keskiviikko 15. lokakuuta 2014

EA custom: Raven Queen


EA Raven Queen

Nyt vihdoin ja viimein postausta Ever After High -nukkejen kustomoinnista :) !

Miksi postausta vasta nyt, kun minun piti postata jo viikonloppuna? No kustomoin tällä kertaa kahta nukkea yhtä aikaan, joka veikin luulemaani kauemmin aikaa. Ja yhtäkkiä minulla olikin kaikenlaista odottamatonta menoa suuntaan jos toiseen, jolloin postaamiselle ei jäänytkään aikaa. No sitten kun sain viimein postaamiselle aikaa Blogger päätti teetättää minulla kuvien siirron kahdesti heittämällä ensimmäisen siirron kuvat jonnekin kuuseen...Mutta nyt lukuisten esteiden ylittämisen jälkeen, pääsen vihdoin ja viimein esittelemään teille hyvät lukijat aikaansaannokseni~

Ensimmäisenä Ever After High -nelikosta päädyin kustomoimaan Ravenin. Aloitin Ravenista, koska suunnitelmani hänen varalleen olivat selvimmät. Tosin vaikka Ravenin varalle tehdyt kustomointisuunnitelmat olivat selvimmät, niin kustomoin Ravenin ohessa lähes samanaikaisesti Briaria. Briarin kustomoinnista tulossa postausta myöhemmin c; !

EA Raven Queen EA Raven Queen

En voi koskaan ihkuttaa tarpeeksi EA -nukkejen pakkauksia :') Olen tosiaan säästänyt kaikkien EA -nukkejeni pakkaukset, vaikka onhan se kieltämättä vähän tilaa vievää puuhaa. Tuleeko teillä säästettyä nukkejen laatikoita ja uppoaako siihen mahdottoman paljon tilaa?

EA Raven Queen

Minusta on edelleen hassua se miten EA -nukkejen ständit on piilotettu pakkauksiin. Ja joka kerta ständiä kaivaessani tulen miettineeksi, että kuinkakohan monta ständiä lentää vahingossa pakkauksen mukana roskikseen? Miten kukaan, joka ei tiedä missä ständi on, voi arvata että se on piilotettu pakkauksen sisään?

EA Raven Queen

No pakkauksista ja ständeistä takaisin postauksen päätähteen ;)

EA Raven Queen EA Raven Queen

Yllätyin kun huomasin, ettei Ravenilla ole korvakoruja ollenkaan. Ensin ajattelin, että en kait ole napannut BR -leluista virheellistä kappaletta josta on jäänyt korvakorut kyydistä. Sitten googlettelin pikkuisen asiaa todetakseni ettei Ravenistani mitään puutu. Täytyy kyllä myöntää, että korvakorujen puuttuminen harmittaa. Kaikilla muilla Basic -nukeilla niin Monster High- kuin Ever After High -nukeillakin on tähän mennessä ollut korvakorut (vai onko? korjatkaa jos olen väärässä c; !). Tuntuu hassulta ja jopa ehkä vähän petetyltä kun sitten yhtäkkiä tuleekin vastaan nukke jolla niitä ei ole (ja hinta kumminkin on edelleen sama). Tulin kyllä sitten miettineeksi, että johtuisiko korvakorujen puute Ravenin mahtipontisen kaulurin vuoksi? Vai onko ne vain unohdettu suunnitteluvaiheessa?

Toinen asia mikä yllätti minut Ravenissa oli sormuksen puuttuminen. Käsitykseni EA -nukeista oli se että jokaisella on sormus. Joten oletin Ravenin rannekorun olevan sormus, mutta todellisuudessa se olikin pelkkä rannekoru sormusmaisella riipuksella. Pettymys sinänsä, mutta toisaalta rannekoru ilman "sormuskiinnitystä" takaa nuken kädelle paremman liikkuvuuden ranteen kohdalta.

Korvakorujen sekä sormuksen puuttuminen tekee Ravenista tavallaan poikkeuksellisen verrattuna toisiin Ever After High -nukkeihin. Kaikilta muilta EA -nukeilta tuntuu sormukset ja korvakorut löytyvän (jos puhutaan Basic -nukeista). Korjatkaa toki jos käsitykseni on aivan väärä :') !

