torstai 24. lokakuuta 2013

How to reroot :)


No niin nyt vihdoin ja viimein on reroot tuton aika :) Tuton julkaisu myöhästyi alkuperäisestä julkaisusuunnitelmastani, muunmuassa sen takia että Toorun re-roottaaminen kesti suunniteltua pidempään (lähinnä siksi että Tooru katkoi lähes kaikki re-root toolini neulat ;___; ). No hätävarasuunnitelmana oli julkaista kysymyspostauksen vastaukset, mutta sekin meni mönkään, osan Yulian vastauksista puuttuessa (Yulia koittaa saada oman osuutensa valmiiksi mahdollisimman pian!). No sitten kun olin saanut Toorun re-roottattua ja latasin kuvia Flickrin puolelle, minulta kaatui netti ja voitte vain kuvitella minkälainen fiilis siinä tuli...olin ladannut kuvia jo yli 15min ja sitten kaikki työ menee hukkaan...ihanaa! No nyt olen kumminkin onnistunut saamaan tuton kasaan vastoinkäymisistä huolimatta :)

Kirjoitan muuten reroot muodossa re-root koska kun sanalla ei (minun tietääkseni) ole järkevää suomenkielistä käännöstä. Niin minun mielestäni kyseinen sana on helpompi lukea viivan kanssa, etenkin silloin kun sitä on joutunut taivuttamaan suomalaisittain.

Rerooting 

Tooru pääsi tällä kertaa tämän tutotriaalin "uhriksi". Tooru on Angelican tapaan ollut tammikuun lopulta lähtien ilman hiuksia, mikä on harmittanut minua suuresti. Kuinka ajaa nukke kaljuksi? -tuto löytyy tuolta kustomointinurkan puolelta, aivan kuten kaikki muutkin kustomointiin liittyvät tutot.

Rerooting 

Mielikuvitukseni uumenissa näin vihreä-ruskea tukkaisen Toorun, joten eikun idea talteen ja toteuttamaan :) !
Tilasin Toorulle Dollyhairista Lucky Clover, Milk Chocolate Brown ja Keylime värisiä kuituja medium pituisina (=keskipitkä). Lucky Clover ja Keylime ovat Nylon kuituja ja Milk Chocolate Brown on Saran kuitua. Monster High nukeille käyvät sekä Nylon että Saran kuidut ja itse näitä sekaisin re-rootatessa en ole eroa kuitujen välillä huomannut. Nylonit ovat korkealaatuisempia (pehmeämmät?) kuin Saran kuidut, jolloin ne ovat hiustupolta n. euron kalliimpia.

Yhden Monster High nuken päähän menee re-roottaamalla (laittaa kuituja jokaiseen nuken hiusreikään) noin. kaksi Dollyhairin hiustuppoa.

Ohjeet Dollyhairista tilaamiseen ja lisää Dollyhairin tuotteitsta on tulossa seuraavassa postauksessa ;)

Rerooting 

Tämä tässä on reroot tool. Eli työkalu, jota tarvitaan hiuskuitujen kiinnittämiseen nukkejen päähän. Re-root tool koostuu neulasta ja tuollaisesta metallisesta putkilosta, jossa on paljon liikkuvia osia (suurimmalla osalla liikkuvista osista ei edes ole mitään erityistä virkaa).

Rerooting 

Pyörittämällä lähinnä neulaa olevaa liikkuvaa osaa voi joko avata tai sulkea reiän jossa neula on. Muita liikkuvia osia en ole re-root toolissa tarvinnut, vain tuota millä neulan voi laittaa kiinni tai ottaa irti.

Rerooting 

Tähän tapaan. Neulat tosiaan vääntyvät nukkeja re-rootatessa, sitä ei kannatta pelästyä. Neula voi myös katketa, jos yrittää tunkea kuituja itsepintaisesti liian pieneen reikään.

Rerooting 

Dollyhairin reroot tool -setissä tuli re-root toolin lisäksi kolme pientä neulaa ja yksi iso neula. Iso neula on reikien tekemiseen, jos nukella ei niitä ole tai ne ovat liian pienet re-roottaamista varten. Iso neula poikkeaa pienistä neuloista myös siinä että se on ihan vain tavallinen neula. Pienet neulat on tarkoitettu re-roottaamista varten. Pienet neulat ovat muuten tavallisia neuloja, paitsi että neulansilmä on leikattu ns. auki re-roottamisen takia.

