maanantai 17. marraskuuta 2014

EA custom: Ashlynn Ella & Hunter Huntsman


EA Ashlynn & Hunter 

Vihdoinkin postausta tämän EA -pariskunnan kustomoinnista! Tämän kaksikon kustomoinnin valmistuminen venyi aivan mielettömästi. Raukat makoilivat pöydälläni muumioina monta viikkoa. Miksi näin? No, onnistuin hukkaamaan maalattavat lakkani, joten kaksikko joutui odottelemaan lakkojen löytymistä. Ja niiden löytämiseen upposi useampi viikko. Olin tällä kertaa onnistunut piilottamaan ne itseltäni aivan liian hyvin :') No onneksi lakat löytyivät ahkeran etsimisen jälkeen ja sain viimeisteltyä tämän kaksikon kustomoinnin.

Pitänee vielä tähän postauksen alkuun mainita, etten tällä kertaa ikuistanut kustomointiprojektia niin usealla kuvalla kuin mitä yleensä. Johtuen siitä, että olen tässä lyhyen ajan sisään julkaissut monta koko pitkää kustomointipostausta liittyen EA -nukkeihin. Koitin tehdä tästä postauksesta hiukan lyhyemmän, jotten koko ajan toistaisi samaa juttua postauksesta toiseen ;)

EA Ashlynn & Hunter EA Ashlynn & Hunter 

Vähäisemmästä kuvamäärästä huolimatta ehdin tälläkin kertaa ihkuttamaan EA -nukkejen pakkauksia :'D

EA Ashlynn & Hunter 

Yllätyin siitä miten Hunter oli kiinnitetty pakkaukseen. Hunterin hillittömän kokoiset monot oli kiinnitetty kuminauhoin pakkauksen pohjaan kiinni. Eivätkö nuo ihan tavalliset kiinnitykset olisi riittänyt? Eivät näemmä. Se on kieltämättä jännä miten nuket köytetään pakkauksiin kiinni. Välillä tulee ihmeteltyä sitä että ovatko ne kaikki miljoonat kumilenkit ja kummalliset viritelmä oikeasti tarpeellisia? Luulen että vähemmälläkin selvittäisiin hengissä. Mitä mieltä te olette? Mielenkiintoisin viritelmä johon olette törmänneet nukkejen pakkauksissa? Minulla ei nyt muistu mieleen mikä olisi mielenkiintoisin, mutta ehdottomasti ärsyttävin viritelmä joka löytyy joka ikisestä MH- ja EA -nukkejen pakkauksista: Nukkejen niittaaminen takaraivostaan taustapahviin kiinni. En ole vieläkään keksinyt mistä Mattel on moisen idean saanut ja minkä ihmeen vuoksi.

EA Ashlynn & Hunter EA Ashlynn & Hunter 

Kaksikko ulkona pakkauksestaan ständeineen :) ! Täytyy kyllä myöntää että harmittaa se kuinka Ashlynnini mekon toinen kultainen kaula-aukon koriste on ommeltu vinoon. Koitin pikkuisen katsella mekkoa sillä silmällä, josko olisin voinut korjata sen. Mutta se ei ole mahdollista ainakaan minun ompelutaidoillani. Hyvin harmillista ja ikävää, sillä mekon virhe ei näkynyt neidin ollessa pakkauksessa. Positiivisempi yllätys oli Hunterin vaatteiden laatu. Yllätyin todella siitä miten hyvä laatuiset ne olivat kuin myös siitä kuin helposti ne olivat puettavissa herran päälle ja pois.

EA Ashlynn & Hunter EA Ashlynn & Hunter 

Lisää yllätyksiä tarjosi Ashlynnilta löytynyt muovipussimainen käsisuojus. En ole ennen törmännyt tälläisiin Mattelin nukeilla. Figuureilla ja Pullip -perheen nukeilla kyllä, mutta että Mattelin nukella?! Sinäänsä ihan hyvä juttu, mutta pikkuisen hämmentävä. Mitä varten vain toinen Ashlynnin käsistä on suojattu? Ja miltä se on ylipäänsä suojattu, kun Ashlynnin mekko ei vaikuta nukkeja tahraavalta? Vai olisiko se suoja Hunterin takkia vastaan, josta tuntui ruskeaa väriä irtoavan?

