sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Skull Shores Ghoulian kustomointi

SS Ghoulia 

Kuten tuossa edellisessä postauksessa mainitsin, kustomoin SS Ghouliani, ja keksin ratkaisun mattalakkani aiheuttamaan ongelmaan. :)

SS Ghoulia 

Ensimmäisenä taas tukka kiinni ja kasvot pois. Jouduin ostamaan uuden asetoonittoman kynsilakanpoistoaineen, koska entinen loppui (se kestikin yllättävän pitkään aktiivisessa kustomointikäytössä, jopa noin puoli vuotta).

SS Ghoulia 


SS Ghoulia 

Kasvojen pohja kuivapastelliliiduilla. :)

SS Ghoulia 

Liidut, liitujen pölyä ja meikkisiveltimet. Pienempää käytän, kun laitan pölyä nuken kasvoihin, ja isommalla saatan pyyhkäistä ylimääräiset pois jos puhaltamalla ei lähde.

SS Ghoulia 

Silmät ja muut yksityiskohdat akvarellikynillä.

SS Ghoulia 


SS Ghoulia 


SS Ghoulia 


SS Ghoulia 

Akvarellikynillä tehtävä osuus valmiina. :)

SS Ghoulia 

Ostin myös uuden pienen pienen pensselin nukkejen kustomointia varten. Nyt minun ei tarvitse maalata akryylimaaleilla coctailtikun avulla. :)

SS Ghoulia 

Neiti lakkakerrosta vailla. Korostin kuivapastelliliiduilla myös joitakin kehon kohtia ( ns. varjot), koska...

SS Ghoulia 

...halusin testata uutta spray mattalakkaani oikein kunnnolla. :) Ratkaisuna mattalakkani aiheuttamaan ongelmaan hankin tuollaisen suihkutettavan mattalakan. Ei aiheuta vaurioita nuken muoville, pitää suihkuttaa mahdollisimman tasaisesti ettei tule tahmaa + se haisee ihan järkyttävän pahalle, joten ei sisätiloissa! Mutta se tekee kaunista jälkeä, eli ei tee nuken uusista kasvoista suttuisia eikä levittele pölyliituja yms. :)

Lisäys: Lakka on suikutettava mattalakka, jonka hankin Taitaville-nimisestä liikkeestä (http://www.taitaville.fi/) hintaan 7,50 euroa. En osaa sanoa lakan tuotenimeä/vastaavaa, koska purkissa ei ole suomen ja/tai englanninkielisiä tekstejä ollenkaan.

SS Ghoulia 

Neidistä tuli tuon näköinen spraylakkakerroksen jälkeen. Harmittaa pikkuisen, että kehon "varjot" eivät sitten näkyneet enää kunnolla. Täytyy ensi kerralla laittaa enemmän väriä. ;)

SS Ghoulia 

Ihanaa! Punastuminen ilman liian voimakasta sävyä ja ilman mattalakan tekemiä rajoja. :) Uusi spray mattalakka on sitten mahtava!

SS Ghoulia 

Tietenkin halusin pikkuisen kiiltoa neidin silmiin ja huuliin. Laitoin glossylakkaa uuden spraylakan päälle, ja se onnistui hyvin ilman ylimääräisiä kemialliasia reaktioita. :)

SS Ghoulia 

Neiti oli enää vain kampausta ja asukokonaisuutta vaille valmis glossyn jälkeen. :)

SS Ghoulia 

Neiti valmiina :)

SS Ghoulia 

Neiti sai nimekseen Lilian.

SS Ghoulia 


SS Ghoulia 

Itselleni Lilianista tulee mieleen pieni maalaistyttö, joka on muuttanut kaupunkiin hieman traagisempien tapahtumien seurauksena.

