keskiviikko 28. marraskuuta 2012

two little dolls, who will sleep forever....

Aisu and Reika ladyAisu and Reika ladyAisu and Reika ladyAisu and Reika ladyAisu and Reika ladyAisu and Reika lady
Aisu and Reika ladyAisu and Reika ladyAisu and Reika ladyAisu and Reika ladyAisu and Reika ladyReika lady
Aisu and Reika ladyAisu and Reika ladyAisu and Reika ladyAisuAisuAisu
AisuAisu

Hihii ! taisin saada nämä kuvat tänne, jos nyt onnistuin laittamaan nämä Flickr:n kautta, katsotaan mitä tästä nyt oikein tuli...toivottavasti kuvat eivät jää noin pieneksi vaan muuttuvat normaali kokoisiksi ? :D ? mutta kumminki, kuvat taisivat tulla väärässä järjestyksessä, eli ensimmäinen kuva on vikana jne. mutta kumminkin innostuin tosiaan tässä eilen kuvailemaan Aisua ja Reika-neitiä kuihtuneiden ruusujen kanssa, enempää sanottavaa minulla ei näistä kuvista ole, paitsi se että niissä on pienimuotoinen tarina :DDD ? muistakaahan kommentoida !!!

12 kommenttia:

  1. Tai no sain nämä kuvat tänne melkein -___- klickkaa niin päätyy Flickr:iin, no parempi kuin ei mitään ? yritän vielä saada siten että kuvat tulisivat jopa tänne asti :DDD

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia :3 . Varsinkin Aisu on noissa kuvissa tosi nätti, Reika-neiti on myös todella suloinen :3 . Rakastan varsinkin Aisun huulia, todella aidon ja kauniin näköiset. Oot tosi taitava kustomoija :3 . Miten MH-nukke kustomoidaan? Siis jos tekee "meikit" uudestaan, niin... Miten se tapahtuu :D ? Opasta tietämätöntä :) .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vähäsen hankala opastaa ilman kuvia, no yritän kumminkin :D tässä kuvattomat vinkit nukkuvan nuken kustomoimiseen:

      1. poistat nuken alkuperäisen meikin kynsilakan poistoaineella (suosittelen asetoonitonta hellävaraista kynsilakkaa, taisi olla mavala?) varovaisesti ettei nuken muovi kärsi tai mitään mitä et halua poistaa ei katoa, pari kertaa asetooninen kynsilakan poistoaine aiheuttanut muovin syöpymistä yms. (johtuu öljystä joten ei missään nimessä öljy pohjaisia tuotteita nukeille !!!)

      2. itse aloitan aina silmistä eli otan kuivapastilli kynäni (tunnetaan myös pölyliitu kyninä, huom, siis ei liidut vaan kynät !!!) ja luonnostelen kevyesti ripsien "rajan" ja ripset, jonka jälkeen kun olen varma mihin kohtaan ne tulevat vahvistan ne loppuliseen ulkonäköönsä, joskus lisään ripsiin vielä vähäsen akryylimaalia esim. Reikalla olen tehnyt näin mutta yleensä teen ihan vain kuivapastilli kynillä

      3. ripsien jälkeen teen nukelle luomivärit kuivapastilli liitujen (tunnetaan myös pölyliituina) avulla, raastamalla liiduista varovasti veitsellä (taikka saksilla) pölyä jota sitten levitän siveltimen avulla nuken silmäluomiin, samalla kannattaa aina välillä puhallella nuken kasvoja ettei irtonaista pölyä jää

      4. silmien valmistuttua teen yleensä huulet jos siihen on tarve, huulet toteutan joko akryylimaaleilla taikka kuivapastilli liiduilla. Akryylimaaleilla joko vain yksinkertaisesti maalaan huulet ja kuivapastilli liiduilla teen huulet samalla tekniikalla kuin millä teen silmäluomet

      5. Huulien jälkeen on kasvojen tärkeimpien yksityiskohtien vuoro eli kulmakarvat ja mahdolliset poskipunat...kulmakarvat piirrän kuivapastilli kynillä samaan tapaan kuin mitä ripset ja poskipunat toteutetaan myös samalla tekniikalla kuin huulet ja silmäluomet, ainut ero vain on se että kun on levittänyt poskipunat niitä voi vähäsen pyyhkiä hellävaraisesti kynsilakan poistoaineella jolloin niistä ei tule liian punaisia

      6. tämän jälkeen tehdään kasvojen vähemmän tärkeämmät yksityiskohdat esim. jos haluaa tehdä jonkin kukkasen tai vastaavan nuken kasvoihin, ne yleensä toteutan akryylimaaleilla, kuivapastilli liiduilla tai kynillä yms. aikalailla samanlaisella tekniikalla kuin nuo aikaisemmatkin asiat

      7.lakan laittaminen, itse käytän tiimarista ostettuja matta ja glossy askartelulakkoja, Glossya laitan yleensä nuken huuliin jolloin syntyy todella kauniit huulet, etenkin jos on käyttänyt huulien tekoon pölyliitua. Glossya tulee laitettua myös jos silmät ovat auki, se tuo kivan pienen kiillon nuken silmäkulmaan ^^ mattaa käytän sitten kaikkeen muuhun eli asioihin jotka eivät luonnollisesti heijasta valoa kuten kulmakarvat yms.

      sitten vain odotat lakan kuivumista ja kustomoitu monster high nukkesi on valmis :DDD toivottavasti näistä vinkeistäni nyt tajusi jotain ?

      Poista
  3. Hyviä ja kauniita kuvia, ne vaan näkyy aika pienenä. Näkyy huomattavasti paremmin kun katsoo Flickr:ssä.

    VastaaPoista
  4. Pieniksi taisivat jäädä.(vähän kieltämättä ärsyttää)Eikö tosiaan onnistunu Photobucetissa.Aisu on niiiiiiiiiin ihana(Reikasta en tykkään kun hurmailee sairasta puolustus kyvytöntä Ryoota)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin että kun on Photobucetissa klikannu kuvan isoksi niin ei tarvi painaa direct linkkiä vaan voi kopioda suoraan.MUTTA!!!Kannattaa painaa sitä kopioi juttua hiirestä kuvan aikalailla MELKEIN alareunassa.Keskellä sitä suurta kuvaa tai ylhäällä juttu EI toimi.HUOM!!!!Kuva tulee sitten normaalissa koossa eli sitä pitää pienentää bloggerissa.

      Poista
    2. No taidan vielä kokeilla photobucketin kautta, nuo kuvat näkee isoina jos klickkaa niitä ja päätyy Flickriin :) kiitos Aisu on kyllä aivan ihana, koko ajan olen hiplaamassa Aisua, sillein no voi ei nyt Aisun tukka on taas huonosti laitetaampa paremmin yms. ^^ vai että sairas ja puolustuskyvytön Ryoo, no periaatteessa tuo pitää paikkansa...?

      Poista
  5. Aivan mielettömän ihania kuvia! ^_^

    VastaaPoista
  6. oih!ihania I♥AISU&REIKA NEITI

    VastaaPoista
  7. Ruusut + nukkuvat nuket = rakkaus ~ ♥ Aivan ihanan idean oot kyllä saanut näitä kahta kuvatessasi. :3 Hurjasti tykkään ja mielellään vastaisuudessakin näkisin ruusuja rekvisiittana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja laitetaampa tuo ruusutoive korvan taakse :DDD

      Poista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English