Rerooting 

Re-roottaus neulat laitetaan re-root toolin ns. väärin päin, koska neulansilmä puoli on se mitä tarvitaan :)

Re-root toolin voi joko tilata esim. Dollyhairista n. 10 euron hintaan tai sitten sellaisen voi tehdä itse. Tällä MyFroggyStuffin videolla on hyvät ohjeet re-root toolin tekemiseen. 


Jos ei halua/jaksa katsoa MyLittlePony Equestria Girls arvostelua, voi kelata kohtaan 3:45, josta alkaa Abbeyn kustomointi :)

Rerooting 

Koska re-roottaamisesta syntyy hyvin helposti sotkua, etenkin ensimmäisellä kerralla (kuten kuvasta näkyy minkälainen sotku syntyi kun tein Angelicalle uudet hiukset..), suosittelen pitämään kuituja re-rootatessa esimerkiksi tuollaisesta pahvilaatikon kannessa. Näin sotkun saa kätevästi rajattua yhteen pahviastiaan :) 

Rerooting 

Dollyhairin hiuskuidut tulevat mukavina tuppoina, jotka on taitettu keskeltä.

Rerooting 

Mustat pidikkeet vain pois ja kuidut omille paikoilleen. Ei kannata tehdä niin että yrittää "repiä" yhden hiustupon mustan kiinnikkeen ollessa vielä paikoillaan, siitä tulee vain ihan turhaa sotkua. Kannattaa mieluummin avata se musta kiinnike.

Rerooting 

Re-roottaus on siinä mielessä todella kätevä tapa kiinnittää nukelle uudet hiukset, sillä re-roottauksen voi tehdä niin irtonaiselle päälle kuin vartalossakin kiinni olevalle (jos ei vaikka uskalla irroittaa nuken päätä). Itse teen mieluummin irti olevalle päälle, koska näin on mielestäni helpompi työskennellä ja tietää varmasti että kaikki liima on poissa.

Rerooting

Ja sotkun minimoimiseksi myös Tooru pääsi pahvilaatikon kanteen, Ikean pahvilootien kannet hyötykäytössä ;)

Rerooting 

Sitten päästään aloittamaan itse re-roottaaminen. Otetaan varovasti mukavan kokoinen tuppo hiuskuituja, tupon ei onneksi tarvitse olla täsmälleen jonkin kokoinen. Sitä oppii ottamaan juuri oikean määrän kuituja, kun re-roottaa tarpeeksi. Minäkään en vielä täysin hallitse sitä ;)

Rerooting 

Tähän tapaan. Tuppo voisi kyllä olla hiukan pienempi, mutta ei se mitään.

Rerooting 

Taitetaan tuppo keskeltä ja asetetaan keskikohta hiusreiän päälle. Itse aloitan niin villalankahiusten kiinnittämisen kuin re-roottaamisenkin vähän jakauksen vierestä.

Rerooting 

Sitten tuodaan re-root tool ja asetetaan neula reiän kohdalle, siten että kuituja jää reiän ja neulan väkesen väliin.

Rerooting 

Painetaan re-root toolin neula reiästä läpi. Monster high nukkejen pään muovi on sen verta pehmeää että voi vahingossa painaa huti reiästä, mutta se ei haittaa. Silloin syntyy vain uusi hiusreikä :)

Rerooting 

Nostetaan re-root tool pois ja otetaan hiustupon "ylimääräiset" kuidut varovaisesti pois yhtenä tuppona (näin kyseisen tupon kuituja voi re-rootata myös seuraavaan reikään).

Rerooting 

Ja näin ensimmäinen hiustuppo on kiinnitetty :) ! vielä pari sataa reikää jäljellä...
Re-root toolin käytöstä on pari erilaista käyttötapaa, mutta jokainen re-roottaa miten parhaaksi näkee. Minä koen tämän asetan kuidun reiän päälle -tekniikan helpoimmaksi ja suosittelen sitä :) Ystäväni Puro re-roottaa siten, että hän ottaa pienen kuitutupon sormensa päälle, nappaa siitä re-root toolilla kuituja ja painaa nuken hiusreiästä sisään.

