maanantai 23. maaliskuuta 2015

Sweet Error on palannut~!


We're back!! We're back!! We're back!! We're back!!

Julistan Sweet Errorin tauon virallisesti päättyneeksi! :)
Tai ainakin minun, Alien-Chanin, osalta tauko on nyt ohi.

Mitä täällä ehti tauon aikana tapahtua? Suoraan sanottuna ei juuri mitään, nukkeni saivat nököttää kaikki niillä paikoillaan millä olivat tauon alkaessa. En ole ollenkaan kirjoituksien ohessa ehtinyt puuhastelemaan nukkejen parissa. Ainut mitä nukkeilun puolella kerkesin tauon aikana oli pieni miitti Cybrin ja Kettudemonin (Dolliewood Dolitas -blogin puolelta molemmat~) kanssa. Yllättäen tämän postauksen kuvat ovat peräisin miitistä. Ehdin tauon aikana myös jossain määrin tarkkailemaan kauppojen valikoimia Monster High- ja Ever After High -nukkejen osalta. Muuta en ole ehtinyt :') Mutta nyt kirjoituksien ollessa ohi minulla ei muuta olekaan kuin aikaa. Pääsen puuhastelemaan jälleen kunnolla nukkejen parissa ja jakamaan sen teidän kanssanne, tuskin maltan odottaa~!

Kauppojen nukkevalikoimista puheenollen, yllätyin kun käväisin hiljattain BR-leluissa. Kurkkasin ensin Monster High -nukkevalikoimat. MH -valikoimat olivat hyvät, nukkeja oli monipuolisesti eri sarjoista ja hinnatkin olivat mukiin menevät. Monstereiden jälkeen olin aikeissa kurkata myös Ever After High -nukkejen valikoiman, mutta suureksi yllätyksekseni en löytänyt yhtä ainuttakaan EA -nukkea koko lelukaupasta. En löytänyt edes nukkejen hyllypaikkaa?! Sen jälkeen suunnistin Anttilaan tutkiakseni onko siellä havaittavissa samanlainen ilmiö. Yllätykseksi löysin vain yhden EA -nuken roimasti alennettuna (melkein lähti neiti mukaani). Mitä tämä tarkoittaa? Oliko EA -nukkejen menestys Suomessa niin huono, etteivät jälleemyyjät ole enää halukkaita myymään EA -nukkeja? Vai onko tämä vain kummallinen puutos nukeista nukkelähetysten välillä (silloin tosin hyllypaikkaa ei poisteta)? Tietääkö joku mitä ihmettä on meneillään tai onko joku taitava spekuloimaan mitä on meneillään? Onko EA -nukkejen myynti tulossa päätökseensä Suomessa vai onko Mattelilla toimitus ongelmia nukkelähetysten kanssa?

Sitten blogia koskevia asioita. Olen pienessä mielessäni pyöritellyt ajatusta blogin pienimuotoisesta uudistamisesta, kuten muunmuassa sivujen päivittämisestä / osan poistamisesta ja niin edelleen. Siitä lisää myöhemmin c; ! Uudistamisen lisäksi, pyrin saamaan postaustahdin nopeahkoksi ja tasaiseksi, jotta teillä lukijoilla riittäisi luettavaa useammin kuin kerran kuukaudessa. Pyrin myös parantamaan kommentteihin vastaamista nopeammaksi. Ennen taukoa kommetteihin vastauksien saaminen tökki ja pahasti, pahoitteluni siitä kaikille, jotka joutuivat odottamaan vastausta kohtuuttoman pitkään. Ja kiitos kaikille kommentoijille ihanista kommenteista edellisiin postauksiin c: !

Olikohan minulla vielä jotain muuta sanottavaa? Se, että pääsen pian esittelemään teille erään kustomini, joka on odottanut esittelyään jo aivan liian pitkään ;) Ja tietenkin kaikkea muutakin jännää ja mielenkiintoista on luvassa~ Ihanaa olla takaisin bloggaamassa ja toivottavasti ette joutuneet odottamaan liian pitkään tauon päättymistä :)

Pian uutta postausta tulossa, seuraava postaus on jo työn alla c; !

