perjantai 22. helmikuuta 2013

Monster High -nukkejeni asunnon esittely :D

MH -talo

Joku lukija täällä vähäsen toivoikin esittelyä Monster High -nukkejeni asunnosta, joten tässä on valmiin osan esittely. Tuohon "taloon" on tulossa vielä kolme kerrosta noiden kahden valmiin alapuolelle. :) Pahoitteluni etukäteen tärähtäneistä/huonolaatuisista kuvista, kamerani ei ollut oikein kuvaustuulella kun otin näitä kuvia, joten se temppuili koko kuvaussession ajan. -___-'

MH -talo

Ensimmäisestä kerroksesta löytyy Coffin Bean -setin kassasta tehty keittiö, josta löytyy kaikenlaista purtavaa joka monsterin makuun. Siellä on jopa pieni jääkaappi, joka tuli Puupin Melodyn mukana (Dead Tired Clawdeen + sänky). Muutkin Coffin Beanin mukana tulleet tavarat ovat löytäneet omat paikkansa tästä kerroksesta, kuten tuo mahtavan näköinen tuoli ja sohva.

MH -talo

Keskellä huonetta on keittiötä ja "makuuhuonetta" yhdistävä olohuoneen tapainen alue, josta löytyy mm. mukava sohva ja parit Monster Beat -lehdet sekä laatikko, joka toimittaa tällä hetkellä pöydän virkaa. Huoneen toiselta reunalta löytyy kerrossänky, johon mahtuu parhaimmillaan neljä nukkea nukkumaan. :) Alapeti on tehty Fazerin suklaarasiasta ja yläpeti on vain joku löytämäni pahvinpala, molempiin olen petivaatteet ja lopullisen sänky-ulkonäön tehnyt itse.

MH -talo

Alasängyn vieressä on pieni yöpöytä, joka näyttäisi olevan täynnä Cleon tavaroita... 
Nukkeständi toimii ihan vain naulakkona, esim. nukkejen laukuille yms.

MH -talo

Ensimmäinen kerros kokonaisuudessaan. Seinät on tosiaan päällystetty Monster High -nukkejen pakkausten sisäpahveilla. Ne ovat mielestäni sen verran hauskan värisiä, niin miksipäs eivät soveltuisi nukkejen asunnon sisustukseen? Tuo sängyn alta pilkistävä koroke on Draculauran kylpyhuonesetin pahveista. Siihen on painettu söpön maton kuva, joten halusin ehdottomasti laittaa sen monstereideni asuntoon. ^^

MH -talo

Sitten on toisen kerroksen vuoro päästä esiteltäväksi! Tämä kerros on kokonaan makuuhuonekäytössä.

MH -talo

Puupin Melodyn mukana tullut kerrossänky, joka istuu täydellisesti asunnon sisustukseen. ^^ Tosin tämän sängyn mukana tuli aivan karmeat leopardikuvioiset petivaatteet, joten päädyin tekemään siihen uudet itse. Alasängyn (jota pystyy siirtelemmän ihan mielensä mukaan) vieressä on kirpputoriltani löytämäni söpö kukkalipasto, jossa on paljon tilaa nukkejen tavaroille. Jollakulla nukeista on näemmä ihan mainittava pehmolelukokoelma tuolla sängyn lähistöllä OwO!

MH -talo

Kerrossängyn vieressä on toinen Fazerin suklaarasiasta tekemäni monsterisänky. Tuolla kerrossängyn alla näkyy pikkuisen kuvaa sänkyyn kuuluvasta hyllystä. Se on täynnä pieniä Tokyo Mew Mew -hahmoja, joita sai joskus pääsiäismunista. :) Nukkejen väriliidut näkyvät myös ^^

MH -talo

Ja kerros kokonaisuudessaan. Tuon ruskean lipaston Puupi löysi nukeilleni joskus kirpputorilta. Se on ihan oikeaa puuta ja laatikoissa on oikeat vetimet! Laatikot on päällystetty sisäpuolelta kankaalla. Lipasto on suoraan sanottuna yksiä lempikalusteitani Monster High -nukkejeni asunnossa! Kiitos Puupi!

