sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Mitä ensimmäisen aallon jälkeen?


Nyt kun olen saanut kustomoitua kaikki ensimmäisen aallon Ever After High -basic nuket on aika pohdiskella, että mitäs nyt on oikein tullut tehtyä? Ja mitä ihmettä tämän jälkeen?

Ever After High ♪ 

Omena
~Apple White Custom~

Omena, ensimmäinen kustomoimani EA -nukke koskaan. Pakko myöntää, että Omenaa kustomoidessa minua jännitti aivan kamalasti millainen lopputuloksesta oikein tulisi. Mutta taisin jännittää sitä aivan turhaan, sillä itse ainakin olen tyytyväinen lopputulokseen. 
Miksi päädyin kustomoimaan Apple Whiten ensimmäisenä EA -nukeista? No, siihen on hyvin yksinkertainen selitys. Törmäsin sattumalta netin ihmemaassa todella kauniiseen Apple White kustomiin ja en saanut silmiäni irti siitä. Siitä muodostui minulle sitten pienimuotoinen päähän pinttymä "pakko päästä kustomoimaan Apple White, pakko päästä kustomoimaan Apple White..." kunnes lopulta pääsin sitten neidin kustomoimaan :)

Ever After High ♪ 

Manna
~Madeline Hatter Custom~

Omenan kustomoinnin onnistuttua halusin tietenkin kustomoida lisää EA -nukkeja. Madeline Hatter valikoitui sitten seuraavaksi uhrikseni, koska minua kiehtoi hänen värimaailmansa kuin myös lyhyytensä. Mannan kustomointi oli kieltämättä haastavampi kuin Omenan. Jouduin tavoistani poiketen piirtämään useita luonnoksi Mannan kasvoista, ennen kuin tiesin mitä ihmettä halusin. Yleensä minulla on mielessäni niin selkeä kuva nuken tulevista kasvoista ettei niitä tarvitse erikseen paperilla hakea luonnostelun kautta. Lopulta onneksi sain sitten luonnosteltua sellaiset kasvot, joista pidin ja jotka mielestäni istuivat hyvin Mannalle. Suunnitelmaani sisältyi alusta saakka valkoiset ripset, jotka olivat sitten yllättävän hankalat toteuttaa. Sillä eihän minulla tietenkään valmiina ollut valkoisia tekoripsiä Mannalle, joten minun oli maalattava mustat ripset valkoisiksi. Ripset hylkivät akryylimaalia jotenkin, joten jouduin maalaamaan ripset useampaan kertaan ennen kuin sain niistä valkoiset. No päättäväisyys ja kärsivällisyys palkitaan ennen pitkään ja sain kuin sainkin neidilleni valkoiset ripset.

Ever After High ♪

Korppi
~Raven Queen Custom~

Mannan kustomoinnin jälkeen tuntui vierähtävän pieni ikuisuus ennen kuin pääsin jälleen käsiksi EA -nukkeihin. Pienen ikuisuuden aikana en tietenkään voinut olla suunnittelematta seuraavaa kustomia. Olin päättänyt jo paljon ennen Korpin ostoa, että Mannan jälkeen seuraava kustomoitava olisi ehdottomasti Raven Queen. Jostain mieleeni vain putkahti, että minun on kustomoitava Ravenista nukkuva nukke. Ehkä lähinnä siksi etten ollut pitkään aikaan kustomoinut nukkuvia nukkeja, kuin myös siksi että minusta oli kiehtova ajatus tehdä sarjan synkimmästä hahmosta herkän näköinen. Korppi näyttää nukkuessaan siltä kuin hän voisi särkyä pieniksi palasiksi pelkästä kosketuksesta, hän on haavoittuvaisen näköinen. Mikä sitten puolestaan purkaa synkkyyden luomaa kovaa ja uhkaavaa vaikutelmaa.