-Alien-Chan

Muistakahaan kommentoida, kertoa kuulumisianne ja mitä nukkeilun sekä bloggerin puolella on tapahtunut Sweet Errorin ollessa tauolla~

In English:
Sweet Error is back in business!! Yay!! :)24 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! Hienoa kuulla että nukkeilu into on ennallaan ja että uutta kustomia on tiedossa! : >
  EAH-nukeista en kyl osaa sanoa mitään, sen tosin huomasin että lähi Anttila ja Sokos ovat poistaneet täältäpäin leluhyllyt melkein kokonaan, Anttilassa oli MH Skelitas 12e hintaan vielä joku viikko sitten.
  Ja hei jännää nähdä mitä muutoksia blogiin tulee, ja oikein mukavaa kevättä sinne. : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Ihanaa olla takaisin! Olen kaivannut bloggailu ja nukkeilua, koko kirjoitushässäkän ajan c;
   Ehkä jonkilainen kevätsiivous siellä teillä päin menossa?? :'D
   Kiitos samoin, mukavaa kevättä sinnekin ^ ^

   Poista
 2. Norstar OY vaan perseilee noiden Ever After High nukkejen kanssa, ylläri! Norstar muuten lopettaa tukkumyynnin, keskittyvät vain Toys R Us ja BR-lelut liikkeisiin, 2015 joulusesongin jälkeen... mä ymmärtäisin tämän niin, että joku muu hoitaa Mattelin maahantuonnin! (jos joku tietää asiasta enemmän/paremmin, niin infotkoon).Ja sehän olis vaan hiton hyvä juttu! Heihei Norstar, pysykää poissa ikuisesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho oho, yllättäviä uutisia! Olisi jo korkea aika saada Norstarin tilalle joku muu, jonka asiakaspalvelu olisi huomattavasti parempi ja asiallisempi. Joku joka osaisi hoitaa työnsä kunnolla. Ja myöskin sellainen, jolla olisi osavaa työvoimaa. Itse ainakin huomasin Norstarin asiakaspalvelun kanssa, että siellä oleva henkilö ei tuntunut tietävän juuri mitään tuotteista joista valitan.

   Mutta hassua, jos Norstar jää vielä osittain nukkejen maahantuojaksi. Miten sellainen systeemi voi toimia? Johtaisiko se siihen että esimerkiksi Anttilassa olisi täysin erilainen valikoiman kuin BR-leluissa ja Toys R Us:ssa?

   Poista
 3. TERVETULOA TAKAISIN!!! <3

  Täälläpäin ei ole näkynyt mitään super radikaaleja muutoksia (ainakaan vielä??). Noin 2 viikkoa takaperin kävin Lappeenrannan Br-leluissa ja siellä näytti olevan kaikki ihan ok. Ei EAH nukkeja ollut kylläkään yhtä paljon eikä yhtä laaja valikoima kuin MH-nukkeja, mutta oletin sen johtuvan siitä, että Monstereita oli juuri tullut roima satsi lisää. Oma hyllypaikka kyllä löytyi vielä. Myös läheisessä Cittarissa oli edellisellä käynti kerralla vielä EAH tyttösiä jäljellä, mutta kiinnitin kyllä huomiota roimaan hinnan tipahtamiseen (ei ollu siis kyse alennusmyynnistä vaan ihan pysyvästä hinnan laskemisesta)
  Anttilasta ja Sokoksesta en osaa sanoa juuta enkä jaata kun niitä ei täälläpäin ole :/
  Jos tämä tosiaan merkiktsisi sitä, että Ever After Highn tuonti Suomeen lopetetaan koska kysyntää ei ole ollut tarpeeksi niin huhhuh, en olisi ikinä uskonut! Jotenkin oon kokoajan kuvitellut että siitä lähtien kun EAH on astunut MH:n rinnalle niin jatkuvalla syötöllä on saanut pelätä että monsterit on ne, jotka joutuu väistymään uusien prinsessojen tieltä! En tietenkään tahtoisi että mistään jouduttaisiin luopumaan mutta jos niin on tehtävä, olen onnellinen että homma meni näin päin ja MH pysyy suomen kauppojen hyllyillä.

  Mutta epäilen kyllä että kyse on siitä, mitä Meowkin tuossa aiemmin jo mainitsi; Norstar väistyy ja tämän prosessin aikana maahantuontiinhan saattaa tulla pikkuruinen katkos? Vaikuttaisi ihan loogiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ^ ^ <3

   Mitä mitä? pysyvä hinnanalennus? kummallista, koska täällä päin ei pysyviä hinnanalennuksia ole näkynyt, vaan hetkellisiä alennuksia enemmänkin. "Ostakaa tämä nyt vain pois" -tyyppisiä alennuksia.