Rerooting 

Jatkan järjestelmällisesti uloimman reikäkierroksen re-roottaamista.

Rerooting 

Tässä olen kiinnittänyt Toorulle kolme tuppoa. Suosittelen kiinnittämään hiustuppoja aika tiheään, jolloin nukke ei näytä paikoitellen kaljulta :)

Rerooting 

Kuvasin vielä ohuemmalla tupolla kuinka se kiinnitetään, koska näin voin näyttää sen teille vielä tarkemmin.

Rerooting 

Hiuskuidut saa helposti ohjattua oikeaan osoitteeseen re-root toolilla.

Rerooting 

Sitten vain painetaan kuitu paikoilleen. Jos neula tuntuu panevan vastaan tai ei tunnu menevän läpi, kannattaa keskeyttää ja ottaa re-root tool pois. Voi olla että reikä on liian pieni tai tukossa yms. Jos pakottaa neulan menemään liian pienestä reiästä se saattaa helposti katketa. Reikiä voi suurentaa re-root toolin mukana tulevalla isolla neulalla, joka on siihen hommaan tarkoitettu. Tietenkään kuidut eivät mene kaikkiin reikiin ns. kivuttomasti, silloin pitää vain painaa enemmän, mutta pitää osata huomata ajoissa jos on ongelma ettei paina liikaa ja riko neulaa.

Rerooting 

Re-root tool kannattaa painaa niin syvälle kuin vain menee, jotta kuitu varmasti menee pään sisään.

Rerooting 

Tähän tapaan :) vasta re-rootatut hiukset kestävät pientä nykimistä. Muttei nyt repimään kannata lähteä, silloin kyllä lähtevät irti.

Rerooting 

Sitten vain jatketaan kunnes koko pää on re-rootattu. Koska haluan Toorulle sekä vihreitä että ruskeita hiuksia on aika vaihtaa väriä :)

Rerooting 

Värin vaihdossa ei ole mitään ihmeellistä, se vain re-rootataan paikoilleen kuten aikaisempikin väri.

Rerooting 

Ja taas painetaan vain re-root toolilla paikoilleen. Kannattaa muuten välillä tarkistaa että neula on kunnolla kiinni, koska se saattaa löystyä re-rootatessa. Neulan kiinnitys olisi hyvä aina välillä kiristää uudelleen (paitsi jos on sen  kiinnittäessä saanut niin hyvin kiinni ettei löysty, niin sitten ei tarvitse turhaan kiristellä).

Rerooting 

Ja ta-daa Toorulla on ensimmäinen vihreä hiustupponsa :D !

Rerooting 

Toorun uloin reikäkierros re-rootattuna ohimolle asti.

Rerooting 

Re-roottaminen on yllättävän nopeaa, eikä se ole niin yksitoikkoista kuin luulisi. Se on oikeastaan aika hauskaa puuhaa. Luulen että jos re-roottaisi oikein ahketasti niin re-roottaust projektin voi saada valmiiksi ihan hyvin yhden viikonlopun aikana ellei nopeamminkin. Minä sain Angelican re-rootattua kokonaan perjantai-sunnuntai välisenä aikana, laiskasti silloin tällöin re-rootaten, koska minulta löytyy muutakin elämää...

Rerooting 

Toorun pää lähes kokonaan kierretty ympäri :) !

Rerooting 

Ulommainnen kierros päättyy nuken jakaukseen (suurimmalla osalla Monster High nukeista on jakaus). Jakauksen re-roottaaminen poikkeaa normaalien reikien roottaamisesta, sillä että reiät ovat isompia.

Rerooting 

Onneksi isoista reistä ei koidu mitään muuta kuin se että niihin on vain laitettava enemmän kuitua, kuin muihin reikiin.

Rerooting 

Re-root toolilla saa tökkiä kuituja useamman kerran samaan reikään, koska suuri kuitu määrä ei mene pienellä neulalla kerralla.

Rerooting 

Tähän tapaan. Kannattaa laittaa jakauksen reiät ihan täyteen kuituja, jotteivat sitten irtoile pois paikoiltaan.

Rerooting 

Itse tykkään uloimman reikäkierroksen jälkeen tehdä jakauksen.

Rerooting 

Ja kun jakaus on valmis, lähden järjestelmällisesti laittamaan kuituja muihin reikiin.

