torstai 5. kesäkuuta 2014

MH custom: Venus Mcflytrap


Venus Venus 

Nyt vihdoin ja viimein pääsin postaamaan Venuksen kustomoinnista :) !
Tämä neiti (Basic Venus Mcflytrap) tosiaan tuli minulle toissa jouluna lahjana ja odotellut siitä lähtien kustomointia. Neidiltä lähti alkuperäinen tukka heti kun se tuntui vähäsen liimaiselta, joten neiti on odotellut kustomointiaan kaljuna varmaan jo puolitoista vuotta. Kesän lähestyessä päätin, että nyt on jo korkea aika kustomoida tämä neiti :)

Venus Venus 

Olin jo aikoja sitten tilannut neidille kuidutkin valmiiksi Dollyhair.com:sta. Ennen kuin pääsin reroottaamaan neidille uudet kuidut, minulla oli muutama asia tehtävänä.

Venus 

Ensimmäisenä piti päästä eroon nukasta, joka oli alkuperäisiä kuituja poistettaessa muuttunut tahmeaksi ja ällöttäväksi. Päätin lähteä poistamaan sitä asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella.

Venus 

Mikä tehosi yllättävän hyvin. Sain irroitettua kaiken nukan pois. Nukan irroituksen jälkeen pesin vielä neidin pään ihan vain saippua vedellä, jotta se ei jäisi tahmaiseksi ja saisin irtonaisen nukan myös pois.

Venus 

No siinä neidin päätä pestessä, huomasin että pään sisällä pyörii kummallisia möykkyjä. Otin sakset käteen ja kaivoin kummalliset möykyt ulos. Sinne oli jäänyt vielä muutamia liimaklönttejä. Uskomatonta, että nuo olivat jääneet minulta huomaatta, kun poistin neidin hiukset ja liiman pään sisältä viime vuonna. No nyt olen varma että neidin pää on tyhjä liimaklönteistä.

Venus 

Olin tilannut neidille Dollyhair.com:sta Ice White ja Great Grape -värisiä Saran kuituja...

Venus 

...ja mahdollisimman pitkinä. Halusin päästä kokeilemaan kuinka pitkiltä nämä näyttäisivät monsterin päässä :) Pidempinä nämä kuidut maksoivat tietenkin enemmän kuin normaalisti (taisivat maksaa 4-5 dollaria enemmän), mutta olivat pituuteensa nähden sopuhintaisia.

Venus 

Aluksi pidempien kuitujen reroottaus tuntui samalta kuin "keskipitkien" (Dolllyhair.com:n mukaan) roottaaminen.

Venus 

Mitä pidemmälle pääsin reroottaamisessa...

Venus 

...sen sotkuisemmaksi touhuksi se kävi :'D
Pidemmät kuidut sotkeutuivat niin helposti rootatessa. Minun olisi pitänyt laittaa valmiit osuudet vaikkapa ponnareille, jotta ei olisi tullut noin sotkuksi.

Venus 
Venus

Kun sain reroottauksen hoidettua loppuun, neidin tukka näytti ihanan väriseltä. Mutta samaan aikaan aivan hirveältä sotkukasalta.

Venus

En uskaltanut lähteä selvittämään sitä sotkua, ennen kuin olin varmistanut että kuidut pysyvät neidin päässä. Kaadoin neidin pään sisälle kunnolla askarteluliimaa ja annoin kuivua kaikessa rauhassa yön yli ja seuraavan päivän.

Venus

Liiman kuivuttua pääsin kiinnittämään neidin pään takaisin vartaloon ja myöskin selvittämään sen sotkuisen tukan. Tukka ei loppujen lopuksi onneksi ollutkaan niin pahassa sotkussa kuin mitä se näytti olevan.

Venus Venus

Dollyhair.com:n pitkät kuidut yltävät noin. montereiden jalkapohjiin saakka. Itse olen todella tyytyväinen näihin kuituihin, laadukkaat, kiiltävät ja pitkät :)

Venus

Vielä päivän valossa napattu kuva neidin uusista hiuksista :)

Venus

Hiuksien jälkeen oli kasvojen vuoro. Suojasin neidin vessapaperilla ja maalarin teipillä, ettei värejä ei menisi vääriin paikkoihin.

Venus Venus

Poistin neidin kasvot asetoonittomalla kynsilakan poistoaineella ja vanupuikoilla.

Venus

Sen jälkeen heitin neidin kasvoihin kevyen spray lakka kerroksen, jotta värit tarttuisivat paremmin.

