torstai 14. helmikuuta 2013

Skelita :)

Kuten varmaan moni Monsta High nuket -blogin lukija tietääkin jo: Voitin Monsta High nuket -blogin arvonnassa Skelitan >w<!!! Itse menin ihan sekaisin kun sain tietää asiasta ja heti kun sekoamisesta oli selvitty rupesin innokkaasti odottaamaan kyseistä neitiä kotiin :)

Skelita

Odotukseni palkittiin sitten tiistai iltana, kun iskä kävi hakemassa isohkon pahvilaatikon postista...

Skelita

Laatikon sisältä paljastui todella huolellisesti pakattu Skelita (koko loppu illan sain kuunnella kuinka pikkusiskoni Puupi poksutteli noita kupla muoveja, no huvinsa kullakin...)

Skelita

Neiti selvisi perille asti täysin vahingoittumattomana :) jipii !

Skelita

Pikku Skelita neiti oli nopeasti pois pakkauksesta ja päätyi kuvattavaksi ^^

Skelita

Miksei kamerani voi toimia kunnolla ilman luonnonvaloa? no kumminkin; Skelitan omalaatuinen vartalo, yllättävän hyvin toteutettu ja taipuu enemmän kuin muilla monstereillani. Pienen kuvaus tuokion jälkeen Skelita päätyi heti paikalla kustomoitavaksi, sillä: 1. hänet on tehty Indonesiassa ja päänsisäistä liima oli ehtinyt vuotaa jo kasvojen sivuille vähäsen ja 2. en ollut kovin innostunut Skelitan kasvoista, etenkin kun silmät näyttivät olevan hiukan liian kaukana toisistaan ---> katsovat eri suuntiin?

Skelita

Aloitin Skelitani kustomoinnin sitten tiistai iltana, ajelemalla hänet ensin kaljuksi. Kaljun Skelitan takaraivosta löytyi aikamoinen yllätys, nimittäin ihan selkeä nimi: KATRINA, tähän menessä olen nukkejen takaraivoissa nähnyt vain epämääräisiä tuotantokoodeja en kunnollisia nimiä. No tällä kertaa sitten, kiitos takaraivon yllätyksen, nuken nimeämisestä tuli erityisen helppoa :)

Kustomoin Skelitaa tämän viikon tiistaista eiliseen keskiviikko iltaan saakka...ja tänä aamuna ehdin kuvailemaan valmista lopputulosta ^^ 

*rumpujen pärinää*

*jännitys tiivistyy*

Skelita

Ta-Daa !!! Saanen esitellä teille uusimman nukkeni ja kustomini Katrinan?

Skelita

Katrina, lempinimeltään Kat sai uudet hiukset+kampaus, silmät, kulmakarvat, huulet ja asukokonaisuuden.

DSCN8263

Katrinan asukokonaisuus koostuu Create a Monster Skeleton -setin hiuspinnistä, paidasta ja kengistä, Ghouls Rule Draculauran sukkahousuista ja luuranko maskotin rusetista, Basic Draculauran hameesta ja Skull Shores Draculaurojen rannekoruista. Päätin ennen kuin Kat oli edes ehtinyt tulla postissa että hän tulisi saamaan tämän asukokonaisuuden ja tämän asukokonaisuuden pohjalta keksin laittaa hänelle vaaleanpunaiset hiukset pinkeillä raidoilla ja hiuksista värimaailma siirtyi myös Katrinan kasvoihin.

Skelita

Silmiä suunnitellassa päätin etten todellakaan halua tehdä tavallisia silmiä, vaan pääkallon sisältä pimeydestä kiiluvat silmät ja taisin onnistua siinä? ainakin itse olen tyytyväinen kasvojen ja hiusten luomaan vaikutelmaan ja tunnelmaan ^^ juuri sellainen kuin halusinkin!

Skelita

Katrinan kokonaisuuteen pieni Draculauran mukana tullut luuranko lelu istuu täydellisesti OwO!

Skelita

Myös Katrinan itsensä mukana tullut matka laukku sopii hyvin joukkoon :)

Skelita

Tarkoituksiini kuului tehdä Katrinasta enemmän mielenkiintoisen- kuin pelottavan näköinen, koska aina tuollaisia vähäsen erikoisempia silmiä tehdessä on se riski että nukesta tulee turhan pelottavan näköinen...

