lauantai 23. helmikuuta 2013

Anthony on palannut - entistä ehompana! :)

Anthony

Siitä on pitkä aika, kun viimeksi bloggasin jotakin Anthonysta. Ajattelin, että herra on korjailukustomoinnin tarpeessa. :) Ihan ensiksi päätin ommella Anthonylle uudet vaatteet, kun entiset olivat jo aika kuluneet ja hajonneet. Vaatteiden valmistuttua tulin kiinnittäneeksi huomiota Anthonyn kasvoihin, joista löytyi kuluneet silmät ja Miyukin huulipunaa O.O? Miyukin pitää vaihtaa huulipunamerkkiä, ettei sotke Anthonyn kasvoja -___-'

Anthony

Ystäväni Ninnuli ja pikkusiskoni Puupi painostivat minua vihdoin ja viimein piirtämään Anthonylle kulmakarvat. Anthony on ollut ilman kulmakarvoja siitä lähtien, kun ensimmäisen kerran kustomoin hänet, eli viime kesästä lähtien... Piirsin Anthonylle kulmakarvat akvarellikynilläni, jonka jälkeen kaivoin kummallisen valkoisen värin pois Anthonyn suusta ja maalasin silmät uudelleen punaisiksi akryylimaaleilla.

Anthony

Sen jälkeen laitoin Anthonyn "silmämeikit" uudelleen ja muotoilin niitä vähäsen. "Silmämeikkien" jälkeen lakkasin Anthonyn kasvot, etteivät ne kulu heti pois. ;) Glossya taas kerran silmiin ja mattaa kaikkialle muualle.
Lakkojen kuivuttua Anthony sai vielä kihlasormuksensa takaisin pikaliiman kera. Herra oli paiskonut edellisen jonnekin päin huonettani, yllätysero Miyukin kanssa kenties? No, nyt he kuitenkin palasivat pikaliiman saattelemana takaisin yhteen. :D

Anthony

Ja sitten kuvia Anthonysta valmiina korjailukustomoinnin jälkeen OwO!

Anthony


Anthony


Anthony

Anthony sai pitää valkoisen "aluspaitansa", mutta sai siihen uuden kauluksen ja sen paidan päälle uudet harmaat liivit. Anthony sai myös paremman solmion, koska entinen silkkinarusta tehty purkaantui... Liivien päälle Anthony sai vielä oikein tyylikkään takin, josta löytyy hienoja yksityiskohtia, kuten nuo ketjut. Niitä oli ihan kamala ommella takkiin kiinni. Uusi versio Anthonyn kengistä on ystäväni Puron käsialaa. Kiitos Puro! :)

Anthony


Anthony


Anthony


Anthony

Kommentoikaa, mitä mieltä olette uudelleen kustomoidusta Anthonysta. Itse olen erityisen tyytyväinen siihen, että sain viimeinkin ommeltua Anthonylle takin, jonka tekemistä olen suunnitellut siitä lähtien kun ostin Anthonyn.

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida nwn!

19 kommenttia:

 1. Olen tässä miettinyt että miten olet tehnyt nuo Anthonyn hiukset? O.O Ja kivan näköinen tuli~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti haluaisin pitää Anthonyn hiukset salaisuutena, mutta sen voin sanoa että erikeepper on mahtava keksintö ;)

   Poista
 2. Anthony on vaan niin komee nuori mies. Vai pitäisikö sanoa nuori vampyyri. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva:) Voitko tehdä joskus tuton vaikkapa vaatteista, se olisi kivaa!!!!<333333333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D valitettavasti vaatteita koskee vähäsen sama asia kuin huonekalujakin eli teen niitä semmoisella vauhdilla ettei siinä hirveästi ehdi kuvailemaan eri työvaiheita ;)

   Poista
 4. Uuu...pitäisikö sanoa komea vai no kumminkin tooosi upea!

  VastaaPoista
 5. On kyllä aika komia ^w^ päihittää Deucen 6-0

  VastaaPoista
 6. kerrassaan komea herra ;)) kuulosti hauskalta tuo palasivat pikaliiman saattelemana yhteen :PP aattelin itekki hankkii sen jekyllin ja tehä siit tyylikkään nuorukaisen ;)) siinä saisit minua avokätisesti kyllä auttaa :PP
  ~Ninnuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;)) Aha ha hah, kyllä Miyuki ja Anthony palasivat tästä yllätyserostaan pikaliiman saattelemana takaisin yhteen ;D Juu voin toki auttaa kustomoinnissa ;)

   Poista
 7. Upeat uudet vaatteet ! :3
  Ja niin paljon, paljon ihanampi kuin alkuperäinen Deuce !

  VastaaPoista
 8. Voi miten upeat vaatteet herralla on :3 + blogin uusi nimi ön oikein kiva!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English