perjantai 23. marraskuuta 2012

Böööö !!!

Jipii, viimeinen koe oli tänään joten minun koeviikkoni loppui tänään, mutta osalla jatkuu vielä ensiviikolla joten minulla on nyt viikonloppu+kahden päivän vapaat eikä tarvitse tehdä mitään koulujuttuja, aivan mahtava fiilis >w< !!! hehee ehdin hyvin kustomoimaan nukkeja yms. @u@....Tein tässä muuten hiljattain Aisulle kiharat, koitan laittaa kuvia tulemaan mahd. pian + kävin tänään tiimarissa hakemassa vähäsen muokkausesineitä lisää, mutta nyt menen pelaamaan Wiillä ^w^  muistakaahan kommentoida !!!

6 kommenttia:

  1. Oih kivaa! Meilläkin on Wii

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, kiharapäinen Aisu ! En malta odottaa.
    Ehtisitköhän mitenkään kuvailla pari kuvatarinaa ? ;)

    VastaaPoista
  3. Aisun kiharat.Haluu nähä!Niin siis kun teen blogi tekstiä ja haluan kuvan painan yläreunasta lisää kuva ja siinä sit on kohta siirrä ja siitä sitten painan valitse kuva sit valitsen omista kuvatiedostoista haluamani kuvan.Tämän jälkeen se lataa sen ja pistää kuvan ympärille siniset reunat sit vaan painan lisää valitut ja tadaa se ilmestyy tekstiin.Tästä ei varmaan saanu mitään selkoo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä tuosta sai selkoa eli siirrät suoraan koneelta, miten siinä voi muka kuvanatllenustila loppua O.O? en nyt oikein ymmärrrä? onko täälläkin rajallinen tallenustila ???

      Poista
  4. Kiva, kiharapäinen Aisu... :D


    Imesusi,kyl siit sai... tai ainakin MINÄ sain 8-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English