Rerooting 

Ahkeran re-roottaamisen jälkeen lopputulos näyttää suunnilleen tältä :)

Rerooting 

Kun on saanut viimeisenkin reiän kuituja täyteen kannattaa varovaiseti tarttua hiuksista ja hellästi vetää irtonaiset kuidut pois. Aivan kuin harjaisi hiukset hellästi sormilla.

Rerooting 

Sen jälkeen kuitujen pysyvyyden voi varmistaa liimalla. Tässä vaiheessa osa saattaa ruveta ihmettelemään, että mitä liimaako? vastahan sitä otettiin pois ongelmien vuoksi ja nyt itse laitetaan uudet tilalle, mitä ihmettä?
Mutta siis Dollyhairin mukaan re-rootatut hiukset pysyvät nuken päässä 90% ilman liimaa ja 100% liimalla. Joten liimaaminen on ihan suositeltavaa, kunhan sen tekee sellaisella liimalla josta ei tulevaisuudessa koidu samanlaisia ongelmia kuin Mattelin tehtaalla käytettävästä liimasta (Monster High nukkejen liimaongelmasta löytyy lisätietoa tulta nukkeinfo -osiosta). Nukkepiireissä suositellaa käytettäväksi kangasliimaa. Itse päädyin käyttämään ihan vain yleisliimaa, koska:
-minulla ei ole kokemusta, siitä että se olisi lähtenyt liikenteeseen
-tein muutamia kokeita liimalla mm. annoin kuivua ja kastoin kuumaan veteen ja katsoin käykö mitään. Ei käynyt.
Joten kun käyttää liimaa re-roottaus työnsä pysyvyyden varmistamiseen kannattaa hankkia kunnollinen liima ja testata se. Kangasliima taitaa olla kaikkein luotettavin tässä tapauksessa.

Rerooting

Kaadetaan nuken päähän mukavasti liimaa, sen verran että kun katsoo pään sisään näkee että siellä on liimaa.

Rerooting 

Ennen kuin liima kuivuu kannattaa pyöritellä päätä, jotta liima levittyisi tasaisesti nuken koko päähän. Tämän jälkeen antaa nuken pään kuivua ihan rauhassa esimerkiksi yön yli. Luulen että Mattelin liimaongelmat johtuvat huonosta liimasta kuin myös siitä ettei liiman oletettavasti anneta kuivua kunnolla, ennen kuin keho kiinnitetään päähän (tästä voimme todisteena nähdä liimamöykyt useimpien liimaongelmallisten nukkejen kaulatapeissa). Sillä taas on se seuraus että liima ei pääse kuivumaan kunnolla nuken päänsisällä, jolloin se lähtee herkemmin liikenteeseen. Mattelin käyttämän liiman huonouden taas voinee päätellä siitä ettei se kestä kuumuutta, esim. kuuman veden muodossa.

Rerooting

Sitten kun liima on kuivunut rauhassa keho voidaan kiinnittää takaisin paikoilleen :) Ja re-roottaus projekti on valmis! Tämän jälkeen enään vain hiusten leikkuu ja kampauksen teko.

Kuvia valmiista Toorusta koitan saada laitettua tänne viikonlopun puolella ;)

-Alien-Chan

muistakaahan kommentoida!

47 kommenttia:

 1. Hiukset näyttävät niin ihanan pehmeiltä *q*
  ooh, aivan mahtavan suloinen tuli Toorusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat ihanan pehmeät ^u^!
   Kiitos, mutta hän ei ole tuossa vielä valmis ;)

   Poista
 2. Aivan ihanat nuo Toorun hiukset! kekseliästä kun sekoittelit värejä!! ♥
  lisäääääääää

  VastaaPoista
 3. Pelkään noita liimaongelmia kamalasti!!
  sain tänään uuden mh-nuken (niitä löytyy yhteensä nyt siis 12)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele, sillä nukkejen liimaongelmat ovat oikeasti ihan kamalia u___u Itse en ole nyt raaskinut omilla rahoilla uusia neitejä ostaa, juuri liimaongelmien vuoksi (ja myös siksi että kaappini on täynnä avaamattomia nukkeja...). Onnea, mikäs nukke pääsi kotiin :) ?

