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minusta tuo on hyvä idea n__n

   Poista
  2. Se olisi käytännössä sama sivu, eikä ratkaisi ongelmaa nimeltä kommenttilaatikon maksimikommenttimäärä ja sen jälkeen koituvat tekniset ongelmat :'D

   Poista
 5. miusta teidän blogin teeman muutos voisi olla kiva ^^ somahan tää on, mutta ollut niin kauvan :3 oon kanssa face sivun kannalla!

  VastaaPoista
 6. Jos te tekisitte ihan erillisen sivun kaikille kuvatarinoille että sieltä olisi sitten helppo poimia niitä c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälläiseen ideaan en olekaan ennen törmännyt täällä :D ! Kiitoksia tästä~!

   Poista
 7. Minustakin olisi kiva, jos bloginne ulkoasu muuttuisi. Niin kauan kuin olen tätä blogia lukenut, niin ulkoasu on ollut
  tämä. Olen lukenut blogianne noin kolme vuotta, eli aika kauan.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään mielessä, ja mitä kolme vuotta jo?! Niinkö kauan olen jo blogannut :D ?

   Poista
 8. Hmm tämä blogi on älyttömän hyvä näin älkää muuttako mitään liikaa :3.


  Alien olin 9 vuotias(olin juuri mennyt 3lk) kun aloin lukemaan blogia ja en tienny miltä näytät sitte kun näin sen ensimmäisen asukuvasi jossakin kysymyspostauksessa niin päähäni jotenkin kloksahti kuinka ihanaa olisi näyttää tuollakselta. Opastit mut pukeutumaan kuten haluan aijemmin en edes tiennyt että erikoisempia tyylejä on olemassa. Nyt sitten ollaan tässä olen pieni omituinen olemus erikoisine vaatteineen tallustelemassa omia polkujaan, ja suuri kiitos tästä kuuluu alienille tämän blogin luomisesta ja yhden asukuvan laittamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ei toki, mutta muutos on joskus hyvästäkin, Sweet Error voi kehittyä parempaan suuntaan ;)

   Kiitos ja kumarrus ^ ^ ♪ Mukava kuulla että minulla ja pienellä blogillani on ollut niin suuri vaikutus :) !!

   Poista
 9. Olis mukavaa jos kertoisitte jollakin sivulla kaikkien nukkejen tarinan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli täällä joskus tarina sivu, mutta sen ongelmaksi muodostui nukkejen keskeneräisyys. Mutta luulen, että sivu saattaisi hyvinkin tehdä paluun sitten jonain päivänä kun olen tilanteessa, jossa kaikki nukkeni (puhun nyt Monster High -nukeistani) ovat valmiita :'D

   Poista
 10. Ongelma!!!
  Miten saisin selvitettyä Pullip Megini ponihännän? Siistiksi siis. Ja avattua sen ilman että se "räjähtää". ��
  Kiitos jo etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole Alien-chan (ylläripylläri) mutta kokeile harjata peruukkia _PUHTAALLA_ hammasharjalla. Suosittelisin myös, ettet kähmälöisi peruukkia paljain käsin, nimittäin nukkeni peruukki pysyy hengissä vain hammasharjan avulla ja räjähtää heti jos sitä koskettelee paljain käsin. Jos kyseessä on stock-peruukki ja se ei millään mene siistiksi, suosittelen peruukin vaihtamista. :)

   Poista
  2. Kiitos EeLa :)

   Poista
  3. Kiitokset EeLa tästä, en kiireideni keskellä ehtinyt hätiin :')

   Poista
 11. Harmi, että Sweet Error shop poistuu, mutta toisaalta jostain vanhasta täytyy luopua, että voi saada jotain uutta ja hauskaa tilalle! :)
  Hyvää pääsiäistä (näin mukavasti myöhässä) ja jaksua, vielä opiskelunkin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiitoksia ja samoin myös sinulle :D Ja olet aivan oikeassa, jostain täytyy luopua jotta jotain uutta saisi tilalle c;

   Poista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English