keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Sylvanian Families: Betty's toy box + kissaperhe


Teknisistä ongelmista huolimatta sain tämän julkaisu kuntoon, yay! tosiaan piti saada julkaistua jo viikonloppuna...

Mutta itse asiaan! Kävin ystäväni Puron (kirjoittelee Dolliewoods Dolitas blogin puolella) kanssa "pikkuisen" ostoksilla tuossa lauantaina. Käväistiin Keravalla ja Helsingin keskustassa :) Molemmista kaupungeista tarttui mukaan jotain nukkeihin liittyvää, mainittakoot että enimmäkseen Sylvanian Families juttuja, mutta löysin myös jotain monstereillekin. Päätin etten tunge kaikkea samaan postaukseen, joten tässä nyt yksi Sylvanian Families hankinnoistani :)

Sylvanian Families

Prismasta mukaani tarttui vihdoin ja viimein Sylvanian Families "tuplasetti", jota olen ehtinyt jo koko syksyn kuolata siellä. Tällä lelukauppa+kissaperhe setillä oli alennuksessa hintaa sellaiset 30e, mikä oli minusta hyvä hinta jos huomioidaan että yleensä pelkät Sylvanian Families perheet maksavat sellaiset 24e.

Sylvanian Families

Ostin tämän setin lähinnä lelukaupan takia, mutta on tämä kissaperhe kieltämättä ihan törkeän suloinen :D Kissaperhe odottaa, että pikkusiskoni Puupi keksisi heille aivan yhtä mahtavat nimet kuin pupu perheelläni jäsenillä on...

Sylvanian Families

Lelukaupan pakkauksen kuvia. Kerrankin sellainen Sylvanian Families leikkisetti jossa hahmo sisältyy settiin! Itseäni on nimittäin pikkuisen harmittanut että niin harvassa setissä tulee hahmoja mukana, jolloin ne joutuu ostamaan lähes aina erikseen :(

Sylvanian Families

 Lisää fiilistelyä pakkauksen kuvilla :)

Sylvanian Families

Tämä pieni kissavauva oli sellainen "koska ostin sen perheen, ostan heille myös vauvan" -ostos. Tämä pikkuinen tarttui mukaani 7 eurolla BR-leluista. Minulla on pari kertaa käynyt mielessä että noita vauveleita tulee ihan takuulla joskus ostettua heräte ostoksena "halvan" hinnan takia. No Pöljällä ei voi koskaan olla liikaa ystäviä :D ! Tämäkin kissa odottelee nimeä Puupilta, saas nähdä saako hän yhtä kauniin nimen kuin Pöljä ^__~

Sylvanian Families

Lelukauppa eli Betty's Toy Box koottuna, tosiaan Sylvanian Families seteissä on aina jotain mitä saa itse väkertää kasaan esim. tarrojen kiinnittelyä yms.

Sylvanian Families

Olen aina ollut hulluna nukkekotien leluihin, en tiedä miksi ne ovat mielestäni aivan mielettömän suloisia :) Lundby nukkekotinikin ovat aivan täynnä nuorimpien asukkien leluja. Saas nähdä kuinka monta lelukauppaa tulevaisuudessa tullaan vielä perustamaan Sylvaaniaani...Tämä on pikkuruinen lelukauppa on aivan mielettömän suloinen kokonaisuus ja yksityiskohtiakin löytyy, kuten aukea ikkuna ja totta kai lelut, jotka kaikki tuntuvat todella huolellisesti suunnitelluilta + yksityiskohtaisesti maalatuilta.

Sylvanian Families

Pienen lelukaupan omistajana ja myyjänä toimii tälläinen ruskea hiiri. Alkuperäis nimeltään hiiri on oletettavasti Betty (koska kaupan nimi..), mutta katsotaan pysyykö hän Bettynä vai puuttuuko Puupi nimeämisillään Bettyn kohtaloon. Käytän Bettystä tässä jutusta "nimeä" hiiri, koska Betty nimeä ei tosiaan ole vielä lyöty lukkoon. Nimestä hiiren ulkonäköön, voisiko lelukaupan omistaja näyttää enää yhtään lempeämmältä, kiltimmältä ja lapsiystävällisemmältä?

Sylvanian Families

Ihastuin täysin hiiren esiliinan rusettiin ja häntään (tosin pelkään että se katkeaa!). Hännän asentoa pystyy muuttelemaan kääntelemällä häntää suuntaan ja toiseen.

Sylvanian Families

vielä yksi sivu kuva hiirulaisesta :)

Sylvanian Families

Ja sitten äkkiä takaisin kassalle, jos ovesta vaikka tulisi jo ensimmäiset asiakkaat!

Sylvanian Families

No asiakkaista ei vielä tullut, sillä kissaperhe tuli vain poseeraamaan lelukaupan eteen :) Pidän erityisesti kissaperheen vaatteista, ne ovat kumminkin sen verta erilaiset verrattuna pupuperheen vaatteisiin. Kissoilla on samanlaiset hännät kuin lelukaupan hiirellä, paitsi vauvalla häntää ei ole.

Sylvanian Families

Sillä välin kun kissaperhe oli kuvattavana Pöljä livahti äitinsä kanssa vasta avattuun lelukauppaan ;)

Sylvanian Families

Löytyyköhän Pöljälle mitään kivaa lelukaupan hyllyiltä?

