keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

asiaa kopioimisesta

No niin nyt kerromme teille ikäviä asioita.... Olemme huomanneet että Alien-Chanin blogia matkitaan useissa blogeissa. Törmäsimme tähän usein blogaajassa mutta nyt se on siirtynyt myös tänne blogspottiin. Tämä on kovin ikävää koska alienin oli tarkoitus pitää uniikkia nukkeblogia, jossa yksikään nukke ei ole täysin sen näköinen kun  mattelin  alkuperäiset nuket. Olemme törmänneet mm. "sattumalta" saman  nimisiin ja näköisiin nukkeihin. Siinä ei ole mitään pahaa jos nuket ovat kaimoja, mutta se menee jo  vähän yli jos nuket ovat sen lisäksi samaa mallia samoilla kampauksilla ja vaatteilla. etenkin jos vaatteet ovat itsetehtyjä eikä mattelin "oikeita" nukenvaatteita. Myös blogin ulkoasua on yritelty jäljitellä joillain sivustoilla, mutta se annettakoot anteeksi.
  Tästä kaikesta hyvänä esimerkkinä on  blogi jonka eräs ystävistämme löysi. Jätämme kuitenkin blogin nimen mainitsematta koska Alienin kirjoittamissa ohjeissa kielletään selvästi muiden blogien mustamaalaaminen :' ( blogi on kuitenkin tätänykyä poistettu jostakin syystä.
  Tässä teidän iloksenne( ja meidän suruksemmeXD) muutama ote Alien- Chanin Do`s and Dont`s listasta:
   Do:
Postaa joka päivä
Tee ainakin yksi kuvatarina
Pidä lukijat tyytyväisenä
Vastaa  kaikkiin kommentteihin ja kysymyksiin
Dont
Älä muokkaa Alienin nukkeja (harmi...)
Älä paljasta alienin henkilöllisyyttä
Älä paina blogin "itsetuho" nappia
Älä poista juttuja
Älä muuta nukkejen historiaa(harmillista)

 Se siitä aiheesta toivottavasti opitte jotain :)) Ja loppu kevennykseksi ilmoitamme kuvakilpailun voittajan! Eli itseni (Ninnulin) XDDDDDDD Kiitos kaikille minua äänestäneille ja muille osallistuneille! Ja sitten vielä pari juttua mitä mieltä olisitte jos laitamme tänne kyselyn kuka on paras ystävieni nuket osiosta ? Kommentoikaahan kiltisti :)) tässä vielä yksi kuva.


                                                 Tässä kuva vampyyreista vuodelta 1862

7 kommenttia:

  1. Typerää kyllä. Voisitteko kertoa, mitkä blogit matkivat Alienia ? Itse en ainakaan tiedosta kuuluvani niihin.

    Niin toi "do- ja dont- lista" on teille, ei lukijoille, hm ?

    VastaaPoista
  2. no ku alien kiels mustamaalaamasta muit blogei.... tietääkseni et kuulu niihin matkija blogeihin ^^ joo noi ohjeet on meille valitettavasti... -.-' mut do osio on ihan kätsy ohjeistus kaikille blogaajille :))
    ~Ninnuli

    VastaaPoista
  3. Ihana idea tuo mustavalko kuva!!!Anteeksi se kuva juttu.Uusi kuva otetaan heti synttäreiden jälkeen.Lupaan sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

    VastaaPoista
  4. Ihana toi kuva :) Ja kurja kun Alienia matkitaan. Mutta onko se muka muiden blogejen mustamaalaamista jos kerrotte matkija login nimen? Ei mielestäni =)

    VastaaPoista
  5. Kiitos me itsekkin pidämme tuosta kuvasta :) On se Alienin mielestä mustamaalaamista.... Toivomme ettei näihin kopiointi tapauksiin enää törmäiltäisi niin usein !
    ~Ninnuli

    VastaaPoista
  6. Moikka!
    Ihana kuva!!
    Kattokaa mun blogi:larppa.oamsivu.fi
    Se on Monster High blogi:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English