Venus

Lähdin toteuttamaan neidille uusia kasvoja akvarellikynillä ja kuivapastelliliiduilla.

Venus

Raastoin sinisestä kuivapastelliliidusta pölyä, jonka levitin haluamilleni alueille neidin kasvoihin pienellä meikkisiveltimellä.

Venus

Silmien "pohjat" :)

Venus

Violetin värin sekoittaminen neidin huulia varten. Kuivapastelliliituja sekoitellassa kannattaa pitää mielessä ettei väri välttämättä tule olemaan täsmälleen tuon näköinen, kun sen on laittanut nuken kasvoihin (nuken ihon värin vaikutus + lakkojen vaikutus).

Venus Venus

Neidin huulet "paikoillaan" :)

Venus

Tämän jälkeen siistin yli menneet värit, kuten esim. silmät, puhaltelemalla irtonaista pölyä pois kuin myös kynsilakan poistoaineella.

Venus

Siistimisen jälkeen pääsin luonnostelemaan silmiä akvarellikynillä.

Venus

Kun olin tyytyväinen luonnoksiin, lähdin tekemään silmiä lopullisilla väreillä.

Venus

Silmät työnalla, suurinosa akvarellikynillä tehtävästä osuudesta valmiina :)

Venus

Akvarellikynä osuus valmiina :) Meinasin melkein unohtaa tehdä neidille kulmakarvat. Rupesin katselemaan neidin kasvoja sillein "jotain tästä nyt puuttuu" ja sitten tuli se ahaa elämys että eihän sillä ole kulmakarvoja ollenkaan.

Venus

Akvarellikynien jälkeen lisäsin silmien valkoiset alueet valkoisella akryylimaalilla. Laimenna maalia aina pikkuisen vedellä, jotta maali olisi juoksevampaa. Niin maalia on helpompi laittaa nuken kasvoihin, eikä tule ikäviä maalipaakkuja. Akryylimaalin jälkeen laitoin kasvoihin spraylakka kerroksen ja annoin sen kuivua rauhassa.

Venus

Sprayn kuivuttua lisäsin vielä maalattavia matta- ja glossylakkoja. Glossya silmiin ja huuliin :)

Venus Venus

Heti lakkojen laittamisen jälkeen.

Venus

Ja lakkojen kuivuttua (ja ilman vessapaperisuojia).

Venus

Päätin pitkästä aikaa laittaa monsterille kunnon ripset (viime kerrasta onkin aikaa yli vuosi...).

Venus

Aloitin mittailemalla sopivaa kokoa.

Venus

Vaikka olinkin napannut näistä ripsistä jo pätkät Kannalle, niin näistä riittää hyvin kahdelle monsterille. Saas nähdä tuleeko joku tulevista projekteistani saamaan kunnon ripset ;)

Venus

Kiinnitin neidille ripset pikaliimalla. Minulla meni kokonainen aamupäivä, kun tappelin ripsien ja pikaliiman kanssa. Eivät meinanneet millään pysyä oikeassa kohtaa vähän kaarella.

Venus

Ripset (suuren taistelun jälkeen) liimattuina paikoilleen :)

Venus Venus

Neiti odottamassa, että liima on varmasti kuivunut ja että ripset ovat varmasti kiinni.

Venus

Ripsien jälkeen pikaliiman kanssa leikkiminen jatkui, koska halusin virittää neidin kaljuun kohtaan monenlaista härpäkettä.

Venus

Jouduin liimailemaan härpäkkeitä vähän kerrallaan, jotta sain ne varmasti pysymään. Tuo sininen kukka oli erityisen hankala saada pysymään tuossa. Ja hakaneulassa oli omat ongelmansa.

Venus

Lopulta sain kaljun kohdan täytettyä täysin :)

Venus Venus

Siihen tuli jos monenlaista juttua, kuten rusetti, kukkasia ja nappi.

Venus

Liimailun jälkeen rupesin väkertelemään tuollaisen koruketjun kanssa.

Venus

Väänsin saksien avulla ketjun ensimmäisen ja viimeisen lenkin auki. Ensimmäisen kiinnitin neidin päässä olevaan hakaneulaan.

Venus

Ja viimeisen väänsi sopimaan neidin korvakorureikään. Siinä on ja pysyy :)

Venus


Venus

Koska neidin hyvin esillä olleet korvareiät häiritsivät minua, väkersin vielä yhden lenkin korvakoruksi.