EA Raven Queen

Ravenin hiusten kunnosta en jaksanut yllättyä. En ole vielä tähän mennessä kertaakaan törmännyt Ever After High -nukkeen hyvä kuntoisilla hiuksilla. Ravenin erikoisuutena liiman lisäksi oli tavattoman pitkäksi jäänyt hiusnippu.

EA Raven Queen EA Raven Queen

Raven, sekä kaikki mukana tullut harjaa, ständiä ja tarina lippulappusta mukaan ottamatta.

EA Raven Queen EA Raven Queen EA Raven Queen EA Raven Queen

Useampi vähän tai enemmän valoittunut kuva Ravenin hiusten kunnosta. Eniten minua Ravenin hiuksissa harmitti liimaisuus sekä se missä kunnossa latvat olivat.

EA Raven Queen

Tällä kertaa päätin aloittaa kustomoinnin hiusten laittamisella kasvojen tekemisen sijaan. Ravenin hiusten laittamisen aloitin talkittamalla neidin pään liiman vuoksi (nukkejen liimaongelmista voi lukea lisää täältä: http://alien-pentu.blogspot.fi/2013/05/nukkejen-liimaisat-ongelmat.html).

EA Raven Queen

Talkittaessa ja hiuksia selvitellessä luvattoman pitkä hiussortuva lähti irti. Se vain irtosi nätisti reiästään pienen ja sulan liimaklöntin kera. Odotin liiman olevan edes joten kuten kovettunutta, mutta ei, se oli täysin sulaa, löysää ja hyvin tahmeaa. Tiivistettynä: se oli ällöttävää. Vaikuttaisi siltä, että sitä ollaan menossa vain huonompaan suuntaan nukkejen hiusten kiinnityksen suhteen Mattelilla.

EA Raven Queen EA Raven Queen EA Raven Queen EA Raven Queen

Ravenin hiukset talkin, selvityksen sekä kampauksen pohjan teon jälkeen. Päätin tehdä Ravenille kiharat, koska en ollut tyytyväinen siihen miltä neidin latvat näyttivät.


Ja jälleen kiharsin hiukset ylläolevan videon tutoa mukaillen :)

EA Raven Queen EA Raven Queen

Koska halusin Ravenille vain "kevyet" kiharat, käärin kiharrettavat osuudet hiuksista lähes kokonaan folioon ja kieputin ne pitkien pillin pätkien ympärille.

EA Raven Queen EA Raven Queen

Kuuma (siis höyryävän kuuma) sekä kylmä (jäätävän kylmä) kylpy. Nuket näyttävät tässä vaiheessa hiusten kiharrusta aina niin edustavilta c; !

EA Raven Queen

Kylpyjen jälkeen kuivattelemassa pyyhkeen päällä. Foliosta johtuen Ravenin kiharoiden kuivumiseen taisi upota vuorokausi tai pari. Normaalisti kiharat kuivuvat suht nopeaan, kun foliota on vain latvoissa. Pidän kyllä aina vähintää vuorokauden pillejä nukkejen päässä, oli kiharat kuivat taikka ei, jotta hiukset jäisivät varmasti haluamaani muotoon~

EA Raven Queen EA Raven Queen

Päätin pitää pillit Ravenin päässä kasvojen teon ajan, koska ne pitivät kätevästi Ravenin hiukset poissa tieltä. Neidin uusien kasvojen teko alkoi alkuperäisten kasvojen poistamisella asetoonittomalla kynsilakan poistoaineella. Sen jälkeen heitin neidin kasvoihin kevyen lakkakerroksen spray -lakalla.

EA Raven Queen EA Raven Queen

Lakan jälkeen lähdin tekemään silmiä kevyesti kuivapastelliliiduilla. Suunnitelmani Ravenin varalle tosiaan oli yksinkertaisesti nukkuva nukke :)

EA Raven Queen  EA Raven Queen

Tein silmäluomien lisäksi myös huulet kuivapastelliliiduilla. Liitujen jälkeen siirryin työskentelemään akvarellikynillä, joilla piirsin ripsien viivan (miksi tuota nyt voisi nimittää?).

EA Raven Queen EA Raven Queen

Kuin myös kulmakarvat.

EA Raven Queen EA Raven Queen

Ja lopulta myös ripset, vaikka minun piti alunperin tehdä Ravenille ripset tekoripsistä. No se suunnitelma meni pikkuisen mönkään ripsien ollessa liian pitkät nukkuvalle nukelle. Ja yritykseni lyhyentää ne sopiviksi, jäi yritykseksi.

