tiistai 7. toukokuuta 2013

Uusia neitosia kaksin kappalein!


Kuten jo aikaisemmin kerroinkin, Kira on saanut kämppäkavereita! Tässäpä siis paljastan, millaiset nuket ovat saapuneet taloon.
Kyseessä on Create a Monster Mummy & Gorgon -setti, kuten jotkut ovelat lukijat saattoivat erään saamamme haasteen vastauksista arvata...! Ihastuin näihin neitosiin heti kun ensimmäisen kerran näin heidät kaupassa. Ja minun piti odottaa järkyttävän kauan, että sain heidät ostettua. Syynä siihen on cossini, joka on syönyt minun kaikki varani... mur.
Näiden neitokaisten kasvot ovat erittäin kauniit. Lisäsi kehot ovat todella vaikuttavat kaikkine yksityiskohtineen. Ajattelin, että tämä setti jos mikä on pakko ostaa. Enkä tosiaan saanut katua ;)

Yulia's new dolls

Tässä avaamaton pakkaus :) Mitä tuskaa onkaan avata hankalasti suljettua pakkausta, kun on kova kiire päästä ihailemaan nukkeja kädestä pitäen!

Yulia's new dolls

Siinä näkyykin minun käteni. Pitelen siinä käärmetyttösen muovisia käärmehiuksia. Jotka ovatkin sitten aivan kamalat, ja ainoa asia joista en tässä setissä pidä. Mutta ehkä nekin löytävät joskus omistajansa, kuka tietää. Tuossa pöydällä on myös kasa jalkoja...

Yulia's new dolls

Sitä vastoin tuo violetti perukki onkin sitten aivan ihana! Se sopii kummalle tahansa näistä neideistä. Ylhäällä näkyvät myös upeat kullanväriset kengät. Ne ovat mahtavan näköiset kumman tahansa neidin jaloissa. Ne ovat myös niin tukevat, että neitini pysyvät niillä itse pystyssä. 

Yulia's new dolls

Tässä ovat uudet tyttöseni koottuina. Kuten kuvasta näkee, molempien kehojen yksityisohdat ovat upeat. Käärmeneiti on kauttaaltaan suomujen peitossa, ja muumioneiti taas sideharsojen. Käsien asennot ovat myös kivat. Eivät taida olla ihan tavalliset. Mutta koska kehot ovat niin yksityiskohtaiset, kuinka raaskin peittää ne vaatteilla???

Yulia's new dolls

Tässä muumioneiti hänelle kuuluvalla peruukilla. Hän myös taitaa saada pitää peruukkinsa, vaikka ensin ajattelinkin antavani sen käärmeneitoselle. Silmät tällä neidillä ovat oikein kauniit sekä omaperäiset, samoin kuin kaikki kasvonpiirteet ihan muutenkin. Silmiin en taida missään vaiheessa kajota, ne nimittäin sopivat hänelle oikein hyvin. Huulista sen sijaan voisin tehdä hiukan neutraalimmat. En ole koskaan oikein pitänyt kovin vahvoista huulipunista, vaikka joillekin ne myös tietenkin sopivat.

Yulia's new dolls

Ja tässä puolestaan käärmeneiti hänelle tarkoitetuilla hiuksilla. Huh, todellakin kauheat hiukset. Mutta ah, tällä neidillä on ihanat silmät!! Ne kiinnittivät huomioni heti ensimmäisenä kun kaupassa häntä tarkastelin. Ja käärmemäinen nenä on myös hyvin kaunis, ja se sopii hänelle loistavasti. Huulista aion myös tämän neidin kohdalla tehdä paljon neutraalimmat. Lisäksi poistan häneltä nuo luomivärit, jotka ulottuvat kulmakarvoihin asti, sillä minusta ne eivät sovi hänelle. Katsotaan mitä muuta keksin! ;)

Yulia's new dolls

Tältä näyttää käärmeneitonen violetilla peruukilla. Kieltämättä omaperäisen näköinen! Ja kaunis!

Yulia's new dolls

Tämän setin vaatteet olivat todellinen pettymys... Etenkin käärmetytön mekko, sillä sen helma on kammottava. Mekon yläosasta kuuluisi mennä nauhat solmittavaksi nuken niskan taakse, mutta niiden takia mekko olisi muistuttanut liikaa essua. Ja pysyyhän tuo mekko ylhäällä ilman niitäkin!

Yulia's new dolls

Tämä hieroglyfikuvioinen mekko onkin jo paljon parempi. Se on itse asiassa aika söpö. Mekon helmaa ei tuossa näy, mutta se levenee alaspäin kuten kuvasta voi päätellä. Tyttönen ei silti saa pitää mekkoaan, valitettavasti. Mieleeni on jo noussut ideanpoikanen jos toinenkin molempien neitien vaatetuksen suhteen.

Olen myös juuri pari päivää sitten altoittanut näiden tyttösten asunnon kyhäämisen. Siitä tulee aika suloinen vaikka itse sanonkin!
Nämä neidit ovat sitten vielä nimettömiä, joten nimiehdotukset ovat tervetulleita!

-Yulia

Muistakaahan kommentoida! ;)

13 kommenttia:

 1. aiiivan ihunia neitosia ;3 muutes alien millon tyttöseni tulevat takaisin kotiin ;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitavat tänään lähteä postiin, ilmoittelen kyllä kun neitisi ovat lähteneet kotimatkalle ;)

   Poista
 2. Ihanaa kavereita Kiralle! Nimiehdotuksia en nyt viitsi antaa. Omillanikin on kovin yksinkertaiset nimet. 5 nukesta yhdellä on peräti 3 tavuinen nimi. Kaikilla muilla kaksi tavuiset.

  VastaaPoista
 3. Arvasin noi nuket. :-) Ihania ovat! <3 ~ Roksi

  VastaaPoista
 4. ihania nukkeja minäkään en pahemmin tuosta muovisesta käärme tukasta välitä :p
  Mutta muuten ihana! ^w^

  VastaaPoista
 5. Voi, arvasin oikein nwn ! ♥
  Onneksi sait neidit pian. Innolla odotan heidän kustomeitaan >:D <3

  VastaaPoista
 6. Hauskaa että sait ne vaikka en itse hirveästi nuista välitäkkään käärmetyypistä tuli mieleen Melissa eipä muuta. Nättejä ovat kyllä ne ihan makeita ovat.

  VastaaPoista
 7. Ihanat ja onnea yulia uusista nukeista!

  VastaaPoista
 8. Annoin teille New Blog Love -tunnustuksen. Lisätietoja löydät blogistani :3 .

  VastaaPoista
 9. Tykkäsin siitä violetti peruukkisesta. En oikein pidä käärmetytön hiuksista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English