Venus

Neiti on nyt vaatteita vaille valmis :) !

Venus


Venus


Venus

Nyt pitäisi enää saada neidin vaatteet ommeltua loppuun (sukkataistelu jatkukoot!). Toivottavasti pääsen pian kuvailemaan tätä neitiä vaatteet päällä :) Nimikin neidiltä uupuu vielä (ehdotuksia vastaan otetaan!).
Mitäs mieltä olette tästä neidistä?

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida!
Muistakaahan kommentoida myös Miitti pohdintaa ♪ osa 2!

In English:
Here is my Venus custom :) Lots of pictures from during the customizing, because I like to show how I customize dolls. Venus is still missing clothes but I try to make them soon. And Venus is also missing a name. Any name suggestions? What you think about this custom? :)

73 kommenttia:

 1. Älyttömän ihana! OwO Mistä revit kaikki ihanat idesi nukke kustomeihin? Mistä olet ostanut kynät ja pölyliidut mitä käytät nukkejen kustomointiin? Entä spray-, glossy- ja mattalakat? Paljonko suunnilleen kannattaisi käyttää kustomointivälineisiin rahaa? En tiedä miksi, mutta mielestäni neidille sopisi nimeksi Irina. :D Tuli vain mieleen samalla, kun katsoin kuvia. Olet niiiiiiin taitava ja olen niiiiiiin kateellinen sinulle! :D Mukavaa kesän alkua sinulle, Julialle ja nukeille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielikuvitukseni uumenista ;) Niitä vain tulee kuin sieniä sateella.
   Akvarellikynistäni en osaa sanoa mistä ne on ostettu, koska sain ne joululahjaksi. Samoin kuivapastelliliituni. Mutta olen nähnyt noita kyniä myytävän Suomalaisessa kirjakaupassa ja taidetarvikeliikkeissä. Kuivapastelliliituni ovat peräisin Lidl:ssä myynnissä olleesta taiteilijatarvikesetistä, mutta eri merkkisiä liituja löytyy Suomalaisesta kirjakaupasta ja erilaisista taiteilijatarvikeliikkeistä.
   En ole koskaan tullut laskeneeksi, että paljonko minulla on kustomointitarvikkeisiin uponnut rahaa. Mutta kannattaa pitää mielessä, että laatu ja hinta kulkevat usein käsi kädessä. Ei kannata mitään ihan halvimpia hankkia, muttei myöskään kalleimpia, vaan niiden välistä, etenkin jos on aloitteleva kustomoija :)
   Kiitos ja mukavaa kesää sinullekin! :D

   Poista
 2. Ihanat hiukset ja ripset neidillä! >w< Nimeksi antaisin ehkä Lydia tai Rebecca c:

  VastaaPoista
 3. asdghflthlkklgklg SULIN ;-; <3 Kun näin ton lopputuloksen niin meinas itku tulla,niin ihana on <3<3
  Mä haluun tulla varastaan sen sulta ;___; <3 Äääää niin kauniiis D: <3 tahtootahtoo ono
  Ja hiuksetkin on mun lempiväriä D: yhyhyyyyy *menee nurkkaan*

  VastaaPoista
 4. Ihan
  Sairaan
  Hieno
  (^O^)
  Äääääää se on vaan niin ihana <3 :'3

  VastaaPoista
 5. Nimiehdotukset:

  Evelyn
  Gwendolyn
  Anya

  VastaaPoista
 6. Iiiiiiiiiihhhhhaaaanaaa!!!
  MÄKI HALUUN TOLLASEN']>0<
  miten oikeesti jaksoit noi ripset laittaa ku mulla lähti aina ne irti ja, ne sotki sitä naamaaD'/

  Nimi ehdotukset ois: purpplerose , grystalrose , lolysweet , prunella , agua ja, sirena joo:)
  en tiiä oliks noi ees hyvii ehdotuksii mut onnee KU osaat tehä noin ihaanii customeita'3'3'3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3
   Ripsien laitto vaatii kunnon pikaliiman ja paaaljon kärsivällisyyttä ;)

   Poista
 7. Siis se yks nimi ehotus meni väääriiin!
  se oli( sirena boo )

  VastaaPoista
 8. Hirveen hieno toi nukke!!!!
  On kyll hieno toi härpäkekohta Tossa päässä 😊
  Onpas tosiaan suloinen toi neiti😃
  Nimi vois olla : Violet, Rosemary tai Ann. 😊

  VastaaPoista
 9. Aaah, aivan uskomaton! Oot ihan rikollisen taitava kustomoinnissa. :D Koko meikki on vaan niin kaunis, ja noi ripset on piste i:n päälle. :3 Upea luomus.

