keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Alien-Chan on täällä taas : D

Palasin eilen yöllä yhden kahden aikoihin Norwegianin lennolla Ranskasta Suomeen, pikkasen olen väsynyt ja pieni aika ero häiritsee mutta muuten kaikki hyvin etenkin kun Ranskasta löytyi kaksi uutta nukkea ! ! ! Ranskassa, Nizzassa oli todella hyvät nukke valikoimat paikallisessa ostoskeskuksessa (taisi olla nice etoile jos nyt oikein muistan) siellä oli todella paljon nukkeja hyllyssä, oli sweet 1600 Frankietä, Clawd & Draculaura tuplasettiä, 3 "tuotantokauden" vaatesettejä ja kaikkia muita....kuviin joita otin hotelilla nukeista:


Ensimmäinen Ranskasta hankittu nukke; Monster High Basic 3 Rochelle


Rochelle maksoi 27,90 euroa, kun huuto.netissä välillä saattaa mennä jopa neljällä kympillä....


suloinen :3 tosin kulmakarvat taidan laittaa uusiksi, vähäsen turhan pelokkaan näköinen


kengät ovat aivan ihanat ja ensimmäiset monster high nukke sukat !




korvakoruja en varmaan taida Rochellella pitää vaikka näemmä reiät niitä varten näyttäisi olevankin


siivet : DDD


sain kahden nuken lisäksi myös yhden vaatesetin nukeilleni ^^


Rochelle saa toimia nyt mallina


kengät ovat mielestäni todella söpöt


laseista en nyt oikein voi sanoa samaa....


sitten päästään toiseen Ranskasta hankittuun nukkeen, kyseessä on Monster High basic 3 Jackson Jekyll


kasvot näyttävät aika kulmikkailta lasien kanssa....


katsokaa ! Monster High pojat ovat kehittyneet, niillä on näemmä nykyään myös ranteissa nivelet !!! Anthonyllähän ei ole ranne niveliä olenkaan, vain kyynerpäissä.....ja nilkoissa.....


molemmat ständeissään, pidin hotellilla ständeissä ettei hukkuisi tai mitään, kerrankin nukke ständeille oli jotain käyttöä : )




Puupi löysi vihdoin ja viimein Miolle kaverin; Monster High Dead Tired Special Clawdeen Wolf + Bed. Puupi nimesi uuden nukkensa Melodyksi ja kerrossänky päätyi tietenkin Mion ja Melodyn asuntoon : D 


vielä tälläinen kuva, tuo sänky on aika valtava verrattuna nukkeihin....

Elikkäs löysin siis kaksi nukkea itselleni, yhden Ninnulille ja Puupi löysi myös itselleen yhden : D Jekyllille olen jo päättänyt nimen, hän päätyi megamuokkaukseen tänään, siitä lisää myöhemmin : P Rochelle tosin on vielä neiti nimetön joten nimiehdotuksia vastaan otetaan, itselläni ei tällä kertaa ole kyllä yhtään nimi ehdotelmaan, joten toivottavasti ehdottelisitte nimiä : ) mitäs muuta vielä, hmm...tuo tunnus kuva tuolta ylhäätä pitäisi varmaan vaihtaa kun valta siirtyi takaisin minulle ^^ olen tässä vähäsen suunnitellut kuvatarinaa ynnä muuta mukavaa mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa : DDD

muistakaahan kommentoida ja ehdotella nimiä neiti nimettömälle : )

Suuret kiitokset Purolle ja Ninnulille siitä että yllä piditte viikon ajan nukkeblogiani, minun puolestani saatte tehdä joskus "vierailuja" ja postata jos haluatte : DDD Merci Puro ja Ninnuli ^^

13 kommenttia:

  1. s'il vous plaît Alien- Chan :3 Ei ole nyt Rochellelle nimiehdotuksia... pää on ihan tyhjä -.- googlekääntäjästäkään ei ole mitää apua>:( No jos kerrankin jätän nimien keksimisen muille^^ Mä tiesin että ostat Rochellen! O.O olen selvännäkijä :)
    ~Puro