SS Ghoulia 


SS Ghoulia 


SS Ghoulia 


SS Ghoulia 


SS Ghoulia 


SS Ghoulia 


SS Ghoulia 

Minun pitää vielä pikkuisen harjoitella spraylakan käyttöä ja tutustua sen ominaisuuksiin + ottaa ilo irti uusista kustomointimahdollisuuksista, joita tämä uusi lakka tarjoaaa minulle, kun nuken kasvot  yms. eivät enää levähdä tai tummu liikaa lakan takia. :)

SS Ghoulia


Mitä mieltä olette Lilianista jaa uuden lakan jäljestä? 

Viime postauksessa mainitsin, että ensi viikon aikana on tulossa yllätys liimaongelmiin liittyen. Kyllä siitä tulee iso postaus, mutta mikä se yllätys mahtaakaan olla?

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida :D

56 kommenttia:

  1. Ohh..Todella upea Olet taas edistynyt silmien tekemisessä nämä ovat ihan sairaan ihania! OwO

    Mistä muuten ostit tuon lakan?
    Jaa paljon tuo maksoi?:D

    Ihana hänestä tuli :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kumarrus OwO

      Ostin lakan eräästä askarteluliikkeestä (http://www.taitaville.fi/) ja hintaa lakalle tuli 7,50e. Luulen että tuollaista spray mattalakkaa voisi löytyä myös:
      -askarteluliikkeet (sinelli, taitaville & kumppanit)
      -taiteilijatarvikeliikkeet
      -ehkä suomalainen kirjakauppa, vaikea sanoa...
      Mutta luulen että tuota lakkaa löytää aika helposti. Kannattaa kysyä että löytyisikö mattalakkaa spraynä +sopiiko muoville ;D

      Poista
    2. millä nimellä toi sun spray kulkee, koska yritin ettiä tota vaikka kuinka eikä tahtonu oikei löytyä mistään :I

      Poista
    3. Juu itse huomasin myös ettei tuota lakkaa löydy taitavillen sivuilta :O ? Lakka saattaa kulkea myös nimimerkillä muoville sopiva Vernissa, mutta en ole täysin varma siitä :I

      Poista
  2. Ihana! Ajattelin tehä omalle Ghoulialleni (Ira) uudet huulet pölyliiduilla, joten laitetaanko sitä pölyä vain huuliin ja sitten lakkaa??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D

      Kurkkaa tuolta kustomointinurkasta, sieltä pitäisi löytyä ;) Mutta juu kuivapastelliliitujen pölyä huuliin ja sitten varovaisesti lakkaa päälle. Suosittelen laittamaan glossya, silloin saa kivan kiiltävän lopputuloksen :D

      Poista
  3. Voi kuinka nätti Lilianista tuli! ^w^ Sä vaan oot niin taitava! Aattelin kans sit ku oon vähän vanhempi ni alkaisin varmaan itekkin kustomoimaan nukkeja :)

    VastaaPoista
  4. Mistä ostit lakan ja paljon maksoi? Ja ihana kustomi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kurkkaa tuo kommenttini Lapasen monsterille, sieltä löytyy vastaus kysymykseesi ;)

      Poista
  5. Lilian on super suloinen!! Loputulos on ihana (jälleen kerran)

    VastaaPoista
  6. Hieno lopputulos :D Luv the eyes ^^ Kerrohan alkaako tämä lakka keräämään pölyä itseensä... Miulla nimittäin pitkään ccustomointikäytössä ollut Games Workshopin suihkutettava lakka päätti ettei tykkää pehmeästä muovista ja kerää pintaansa hirveän määrän pölyä -_-' Kovien muovien kans ei mitään ongelmaa, mutta pehmeästä ei ilmeisesti tykätä. Että jos tämä on toimiva niin mielelläni kuulisin ja voisinpa sitten hankkia itsellenikin, sillä rakastan suihkutettavan kiinnityslakan jälken huomaamattomuutta :D Kokeilin yhteen tyttöseen tuota maalattavaa mattalakkaa ja voi mikä pettymys...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D
      Ei ole toistaiseksi ruvennut pölyä keräämään / muuttunut tahmeaksi :) Tässä lakassa on vain se että pitää laittaa tasaisesti muuten tulee liikaa ja muuttuu tahmaksi. Olen nyt kahteen nukkeen testannut ja tämä lakka näyttäisi tulevan hyvin toimeen niin pehmeän kuin kovankin muovin kanssa :D