Skelita

Omasta mielestäni en tehnyt (onneksi) Katrinasta liian pelottavan näköistä, taitaa osittain johtua tuosta vaaleanpunaisesta värimaailmasta joka pehmentää Katin olemusta :)

Skelita

Skelita

Halusin jättää Katin kasvoja tehdessä jotakin alkuperäistä niihin, jolloin Skelitan kiehkurat säästyivät kynsilakan poistoaineelta...

Skelita

...samoin myös suuhun menevät tikkaukset :D

Skelita

Skelita

Kiitokset vielä Monsta High nuket -blogin Mummylle, LadyGoblinille ja Toothfairylle mahtavasta arvonnasta :) Itse en varmaankaan olisi raaskinut mennä ostamaan tätä neitiä ja sitten kustomoida näin "rajusti" joten olen iloinen että sain hänet arvonnan kautta ^^

Mitä mieltä te hyvät lukijat olette Katrinasta ja hänen kustomoinnistaan?

-Alien-Chan-

muistakaahan kommentoida nwn

Yulialle: Ehe he heh, taas kerran...pahoitteluni tämäkin teksti nyt pääsi ohittamaan kielioppi seulasi, mutta minä ja Kat emme vain malttaneet odottaa ;) Hyvää ystävänpäivää!!!

28 kommenttia:

  1. Ei herranen aika miten upea! En olisi voinut kuvitellakaan Skelitasta tuollaista O___O Taas todistui se, kuinka taitava olet!

    VastaaPoista
  2. Voi onpo neitisi kaunis *w* <3 Suloinen, suloinen tuo värimaailma on jotain toodella ihanaa ja söpöä ^^ <3 Sinä olet todella hyvä tekemään face uppeja c: ! Neitin uudet hiuksetkin on mielettömän ihania >w< Tykkään, tykkään.

    VastaaPoista
  3. Aivan mielettömän mahtava! :D Sää kehityt niin hurjaa vauhtia nukkejen kurstmoijana että ei auta kun ihan ihmeissään täällä seurata :D

    VastaaPoista
  4. Kurstmoijana OMG XD Siis KUSTOMOIJANA XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aha hah ha XD no kyllä noita kirjotusmokia käy kaikille ;DDD

      Poista
  5. Ihana O.O
    monsterilaakso.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. O_O Sä oot oikeesti ihan käsittämättömän lahjakas! Ihanat värit, hiukset, meikki, stailaus, kaikki!

    Mitä ihmettä, kun äsken kävin kurkkimassa oman Skelitani hiuksien väliin, sen koko roottattu alue oli maalattu mustaksi. Jännää... :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kumarrus ^^

      Itse aina poistan sen hiuksen alla olevan maalin ettei pilkota uusien hiusten alta mitenkään kummasti, siksi Skelitani päänahka on valkoinen ;)

      Poista
  7. Hienoooo! Hyvää ystävänpäivää ja nalletikkareitaXD!!!!

    VastaaPoista
  8. Huii, radikaali muodonmuutos ! Mutta ihana ! Tämäon hurjan söpö tyttönen. <3 Lopputulos on fantastinen ja tykkään paljon. Olet niin lahjakas !

    VastaaPoista
  9. Ihana (>‿◠)✌ Upee asukokonaisuus,nukke WAU

    VastaaPoista
  10. Voi miten ihana nwn
    Mistä saat kaiken inspiraatiosi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos nwn
      jaa-a, taidan repiä inspiraatiota vähäsen sieltä sun täältä (japani, internet, manga, nintendon pelit, jos näen jossakin jotain hauskaa.. =loputon lista) ja mielikuvituksestani on myös paljon apua :D

      Poista
  11. Wow! Ekaks ku näin sen nii yksinkertasesti järkytyin. Mutta katsottuani lisää kuvia, huomasin ettei se ookkaa hullumpi. Ja sitte huomasin että se on ihan täydellinen ^_^tosi upeeta työyä!

    VastaaPoista
  12. IHANA! Ensimmäinen asia joka mulla mieleen tulee. Siis Alien.... Oot taitava.


    VastaaPoista
  13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  14. Ihanaa, että Katrina pääsi nopeasti ja turvallisesti perille. Hauska yllätys tuo "Katrina " -nimi nuken päässä. Googlaa "La Catrina", tästä se nimi varmaan on peräisin.

    Upea ja nopea kustomointi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English