EA Ashlynn & Hunter 

Hunterin hiusten kunto oli iso pettymys. Aivan käsittämättömän liimaiset. Hunterin tukasta oli liimaa valunut pitkin herran kasvoja. Surku hupaisaa oli kieltämättä se miten liima oli valunut Hunterin toisen silmän alle. Liima näytti aivan pieneltä kyyneleeltä. Liimaongelma ei itketä pelkästään nukkejen omistajia vaan myös nukkeja itsejään ;) Toivon edelleen että Mattel todella tekisi tälle asialle jotakin, eikä vain jatkaisi liiman käyttöä vuodesta toiseen.

Lisää nukkejen tahmaisista liimaongelmista voi lukea täältä:

EA Ashlynn & Hunter 

Tietenkin minun piti hiukan vertailla miten Monster High- ja Ever After High -pojat eroavat toisistaan. Pidän enemmän EA -pojan sopusuhtaisemmasta kehosta, joka tuntuu myös liikkuvan paremmin kuin MH -pojan. Tästä aiheesta voisi kyllä väkertää kokonaisen postauksen. Olisiko sellainen postaus mielenkiintoista luettavaa? :)

EA Ashlynn & Hunter EA Ashlynn & Hunter 

Päädyin tälläkin kertaa tekemään niin, että hiusten kihartaminen ennen kasvoja. Olen todennut sen nyt mieluisammaksi työskentely järjestykseksi kuin ensin kasvot ja sitten vasta hiukset -järjestys.

Ja vielä pitää pikkuisen valittaa nukkejen laadusta. Kyllä olin jälleen pettynyt nuken hiusten laatuun. Ashlynnin hiukset olivat käsittämättömän ohuet. Kaikilla muilla tähän mennessä kustomoimillani EA -nukeilla on ollut varmaan noin kolme kertaa paksummat hiukset kuin mitä Ashlynnilla oli. Neidin ohuet hiukset teettivät töitä korkkiruuvikiharoita tehdessä. Kiharat piti asetella hyvin tarkasti täsmälleen oikelle paikoille, jottei neidin harvaan rootattu päänahka vilkkuisi kiharoiden lomasta.

EA Ashlynn & Hunter EA Ashlynn & Hunter 

Myös Hunter pääsi hiusten kiharrukseen :'D Tosin herran nukkaosuus hiuksista tuotti pientä päänvaivaa. En voinut nukan vuoksi upottaa herran päätä veteen, koska nukka olisi mennyt piloille siitä. Päätin sitten improvisoida suihkuttamalla puoli pullollista hiuslakkaa herran kihartumassa olleeseen tukkaan ja toivoa parasta :') Olen kyllä nähnyt monia onnistuneita kiharruksia pelkkää hiuslakkaa käyttäen. Mutta olen kyllä sitä mieltä että se on aina epävarmempi tekniikka lopputuloksen kannalta kuin veden kanssa läträäminen.

EA Ashlynn & Hunter 

Poistettuani molempien nukkejen alkuperäiset kasvot asetoonittomalla kynsilakan poistoaineella pääsin hauskimpaan vaiheeseen nukkejen kustomointia. Nimittäin uusien kasvojen piirtämiseen :) !

EA Ashlynn & Hunter EA Ashlynn & Hunter EA Ashlynn & Hunter EA Ashlynn & Hunter EA Ashlynn & Hunter EA Ashlynn & Hunter 

Tuttuun tapaani piirsin uudet kasvot kuivapastelliliiduilla ja akvarellikynillä :)