Sylvanian Families

Pöljän tutkiessa leluja Pirjo huomasi uusien naapuriensa tulleen myös tutkimaan lelukauppaa.

Sylvanian Families

"Pöljä sano hei naapureille!"

Sylvanian Families

Pöljä taisi saada uuden ystävän :)

Sylvanian Families

Äidit jäivät juttelemaan mukavia lelukaupan ulkopuolelle, hiiri rouvan katsoessa lapsien perään.

Sylvanian Families

"Nuo näyttävät tosi kivoilta!"

Sylvanian Families

"Odottakaas niin nostan ne teille alas...näin tässä olkaat hyvä...voitte kokeilla onko niillä hyvä leikkiä :) "

Sylvanian Families

"Äiti! äiti! ostetaan tämä!"

Juttua on tulossa vielä toisesta Sylvanian Families setistä, joka tarttui mukaani tuolta lauantain ostosreissulta :) ja syyslomallani (joka on ensi viikolla) on näillä näkymin tulossa paljon juttua MH nukkejen kustomoinnista.

-Alien-Chan

muistakaahan kommentoida!

22 kommenttia:

  1. Aivan ihania tää on yks mu lempi blogeista:-)

    VastaaPoista
  2. Ompas ihania! Upeat asut kyllä kaikilla. Harvoin noin ihania ja yksityiskohtaisia vaatteita noilla on. Ja vau, hiiren häntä liikku! En edes hiiri sylvanian ukkeleista ole kuullutkaan:) Ja lelukaupan lelutkin ovat todella hienot! Yleensä lelujen lelut ovat vain yhdellä värillä maalatut eivätkä kovin yksityiskohtaiset, mutta nuo lelut ovat kyllä ihania<3

    Ja hiiren mekon narusta vielä: essun narun voi saada auki, mutta sitä on sitten tosi vaikeeta saada yhtähieno rusetti aikaseks jos sen nauhan avaa ja haluu laittaa vielä kii:)

    No olipas siinä paljon tekstiä mulla... On tää kyllä ihana blogi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopas muuta :D Itse olen myös tehnyt sen havainnon että lelujen lelut ovat yleensä vain yksi tai kaksi värisiä, mikä on sääli :(

      Kiitoksia :)

      Poista
  3. Innostit minua näihin söpöläisiin! ;D
    Minulta löytyykin pupu perhe. Pian lisää juttua näistä!! :DD

    VastaaPoista
  4. nun söpö kisu vauva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi syy siihen miksi ostin kyseisen kisu vauvan ;)

      Poista
  5. Mie haaveilin salaa Sylvanian Familieseista vuosikausia, enkä koskaan raskinut ostaa. Ajattelin, että on niin paljon muitakin keräilyharrastuksia ja krääsää ja rahanmenoa. Mutta muutama viikko sitten löysinkin kirpparilta tuon saman kisuperheen parilla eurolla! Kohtalo :O Nyt ne odottelee laatikossa sitä aikaa, kun alan rakentamaan niille taloa. Haaveenani olis rakentaa alusta asti niille kunnollinen jämäkkä puutalo, inspiraationa barbietalo jonka isä teki minulle joskus kymmenisen vuotta sitten. Se on ihan sairaan hieno.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun kaivoin kisuni esille ja vertasin noihin kuviin, hoksasin, että minun isikisulta puuttuu liivi :/ Poikakisun komeat henkselipöksytkin olivat jääneet paidan alle, en ollut edes hoksannut, että ne eivät olleetkaan tavalliset housut.

      Poista
    2. Minäkin olen näitä jo ties kuinka kauan himoinnut. Sitten pääsin kesätöihin, sain mukavasti palkkaa ja päätin että nyt! nyt hankin Sylvanian Families pupujaaah :D ! ja niin siinä sitten kävi...Vau, tosi hyvä kirpputori löytö! tosiaan kohtalo :D Aaaw! kuulostaa ihanalta projektilta :)) No eiköhän isukki tarkene ilman liiviäkin :)

      Poista
  6. Uui, johan on suloisia pieniä kisuja :-3
    On nää kissat j Puput vaan niin syötävän lutuisia ! n u n
    Jee, mitäs MH-nukEja sieltä on tullut :-3?
    odotan innolla uusia customejasi :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusia monstereita ei tänne ole tullut, vaan löysin jotain mukavaa monstereille :3 ja uusia kustomeja on kyllä tulossa, koska syysloma! minulla on nyt hyvin aikaa uppoutua kustomoimaan nukkeja :D

      Poista
  7. Oi ihania noi kaikki! <3 Toivottavasti Puupi keksii pian niille kaikille nimet, en malta oottaa :3 <3

    VastaaPoista
  8. Oi ihania noi kaikki! <3 Toivottavasti Puupi keksii pian niille kaikille nimet, en malta oottaa :3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puupi keksi kissoille nopeasti nimet, paljastan heidän ihanat nimensä seuraavassa sylvania postauksessa ;)

      Poista
  9. Jotenkin niin yli suloista! xd <3

    VastaaPoista
  10. on nuo sylvanian familiesit kyllä aika sulosia c:

    VastaaPoista
  11. Vooi miten suloisia<3 Todella kalliita vain :/ Haluaisin jonkun perheen niin kovasti mutta en ole vieläkään hankkinut rahan vuoksi :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English