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida mitä pidätte nukkejeni uudesta asunnosta! OwO!

28 kommenttia:

 1. Ihana♥
  On muuten hyvä idea laittaa noita paketin takaosia seinille=)

  -Larppa
  monsterhighfani.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) nukeillani on ollut samat "tapetit" toisesta asunnostaan lähtien, "tapetit" muuttavat aina nukkejeni mukana kaapista toiseen ;) tosin en usko että nukkeni muuttavat enää, kun tuo kaappi on tarpeeksi tilava kaikille (ovat joutuneet muuttamaan koko ajan isompaan ja isompaan asuntoon nukkelauman kasvaessa)

   Poista
 2. Ihan niinku aina, kun oot esitelly nukkekotejas niin sanonpa vaan et toi talo on IHANIN NUKKEKOTI IKINÄ!<3
  Mä en vaan ymmärrä, miten joku voi olla noin sotkunen, mut silti niin kadehdittavan söpön näkönen?:D
  Hirveesti söpöä pikkusälää, ihanat seinät, sängyt... kaikki on ihanaa owo! Joskus vaan haluisin tulla varastamaan sulta kaikki noi >:D Mutjoo, aijon itekkin tehä nukkekodeilleni kunnon remontin (uudet sängyt, mahollisesti tapetit, yöpöydät, tyynyt, tekstiilit tms.). Mutjoo oon kade sulle ^-^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 aha ha hah :D olen kyllä aika paljon saanut askarella ja keräillä kaikkea pikku tavaraa että olen saanut tuosta tuon näköisen, ja vielä olisi alemmat kerrokset sisustettava ;)

   Poista
 3. Tosi ihana nukkekoti sulla! Haluaisin itse ihan samanlaisen koska toi on ihan maailman ihanin! ♥

  VastaaPoista
 4. Niin sairaan ihana nukke hylly sulla! Voi että... Mun pitäis työstää vielä omaani jotenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D itse nimitän sitä enemmin nukkekaapiksi kuin hyllyksi kun kyseessä on enemmän kuin vain yksi hylly. Sitten kun saan nukkekaapin kokonaan valmiiksi lopputuloksessa tulee olemaan ainakin viisi ellei jopa kuusi kerrosta OwO!

   Poista
 5. Oih nukkeasuntosi on vain niin ihana <3 Rakastan eniten sitä, että kaikkialta pursuaa pikkutavaraa, joka saa paikan näyttämään asutulta :3 Riittäisikö missään tilaa pesuhuoneelle, kun kerran Draculauran bathroom -setissä tuli amme ja hana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos OwO! Draculauran bathroom -setti on kyllä löytänyt jo paikkansa, muttei kylpyhuoneena vaan amme toimii sänkynä, nyt ainakin toistaiseksi ;) lavuaari on kyllä ainakin melkein alkuperäisessä käyttötarkoituksessaa, toimii tällä hetkellä nukkejeni jonkinlaisena meikkauspisteenä...

   Poista
 6. Se on tosi hieno:)

  http://pinkunmhnuket.blogspot.fi/

  - Pinkku K/ Spunkki

  VastaaPoista
 7. Hienosti toteutettu :) Joutuko suunnitelemaa paljo? Tai sillee et piirsitkö eka jotai huonekalujen sunnitelmii paperille tai jotai? Ja kauan meni ton tekemiseen? Mut toooosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) itseasiassa en ole koskaan piirtäen suunnitellut nukkejeni asuntoja, olen vain napannut huonekalut ja lähtenyt sovittelemaan että mikä sopisi minnekin :D kyllä tuollaisen tekemiseen menee hetki, ensin putsaat hyllyt, sitten kiinnität "tapetit" seinille jonka jälkeen lähdet kalustamaan ja mahd. tekemään uusia kalusteita. Tällä hetkellä kolme alempaa kerrosta ovat vielä työn alla, mutta pyrin siihen että saisin tänä viikonloppuna koko talon valmiiksi OwO!