Ever After High ♪

Ruusu
~Briar Beauty Custom~

Korpin jälkeen oli välittömästi vuorossa Briar Beauty. Tai no itseasiassa kustomoin heidät aikalailla samanaikaisesti, Korpista aloitin ja hänet sain ensimmäisenä valmiiksi. Idea Ruusun kasvoihin, ruusuihin ja sokeutuneeseen silmään tulla tupsahti hyvin puuduttavalla äidinkielen tunnilla. Keskityin tunnilla enemmän piirtelyyn, kuin aiheeseen jota olimme käymässä läpi :') Hyvän tovin siinä piirreltyäni, tulin piirtäneekseni tytön jonka kasvoissa oli ruusu. Sitten piirsin vielä toisen ja kolmannenkin. Jonka jälkeen vain päätin "Joo kyllä nyt tulee tämmöset kasvat Briarille". Jännitti kyllä paljon siinä vaiheessa, kun aloitin ruusujen piirtämisen Ruusun kasvoihin. Siitä oli niin pitkä aika, kun olin viimeksi oikein piirtänyt jotakin tunnistettavaa nuken kasvoihin ja ruusuja aloittaessani en ollut vielä varma miten ne tarkalleen toteuttaisin. Puolessa välissä ruusuja olin ehtinyt jo moneen otteeseen innostua niistä, kuin myös manata ne suohon. Joten niiden tekeminen oli aikamoista itsekriittistä vuoristorataa ja olen yllättänyt millainen lopputuloksesta lopulta tuli :'D

Ever After High ♪

Metsästäjä
~Hunter Huntsman Custom~

Lykkäsin Ashlynn Ellan ja Hunter Huntsmanin kustomointia viimeiseen saakka, Hunterin vuoksi. En ole vieläkään tottunut saati kovin kokenut kustomoimaan poikia, joten poikien kustomointi jännittää aina tavallista enemmän. Hunterin kustomoinnin aloittaminen oli iso kynnys, mutta jännitys laantui kuin itsestään heti kun olin astunut sen kynnyksen yli. Metsästäjän kohdalla tulin kokeilleeks myös jotain uutta, ensimmäistä kertaa tein kuivapastelliliitu pohjan myös kulmakarvoille. Herralle oli huomattavasti helpompi piirtää kulmat akvarellikynillä, kun alla oli kuivapastelliliitupohja. Väri tuntui tarttuvan paremmin ja jälkikin tuntui sen myötä tarkemmalta ;)

Ever After High ♪

Ella
~Ashlynn Ella Custom~

Alunperin suunnitelmissani oli kustomoida Ashlynn ennen Hunteria, mutta kustomoinnin edetessä kävi jotain hassua ja Hunterin kustomointi valmistuikin ennen Ashlynnia. Vaikka tämänkin kaksikon kohdalla aloitin kustomoinnin samanaikaisesti, Metsästäjä jotenkin vain kiilasi Ellan ohi :') Metsästäjän kustomointi tuntui, jotenkin vain luistavan paremmin kuin Ellan. Jotenkin Ellan kohdalla tökki Ashlynnin hiukan epämääräinen tyyli ja värimaailmakin tuntui ajoittan olevan hukassa. Ashlynnin tyyli ei vain tuntunut minulle yhtä selkeältä kuin muiden nukkejen tyylit tähän mennessä.

Ever After High ♪

Värikkään, aikaa, rahaa, energiaa ja luovuutta vaatinut kustomointimatka on tullut vihdoinkin päätökseensä. Olen toteuttanut unelmani ja kustomoinut kaikki ensimmäisen Ever After High -nukkeaallon basic -nuket :) ! Olen odottanut ties kuinka kauan, että näkisin kuusikon valmiina vitriinissäni ja nyt näen sen näyn joka aamu. Siellä he nököttävät ständeissään kustomoituina.

Mutta mitä nyt unelmani toteutumisen jälkeen?
No nyt tämän kuusikon kustomoinnin jälkeen olen aivan liian innostunut lopettaakseni EA -nukkejen kustomointia, joten edessä on tulevien basic -nukkejen kustomointi. Tuskin maltan odottaa, että seuraavan aallon basic -nuket saapuvat Suomeen. Kyllä, en toistaiseksi halua/aio/jaksa tehdä niin että tilaisin kyseiset nuket ulkomailta. Haluan kustomoida nimenomaan Suomessa julkaistut (tosin tietenkin toivon, että Mattel tulisi julkaisemaan kaikki EA -basic nuket Suomessa) basic nuket.

 

Kuvat: Lähde Lähde Lähde Lähde Lähde Lähde Lähde

Erityisesti odotan että pääsisin kustomoimaan Blondie Lockesin ja Lizzie Heartsin ;) ! Toivottavasti tästä seitsikosta kaikki löytäisivät tiensä Suomen leluosastojen hyllyille (ja sopuhintaan kiitos). Yuliakin vihjaisi minulle pikkuisen, että häntäkin saattaisi kiinnostaa EA -nukke. Vielä hän ei osannut sanoa, että kuka, mutta kiinnostusta löytyy ;)

Miksi en kustomoi muita kuin basic -nukkeja EA -nukeista?
Olen jotenkin päätynyt keräilemään EA -nukkeja tälläisellä hiukan omalaatuisemmalla tavalla. Ja jotta saan pidettyä tämän touhun jotenkin aisoissa, tein itselleni alusta saakka selväksi "et tarvitse kymmentä eri versiota samasta hahmosta, basic riittää hyvin" ja sillä on tässä menty :) Tosin yksi poikkeus tähän sääntöö löytyy. Nimittäin syntymäpäivälahjaksi saamani Legacy Day Apple White, mutta poikkeus vahvistaa säännön ;) Ja koska se Apple oli lahja ja ensimmäinen EA -neitini, saa hän pysyä koskemattomana (tosin hiuksia voisin hiukan laittaa edustavamman näköisemmäksi...).