   Poista
  2. Frankie Stein (basic) :)
   Oon ettiny kyseistä nukkee tosi pitkään, muttei ole löytynyt, joten hyppäsin ilmaan kun Kärkkäisen laajentuneessa nukkekokoelmassa oli basic Frankie <3
   Meinaan ehkä jouluksi ostaa Catty Noir- nuken, jonka myös löysi Kärkkäiseltä :)

   (p.s. unohdin laittaa nimeni tuohon edelliseen ja siksi siinä lukee anonyymi...mutta olen siis Em :) )

   Poista
  3. Ja sun nuket on aivan mahtavia :)

   Jos nyt saisit yhden uuden nuken, niin minkä haluaisit?? :3

   Poista
 4. Tulipa siitä söötti ;3; Ihanat värit<3 Ja muutenkin oikeastaan yksi miun lempinukeistani :3 Muuten kun tuosta viivan kanssa (re-root) kirjoittamisesta puhuit, niin itse olen kyllä ponipiireissä tottunut ihan vain termiin roottaaminen ^^ Eli kokonaan ilman sitä re-alkua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :3
   Minä olen tottunut reroot sanaan enemmän kuin pelkkään roottaamiseen ;D

   Poista
 5. Ihana!! Hieno väriyhdistelmä.
  Mutta siis kun tökkää ne sinne hiusreikään sillä jutulla niin eikö sinne tehä mitään solmuja tai vastaavia. Ja ne siis muka pysyy siellä ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ei sinne mitään solmuja yms. tehdä. Hiustuppo työnnetään tarpeeksi syvälle ja reikään laitetaan tarpeeksi paljon kuituja, jolloin ne pysyvät siinä. Mutta ilman esim. kangasliimaa pysyvyys esim. hiuksia harjatessa on 90% eli siitä saattaa silloin irrota jotain hiuksia.

   Poista
 6. Jouduitko maksamaan kuinka paljon postimaksuja tai tullimaksua tuosta re-roottaus työkalusta?
  Ärsyttävää kun täällä ei noita myydä ._.
  Huh että jotkut jaksaa tehdä nukeilleen hiuksia noin! Mä niin ihailen ja kunnioitan teitä, pidetään sen kunniaksi hiljainen hetki  Mun oma projekti on vieki kesken... kesältä asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkotit sillä ettei noita täällä myydä sitä, ettei niitä myydä suomessa, niin muuan ano linkkas jonkun Aviksen pajan, josta sais kai tilattua noita..?
   http://aviksenpaja.fi/shop/index.php/

   Poista
  2. Kiitos Jossuli! (:
   Voi harmi, ei oo varastossa heillä tällä hetkellä :/

   Poista
  3. Dollyhairista saa ilmaiset postit jos tilaa 50-100 dollarilla, mikä on euroissa joku 30-70 euroa. Dollyhairista ei ole minulle taikka Purolle tullut tulleja, koska Dollyhair merkitsee lähetyksensä ilmaisnäytteiksi, jolloin ne pääsevät tullista läpi ilman maksuja :)
   Sitten Dollyhairin lisäksi on tuo Suomessa toimiva Aviksen paja, sieltä tilaamisesta minulla ei valitettavasti ole kokemusta. Dollyhairista tilaamisesta on tulossa lisää infoa seuraavassa postauksessa ;D

   Ahahahah kiitos Jasminator :D

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Se on todella hauskaa puuhaa :))

   Poista
 8. Toorusta tuli ihana!

  VastaaPoista
 9. Voi kun Toorusta tuli i-HANA! Tooru on lempinukkeni sinun nukeistasi,on aina ollut

  VastaaPoista
 10. Miten mahtava väriyhdistelmä! Kuinka kauan noin suunnilleen noitten hiuksien laittamisessa menee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Uusien kuitujen laittamisessa menee noin. 2 päivää eli siitä saa mukavan viikonloppu projektin, jos re-roottaa ahkerasti. Minulla meni Angelican re-roottaamisessa perjantai illasta-sunnuntai iltaan, silloin tällöin re-rootaten. Ja miksipäs ei nopea re-roottaja voisi saada yhdessä päivässä valmiiksi ;)