EA Raven Queen EA Raven Queen

Kun olin saanut piirtelyosuuden valmiiksi, minun oli suojattava Ravenin kasvot. Pohjalle kerros spray lakkaa ja päälle maalattavia lakkoja :)

EA Raven Queen EA Raven Queen

Neidin kasvojen kuivuessa pääsin asusteiden kimppuun. Vasemmalla ennen kuva ja oikealla jälkeen. En loppujen lopuksi tullut tehneeksi paljoa Ravenin asusteille. Kauluriin maalasin lisää mustaa sekä korostin pientä "jalokiveä" hopeisella akryylimaalilla. Rannekorua taisin työstää eniten, kun maalaillin siitä esiin "eri" rannekoruja. Huomasin että rannekoru möykky olikin useamman rannekorun kokonaisuus. Lakkua maalailin vähän ja askartelin siihen folion palasta peilimäisemmän pinnan. Sitten maalasin Ravenille myös kynsilakat ♪ Vyö ja kengät eivät tällä kertaa kaivanneet minkäänlaista lisämaalailua. Akryylimaalin kuivuttua, suojasin kaikki maalailuni maalattavilla lakoilla.

Ja nyt, jännitys tiivistyy...

EA Raven Queen

Ta-daa! Saanen esitellä teille uusimman Ever After High -kustomini, Korpin ;) Tapani mukaisesti myös Raven sai kustomoinnin valmistuttua suomenkielisen nimen.

EA Raven Queen

Erityisen tyytyväinen lopputuloksessa olen Korpin huuliin. Ne onnistuivat paremmin kuin osasin odottaa :)

EA Raven Queen

EA Raven Queen EA Raven Queen

Lähempää napattua kuvaa Korpin rannekorusta sekä laukusta.

EA Raven Queen

EA Raven Queen

EA Raven Queen

En muista kuinka pitkä aika siitä on kun viimeksi tein nukkuvan nuken. Siitä on hyvin pitkä aika. Oli jotenkin virkistävää tehdä pitkästä aikaa nukkuva nukke :)

EA Raven Queen

EA Raven Queen

EA Raven Queen

EA Raven Queen

EA Raven Queen

EA Raven Queen

EA Raven Queen

EA Raven Queen

Korpin kustomointi onnistui loppujen lopuksi paremmin kuin osasin odottaa. Olin jotenkin hyvin epäileväinen sen suhteen että teen hänestä nukkuvan. Onneksi en antanut epäilyksilleni valtaa ja toteutin suunnitelmani niistä huolimatta c; !

Mitä mieltä te olette Korpista? Sopiiko nukkuminen hänelle? Tuleeko teillä säästettyä tilaa vievästi nukkejen pakkauksia? Mitä mieltä olette sormuksen sekä korvakorujen puuttumisesta?

Mukavaa keskiviikkoa kaikille ^__^ !

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida!

In English:
I finally customized my Ever After High Raven Queen doll. I decided to make her sleeping :) And I gave her new name, Korppi (which is Raven in Finnish). What you think about Korppi? :)

25 kommenttia:

  1. Kummaa ettei Ravenin mukana tule sormusta tai korvakoruja. Ja ahahaa, Raven on siis suomeksi Korppi! Enhän mä nyt totakaan tiennyt. Tästä tuli tähän mennessä kustomoimistasi EA:oista ihanin. Mistä muuten ostit tuon lakkasi?

    Itse en keräile nukkepakkauksia, ovathan ne upeita mutta kumminkin...

    T. Ninja-sieni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ^__^ !
      Spray lakka on Taitaville -nimisestä liikkeestä, joka myy taide- ja askartelutarvikkeita. Maalattavat lakat ovat Tiimarista, mutta luulisi löytyvän nykyään askarteluliikkeistä :)

      Poista
  2. Nätti kuningatar Korppi. :) Ripset ovat mielestäni todella suloiset noin pieninä. ^_^
    Aika ihmeellistä kyllä, että Mattel ei tehnyt korvakoruja, ehkä halusivat vaihteeksi koruttoman nuken? Mielestäni se olisi kyllä pitänyt olla.
    Ja kerran säilytin laatikkoja niin, että huone tuli täyteen. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Niin minunkin mielestä olisi korvakorut pitänyt olla, koska kaikilla muillakin on :')
      Hahah :'D Sinullahan on ollut kunnon kokoelma!