      Poista
    2. Kahteen? O_O
      Kukas tämä toinen on?:D

      Poista
    3. Testasin ensin GR Draculaurani niskaan --> aineen soveltuvuus nuken muoville :D ja sitten kustomoin SS Ghoulian, jonka jälkeen pääsin kokeilemaan miten kyseinen aine sitten suojaa kustomia ;)

      Poista
  7. Ihana! Mulla on myös ss-choulia, olis ihan mahtavaa jos voisin lähettää sulle nuken kustamoitavaks:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Valitettavasti kustomointipalveluni ovat tällä hetkellä kiinni. Suunnitelmissa on avata ne taas kesällä, mutta ilmoittelen siitä sitten täällä blogin puolella postauksen muodossa ;D

      Poista
    2. ok, mietin koko ajan että miten vois kustamoida, sain juuri uudet kuivapastelli liidut.....

      Poista
  8. Minun on pakko saada tuollainen mattalakka!!!!!! Olen jo pitkään kärsinyt hiljaa Lunan kanssa tuosta mattalakan ongelmista. Ihana tyttö!!! Ja on tosi uskottavaa että hän olisi tullut maalta. Toinenkin tyttö oli ihana. Vaikka liitu levähtikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^ Ja tuo lakka on tosiaan aivan mahtava, suosittelen :DDD

      Poista
  9. Sä se sitten osaat !
    Niin mielettömän siistiä jälkeä, ei yhtään suttuja missään. Vain sinä pystyt tohon owo Tuli taas kuolailtua sekä RMN Frankiesi että pikku Lilianisi perään. ^w^
    Postailehan taas pian ! <3 ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kumarrus :D
      Juu postailen mahd. pian taas ;) ja RM Frankien nimi on muuten Ai.

      Poista
  10. Ai että on kaunis. Jätäthän ikkunan auki, että voin yöllä varastaa tämän. ;D

    Muuten, mitä Yulian Bratzille tapahtui? Tarkoitan sitä, jonka sä kustomoit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ;D

      Yulian Bratz on Yulian sängyn alla muiden Bratzien kanssa, suunnitelmissa on myydä eteenpäin huuto.netissä, mutta emme ole saaneet moista aikaiseksi :)

      Poista
  11. Taas kuolleen kalan silmiä... ;) Mut sitpähä itket q et saa noit myytyy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä kommentti tuokin oli?

      Poista
    2. Anonyymi nro 1
      Hetkinen mikä täällä on taas ongelmana..? En kyllä kerta kaikkiaan ymmärrä miksi käyt täällä jos et pidä kustomoimistani nukeista? Mikä ihme saa sinut tulemaan tänne ja sanomaan että nukkejeni silmät näyttävät kuolleiden kalojen silmiltä :O ? Ja nyt ihmetyttää myös miksi minun pitäisi saada nukkeni myytyä, koska en ole aikeissa myydä nukkejani..? Voisitko ystävällisesti selventää kommenttiasi hieman kiitos ;)

      Anonyymi nro 2
      Sitä minäkin mietin :)

      Poista
    3. Hei anonyymi rupeahan kesäl onkimaa ja kun saat kalan tapa se ja vertaa sen silmää lilianin silmään. ja sitte katotaan et saatko sen kuolleen kalan myytyy. ;)

      Poista
    4. Tee sit ite nätimpi niin katotaanko kuka sitten nauraa?

      Poista
    5. Anonyymi taasko sä oot täällä haukkumassa alien-pennun työtä ei sun tänne pakko oo tulla....

