sunnuntai 30. marraskuuta 2014

~Marraskuu päättyy~


Joulukalenteri

Tälläinen lyhyt postaus jälleen, pikkuisen kuulumisia ja muutama sananen tämän vuoden joulukalenterista :)

Tällä viikolla luokseni muuttaneiden neitojen kustomointi on edistynyt huimaa vauhtia. Molemmilla on kasvot valmiina ja kaksikko on enää viime silauksia vaille valmis. Enköhän pääse pian kuvailemaan valmiita lopputuloksia! ^__^

Minulla alkaa nyt koulun puolesta superkiireinen aikakausi, mutta sen ei pitäisi vaikuttaa joulukuun postailuihin. Villi veikkaukseni on että kiire heijastuu enemmän sitten tammi-helmikuulle. No sinne on vielä pitkä aika, joten nautitaan näistä postailuista nyt ;) !

Ja täällä kyseltiinkin jo tämän vuoden joulukalenterista. Kyllä, Sweet Errorin joulukalenteri tulee tänäkin vuonna. Ja kyllä, se on aivan erilainen kuin mitä se viime vuonna oli. Tänä vuonna joulukalenterin jokaisen luukun takaa paljastuu pikkuruinen kuvatarina. Pikkuruisten kuvatarinoiden tähtinä nähdään niin Pullip-, MH- ja EA -nukkeja kuin myös Sylvanian Families- ja Lundby -nukkekotien asukkeja. Yllä on pieni teaser -kuva joulukalenterin kulissien takaa c; ! Mitä ihmettä joulukalenterissa mahtaakaan oikein tapahtua? No, ensimmäinen kalenterin tarinoista julkaistaan huomenna, joten malttakaahan huomiseen ;) !

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida!

In English:
Sweet Error's Advent Calender is coming this year too :) ! This time there will be little picture stories everyday starring Pullip-, Monster High- and Ever After High dolls and also Sylvanian Families- and Lundby dollhouses' little inhabitants.


13 kommenttia:

  1. Voi en malta odottaa sitä joulukalenteri postausta (postauksia) ! x33
    Katrina ja Miyki on niin söpöt <33
    T:Siniapila

    VastaaPoista
  2. jee, teette joulukalenterin >w< en malra odottaa nwn

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, joulukalenteri! <3 Ja kiirettä on itse kullakin. :''D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiirettä tuntuu riittävän aina tasapuolisesti kaikille :'DD

      Poista
  4. Jee!! Ekaa kertaa pääsen seurailemaan Sweet errorin joulukalenteria päivä päivältä!! Ihanaa!! Tätä on odotettu!! Oletteko te tehneet jo pipareita? Toivottekos mitään nukkeja joululahjaksi?

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Hahah, mukava kuulla että kalenteria on odotettu :D
      Minä en ainakaan vielä ole pipareita tehnyt ja muutama nukke löytyy listalta c;

      Poista
  6. Odotan innolla!
    T. Ninja-sieni

    VastaaPoista
  7. Aina kun miulla on tylsää...Katson tätä blogia...Aina kun kaipaan inspiraatiota....katson tätä blogia....aina kun haluan nähdä jotain taidokasta...katson tätä blogia...oikeastaan stalkkaan tätä 24/7!!!!! TÄÄ ON SAIRAAN HYVÄ BLOGI ÄLKÄÄ LOPETTAKO POSTAUSTA!!!!Jee joulukalenteri....! Yritän kökköillä oman blogini ääressä, mutta välilehti vaihtuu automaattisesti Sweet errorin sivuille.... Ihania nukkeja ja ihania kusmointeja täällä!
    T.Aikku
    Ps. Jos joskus mikään ei onnistu, käykää kattomassa Aikku.omablogi.fi niin tajuatte että on olemassa myös epätaiteellisia, ja huonoja bloggaajia! (^.^)
    PPS. En tiedä mitä tekisin jos joku päivä heräisin, ja tätä blogia ei olisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kumarrus ^__^ ♪
      Mukava kuulla että meillä on noin innokkaita lukijoita! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English