maanantai 20. elokuuta 2012

Alex-Sandran uudet muokkaukset

Sain Alex-Sandran muokkaukset valmiiksi : DDD pidemmittä puheitta kuviin:


Tälläinen Alexista sitten tuli OwO inspiraation sain sellaista pimeästä ajatuksessa jossa tulin pohtineeksi että Franken Steinin hirviöthän on koottu erilaisista ihmis osista niin miten niillä sitten on niin tasainen ihonväri ? mädäntyminen saattaa osittain selittää tasaisen ihon värin...mutta tuosta ajatuksesta inspiroituneena toteutin Alexille tälläisen version Franken Steinin hirviön ihosta eli Alexissa on nyt sitten valeaa, tummaa ja myös harmaata ihoa, kaikki tikattuna siististi yhteen : )


lähi kuvaa Alexin kasvoista


Tälläiseltä Alex näyttää nyt sitten takaapäin, Alexin uuden ihon toteutin Akryylimaaleilla ja pölyliiduilla. Maalasin Alexin uudet ihot kolmekertaa eli kolmekerrosta maalia, jolloin sain pinnasta aika tasaisen, maalikerrosten jälkeen käsittelin maalatut alueet vielä läpinäkyvällä kynsilakalla jotta varmasti pysyy eikä kulu ihan heti


Alexin selkä vähäsen lähempää, tikit tein ihokerrosten jälkeen iho maalin kuivuttua tuolla tavalla maalamalla päälle.


Alexin etupuoli


sitten vähäsen jaloista lähikuvaa, jalkojen ja käsien kanssa noudatin ns. alkuperäisiä tikkejä eli maalasin ne alueet jotka jäivät noiden alkuperäisten tikkien sisäpuolille


sitten vielä kuvia uudistuneesta Alexista vaatteet päällä OwO


Alexin tuleva profiili kuva ?


Tälläisen muodonmuutoksen Alex nyt sitten koki, itse olen todella tyytyväinen lopputulokseen nwn nyt muokkausta odottavat enää Miku, Rin, Anthony ja Ryoo mutta minulta loppui läpinäkyvä kynsilakka : ( no jaa täytyy käydä ostamassa jostain että voin jatkaa muokkaamista...sitten kun olen saanut loputkin nukeista muokattua ajattelin kuvata uuden kuvatarinan joka vähäsen jatkaa siitä mihin edellinen jäi...

muistakaahan kommentoida, mitä mieltä olette Alexin uudesta ulkonäöstä ?

18 kommenttia:

  1. Ihana!<3333333333333333333! vaihoin eilen muuten munkin monstereiden vaatteita.

    VastaaPoista
  2. söpö ;___; ♥ ihana idea ~ parempi kuin edellinen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^ parempi kuin edellinen ? tarkoitatko Alexin vanhaa ulkonäköä?

      Poista
  3. toi on PELOTTAVA!!!1 mutta kiva...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ristiriitaista :) taisi herättää vähäsen samanlaisia tuntemuksia kuin Deathnean Fuuka; pelottava mutta hieno ^^

      Poista
  4. Jännä O u O Tykkäsin!! Haluun nähä minkä näköinen Mikusta tulee owo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikusta en tiedä kuinka suuren muokkauksen hänelle teen, ainakin kampaus tulee muuttumaan ja varmaan vähäsen parantelen hänen selkä tatuointiaan ;) katsotaan sitten kun saan hänet muokattua OwO

      Poista
  5. VAU!!!AIVAN upea.Todella hienosti toteutettu!Mutta jostain kumman syystä pidin edellisestä enemmän.?????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos nwn no kyllä sinä varmaan totut uuteen Alexiin vaikka piditkin enemmän entisestä ; D

      Poista
  6. Vau!!! Mahtava muokkaus kertakaikkiaan!

    VastaaPoista
  7. Kiitos :DDD mukavaa että suurinosa piti Alexin muokkauksista, sillä näin aika paljon vaivaa niiden toteuttamiseen nwn

    VastaaPoista
  8. Hui! Alex on ihanan ja pelottavan näköinen. Jään innolla odottamaan Mikun uusia tatskoja. : 3