Tälläinen postaus tällä kertaa :) !
Odotatteko tulevia EA -nukkeja? Mitä arvelette, selviytyvätkö kaikki seitsikosta Suomeen saakka? Jotain huhua kuulin, että Blondie Lockes olisi jo nähty Suomessa? Kuka on suosikkinne kuusikostani? Kenen kustomointia oli mielenkiintoisin seurata?

Hauskaa sunnuntaita kaikille ♪

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida! c: !

In English:
I have finally customized all Ever After High basic dolls from wave 1. My dream has come true~ Now I can't wait the other doll waves to come to Finland! I wanna customize more EA -dolls! Who is your favorite from my EA -customs? :)38 kommenttia:

 1. Uuu! Kuulostaa jännittävältä! :D

  VastaaPoista
 2. Minusta Mannan ja Briarin (ennyt muista nimeä) customointia oli hauskinta seurata ja NYT olet onneksi saanut heidät kaiikki valmiiksi :D
  Manna on muuten erityinrn suosikkini näistä vaikka en hirveästi pidä EAH nukeista mutta customit ovat taas mielestäni ihania :33
  T:Siniapila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :D Ja niin onneksi! Olisi se kyllä pitkä projekti :')

   Poista
 3. Tykästyin eniten Metsästäjän, Omenan ja Korpin customointeihin!
  Itselläni on suunnitteilla vahvasti MH nukkejeni customointi mutta en tiedä tuleeko siitä mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa lähteä vain rohkeasti kokeilemaan :) ! Hankkii vaikkapa käytetyn nuken kokeilujensa uhriksi c;

   Poista
 4. kaikki kustomit ovat upeita, ja yhdessä näyttävät vielä hienommilta ♥ Manna taitaa kumminkin olla suosikkini nwn
  joo, itse olen nähnyt Blondien. sillä hetkellä kun se oli siellä kaupan hyllyllä kyllä ärsytti, että miksi juuri nyt ei ole rahaa :"c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä, missä!! Tahdon niin Blondien!!
   T: Lizzie

   Poista
  2. Ainakin Helsingin Stockalla olen nähnyt Blondien.

   Poista
  3. Voihan vietävä!! Asun aika kaukana sieltä. Pitää vaan oottaa...
   T: Lizzie

   Poista
  4. Kiitos :)
   No niin, huhu siis piti paikkansa :D !

   Poista
 5. ihania kustomeita kaikki, eniten tykkään ehkä korpista :3

  VastaaPoista
 6. Ihania <3 Suosikki...tjaa, oiskohan Manna? Tykkään Madelinesta tehdasmeikilläkin mutta sun versio on vieläkin ihanaisempi :3

  VastaaPoista
 7. Eniten tykkään varmaan Korpista ja Mannasta, mutta ihania ovat kaikki!
  T: Lizzie

  VastaaPoista
 8. Nuo kaikki ovat niin ihania! Lempparini on Ruusu:3

  T. Ninja-sieni

  VastaaPoista
 9. Minusta Omena ja Korppi ovat hienoimmat ^^
  Odotan innolla että saisin nähdä lopppujenkin EA:iden kustomoinnit!:D

  VastaaPoista
 10. Korppi on todella suloinen :3 Mannan ripset näyttää vähän kummallisilta, en tykkää niistä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3
   No eivät Mannan ripset voi kaikkia miellyttää ;)

   Poista
 11. Oi, niin ihania kaikki, mutta parhaimpia minun mielestäni ovat Ruusu, Korppi, Omena ja Ella. ^^
  Se on kyllä hirmu ärsyttävää kuinka EA-nukkien tulemista pitkitetään! Kyllä MH-nuketkin tulevat nopemmin Suomeen. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^ ^
   Lompakon kannalta se on ihan hyvä, että tulevat hiukan myöhässä. Myöhässä tulemista vielä huonompi juttu on ehdottomasti se että kaikki nuket eivät aina välttämättä löydä tietää tänne :c

