keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

uudet nuket : DDD

Ostin siis eilen Deuce Gorgon + Cleo De Nile tuplapakkauksen : D Deucesta tulee luultavasti Anthony, Miyukin mystinen kihlattu ja Cleo De Nilestä on kyllä yhtään tiedä, hän on yhä toistaiseksi nimetön henkilö, sen olen jo päättänyt että hänestä tulee Cleon isosisko ; ) Cleolla taitaa olla aika iso perhe sillä nyt hänellä on kaksos pikkusiskot ja yksi isosisko ( Cleon pikkusiskot Chloe ja Poh on esitelty alkuperäisessä blogissani, he ovat siis Bratz nukkeja) pari kuvaa Miyukin tulevasta kihlatusta ja neiti nimettömästä :


Monster High pojat on ihan eri tavalla nivelletty kuin tytöt ---> pojilta puuttuu ranne nivelet mutta niillä onki nilkoissa nivelet ranteiden sijasta !




Tämä nukke herra tulee siis kokemaan mega muokkauksen jonka tarkoituksena olisi tehdä hänestä täysin erinäköinen : D




Sitten vähäsen kuvia neiti nimettömästä : )





Tälläiset nukkeset tuli sitten hankittua : D nimi ehdotuksia neiti nimettömälle otetaan edelleen ^^

muistakaahan kommentoida

11 kommenttia:

  1. Ostimme mun pikkusiskolle tommosen pakkauksen,Synttärit juhannuksena :)

    -Monster High fani

    VastaaPoista
  2. Meillä kaikki lapset on nääs Monster HIgh Faneja ;) (9,7,3v) Ja mun paras ystävä (10v)

    VastaaPoista
  3. Mullakin on Cleo ja Deuce. Jännittää se mega muokkaus!

    VastaaPoista
  4. Otin kyllä myös Cleoltani nuo kultahiukset pois kun en oikei tykänny. ;D

    VastaaPoista
  5. Mulla on kans toi Cleo, siitä on kyl tarkotus tulla shamaani:3 mäkään en oikein välitä noista kultatinseleistä joita laitetaa niiden päähän... olen nyppiny niitä pois vaikka aionki vaihtaa kaikki hiukset;) siis sitten joskus ku löydän kuituja jostakin....-.-
    ~Puro

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilataan Plastic popista Puro, sieltä saa laadukkaita nukkekuituja :D tai sittenhän voi mennä käymään kampin Cyber Shopissa siellä on aika hyvä kuitu valikoima :)

      Poista
  6. Innolla odotan Anthonyn megamuokkausta. Jota myös kustomoinniksi kutsutaan. ;)Puro: munkin Cleolta (Dead Tired) lähti ne kultahiukset heti tokana päivänä. Meni hermot.

    VastaaPoista
  7. Mites aiot Deucen/Anthonyn hiukset muokata, vai teetkö niille mitään? Jossain netissä oli ainaki ohje noitten käärmeitten poistamiseen, jonka jälkeen saattais riittää pelkkä pään maalaaminen, ehkä :D (en oo erityisen taitava muokkaaja, oikeestaan en ees melkeen yhtään muokkaile xD) . Millainen luonne Cleon isosiskolle tulee? Nimiehotuksia ois:
    Crystal
    Adore
    Ootan kans innolla megamuokkausta :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nyt muokkannut Anthonyn hiukset eli käärmeet lensi ensimmäisenä pois ja sen jälkeen laitoin kuituja pään täyteen ja osittain pohjamaalasin pään jottei hiusten läpi paistaisi limen vihreä...myös kasvot olen jo saanut valmiiksi, silmät vaihtoivat väri ym. enää pitäisi tehdä vaatteet sitten Anthony on valmis esiteltäväksi :) olen ajatellut Cleon isosiskon luonnetta jonkun verran, ehkä shoppailu hullu joka on koukussa ostos tv:seen ?

      Poista
  8. ja sit kans nimiehotuksia:

    Gold Princess
    Gold Girl
    Aurora

    VastaaPoista
  9. Millon aijot ottaa uuden profiilikuvan? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English