EA Ashlynn & Hunter

Työpisteeni kaaos~ Aiheutan aivan käsittämättömän kaaoksen aina nukkeja kustomoidessani. Jotenkin ne kustomointitarvikkeet aina levähtävät siitä ympäriinsä... Ja puhelimeni on menossa mukana lähinnä siksi, että minulla on tapana kuunnella musiikkia nukkeja kustomoidessani. Sitä vain uppoutuu nuken kasvojen tekemiseen musiikin myötä ja hups, sitä onkin töhertänyt saman nuken kasvoja jo tunnin :'D Mutta tämä työskentelytavoistani, takaisin postauksen pääaiheeseen~

EA Ashlynn & Hunter 

Kaksikko "piirtely" osuuden jälkeen :)

EA Ashlynn & Hunter 

Ja akryylimaali osuuden jälkeen. Tuon jälkeen ehdin laittaa spray lakan suojaamaan kaksikon kasvoja ennen kuin totesin maalattavien lakkojeni olevan hukassa. Kaksikko joutui sitten odottelemaan viikkoja tuon näköisenä pöydälläni :')

EA Ashlynn & Hunter EA Ashlynn & Hunter 

Maalattavien lakkojen ollessa hukassa jatkoin kaksikon kustomointia niin pitkälle kuin vain pystyin. No sehän tarkoitti sitten yksityiskohtien esiin maalailua akryylimaalein kaksikon asusteista :) Hunterin asusteista minun tarvitsisi maalailla vain vähän, sillä niiden maalaus oli hoidettu odottamaani paremmin. Enemmän työtä teettivät Ashlynnin asusteet, joissa riitti maalattavaa vaikka millä mitalla.

Viikkojen hukassa olon jälkeen onnistuin löytämään maalattavat lakkani ja pääsin vihdoinkin viimeistelmään kaksikon kustomoinnin. Nyt pääsette näkemään eilen valmistuneen kustomoinnin lopputulokset ;) !

Jännitys tiivistyy...

EA Ashlynn & Hunter 

Ta-daa, saanen esitellä teille viidennen Ever After High -kustomini, Metsästäjän? Kyllä tämänkin nuken kohdalla päädyin vain "kääntämään" nimen suomeksi ;)

EA Ashlynn & Hunter 

Olen erityisen tyytyväinen siihen millaiset Metsästäjän kasvoista tuli. En ole vieläkään tottunut kustomoimaan poikia, jolloin heidän kustomoimisensa on aina jännittävämpää ja epävarmempaa kuin tyttöjen.

EA Ashlynn & Hunter 

Yllätyksekseni onnistuin tekemään jotain järkevää Metsästäjän tukalle, en osannut odottaa siitä tulevan lopulta tuon näköinen :'D

EA Ashlynn & Hunter 

EA Ashlynn & Hunter 

Ja sitten on jännityksen aika tiivistyä toistamiseen...

EA Ashlynn & Hunter 

Ta-daa, saanen esitellä teille kuudennen EA -kustomini, Ellan? Minulla upposi pieni ikuisuus Ellan nimeämiseen. Mietin kaikkia mahdollisia väännöksiä Tuhkimosta, mutta niistä ei tullut yhtään mitään. Sitten päädyin miettimään sitä kuin paljon pidän Tuhkimon englanninkielisestä nimestä Cinderella. Päädyin sitten nappaamaan Ellan sieltä. Hupaisaa kieltämättä on se että olisin säästynyt kaikelta päänvaivalta vilkaisemalla nukkejen pakkaukseen ja nappaamalla Ellan sieltä ;)

EA Ashlynn & Hunter 

Päädyin tekemään Ellalle korkkiruuvikiharat kun havahduin eräänä kauniina siihen tosiasiaan etten ollut vielä tehnyt kenellekään EA -nukeistani korkkiruuvikiharoita. Jonkun ne oli saatava ja se joku oli tällä kertaa Ella :)

EA Ashlynn & Hunter 


EA Ashlynn & Hunter 


EA Ashlynn & Hunter 


EA Ashlynn & Hunter 


EA Ashlynn & Hunter 

Pariskunnan yhdessä kuvaaminen oli yllättävän hankalaa. Hankaluuksia tuotti nukkejen koko ero kuin myös jäykkyys. Ever After High -nuket ovat käsittämättömän jäykkiä uusina. Asentoihin asettelu vie oman aikansa, mutta nuket sitten ainakin pysyvät asennoissaan jäykkyyden ansiosta.