   Poista
  2. Ok. Mulla ei varmaan hermot kestäis noitten laittamisessa :D

   Poista
 11. Uih, ihana tuli tosiaan Toorusta :3
  Tooooruuuuu :3
  Ihana ohje, selkeä ja jopa minä sen ymmärsin, Ree-roottaus ei näytä kovin vaikealta, mutta saako noita laitteita muualta kuin netti-kaupoista ? ^.^
  esim. Sinellistä tai jostain vastaavasta vai onko se vain nettikauppa myynnissä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3
   Hienoa että tutosta tuli selkeä ja ymmärettävä :D Luulen että tuolla Myfroggystuffin videolla nähty askarteluveitsen tapainen esine, josta saa tehtyä re-root toolin, saattaisi löytyä esim. Sinellistä tai vastaavasta. Jos re-root toolia ei itse halua tehdä (sen tekeminen ei kyllä ole vaikeaa, kuten videolta voi hyvin päätellä) niin en usko että valmiina sitä löytyy muualta kuin netistä.

   Poista
 12. Tämä oli minulle hyödyllinen, kun olen pohtinut joskus lähteväni re-roottaamaan. Mua vaan arvelluttaa et miten tukka pysyy päässä vaan tuollaisella pikku tökkäyksellä (liimaa kun en pistäis sinne, eieieiei) ja sit kun esim. mun tehoharjailut.... 8D

  Toorusta tuli oikein hurmaava ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että tämä tuto oli hyödyllinen :D
   Hiustuppo tökätään aika syvälle nuken pään sisuksiin ja yhteen reikään laitetaan niin paljon kuituja kuin mahtuu, jolloin ne eivät niin helposti lähde irti. Tehoharjailua en kyllä suosittele liimattomalle re-roottaukselle, en usko että tukka tulee kestämään moista. Kyllä jotain kangasliimaa voi ihan turvallisin mielin laittaa nuken pään sisään. Siitä ei tietääkseni koidu liimaongelmia ja sitä suositellaan käytettäväksi Dollyhairin sivulla. Dollyhairin omistaja on ihan asian tunteva olento, joka on täysin tietoinen Mattelin nukkejen liimaongelmista, joten tuskin hän suosittelisi käyttämään liimaa josta koituu uusia ongelmia.

   Kiitoksia :)

   Poista
  2. Eikös tähän sopisi jonkinlainen solmumenetelmä..? Itsellä ei ole nukkejen roottauksesta mitään kokemusta, mutta ainakin ponien kohdalla monet tekevät sisäpuolelle solmun, tai pujottavat kuitunipun eri reiästä ulos, kuin mistä on laittanut sisään. Tämä tietenkin edellyttää, että käyttää yhteen reikään tuplamäärän kuituja.

   Poista
 13. Ihanan väriset hiukset toorulla en malta oottaa et nään toorun valmiina.

  VastaaPoista
 14. Iiih ♥
  Tooru on söpö, itsellänikin on Toralei nukke :3

  VastaaPoista
 15. Mä en haluis tilata ulkomailta kun en saa nii sit katoin tota aviksen pajaa siel ei oo sitä re root toolia varastossa ja tosta teko ohje videostakaan en saanu mitään selvää :(

  VastaaPoista
 16. Ei se haittaa jos neulo menee ohi. Minua haittaisi jos se lipeäisi niin pahasti että nukke saa nenä reiän >:)

  VastaaPoista
 17. Re-roottasin juuri ensimmäisen monsteriukon, löysin tänne etsiessäni, mitä liimaa pitäisi käydä ostamassa, mutta kappas! Mullahan onkin tuota ihan samaa liimaa jo kotona :) Ilmeisesti hyvin pitänyt?
  Samalla selvisi, miksi ihkauuden Abbeyn tukka tuntui ikävän tahmealta, pesu auttoi hieman, mutta pohdin nyt pitäisikö se siis suosiolla rootata uudestaan jo tässä vaiheessa? Harmittaa, kun sillä on valmiiksi niin hauskat hiukset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tooru on aivan super ihana!
   sulla on oikeesti niin ihania kustomeita!'3
   sun ja sun kustomeiden ansiosta mun kustom into nousi 100•\•'3:)
   sun kustomeista muuten saa hyvii inspiksii!:)'3
   ainaki ite sain tosta katrinan tukasta ku Se oli niin ihana pehko:D
   IHAN KU MOLLA MAIJOILLA'•
   Se katrina on vaan niin ihana!
   (kuten myös tooru ja muutkin)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English