    VastaaPoista
  2. Ei nimi ehotuksii mullakaan.Olen jo ehdottanut nimeä yhdelle Rochellelle ja nyt pää on ihan tyhjä.Mujtes sulle on tapahtunu pikku virhe Rochelle ja Jacson on jo Basic 4.Toralei,Nefera ja Operetta on Basic 3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuossa virhettä minun mielestäni ole käynyt koska,
      Basic 1, nuket ovat ne ihan ensimmäiset monsterit jotka ilmestyivät joulukuussa
      Basic 2, nuket ovat kakkos versiot joulukuussa ilmestyneistä mutta samaan "aaltoon" kuului myös heidän uudet ystävänsä nefera, operetta, toralei yms.
      Basic 3, nukke "aalto" jota mattel juuri nyt julkaisee johon kuuluvat mm. Rochelle ja Jackson ja vielä julkaisemattomat kuten robecca steam yms.
      näin asia minun ymmärtääkseni on, tieto peräisin viralliselta monster high nukke sivustolta (englannin kielinen sivusto jossa harrastajat julkaisevat kuvia nukeistaan yms.)

      Poista
  3. Alien,olet oikeassa, Ostin Rochellen Toy "R" U :sista (30e) ja niissä paketin takaosassa on kaikki samaan "aaltoon" kuuluvat( Pienellä) Rochellella oli siinä Rebecca Steam,Venus McFlurry ja Jacson Jekyll.


    -Monster High Fani

    VastaaPoista
  4. Minulla on jo Rochelle, Jacksonia taas en ole halunnut hankkia. WAAAAAAHHH MINÄKIN TAHDON DT-CLAWDEENIN WYÄÄÄH ;A; ♥
    Onnea teille kummallekin.
    Ja minkä nuken ostit Ninnulille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ninnuli pyysi minua tuomaan itselleen Dead Tired Ghoulian, jonka onnistuinkin löytämään Ranskasta : ) Ninnuli maksoi minulle sitten takaisin...Puupin Dead Tired Clawdeen oli kyllä aika hintava, 50 euroa ! mutta kieltämättä kyllä kiva nukke, tosin silmät ovat vähän normaalia pienemmät ja polvet löysät kun selässä lukee made in china :P

      Poista
  5. Minä kysyin juttua yhdeltä lelukaupan myyjältä joka on paljon yhteydessä Matteliin.Mutta onhan hän voinut erehtyäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on hyvin mahdollista, minä kävin yhdessä lelukaupassa ja kysyin Monstereitä kassalta jolloin se myyjä oli mulle että mikä ihmeen Monster High? vaikka se lelu kauppa on yksiä parhaimpia monstereiden jälleen myyjiä täällä Itä uudellamaalla -.-` kyllä lelukaupan myyjät osaa :DDD

      Poista
    2. Aivan... oli se kyllä huvittavan kuuloista kun myjä kysyy toiselta, että myydäänkö Monsteri Hai- leluja XXD . Kävin Porvoon Mikrokulmassa, Siel oli aika hyvä valikoima nukkeja, mut sielki lähinnä Skull Shoree ja Sweet 1600. Mut ei löytyny sitä mitä etin tietenkää -.-` siel oli kyl tota Gorgoli-tyyppiä ja jekylliä vaikka millä mitalla.
      ~Puro

      Poista
  6. Vaikka toisaalta basicien sisältö vaihtelee maittain.Amerikassa Ghoulian basic1.Kuuluu samaan basiciin kuin Spectra ja Abbey.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa ei vaihtele sillä asia on niin että Ghoulia alunperin julkaistiin basic 1 mutta sitten se julkaistiin täysin samana nukkena myös tavallaan uusinta painoksena jolloin se liittyi basic 2 nukkeihin, Ghouliallehan ei ole koskaan tavallaan suunniteltu "kakkos tuotantokauden" arki vaatekokonaisuutta, niin kuin muillle "pää henkilö" nukeille jolloin näemmä mattelilla päätettiin että kyllä se vielä noilla alkuperäisillä vaatteilla pärjää :)

      Poista
  7. Ihania nukkeja mä niin haluaisin ton Clawdeenin!

    VastaaPoista
  8. mistä ostit tän glawdeen wolfin sängyn???

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English