keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Kuudes pallopää ;)


~New~ ~New~ 

Tuollainen pikku neiti (pikkuisen kustomoitu Pullip Melissa nudena, ilman peruukkia) tuli ostettua käytettynä kaveriltani hintaan 45 euroa :) ! Kävin noutamassa neidin eilen Helsingistä~
 Hassua miten tämä pikku neiti löysi tiensä luokseni. Olin luvannut itselleni ettei enempää Pullip -perheen nukkeja ennen kuin olen saanut entiset ulkonäön puolesta "valmiiksi" ("valmiiksi" käsittää peruukin, silmät, mahd. kehon kuin myös vaatteet). No sitten tämä neiti tupsahti eteeni, enkä voinut mitenkään vastustaa :')

~New~ 

Etenkään kun kauppaan sisältyi syötävän söpö hattu :) !
Neiti saa kyllä napata vihreän varaperuukin käyttöönsä heti kun Yulia sen minulle palauttaa. 

~New~ 

Ennen kuin pääsin näkemään neidin livenä ajattelin etten tulisi hankkimaan hänelle Obitsua. Olihan sentään tottunut Chierinkin stock -kehoon, niin miksen tottuisi Pullipinkin? No, sitten kun pääsin vihdoin näkemään neidin livenä huomasin että neidin kädet kuin myös jalatkin olivat kellastuneet. Eivätkä vain vähän vaan aika huomattavasti kellastuneet. Joten minulla ei ole oikein muuta vaihtoehtoa kuin hankkia neidille Obitsu, kun tuo kellastuminen pistää ikävästi silmään.

~New~ 

Pakollinen lähikuva syötävän suloisesta hatusta c; !
Suunnitelmissani on tulla pitämään tämä hattu tällä neidillä. Eihän se olisi reilua antaa sitä kenekään muun käyttöön, kun se on tämän neidin mukana tullut~ Joten tuo pupunkorvainen hattu tulee pitkälti ohjaamaan neidin tulevaa ulkonäköä.

~New~ 

Vielä en tosin tiedä millaisen peruukin tulen neidille hankkimaan. Enkä myöskään tiedä sitä tulenko vaihtamaan neidin silmiä, toisaalta pidän noista silmistä ja toisaalta taas en. Joten kaikki on vielä aivan auki neidin nimeä myöten. Nimiehdotuksia saa heitellä kommenttien puolella c; !

~New~

Mutta tuommoinen pikku neiti tänne nyt tulla tupsahti. Mitäs mieltä olette hänestä? Mielipiteitä tulevasta ulkonäöstä, millaisena te hänet näette? Nimiehdotuksia? :)

On kyllä kieltämättä hassua, että Pullip -perheen nukkeja minulta löytyy jo kuusi kappaletta ja en ole ainuttakaan heistä ostanut uutena. Ja taidan peräti olla jokaisen nuken kolmas omistaja? Kolmas kerta toden sanoo c; Jotenkin minua ei enää edes innosta ajatus nukkejen uutena ostamisesta, vaikka seuraankin aktiivisesti uusia nukkejulkaisuja. Käytetyissä nukeissa on jotain kiehtovaa, niillä on jo takanaan ties kuinka pitkä tarina ennen kuin ovat päätyneet minulle. Ja totta kai nukkejen hinta pelaa osansa myös. Käytetyt nuket sopivat lompakolleni huomattavasti paremmin (kenenpä lompakolle halvempi ei istuisi paremmin?). Tähän mennessä kallein Pullip -perheen nukkeni on Kanna, josta maksoin 55 euroa ja halvin Jonathan joka lähti mukaani 15 eurolla. Minulla ei ole mitään käytettyjä nukkeja vastaan, kun en ns. keräile nukkeja vaan teen niistä mieluummin oman näköisiä. Ja tähän mennessä kaikki käytetyt nuket ovat olleet siinä kunnossa missä myyjä on niiden väittänytkin olevan. Millaisia mielipiteitä teillä on käytetyistä nukeista, entä millaisia kokemuksia? Hyviä, huonoja? Tuleeko teillä ostettua kalliimpia nukkeja enemmin uutena vai käytettynä? 
Minulla ehdottomasti käytettynä, kuten tässä ollaan nähty :')

Pitää vielä tähän loppuun kysyä kysymys, joka ei liity nukkeihin: Mikä ihme onkaan tämä jouluhössötys heti Halloweenin jälkeen? Siis kaupoissa myydän jo kalentereita ja ihmiset kirjoittelevat jo toivomuksiaan pukille? Mitä tämä on?! :'D

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida c: !

In English:
I bought new Pullip doll from my friend for 45 euros. The doll is little bit customized Pullip Melissa with out clothing or wig (bunny hat was included, because the wig wasn't c: !). I don't know how I have bought all my Pullip dolls used, but it doesn't bother me (or my wallet).