  Nimiehdotuksena heitän:
  Namida (kyynel japaniksi)

  VastaaPoista
 10. Aivan upean näköinen! Tykkään hiuksista, kasvoista sekä kaikista härpäkkeistä päässä, kuten hakaneulasta ja napista <3

  VastaaPoista
 11. Oooiih, todella ihana OwO Tuo kyynel ja nuo hiukset jaaa asdfghjklöä ♥

  VastaaPoista
 12. Teit todella hyvää työtä neidin hiuksien kanssa, ne näyttävät ihanilta! Tuo korvareikään pujotettu ketju on hauska idea. :D Ripset sopivat tuohon meikkiin täydellisesti! :3

  VastaaPoista
 13. Oii niin suloinen >u< Taisi nousta minun suosikiksini monstereistasi! ♥

  VastaaPoista
 14. söpööö ihan äärettömän ihana toi on ihan mun lemppari sun nukeista, sen nuken kauneutta ei voi mitata se on niiiiiiin ka-u-nis uuuhuuu.

  nimiehdtukset: Violetta, Ani, Toki, Shura, Sameriji, Ycacie,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitte mull oli vielä liaää nimiä: Kanashimi, Okotte, Shizukani, Daiyamondo no namida, Daiyamondo ja Murasakishiro

   Poista
 15. Upea tuli taas jälleen kerran! En malta odottaa häntä vaatteilla! ;)

  VastaaPoista
 16. o _________________ o
  Wow, siis oikeesti saat luvan ottaa hänet mukaan miittiin ; ___ ; <3
  Aivan upeat kasvot, ja ripset sopii tälle neitokaiselle älyttömän hyvin ja hän näyttää sievältä n __ n ♥
  Noi sivukaljun peitto härpäkkeet on älyttömän ihanat, ihana idea *3*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D
   Ja juu neiti on lähdössä miittiin (toivottavasti vaatteet päällä :'D )

   Poista
 17. en tajua miten joku voi olla noin taitava! <3 ;O
  hieno idea, toteutus ja kaikki! toi ketjukorvis on aivan järkyttävän siisti<3

  ite oon niin kiinnostunut kustomoinnista että varmaan pakko ostaa kunnon tarvikkeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :))
   Ja juu kannattaa ostaa kunnon tarvikkeet, koska hyvillä tarvikkeilla syntyy hyvää jälkeä ;)

   Poista
 18. no huh huh! Olet jälleen kerran tehnyt suuren ja hyvän työn

  VastaaPoista
 19. Äääh neitisestä tuli jo nyt lempinukkeni täällä blogissa c:
  Ootan innolla että saat ne vaatteet valmiiksi :3

  VastaaPoista
 20. Mikä ihanuus tuosta tulikaan!! <3<3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 21. Haluan heti nähdä loppu tuloksen! Aika pitkät hiukset. Vitsi oot hyvä tekee noin! Ja miten laitoit hiukset kiinni? Kuinka kauan sulla kestää muuttaa yks nukke erilaiseksi?
  -Haisuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :))
   Laitoin hiukset kiinni läpinäkyvällä kumilenkillä, jonka päälle laitoin tuollaisen helmirannekorun.
   En ole koskaan ottanut kunnolla aikaa, että kauanko minulla menee yhden nuken parissa. Riippuu hyvin paljon siitä mitä teen nukelle. Tämän neidin parissa minulla on aikaa vierähtänyt varmaankin noin viikko~ ja vaatteet puuttuu vielä :'D

   Poista
 22. Ihanan näköinen! x3 Minun mielestäni neitin nimeksi sopisi Melissa tai Amelia? :D Oletko muuten costumoinut mtään poika nukkeja? En ole itse ainakaan nähnyt.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Muutamia poika nukkeja olen kustomoinut aloitellessani kustomointia, mutta nyt en ole pitkään aikaan kustomoinut poikia. Todennäköisesti tulen vielä joku päivä hankkimaan edes yhden poika nuken kustomointimielessä ;)

   Poista
 23. I-H-A-N-A! Rakastan tuota kaljun kohdan ratkaisua! >u<

  VastaaPoista
 24. Neidistäsi tuli paljon paljon paljon ihnempi kuin se on oikesati!!!! ♥♥♥ Sillä on ihanan väriset hiukset! ♥