   Poista
  2. *Tietään tänne, johan tämä kirjoittaminen on hankalaa tänään x)

   Poista
 12. Ihania kustomeita olet saanut aikaiseksi... :) Suosikkini näistä ovat ehdottomasti Korppi ja Metsästäjä. Ella on hieman sekava minusta, tai siis Ellalla on häilyvämpi ja vähemmän selvänlainen tyyli tai suuntaus. Pidän silti kaikista paljon. Itsellä on ollut myös sama ajatus kustomoida kaikki Ever after high basic nuket. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ashlynn Ellan tyyli on minusta todella epämääräinen ja siksi neiti oli tavallista vaikeampi kustomi. Olin hiukan hukassa sen suhteen, että mitä ihmettä Mattel on yrittänyt neidin tyylillä hakea :'D

   Poista
 13. Milloin uudistat omat nukkesi sivut? :) Ois kiva saada niistä uutta tietoo,kuvia yms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun minulla liikenee aikaa siihen :) Hahah, tuntuu kyllä siltä että vastahan minä päivitin ne :')

   Poista
 14. Tykkään erittäin paljon jokaisesta EA-nukestasi, kovin suloisia ja ihanan persoonallisia olet saanut heistä jokaisesta. Itse tykkään ehkä eniten Korpista ja Mannasta, neideillä on ihanat värimaailmat ja pidän muutenkin. :3 Ruusu ja Omena ovat myös ihania (Ruusun silmä on yksi hienoimmista asioista ikinä, amen <3), ja ygh nämä kaikki ovat ;_; En malta odottaa että pääset kustomoimaan loputkin basic-EA:t! Erityisesti odotan innolla mitä kehittelet Lizzielle ja Blondielle (omat suosikkini)! Lizzien teemasta saisi aikaan vaikka mitä mielenkiintoista (ja koska sinulla on hyvä mielikuvitus niin <3).

  Anteeksi muuten etten ole kommentoinut pitkään aikaan, en ole keksinyt mitään kunnollista kommentoitavaa ja ehh ^^ *seliseli* Mutta olen kyllä lukenut kaikki postauksesi, ja ne ovat ihania ;-; Keep going ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus ^__^ ♥
   Hahah ei se mitään, kunhan kommentoit edes joskus c; ! Parempi se on edes muutaman kerran sillointällöin kuin ei koskaan~

   Poista
 15. Missä on Pullip ja Monster High jutut? Täällä on ollut enimmäkseen EA juttuja. Toi Korppi on kivan näköinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos c:
   Kuten olen ennenkin sanonut, postaan juttuja sitä mukaan kuin niitä tulee. Nyt minulla on tullut puuhasteltua enemmän EA -nukkejen parissa, kuin mitä Pullip -perheen ja Monster High -nukkejen parissa. Jonka vuoksi EA -juttuja on nyt tullut enemmän. Nyt kun olen saanut kaikki EA -nukkeni kustomoitua, niin tulee enemmän MH- ja Pullip- juttuja :)

   Poista
 16. ihania kustomointeja <3 Mun serkku sano et se ois nähny blondien suomessa :)

  VastaaPoista
 17. Korppi ja Metsästäjä ovat minun mielestäni onnistuneimmat, ja Ruusun toisen silmän idea on mahtava.
  Mannasta on sanottava, että hänen ripsensä eivät ole kauhean nätit. Yläripsien kookas muoto on vähän häiritsevä sekä alaripset hyvin sotkuiset. En myöskään ole hulluna hänen huuliinsa, väri on kiva, mutta ne ovat jotenkin hassut. Tässä saattaa toki varmasti vaikuttaa se, minkämallisia EAH-nukkejen huulet ovat muutenkin, hyvin pieniä ja näin. Mutta jos siistisit tämän tytön ripsiä, siitä tulisi varmasti sievempi!
  Toivottavasti pian tulisi juttuja myös monstereista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mahtavaa saada hyvin kirjoitettua kritisoivaa palautetta, kiitos siitä :) !
   Ja juu nyt on seuraavaksi tulossa juttua monstereista ;D

   Poista
 18. Alien, upeaa työtä! Onnea tästä mahtavasta joukkiosta. :) Sinun taiteilusi on kertakaikkiaan niin inspiroivaa, että en voi muuta, kuin kommentoida tänne ihastuksesta hulluna. >.< Korppi ja Ruusu ovat ehdottomat suosikkini! Odotan todella innoissani jatkoa EA-kustomiporukallesi. Itseasiassa ihan näillä hetkillä ainakin Cerisen pitäisi tulla Suomeen, sillä tiedustelin sitä Br-leluista. ;3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English