      Poista
  12. Ihanaaaah.....! Sä se sitten osaat..♥

    VastaaPoista
  13. pistäpä kuvahakuu kalan silmä ei yhtää näytä tolt
    sit paitsi sanoko Alien myyvänsä Liliania

    VastaaPoista
  14. pisti vähän harmittaan et aikasemmassa postaukses kerroit et löysit ratkaisun sun ongelmaas, mut sit sun täs blogipostaukses et oikeestaan kertonu kaikista tärkeimpii infoi. Just et mikä ton lakan tuotenimi on, minkä hintanen se oli ja mistä sitä sais (linkkei yms.) Mikä on tosi olennaist tietoo ja herättää kysymyksii heti. Tällaset asiat pitäs mun mielest kertoo postauksis, eikä alkaa kaivelee jostai kommenteist.

    Aioks muuten fiksailla noit sun aikasempii lakan suttaamii kustomeit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoitteluni. En valitettavasti tiedä tuon lakan tuotenimeä, koska kysyin sitä hankkiessani suoraan myyjältä että olisiko heillä sellaista lakkaa. +Koko purkki on kaikilla muilla kielillä paitsi suomeksi tai englanniksi. No voin siitä huolimatta lisätä nuo kaipaamasi infot tuohon tekstiin, niin ei enää muidenkaan tarvitse niitä kaivella täältä kommenttiosiosta ;) Kiitos huomautuksesta :D

      En aio fiksalla aikaisempia kustomeitani, koska:
      1. Se on hankalaa puuhaa, joutuisin periaatteessa tekemään kaiken silloin uudelleen.
      2. Aikaisemmat kustomini saavat olla mitä ovat, sehän on melkein sama kuin alkaisi korjailemaan jotain taideteostaan valmiiksi saamisen jälkeen.
      3. Pyrin jokaisen kustomin jälkeen tekemään aina paremman ja ottamaan opikseni edellisistä kustomeistani.
      4. Korjailen kustomejani siinä vaiheessa jos nukke osoittaa jonkinlaisia hajoamisen merkkejä ja on uusinta kustomoinnin tarpeessa :)

      Poista
    2. hihi sinun ekatkin kustomisi ovat UPEITA mutta nämä uudet ovat aivan sairaan upeita ^w^

      Poista
  15. Lilian on jotenkin niin ihanan ja herttaisen näköinen:) Kerro ihmeessä pian hänestä lisää, haluaisin ehdottomasti tietää miksi hänen kasvoissaan on tuo jälki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Katsotaan haluaako Lilian vielä paljastaa itsestään ja menneisyydestään mitään ;)

      Poista
    2. Odotamme innolla ;)

      -Ohralehti

      Poista
  16. Ihana siitä nyt sitten tuli <3 Tämä asia ei tähän nyt kuulu, mutta haluaisin tietää, että teetkö vielä mitään Puupin nukelle Sofille? :)

    - Banaanileivos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^ Puupi ei vielä tiedä, haluaako hän minun tekevän jotakin Sofille :)

      Poista
  17. mulla on tota samaa mattalakkaa, mut ei se mitenkään haise :oo jännää xd
    mutta kiva kustomi :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai se on sitten nenästä kiinni, omasta mielestäni haisee suiskutettaessa aika paljon, ei onneksi sitten kuivana haise miltään ;)
      Kiitos :3

      Poista
  18. pitikö nuken hiukset suojata ku lakkasit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en liiemmin suojannut (laiton tukan vain kiinni lakkauksen ajaksi), koska pidin nukkea hiuksista kiinni kun lakkasin ja pyrin suihkuttamaan lakkaa kaikkialle muualle paitsi nuken hiuksiin ;) Kyllä se voisi olla ihan suositeltavaa suojata nuken hiukset jotenkin lakkauksen ajaksi.

      Poista
  19. Aivan älyttönmän ihana!

    -Ohralehti

    VastaaPoista
  20. mm miten sait SS ghoulian etutukan tollee siististi taakse? :O

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English