  VastaaPoista
 25. Minusta nuken ihonväri ei sovi sen hiuksiin. Hieno tuo hiuskoriste. En ehdota nukelle nimeä vielä, kun en ole nähnyt sen vaatteita.
  -Ohralehti

  VastaaPoista
 26. A-P-U-A liian täydellinen kuolen ♥♥ Aivan sairaan hienosti toteutettu meikki, ja hiukset vain korostavat tämän pikku keijukaisen täydellisyyttä PUHUMATTAKAAN noista järkyttävän hienoista pääkoristuksista ALIEN-SAMAA olet liian taitava tahdon siihen miittiin ja otat tuon mukaan onko selvä~? ♥♥ Ja ripset asdfjklöä liian upeat ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HETKONEN miten kaikki ehdottaa nimeksi Violet (tai Violetta, Violetin oikea nimi on Violetta ja kutsumanimi Violet) MUN PULLIPIN MUKAAN!!??!?!? what the daifuku is going on...? ärtsyttää etkai vaan aio matkia Alien-sama ;__; Koska keksin nimen ite ja haluaisin ettei olis muita samannimisiä ;__;

   Poista
  2. Ei toki kuulu minulle, mutta uskon, että on paljon Violetta/Violet nimisiä nukkeja. Joten eikai yksi ole pahaksi, jos Alien haluaa edes sitä nimeä tms.? :)

   Poista
  3. Kuule, selailen verraten TODELLA paljon nukkeblogeja, enkä ole yhtäkään kertaa nähnyt samannimistä nukkea kuin oma Violetini, jonka nimen olen keksinyt aovan itse päästäni. Enhän minä voi Alien-saman päätökseen oikeastaan vaikuttaa, mutta olen panostanut Violetin nimeen ja myös ulkonäön sopivuudesta nimeen, ja masentaisi jos joku käyttäisi nimeä.

   Poista
  4. Kiitos :)
   Ahahahah, vai että Alien-sama :DD
   Ja juu tämä neiti on näillä näkymin miittiin lähdössä (toivottavasti vaatteet päällä).
   Pakko tuohon nimi asiaan kommentoida: valitettavasti kaikilla on kaimoja, oli nimi kuinka omalaatuinen hyvänsä ja asian kanssa on vain elettävä. Jaa nuo violettiin viittaavat nimiehdotukset taitavat kummuta neitini violetti-valkoisesta tukasta ;) Vielä en ole neidille nimeä päättänyt, joten ei huolta.

   Poista
 27. Oi luoja miten upea olento ;_; Nuo ripset ovat ihanat, ai etttä. <3 Innolla odotan että neiti saa vähän vaatetta päälleen. :) Nimiehdotuksia: Lila, Lilac, Lavender, Lucy, Lara, Vanika, Viveca, Violetté, Amethyst, Diamond..

  VastaaPoista
 28. Mitä dollyhairis siinä ihan lopussa tehään?
  ku en oikein tajunnu'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://alien-pentu.blogspot.fi/2013/10/dollyhaircom-tilaamisohjeet.html
   Tuossa on tuto Dollyhairista tilaamiseen ;) !

   Poista
 29. Ihana kustomi<3 kaunis ja surullisen näköinen, nuo pää koristeet ovat uskomattoman ihanat <3 nimeksi voisi sopia Satsuki

  VastaaPoista
 30. Ihanan näköinen, olet mahtava kustomoimaan! <33

  VastaaPoista
 31. Hei voiko joku kertoo??

  Alien....te kaikki....!! D'/..........


  VastaaPoista
 32. charlotte,chantal,fleur,matilda,jasmin,cecile,bell,chloe,camilla,vanessa,francesca,ludmila,isabella,amelia. siinäpä oli nimiä.

  VastaaPoista
 33. Voiko joku kertoo joka on tilannu sieltä dollyhairista',0!!???' (

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://alien-pentu.blogspot.fi/2013/10/dollyhaircom-tilaamisohjeet.html

   Poista
 34. Siis toi on aivan älyttömän upee!!!!"0
  oon kattonu nyt koko ajan tätä neitiä.
  *ajattelee ettei ikinä pysty tekemään samanlaista*
  sori jos oon laittanu tänne jo noita dollyhair juttui' D
  mut haluaisin tietää:/;)

  VastaaPoista
 35. Niin kaunis, upeaa työtä! Todella taitavaa ja nättiä jälkeä. <3
  Jos enemmän tulee tarvetta availla ketjuja tai lenkkejä niin kannattaa ostaa korupihdit(esim kärkipihdit), niin ei sakset tylsy. : >