EA Ashlynn & Hunter

Tälläistä tällä kertaa :) Mitä mieltä olette Metsästäjän ja Ellan kustomoinneista?

Piakkoin on tulossa myös toinen Ever After High -aiheinen postaus, joten teidän ei tällä kertaa tarvitse odottaa yli viikkoa seuraavaan postaukseen ;) ! Minulla on myös työnalla postaus, jossa tullaan näkemään kaikki nukkeni. Joten kuvattaa ja postailtavaa ainakin riittää c; !

Hauskaa Marraskuuta kaikille!

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida :) 
(Pyrin tällä kertaa vastaamaan kommentteihin nopeammin ^__^ !)

In English:
Finally I got my Ever After High Hunter Huntsman and Ashlynn Ella customs done! Here they are :) My custom Hunter is Metsästäjä and Ashlynn is Ella~ I'm working on couple posts, so more posts coming soon! ^__^ !


34 kommenttia:

 1. Waah!! Mikä pari. Kuulostaa hyvältä nuo tulevat postaukset:3
  T. Ninja-sieni

  VastaaPoista
 2. Metsästäjä on tosi Hieno! Ella on myös ihana korkkiruuvi-kiharoineen! Metsästäjä näyttää vähän Justin bieberiltä;) hienoja EA customeja taas kerran💜

  VastaaPoista
 3. Hienoa!! Oot tosi hyvä kustomoimaan. Ite omistan kolme ea- nukkea: Madelinen, Ravenin ja Cerise Hoodin. Ja arvaa mitä! Cerise on tehty Kiinassa!! Tanssin onnesta kun huomasin sen saksan toys'r'ussissa!! Maddien ja Ravenin hiukset on kyllä ihan normaalit, että en kyl siitä liimasta heidän kohallaan tiiä. Mut varmaan sekin sieltä ulos tulee... :-(. Jos tulee niin talkkia sitten!! Sun ja Yulian blogi on ihan Paras!!! Ei loukkauksena muita bloggaajia kohtaan tietenkään.
  T: Taikatanssija.
  Ps. Viime postauksen ekan anonyymit nimiehdotukset on mun käsialaani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pps. Oon uus täälä mut oon kattonu blogin läpi jo 2 kertaa. :)
   T. Taikatanssija

   Poista
  2. Ja toi nimi( taikatanssija) on tyhmä joten vaihdan sen.
   T. Lizzie
   Ps. Pidättekö miittiä kesällä tai vaikka nyt talvella?
   Pps. Entä joulukalenteria?
   Ppps. Sori jos oon ärsyttävä.

   Poista
  3. Kiitos ja kumarrus :) ! Ja tervetuloa lueskelemaan Sweet Erroria ^_^ !
   Mitä, jo kaksi kertaa läpi!? Siis aivan kokonaan läpi, kaikki postaukset?? :'D

   Ps. Todennäköisesti ensi kesänä jälleen :) Talvella miittien järkkääminen on mielestäni turhan hankalaa puuhaa.
   Pps. Juu joulukalenteri on tulossa tänäkin vuonna ;D
   Ppps. Älä höpötä, et ole ärsyttävä. Se on vain mukavaa kun on innokkaita lukijoita ^ o ^ !

   Poista
  4. Juu, kaikki postaukset. Alusta tähän asti. :-)
   Kivaa! Joulukalenterit on hauskoja! Niitä on kiva lukea luukku luukulta ja päivä päivältä. Olisi kiva päästä miittiin ja nähdä muita nukkeja niinkuin vaikka pullippeja. :-).
   T. Lizzie

   Poista
 4. Taas sä teit tosi hienot customit! Kun luin että annoit Ashlynnin nimeksi Ella, luulin että katsoit Ashlynnin ea nimeä joka on Ashlyn Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Hahah, juu en tajunnut katsoa suoraan paketista x)