   Minusta se ei kuulosta niin uskomattomalta, kun vertaillaan Ever After High -nukkejen hintaa Monster High -nukkeihin. Keskimäärin EA -nukkejen hinta on ollut n. 35 euroa, kun MH -nukkejen n. 30 euroa (jos verrataan basic nukkeja). Sitten kun lähdetään miettimään, että pieni lapsi toivoo nukkea, niin mihin vanhemmat yleensä kallistuvat? Yleensä siihen halvempaan vaihtoehtoon. Jolloin EA -nukkejen ostajakunta kostuu suuremmaksi osaksi nukkeharrastajista, jotka eivät valitettavasti riitä täyttämään lasten puuttumisesta aiheutuvaa aukkoa kuluttajakuntaan. Näin ajateltuna voisi olla ihan mahdollista, että EA -nukkejen myynti floppasi Suomessa. Minulla ei toistaiseksi ole tullut pelkoa, siitä että EA -nuket selättäisivät MH -nuket markkinoilla, koska: MH -nuket ovat olleet pidempään markkinoilla, ne ovat kuluttajille tuttuja ja turvallisia. Ja toiseksi juuri tämä hinta kysymys, MH -nuken saa halvimmillaan 20 eurolla, kun taas EA -nuken 30 eurolla (molemmat kalleimmillaan 50 euron luokkaa). Joten uskon ettei MH -nukeilla ole missään vaiheessa ollut hätää EA -nukkejen vuoksi.

   Toivottavasti asia on näin, että Norstarin väistyminen aiheuttaa ongelmia EA -nukkejen maahantuotiin ja levitykseen jälleemyyjillä :)

   Poista
  2. Jeps, Basic nuket (Apple, Briar, Maddie ja Raven) olivat saatavilla hintaan 19,99€! Hintalappu oli perus valkea, missään ei näkynyt mainoksia kampanjasta/poistomyynnistä/alesta tai mistään muustakaan, mikä hinnan alentamista olisi selittänyt. En sitten tiedä että onko päässyt joku moka käymään, mutta käytiin serkkutytölle ostamassa synttärilahjaksi Raven ja kahdellakympillä se irtos, vaikka aiemmin on ollut muistaakseni sen 34,95€??

   Poista
 4. Jipii!!
  Mutta tosiaankin, myös Turun Stockmannin leluosastolla on kierinyt nuo kaksi basic-EA:ta varmaan koko tämän vuoden eikä enempääkään ole tullut. En ole muualta katsonut koska rahat on viime aikoina lähtenyt enemmän pelien, musiikin ja vaatteiden suuntaan kuin nukkejen. Mutta kyllä tässä on jotain meneillään EA- nukkejen kanssa???

  VastaaPoista
 5. Ps. Ihana liskosilmä-isul tuolla kolmannen kuvan taustalla! Onko mitään tietoa kenen kyseinen herra on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tosiaan on meneillään EA -nukkejen kanssa, toivottavasti tämä on vain jonkinlainen toimitusongelma eikä markkinoilta poistuminen.
   Ja kyseinen Isul kuuluu Dolliewoods Dolitasin Cybrille, linkki kyseisen blogin puolelle löytyy postauksesta c;

   Poista
 6. Jeee,Jee,jeee ⌒³⌒~ ❤
  Kiitos, kiitos kun palasitte tauolta ! Olen niin jo odotellut täällä pää melkein puhki postauksianne UwU ... Mutta kyllä tajuan sen että teillä oli kova kiire muihinkin juttuihin kuin vain nukkeiluun ja blogaamiseen.

  Outoa tuo että EAH nukkeja ei ole melkein missään kaupassa enää ?..? Todella jännää OnO
  Toivottavasti EAH:iden valmistus / tilaus tänne suomeen ei loppuisi : c
  Tuo mitä AgiteMaria ja Meow sanoivat niin Se vaikuttaa kyllä aika todelliselta.
  Mutta niin outoa että näiden EAH nukkejen hinta on tippunut niin paljon.. Silloin joskus han ne maksoivat aika paljon kun olivat niitä uusia muoti nukkeja MH:iden kanssa.

  Tosiaankin näillä EAH:illa on kauniit vaatteet ja tietysti nuketkin ovat kauniita ja vaikka en itse näitä kerääkkään niin olisi silti harmi jos niiden myyminen loppuisi suomessa * n * "

  Uutta postausta odottelen niin kuin myös uuden customisi näkemistä
  ♡ ♡ `\\ n ▽ n // ' ♡ ♡ Sen yhden customin näkemistä kyllä olen kauan odottanut. nun

  Postatkaa vain silloin kun ehditte ei mitään kiirettä ❤ Ja uusi postaustahti kuulostaa hyvältä (/ ≥w≤)/

  ~Siniapila~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiitos ^ o ^ ♪ Ihanaa olla jälleen bloggaamisen parissa!