42 kommenttia:

  1. Onnea uudesta nukesta!
    Nimiehdotuksia: Mary, Mia, Elisabeth,

    VastaaPoista
  2. Catarina, Milla, Meta, Mei, Mina ja Beatrice.

    Jatkoa edelliseen siis.....

    Ja mulla on tossa toi todista ettet ole robotti- juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin kummallista, sillä olen useampaan kertaan tarkistanut että robottitunnistus on poispäältä o: ?

      Poista
  3. Nimiehdotus: Evy

    Kaikenkaikkiaan kuvittelisin tälle nukelle jonkin yksinkertaisen ja soman nimen.

    VastaaPoista
  4. Vielä vähän nimiä: Amy, Joy, Layla, Leslie, Annika, Jenni, Jemina, Laura, Laureline, Laurelian, Liana ja Louisa. Sekä: Lola

    VastaaPoista
  5. Onnea paljon ihanasta ja söpöstä pullip perheen jäsenestä! ♡ Tuli vaa yhtäkkiä mielee Naomi tai joku semmone nimi! ♡
    Mutta sä kyllä saat noita nukkeja ihan hirveen halvalla!!! OwO

    VastaaPoista
  6. Oi ihana ! Itse en hirveästi pidä noista tummista meikestä mutta on muuten söpö ja varsinkin tuo hattu ! nwn
    Nimi ehdotukset ois : Aoki, Clary, Alea, ja Ciru. :)
    Onnea uudesta neidistä !
    T:Siniapila

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Itsekin joskus muinoin vierastin tummia meikkejä Pullip -nukeilla, mutta tuon neidin livenä nähdessäni vihani tummia meikkejä kohtaan katosi jonnekin kauas pois~

      Poista
  7. Itse olen nukkeharrastajana vähän päinvastaisella kannalla siinä mielessä, että ostan nuket pääasiassa keräilytarkoitukseen enkä kustomoitavaksi. Sen vuoksi suosin uusia nukkeja, minusta on hauskaa avata nukke paketistaan ja ihailla sitä iskemättömänä (niin tarkka en kuitenkaan ole että jättäisin nuket pakettiensa vangiksi) Pullip-nukkejen kohdalla olen huomannut, että käytetyistä nukeista saatetaan pyytää aika korkeaa hintaa, vaikka käytetty ei ole koskaan uuden arvoinen (paitsi jos nukke on harvinaisuus jota ei enää saa uutena). Taidan olla vähän vähemmistössä olessani sitä mieltä, että vaatteet ovat Pullipin arvokkain osa. 45 on käypä hinta nudesta ja peruukittomasta nukesta :> Harmi että kropassa oli värivirheitä.

    Mutta ei minulle tietenkään yleisesti ole mitään käytettyjä nukkeja vastaan, päinvastoin, kierrätys kunniaan :) Hyviä löytöjä nuo sinun nukkesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keräily mielessä uusien nukkejen ostaminen uusina saattaa tulla huomattavasti helpommaksi ;) Kustomointi mielessä sillä ei ole mitään väliä tuleeko nuken mukana kaikki alkuperäiset osat vai ei. Ja tuon ilmiön olen itsekin huomannut, Huuto.netin puolella on aivan liian usein tullut nähtyä aivan päättömän korkeita hintoja käytetyillä nukeilla. Niin harva tuntuu tajuavan että käytetyn nuken saa harvoin uuden hinnalla kaupaksi (harvinaisuudet tekevät poikkeuksen tähän sääntöön). Nauratti, kun Huuto.netin puolella tuli vastaan Pullip nuken pää, jolla hintapyyntönä oli "vaatimattomat" 80 euroa. Mukana ei tullut kehoa, peruukkia, ei mitään, pelkkä pää (eikä kyseessä ollut harvinaisuus).

      Jep, kierrätys kunniaan :) !

      Poista
  8. oiiih! Vai että Melissa (serkullani on pellip melissa)! Nimi ehdotukseni ovat: Hana, Hina Haru, Ichigo, Luna, Mei ja Mia

    VastaaPoista
  9. oii, ihana Melissa ^w^ tuo vaaleanpunainen väri sopii neidille todella hyvin c: ja halpaan hintaankin sait!
    itse pidän nukkejen ostosta uusina, sillä se tunne kun avaa sen pakkauksen..:DD on minulla yksi käytettynä ostettu monsteri, ja myös pullip- neitini käytettynä ostettu, ja varmaan tulevatkin tuon perheen nuket tulen ostamaan käytettynä kalliitten hintojen takia~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^w^
      Nukkejen pakkauksien avaamisessa on toki oma pikku taikansa c;

      Poista
  10. Minäkin kyllä pidän enemmän siitä että saa itse aukaista nuken :)
    Se on jotenkin niin ihmeellistä joten tykkään eniten hankkia paketissa.
    En kyllä uusia pullippeja ota koska ne eivät ihan ole makuuni joten katselen aina olisiko joitain vanhempia mistä pidän jossain.
    Mutta jos hyvä käytetty nukke (Ja vielä sellainen josta pitää ) tulee vastaan niin kyllä sen ehdottamasti ottaisin :D
    nwn !
    (sama Siniapila kommentoija kuin pullip cutztom)
    x3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se fiilis, kun saa nuken ensimmäistä kertaa pakkauksen ulkopuolelle ;)

      Poista
  11. Kannatan tuota Mia!! :D Se tuntuu niin istuvan tuolle neitokaiselle, että parempaa nimeä en keksi.