      Poista
  3. Nukkuva versio tuo sopivasti Ravenin herkän puolen esiin... Jos nukke olisi ollut täysi kopio alkuperäisestä, mutta teit siitä omasi.

    Säästän vain Pullippien ja Tangkoiden (ihme taivutus) pakkauksen, mutta yleensä hyötykäytän ne täyttämällä tavaralla ja niin... voin näyttää joskus. Muut pakkaukset taas kierrätän ottamalla tarpeelliset kuvat ja materiaalit talteen tulevaa varten.

    VastaaPoista
  4. Woahh nuo hiukset (o///o) ♥ Edes täydelliset
    Korpista tuli erittäin suloinen neiti, todellakin kannatti tehdä nukkuvat silmät hänelle! Sopivat mielettömän hyvin tytölle n_n ~ Pidän nuken kasvoista paljon, ne ovat ihanan yksinkertaiset ja tasapainoittavat kivasti sitä että hiukset ovat sitten vähemmän yksinkertaiset ~ (selitys 6/5)

    VastaaPoista
  5. Ihana neidistä kyllä tuli :3
    Ja olen huomannut säästäväni pullippien ja yhden ainoan EA-pakkauksen. Kyllähän ne vastehuoneessa tilaa vievät, mutta... Ovathan nuo paketit niin nättejä ja jotain tulee hyötykäytettyäkin.

    VastaaPoista
  6. Ihana ihana iihaana ♥ Tuo kampaus ja värit ja kaikki.... ääh, ihuna se vaan on.
    Itse säästän nukkejen paketit mutta koska en ole koskaan saanut käsiin erityisen upeaa pakettia, käytän ne aina askarteluun :-D

    VastaaPoista
  7. Korpista tuli hyvin kuninkaallisen oloinen;3 punainen luomiväri sopii tosi hyvin hälle nwn
    Itsekin säilytän nukkejen pakkaukset, tosin seinälle kiinnitettyinä julistemaisesti:D

    VastaaPoista
  8. Aivan upea customi! Neidillä on ihanat kasvot ja hiukset! ♥
    Itsekin säästän joitakin nukkejen pakkauksia, tai leikkaan niistä kuvia talteen ★

    VastaaPoista
  9. Ihana kustomi <3 Tosiaan kuten joku jo sanoikin, nukkuva ilme tuo Ravenin, tai oikeammin, Korpin herkän puolen esiin. Tosi kaunis kokonaisuus <3

    VastaaPoista
  10. Awww mikä ihanuus hänestä tulikaan!
    Mukavan yksinkertainen mutta siltikin todella mielenkiintoinen customi.

    VastaaPoista
  11. Todella suloinen ja hienosti onnistunut Korppi! Korppi on herkkä, mystinen ja ihana kerta kaikkiaan.

    VastaaPoista
  12. Ihanat nuo silmät :o
    todella hyvin teit '3
    Siitä tuli parempi kuin kuvittelinkaan !!

    VastaaPoista
  13. UPEA
    tää on oikeesti yks mun suosikki kaikista sun kustomnukeista, oikeesti wau vähän tää on ihana ♥☻

    VastaaPoista
  14. Aw. HÄH MULLE TULI ROBOTTIVARMISTUS??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä ihmettä? Sitä ei pitäisi tulla D:
      Minun täytyy tarkistaa tuo asia asetuksista ;) !

      Poista
  15. Outoa ? Ei hän täällä enää ole robotti kyselyä ?:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei pitäisikään olla, minun täytyy käydä katsomassa asetusten puolella miten asian laita on c; !

      Poista
  16. Korppi on oikeasti todella ihana! ♥

    VastaaPoista
  17. Alien! Sinellissä nukkekokoinen lapio harava ja puutarhasakset. Ne puutarhasakset oikeen likkuuki kuin oikeet sakset.

    ihana customi mutta jos olisi ollut muun laiset vaatteet oisi boinut olla vähän parempi
    (Määki sain robotti jutun)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, kuulostavat suloisilta ^w^ !
      Kiitos :)
      Mitä, sinäkin?!

      Poista
  18. Tulipa Korpista upea!

    VastaaPoista
  19. Kiitos kaikille aivan ihanista kommenteista ^ o ^ ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English