tiistai 24. maaliskuuta 2015

MH custom: 13 Wishes Twyla: Pieni ja sininen simpukan kuori


Custom dolls~

Kuten edellisessä postauksessa jo mainitsin, eräs kustomini on odotellut jo aivan pitkään esittelyään. Luulisin, että jo varmaan yli kolme kuukautta on neiti nököttänyt hyllylläni valmiina odottaen kuvaamista :') No parempi myöhässä kuin ei milloinkaan, vai mitä?

Osa varmasti muistaa tuon puoliksi kustomoidun nukkekaksikon, jonka ostin vaihtokauppana Dolliewood Dolitasin Cybriltä, joskus viime marraskuun puolella (sieltä ainakin löytyy postaus tästä kaksikosta ja vaihtokaupoista). Sain molempien neitien kasvot nopeahkosti valmiiksi heidän saapumisensa jälkeen. Kasvojen jälkeen keskitin kaiken energiani sinisen neitokaisen, 13 wishes Twylan, valmiiksi saamiseen. Ja ennen kuin huomasinkaan neiti oli valmis. Sen sijaan vihreä neitokainen odottelee edelleen, että viimeistelisin hänet :')

Mutta nyt, useiden kuukausien odottelun jälkeen, pääsen vihdoin ja viimein esittelemään 13 Wishes Twyla kustomini c: !

Blue 

Ta-daa~! Saanen esitellä uusimman kustomini, joka on vailla omaa nimeä (tämäkin neiti on nyt osa suurta nimettömien neitien laumaa, oi voi). Nautin todella tämän neidin kustomoimisesta, sillä hauskin osa, kasvojen piirtäminen, oli jätetty tekemättä ja lähes kaikki muu oli tehty jo valmiiksi (kiitos siitä Cybri~!).

Blue Blue 

Päätin neidin kasvojen kohdalla kokeilla jotain erilaista. Lopputuloksena päädyin tekemään hänelle tavallista haaleammat, jossain määrin vihaisen oloiset kulmat ja muista kustomeistani poikkeavat huulet. Toteutin neidin kasvot akvarellikynillä, kuivapastelliliiduilla ja akryylimaalilla. Pidän lopputuloksesta kovasti, omalaatuinen ja itsepäinen pikku neiti, joka tietää mitä haluaa. Erityisen tyytyväinen olen siihen miten neidin huulet onnistuivat. Epäilin suuresti, että mitenköhän moiset huulet mahtavat onnistua, mutta suureksi yllätykseksni ne onnistuivat paremmin kuin osasin arvata.

Blue 

Neidin kasvojen lisäksi tein myös niin sormien kuin varpaidenkin kynsien lakkaamisen. Aluksi mietin pitkän aikaa, että neidolle pitäisi saada kengät jalkaan. Pitkän, tuloksettoman, kenkien etsinnän jälkeen, päädyin lopputulokseen, että kyllä se on parempi ilman kenkiä. Mutta kenkien puuttuessa jalat kaipasivat jotain ja silloin sain idean valkoisista kynsilakoista. Toteutin valkoiset lakat valkoisella akryylimaalilla, käyttäen coctail -tikkua siveltimenä.

Blue 

Kasvojen ja kynsilakkojen lisäksi siistin Twylan tukan ja liimailin muutamat simpukat sekä helmet hiuksien koristeeksi. Yhden simpukoista irroitin neidin mekosta ja loput etsin laatikoideni kätköistä. Simpukoiden löydyttyä nappasin muutaman mielyttävän näköisen helmen ja purkillisen pikaliimaa. Ja siinä se sitten olikin. Käytin pikaliimaa hyödyksi myös hiusten siistimisessä, koska hiuslakasta ei ollut mitään apua tuon tukan kanssa.

Blue 

Pidän lopputuloksesta ja tuskin maltan odottaa, että pääsen viimeistelemään vihreän neidin. Voisin useamminkin tehdä tälläisiä jonkun toisen puoliiksi valmiita kustomeita valmiiksi. Tämä oli mielenkiintoinen ja mieluisa projekti.

Blue 

Minun piti jo tammikuun puolella julkaista tästä neidistä kuvia. Silloin kaikki ottamani kuvat tärähtivät niin pahasti, ettei yksikään niistä ollut julkaisu kelpoinen :') Ihanaa että kevät on täällä ja voin jälleen käyttää vakiokuvauspaikkaani ulkona.