    Minä itse mieluiten tykkään ostaa nukkeni uutena firmalta. Olen niin täydellisyyden tavoittelija, että usein nuken täytyy olla priimakunnossa. Voisin ostaa kyllä käytetyn nuken, jos se on hyväkuntoinen ja alkuperäispakkauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D
      Jokaisella on omat mieltymyksensä nukkeja ostettaessa :)

      Poista
  12. Nimiehdotuksia: Nea, Nora, Anna, Janet?


    Jouluun on halloweenistä laskien vain 54 päivää jouluun. Tottahan siinä vaiheessa pitää joulukalenteri olla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä :)
      Ite oon kirjottanu jo toivomus listan että kaikki mun toiveet (ehkä kaikki) ehtis jouluks ku kaikki ne tilataan netistä niin oon kirjottanu sen jo ettei kaikki jää ihan viimetinkaan (jännä sana) .

      Poista
  13. Minunkin mielestäni tuo Mia sopii neidille hyvin nimeksi. Söpön tytön sait!
    T. Ninja-sieni

    VastaaPoista
  14. Ihana nassu neidillä ♥ Ja toi pipo on älyttömän kawaii! ^-^
    Niinpä, jouluhype heti Halloweenin perään :-D Syyslomalla olin paripäivää Helsingissä ja siellä ainakin näkyi jo silloin joulukamat ruokakapassa...

    VastaaPoista
  15. Nimiehdotuksia: Mia, Haley, Aemi, Asayo, Aya, Luna tai Mai :)

    VastaaPoista
  16. Kannatan myös Mia, nimeä :)
    Itse olen ostanut suurimman osan suurimman osan nukeistani uutena (monstereista vain yhden olen ostanut käytettynä) pullip perheen nukeissa suosin erityisesti uutena ostamista, koska ei tarvitse pelätä yllärinaarmuja tai muita rikkimenneitä osia niin paljon ja stock vaatteet :3 Olen kyllä ostanut yhden pullipin, taeyangin ja dalin käytettynä, eli en ole käytettynä ostamista vastaan, mutta olen tarkka siitä että käytetyt nuket ovat hyväkuntoisia, jos meikkiin on koskettu niin en osta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle kelpaa myös yksilöt joiden meikkiin on koskettu, kunhan kyseessä ei sentään ole menetetty tapaus jota ei voi enää mitenkään pelastaa :'D

      Poista
  17. Olen ostanut yhden käytetyn pullip-perheen nuken, ja totesin että se sai luvan olla myös viimeinen. Meikki on hyväkuntoinen ja stock, mutta aavistuksen haalennut.. Hiukan häiritsee, mutta kyseistä nukkea ei mistään uutena saa niin olen tyytyväinen omaan yksilööni. Mieluiten ostan nuket ihanine paketteineen päivineen, mutta sold out-nukkejen kohdalla olen valmis poikkeuksiin.

    Ja aivan ihana uusi tyttönen! Nukkesi ovat persoonallisia <3 Tykkään pullip melissan voimakkaista huulista ja odottelenkin, millainen persoona tästä nukesta tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni tuntuu olevan valmis poikkeuksiin sold out -nukkejen kohdalla, mutta ei siinä oikein muitakaan vaihtoehtoja taida olla :')

      Kiitos c:

      Poista
  18. Alien! Mitä tuli tehtyä? Itelläni ei ole kun yksi pullip ja sen ostin uutena nimittäin rakastuin meikkeihin ja simmuihin eikä mistään löytyny käytettyä alkuperäsillä meikeillä, mutta ehkä joskus ostanikin toisen pullipin kylläkin käytettynä koska money loppu

    VastaaPoista
  19. Ihana. :)
    Aika jännää, että sulla on jo kuusi Pullip-nukkea ja mulla ei ole vielä yhtäkään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Jotenkin näitä Pullip -perheen nukkeja on vain ilmestynyt tänne, hankit yhden ja se alkaa vetämään puoleensa toisia nukkeja :'DD

      Poista
  20. IHANA nimi ehdotuksia: rebecca, mio , milla, azusa, luppakorvasöpötysjonkatosisaantuunkaaappaaettäpidänukkeassilmmälläAlien.:)

    VastaaPoista
  21. Aws! Kuin söpö pikkunen pallopää :3 Olis kyllä mullekin kelvannu ;( :)

    VastaaPoista
  22. Kiitos kaikille kommenteista ja pahoitteluni vastaus hitaudestani! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English