   Poista
 5. apua, en kestä enään! olet tosi taitava!<33
  Metsästäjästä tulee mieleen jokin ranskalainen nuori herra..:D Ellakin on todella suloinen, niin huolettoman näköinen~ upea pari;3

  VastaaPoista
 6. Hienothan niistä tuli :)

  Se piti vielä sanoa, että mun Ashlynn Ellalla on ihan sairaan paksut hiukset! Ne ovat myös liimattomat ja helppo harjata, mutta ihan pikkuriikkisen "kuivat" latvoista. Eli näköjään vaihtelua riittää. Ostin kyllä tuon Huntlynn pakkauksen aikoja sitten, olisikohan ollut maaliskuussa tai jopa ennen sitä. Eli todennäköisesti sinun nuket ovat toisesta erästä kuin mun tai sitten se on ihan vaan onnenkauppaa että minkälaista laatua tulee vastaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Eli laatu vaihtelee noinkin paljon nukkejen välillä. Todella ikävää. Luulisi Mattelin pyrkivän siihen, että laatu olisi tasaista. Jolloin hyvä laatuisen nuken saaminen ei olisi tuurista kiinni.

   Poista
 7. Ihania niistä tuli <3 tiiätkö mitä maksaa tommonen pakkaus kaupassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ja tuo setti maksaa jotain 50-65 euroa riippuen jälleenmyyjästä :) Omani ostin BR-leluista hintaan 54,95 euroa.

   Poista
 8. Ihanat customoinnit ! <3 Onnistut Aina niin hyvin noissa customeissa ( sen voi Aina jo ennustaakkin ) ;3
  Ella on aivan ihanan söpö ja nuo sinun tekemät kiharat monelle nukelle onnistuvat niin sairaan hyvin kun itse en osaa yhtään x3
  Metsästäjäkin on ihana '3' Tukka vaan vähän mietityttää mutta hänellä on ainakin omallainen tukka tyyli ;)

  VastaaPoista
 9. Upeat customit! Oot niin taitava :).
  Tämä blogi on mahtava ja varmasti auttaa monia! Mulla olisi myös kysymys: Mistä ostat spray-lakkaa? Minkälaisista kaupoista sitä voisi löytää? Olen aloittamassa customointia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) !!
   Spray -lakkaa löytää erilaisista taitelijatarvike- sekä askarteluliikkeistä. Omani olen ostanut Taitaville -nimisestä askartelu ja taidetarvikkeita myyvästä liikkeestä.

   Poista
 10. Ihanat customit jälleen *O* Niin söpöööt >_<
  Liimaisuus itkeettää nukkea itseäänkin XD Ehehee ja toi Metsästäjä papiljotit päässä... :´DDD

  VastaaPoista
 11. Kuinka suloinen pari syntyikään kustamoinnin jälkeen.
  Viikon loppuna on mahdollista että blogiini ilmestyy pieni nuken kustamointi postaus ;) Mikäli vihdoin ehdin aloittaa

  VastaaPoista
 12. Ja minä kun olen ollut laiska oman kustomini kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et arvaakaan miten laiska minä olen välillä nukkkejen kustomoinnin suhteen :D

   Poista
 13. Oo, onnistuit saamaan Metsästäjän kasvoista komeat! ^^ Ja Ella-neiti on sangen ihana myöskin. Kokonaisuutena kumpikin on jälleen alkuperäistä upeampi! Olen muutes samaa mieltä kanssasi liimaongelmasta. Tuo kuva Hunterista olisi hyvä protestikuva; alle teksti: "Even our dolls are crying. Please don't put that glue on the dolls anymore, Mattel."
  Ja tykkään lukea kokonaan postauksesi. Kirjoitat jotenkin luontevasti, mielenkiintoisella tavalla ja kokonaisuus etenee mukavasti luettavalla tavalla. Kiitos upeista postauksista; odotan innolla seuraavia. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus ^__^
   Mukavaa kuulla välillä jotain mielipidettä myös kirjoitustyylistäni :3

   Poista
 14. Ihana pari. <3 :) Metsästäjästä tuli komea ihanuus :3 <3 tahdooonnn 😍

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English