    VastaaPoista
  9. Wau! Upeeta jälkeä! Miten (ja millä) oot saanu maalattua silmät ja meikit noin tarkasti. Näyttää ihan "koneen" tekemiltä, kun on niin siistiä ja tarkkaa jälkeä. Yhdellä nukella (Draculaura) on mielettömän hienot punaiset silmät ja tahtoisin itsekkin muokata jollekin nukelleni samanlaiset (jos vain annat luvan matkia). Mihin pölyliitua tulee ja mitä se on? Tulee mieleen vain (liitu)taululiitu. ;)
    Itse en juuri muokkaile nukkejani vaan keräilen niita alkuperäisessä lookissa vitriiniin. Nyt olen kuitenkin hankkinut muutaman nuken, tarkoituksena edes hieman muuttaa ulkonäköä. Osaan tällä hetkellä vain uusia hiukset. Yritin yhden nuken meikkiä maalata ja laitoin päälle läpinäkyvää kynsilakkaa. Kuivuttuaan meikki kuitenkin rapisi pois :'( Nyt olen maalannut pari Create a monster vartaloa sellaisilla pienoismalleihin tarkoitetuilla maaleilla ja ne on pysynyt hyvin. Vähän liiankin hyvin, kun sitä väriä ei meinaa saada enää käsistä irti :)
    Lueskelen tätä sun blogia aina silloin tällöin. Tykkään lukea pidempiä pätkiä kerralla ja sen vuoksi en niin usein täällä käy. On sitten enemmän ahmittavaa kerralla. :) Hienoja nukkeja! Voi kun itsekkin vielä joskus osaisin. Mä oon jo tällänen 29v ikäloppu, enkä enää opi niin helposti uusia temppuja. ;) Yritys kyllä on kova ja tykkään näperrellä käsillä kaikenlaista eli ehkä vielä joskus onnistun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^ vastaanpa noihin kysymyksiisi:
      - Alexin Silmät olen maalannut akryylimaaleilla nuppineulaa apuna käyttäen, maalasin uudet värit ihan vaan vanhojen silmien päälle, helpointa kun silmänmalli siinä kätevästi jolloin tarvitsee vain "värittää"
      -Taidat tarkoittaa Miyukin punaisia silmiä? ne tein promaker tusseilla vain värittämällä alkuperäisen silmän päälle, juu toki voit tehdä omalle nukellesi samanlaiset jos haluat :)
      -Pölyliitu on sellainen taiteilija liitu? kai ? käytän pölyliitua esim. haavojen tekemiseen esim. Rinin selkä, maalaan ensin haavan jonka jälkeen töpsettelen pensselillä pölyliitua päälle jolloin se näyttää "aidommalta" kyseessä ei ole taululiitu
      -millä toteutit meikin joka rapisi pois ?
      -Kiitos ja kyllä varmaan itsekkin kehityt muokkaajana :) minä ainakin kehityn koko ajan muokkaajana jos verrataan ihan ensimmäisiä nukkemuokkauksiani viimeisimpiin :D
      Täytyisi varmaan tehdä jokin muokkausohje juttu tänne taas vaihteeksi ^^

      Poista
    2. Jos totta puhutaan, niin en ymmärrä noista maaleista yhtään mitään. :( Oma settini on Suomalaisesta ostettu "Gouache colour set/superior pigment for beginners". En siis yhtään tiedä minkäsortin maalia noissa tuubeissa on. Alunperin ostin ne perus maalaamista varten, mutta hetken mielijohteesta kokeilin nuken kasvoille. Muistaakseni väri on vesiliukoista, joten sen vuoksi lisäsin tuon lakkakerroksen päälle. Tuota maalia sai aika kauan tököttää nuken ihoon, sillä se ei meinannut lainkaan tarttua vaan levitetty väri imeytyi takaisin pisaraksi. (hmmm, tajusikon tuosta mitä tarkoitan.. ;P)Kun antoi sävyn hieman kuivahtaa, sitä pystyi levittämään paremmin.
      Katsoin joskus YouTubesta nuken kasvomaalaus ohjeen ja siinä maalaaja levitti siveltimellä ensin vahaliitumaista väriä nuken kasvoihin (väritti ensin paperille ja siitä suti siveltimeen väriä) ja sen päälle vasta maalia. Osaatko sanoa syytä tuohon? Videossa ei meinaa ollut puhetta, pelkkä musiikki vain taustalla. Jäi siis hieman vajaaksi tuo ohjeistus.
      Kiitokset, että jaksat vastata mun idiootti kymysyksiin! Taidankin heti maanantaina lähteä akryylimaali ostoksille ja katselen myös noita promarker tusseja. ;)

      Poista
    3. Höm kuulostaapa oudoilta maaleilta, en suosittele nukeilla käytettäviksi jos tuollainen tämä maali ei tartu reaktio syntyy, itse käytän taideliikeestä hankittuja akryylimaaleja (24 maaliputkilon setti) ei kannata ostaa mitään parin euron akryylejä sillä ne ovat yleensä aika huono laatuisia, eli kannattaa vähäsen katsoa hinta-laatu suhdetta ainakin akryylimaaleissa se tuntuu vaikuttavan aika paljon :)
      ei en yhtään tiedä tuosta vahaliitumaisen aineen levittämisestä, itse vaan maalaan suoraan akryylimaaleilla nukkeihin ja tuntuu toimivan hyvin, tuo tapa saattaa viitata ehkä maalin pohjustamiseen (esim. puulle maalatessa laitetaan gessoa ensin ja sitten maalataan) mutta itse en ainakaan muokatessa näe tarvetta moisen aineen käyttöön nukeissa
      eivät kysymyksesi ole idioottimaisia, vastaan mielelläni kysymyksiisi :) akryylimaaleja (laadukkaita) löytää parhaiten taiteilija liikkeistä tai suomalaisesta kirjakaupasta (suomalaisessa ei aina ole mikään paras väri valikoima, mutta voi löytyä hyvät maalit jos jaksaa etsiä) ja pro maker tusseja tiimareista ja suomalaisista kirjakaupoista, Miyukin silmät on tehty berry red sävyllä ;)

      Poista
    4. PRO MARKERIT KANNATTAA OSTAA TIIMARISTA!! SUURES SUOMALAISES NE MAKSAA MELKEEN 30 E JA TIIMARIST SAA NOIN 15 E SAMAT KYNÄT!!!!!! ajattelin ilmottaa;)
      ~Puro (jolla on paljon pro markereita^^)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English