   Poista
 8. Upee! Voiditko tehdä joskus tutoriaalin jostain huonekalun tekemisestä tms.? Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D hmm, empä tiedä, teen huonekaluja aina aikamoisella tahdilla, etten tiedä olisiko sitten aikaa tarttua kameraan ja ruveta kuvailemaan. Voin toki kertoa miten joku huonekalu on tehty, esim. nuo itse tekemäni sängyt on tehty fazerin konvehtirasioista ;) kiinnostaako sinua miten joku tietty huonekalu on tehty tuolla talossa? vastaan mielelläni kysymyksiin ;D

   Poista
  2. En tiedä ootko koskaan näitä tehnyt, mutta jotain kaappeja/lokeroita tai muuta missä säilyttää tavaroita, vai ootko ostanut kaikki? Kun sängyn ohjeen jo tosta alta luinkin;)

   Poista
  3. Noissa esitellyissä huoneissa olevat säilytyskalusteet olen ihan kyllä ostanut, mutta olen tässä pari hyllyä askarrellut muihin kerroksiin itse pahvista;
   1. valitse sopiva pahvi
   2. leikkaa pahvista seuraavat osat; takapahvi, hyllyt ja sivut
   3. aseta takapahvi liimausalustan päälle ja levitä liimaa niihin kohtiin joihin tulee sivut
   4. aseta sivut pystyyn liimoihin, pidä niitä hetki paikoillaan
   5. sitten kun sivut pysyvät itse pystyssä voit laittaa hyllyjen paikoille liimat
   6. aseta hyllyt liimoihin
   7. odota että hylly kuivuu
   8. Ta-daa se on valmis :D

   Poista
 9. Nukkuvatko kaikki nukkesi tällä hetkellä tuolla? Ei siis pahalla hieno kyllä se on( omani näyttää autiolta.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla talossa kahdessa valmiissa kerroksessa (nuo mitkä esittelin) niin asustavat kaikki kustomoinnin osalta valmiit nuket, eli: Cleo, Yuuki, Miku, Aisu, Reika-neiti, Anthony (esittely uudelleen kustomoinnista tulossa pian!), Vanilla, Cinnamon, Kat ja Celeste. Liimaongelman jäljiltä kaljuina+kustomointia odottavat kiina nuket+uudelleen kustomointia odottelevat, istuvat kiltisti pienellä "kustomoitavat nuket hyllyllä" odottamassa omaa vuoroaan ;)

   Poista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Ihana asunto <3 Omani näyttää autiolta. Miten noita sänkyjä tehää??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Tein oman blogin enbuskenmonsterit.blogspot.fi , mutta postaan vielä monsterhighfanclubi.blogspot.fi

   Poista
  2. Kiitos :D

   Näin teet sängyn Mh-nukeillesi:
   1. Hankit käsiisi Fazerin konvehtirasian (sellainen sininen jossa on kaksi kerrosta suklaatia, joku muukin merkki käy jos on sopivan kokonen Mh-nukelle)
   2. Syöt suklaat :)
   3. Liimaat konvehtirasian kiinni esim. erikeepper -liimalla
   4. päällystät rasian kankaalla (kankaan ja rasian väliin voi laittaa jotain täytettä jos haluaa oikein kunnon patjan nukeilleen, muttei ole pakko)
   5. Nyt tulevan sängyn sivut ja päädyt voi halutessaan koristella esim. Monster High pakkauksien pahveilla niin kuin minä olen nuo koristellut
   6. Ompele petivaatteet (peitto+tyynyt yms.)
   7. asettele petivaatteet paikoilleen
   8. Ta-daa nukkejesi sänky on valmis OwO!!!

   Toivottavasti tuosta ohjeesta on iloa ;)

   Poista
 12. Alien minulla on nukke-kerros-sänky ja se on tehty fazerin rasioista siihen tarvitaan varrastikkuja ja liimaa sekä ne rasiat+mielikuvitusta!

  VastaaPoista
 13. vähän hieno kuka noi osti

  VastaaPoista
 14. Mun nukella on sängyssään tollane samanlainen isonenunen koirapehmo :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English