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kiitos vinkistä! Pitääkin tutkailla minkä hintaisia nuo ovat, koska tykkään väkerrellä kaikenlaista :D

   Poista
 36. Tietääkö kukaan voiko Monster High-nuken hiukset värjätä?Entä voiko nuken ihonväriä muuttaa? Haluaisin neidistäni enemmän japanilaisen näköisen^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://alien-pentu.blogspot.fi/2013/05/kuinka-nuken-hiukset-varjataan.html
   Tuossa tekemäni tuto nuken hiuksien värjäämisestä akryylimaaleilla :)

   Poista
 37. Tämä kustomi on kyllä todella upea! (:

  VastaaPoista
 38. Oijoi >3< Ihana neiti! Nimeksi voisi sopia Nia, Violet, Eowyn, Lavender, Lily tai vaikka Evelynia :) Mutta siis ihana nukke >3<

  VastaaPoista
 39. Woaah!! Neidistä tuli ihan älyttömän upea! En ymmärrä miten osaat noin hyvin :D.


  Ps. Alien liittyisitko lukiakseni :) Anteeksi mainostus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ja katsotaan, mainostaminen tosiaan mieluummin tuonne "mainosta blogiasi" -osioon ;)

   Poista
 40. Anteeksi kun tulen tähän postaukseen ihan puskasta kommaamaan miittiasiaa, mutta ehdottaisin 1.7 Hesan miittiin miittipaikaksi Finlandiatalon puistoa, Oopperatalon ja Finlandiatalon välissä olevaan. Se on kuulemma rauhallinen ja näkyvä paikka, ettei ole missään keskellä metsää :D Että sitä kannattaa miettiä koska on myös lähellä Kamppia, mikäli siellä tapaamme :3

  VastaaPoista
 41. Näytin sun bgin mun serkulle se ihastu sun nukkeihin ja tykkäs eniten siitä sun vasta custoomatusta Venuksesta se pyys muo näyyttään monta kertaa sen sun MH nuket sivun

  VastaaPoista
 42. Gorgeus as always! Love the hair. Did you order the hair from dollyhair? :)
  And name suggestion: Luna. Even tough many dolls names are Luna, I think it fits for this girl ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you :)
   Yes, I did order the hair from dollyhair :) Really good quality and price.

   Poista

 43. Kun valitin (pelkästään valitin!) liimaisesta nukestani Mattellille, sain korvauspaketin,jossa oli MH-eväsrasia ja Ghoul's Alive Spectra! Tuo Spectra on paljon kalliimpi kuin nukkeni josta valitin, joten olen hyvin tyytyväinen!
  -Ohralehti

  VastaaPoista
 44. ihan täydellinen♥
  milloin customipalvelusi aukeavat taas? :D
  -hamaless

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kustomointipalvelut todennäköisesti liittyvät osaksi työn alla olevaa blogikauppaamme (Sweet Error Shop) ja aukevat siinä tapauksessa samaan aikaan.

   Poista
 45. lyydia,saaga,lotta,milla,isabella,justin ps. justin on tytönnimi sanotaa:zastitn

  VastaaPoista
 46. Kiitos ja kumarrus kaikille kommenteista :)) !!!

  VastaaPoista
 47. Ooh. Olipa hyvin tehty tutoriaali.Hyvin selvä.Yhden pikku kohdan huomasin.Itse olisin tehnyt meikin ennen hiuksien laittoa, koska pää oli valmiiksi irrallaan.( en sit tiedä onko siinä ihmeemmin mitään.Itestä meikki tuntu helpommalta tehä ensin.) Pidin tutoriaalista hyvin paljon. Oli tosi kiva nähä miten luovalla ihmisellä hienoja ideoita.
  Lopputulos on todella upea! Kuvia neidistä oottelen. : )

  VastaaPoista
 48. Ööh.... No onhan Se kaikkien oma mielipide että tekeekö naaman vai tukan ensin...mutta...suosittelen tukan laittoa ennen naaman tekemistä koska jos tukkaa alkaa väkertämään naaman teon jälkeen niin siitä voi hyvinkin tulla sotkua kun kädet hankaavat koko ajan naamaa ja, naama menee sotkuun ja sitä olisi ärsyttävä alkaa tehdä uudelleen.
  mut... No ite suosittelisin tukan tekoa ennemmin.
  ~pullip cutzomation
  " Siniapila "

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English