Blue 


Blue 


Blue


Blue

Tälläinen kustomi tällä kertaa, toivottavasti hän oli odottamisen arvoinen :) !!

Kiitokset Cybrille vielä tämän neidin vaihtokauppaamisesta minulle, sekä lähes valmiiksi kustomoimisesta c; !

Eiköhän tämäkin neiti tule ennen pitkään saamaan oman nimen, luonteensa ja tarinansa. Kunhan tutustun tähän neitiin enemmän ja muut nukkeni häneen~ Mitä teille tulee tästä neidistä mieleen? Millainen hän on? Mitä hänen menneisyyteensä kätkeytyy?

Ja tietenkin: Mitä pidätte neidin kustomoinnista? Onnistunut, epäonnistunut vai jotain aivan muuta?

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida~!

In English:
My newest custom: 13 wishes Twyla :) !! I'm so happy finally to reveal her to you~! She has been just sitting on my shelf and waiting for photo shoot :')


13 kommenttia:

 1. voii miten ihana, tulee mieleen merenneito ;;3;;
  todellakin onnistunut kustomi!

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit kasvot ja vaatteet! Cypri se osaa tehdä ihanat ja omallaiset vaatteet (tai no kuka tuon mekon on tehnyt^^ )
  Pidän itse tuosta mekon yksityiskohdista ja nuken erilainen naama >³<~ ❤
  Tuo huuli idea kyllä toteutui hyvin ja itsevarmat kulmakarvat ovat tehty niin hyvin !

  Tämä oli tietenkin odottamisen arvoinen custom !
  Ehkä yksi onnistuneimmistasi customeista ! !▽³▽
  Ja vaan odotellaan postausta siitä vihreästä neitokaisestasi!♡ *3* ♡

  u 3 u ~ ~ Tästä neidistä tulee mieleen ihan joku sellainen Itseppäinen simpukkakeiju ^^

  ~Siniapila~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja Cybrin tekemä mekko taitaa olla, jos en aivan väärässä ole (?)
   Toivottavasti saan vihreän neitokaisen pian kuvauskuntoon, kun niin moni tuntuu häntä täällä odottavan c;

   Poista
 3. Kaunis ja onnistunut custom:3 minulle tulee ainakin neidistä mieleen sellainen merenneito tai vastaava.

  -Ninja-sieni

  VastaaPoista
 4. ihana customi! muuten tossa tauon ilmottamis postauksessa sen sun violettikikkarapää dalin toisella puolella on dal mutta kenen? tää asia on oikeasti härinny mua.... samainen dal ja sun nuket on niin ihania!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^ ^
   Kyseinen Dal on Dolliewood Dolitasin Cybrin pikku neiti, linkki Cybrin & kumppaneiden blogin puolelle löytyy tästäkin postauksesta c;

   Poista
 5. Kiva idea noissa huulissa, hauska nähdä vähän erilaisempiakin malleja. Ja silmät on onnistuneet! : D
  Kustomista tulee mieleen jonkinlainen eksoottisen meren koralli- tai simpukkaprinsessa. >w< Hän voisi olla jostain kaukaa, missä paistaa aurinko ja hiekka on vaaleaa, mutta käsissä ja jaloissa olevat tummat merkit kertovat myös siitä, että meri on syvä ja vaarallinen.
  Hieno kustomi kaiken kaikkiaan! <3 Vihreä neiti kiinnostaa kans, toivottavasti hänestä näkyy myös kuvia piakkoin. : >

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :D
   Erilaisten huulten ja kulmien toteuttaminen oli hauskaa ja toi pientä vaihtelua siihen mihin olen tottunut nukkejen kustomoinnissa c;

   Poista
 6. Ihana kustom, henkilökohtainen lempparini kaikista nukeistasi. :3 Minullakin tulee tuosta nukesta mieleen merenneito, joka on tullut jostain hyvin kaukaa. Nimeksi sopisi Merida. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuli muuten mieleen kun olen juuri tässä kustomoimassa nukkea, että mistä ostit aseiinitonta kynsilakan poistoainetta?

   Poista
  2. Kiitos :)
   Asetoonitonta kynsilakan poistoainetta olen löytänyt tavaratalojen ja isompien supermarkettejen kosmetiikkaosastoilta. Ainakin Anttilasta ja Prismasta löytyy~

   Poista
  3. kantsii kysyy myyjältä, että varmasti saa oikeeta! :>

   Poista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English