   Todennäköisesti EA -nukkejen valmistus ei sentään ole loppumassa, kun Mattelilta vuotaa jatkuvasti uusia promokuvia tulevista EA -nukeista ja nukkejen suosio tuntuu olevan suuri ympäri maailmaa. Mutta EA -nukkejen myynnin loppuminen Suomessa ei olisi mahdottomuus, etenkin jos nukkejen kysyntä ei ole ollut tarpeeksi suurta. Meown ja AgiteMarian sanomiset tuovat kyllä järkeä tähän, se voi hyvinkin olla mahdollista että on kyse vain siitä että Norstarin väistyminen aiheuttaa ongelmia nukkejen jakeluun. Eiköhän tämä ennen pitkään selviä, että mistä ihmeestä on kyse c;

   Mukava kuulla että seuraavaa postausta odotellaan jo innolla ;D !!

   Poista
 7. MAHTAVAA!!!!

  ALIEN TULI TAKAISIN!!! *huomaa huutavansa ja hyppivänsä innosta kirjastossa, joten rauhoittuu* No siis... Mä odotin sun postauksias LIIAN kauan! No mut ihan sama, sä tulit takaisin, ja se on tärkeintä. Piste.
  Sitten kun vain jaksaisit postata taas ihanan usein, pitäisit kaikki 277 lukijaasi tyytyväisenä, plus anonyymit joilla ei välttii oo blogia.

  Mä vähän ihmettelen kyllä tuota mh, ja ea juttua(vaikka itselläni ei, kiitos ystävieni jotka eivät nukeistaan piittaa ja omistavat about. 30 mh nukkee ja 6 ea nukkee, joilta voin ostaa niitä...)

  Ja tuli myös mieleeni tässä että milloin ajattelit päivittää omat nukkesi Alien, ja milloin Yulia, tai sinä päivitätte Yulian nukkesivut(ymmärrän, vie aikaa, koska ne poistettiin täysin, mut silti) Ja milloin kustomointinurkka päivitetään?

  ~Aurinko, joka mietti päänsä puhki että miten Alienin saa postaamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiitos kiitos ja pidän huolen siitä että postaustahti pysyy nyt huomattavasti aktiivisempana, kuin mitä se oli ennen taukoa. Ei tarvitse miettiä päätä puhki ;D !

   Sivujen päivittäminen tulee olemaan osa blogin uudistamista, jonka pyrin toteuttamaan mahdollisimman pian :) !!

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Eikö olekin, olen aivan innoissani väkertämässä uusia postauksia ^ ^

   Poista
 9. Mahtavaa! Tauko kesti about 3 viikkoa *tarkistaa*. Noin 17 päivää tai jotain sinne päin... Custom-monsterisi, EAH:si ja pullippisi, dalisi, tayejangisi, isulisi ovat ihanan näköisiä. Itselläkin on yksi custom mh, jolta on kustomoitu vain kulmakarvat ja huulet :) Onnea blogin kanssa, postaa milloin haluat ja iloa nukkerintamalle min ulta ja nukeiltani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai täällä on oikein laskettu päiviä :D Kiitos kiitos ^ ^ Teemme parhaamme~!

   Poista
 10. Ihanaa<3 palasitte:3
  Pelkäsin että taukonne kestää jonnekin toukokuuhun:D

  Aikas jännää, ettei Ever Aftereita löytynyt oikein mistään. Itse en tiedä syytä. En itsekään viime Br-lelu reissulla nähnyt yhtään EA:ta..

  -Ninja-sieni

  VastaaPoista
 11. Oi, ihanaa että palasit ♥

  VastaaPoista
 12. Ihanaa yhtäkkiä huomata, että hei Sweet Errorin puolellehhan on tullut kaksi uutta postausta! \(;3;)/
  Nyt kun lueskelin näitä kommentteja, rupesi heräilemään kutkuttava ajatus ostaa EAH nyt kun hinnat on laskeneet... :) Omasta mielestäni EAH-nukkejen hinnat voisivat pysyä 20 e huitteilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! ;) Tässähän vaan nukkeilijat hyötyy :D Hih. -Ohralehti

   Poista
 13. Jee! :)(myöhässä tää kommentti...)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English