lauantai 22. helmikuuta 2014

Toinen omena :)


Ever After High 

Kävin tänään Helsingissä katsomassa kaverini kanssa Frozenin (kaunis animaatioelokuva, käykää ihmeessä katsomassa :D) ja elokuvan jälkeen harrastin pienimuotoista nukkemetsästystä, poikkeamalla Anttilan leluosastolle. 
Olen tässä pikkuisen miettinyt Appeleni kustomoimista. Mietintäni johti siihen lopputulokseen, että pidän nukesta aivan liikaa kustomoidakseni sen. Mutta samaan aikaan halusin jotenkin päästä kustomoimaan Applen. No tämä johti sitten siihen, että sieltä Anttilasta lähti mukaan kuvassa näkyvä Basic Apple White. Hintaa neidillä oli 32,95 euroa (anteeksi lompakkoni, että itketin sinua). Anttilan valikoima kyllä yllätti minut, siellä oli kaikki Suomessa julkaistut Basic Ever After High -nuket. Yleensä Anttiloissa on ollut huono valikoima, oman kokemukseni mukaan (kellään parempia nukkevalikoima kokemuksia Anttiloista?).

Ever After High 

Molemmat Apple neitini :)
Neidit ovat samanpituisia, Basiclla on vain korkeammat korot ja seisoo paremmin ständissä kuin Legacy Day. Pikkuisen kyllä harmitti ettei Basicin ständin keppi ollut läpinäkyvä, niin kuin Legacy Dayn.

Ever After High 

Pidän huomattavasti enemmän Legacy Dayn kasvoita kuin Basicin. Basicin kasvot ovat jotenkin liian ylimielisen näköiset ja meikit ovat mielestäni liian tummat. Legacy Dayn vaaleammat kulmat näyttävät huomattavasti paremmilta ja ystävällisemmiltä (samoin kuin koko meikki näyttää paremmalta kuin Basicin).

Ever After High 

Basicin asukokonaisuudesta minulla ei ole valitettavaa :) Kaunis asu niin kuin Legacy Dayllakin. Tosin verkkosukkahousujen tilalla voisi olla vaikka ihan vaan valkoiset sukkahousut.

Ever After High 

Annetaan aplodit Mattelille yrityksestä tehdä korkkiruuvikiharat (tämä on kyllä tähän mennessä Mattelin parhaimpia yrityksiä, joita olen nähnyt). Mattel voisi joskus toteuttaa promokuvilla antamansa odotukset nukkejen hiusten suhteen. Tähän mennessä kaikkien kiharatukkaisten neitien hiukset ovat olleet yhtä sotkua.

Ever After High 

Apple taitaa olla suosikkini Ever After High -nukeista, vaikka ensin ajattelin että Madeline Hatter:sta tulisi todennäköisesti suosikkini. Se on varmaankin tuo Applen teema (punainen väri, kruunut, kuninkaallisuus, omenat), vaaleat hiukset ja iho. Kokonaisuus on kaunis ja teemaa on sovellettu hyvin eri malleihin.

Ever After High

Tälläistä tällä kertaa, saas nähdä kauanko menee, että saan aloitettu Applen kustomoinnin :) Jos kalenteristani vain löytyisi joltain päivältä tilaa...

Ever After High vs. Monster High -vertailu on tulossa pian, samoin Sylvanian Families kuvatarina, joista molemmista mainitsin edellisessä postauksessa ;)

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida!

18 kommenttia:

  1. Vauh, en malta odottaa että näen EA kustomisi, myös vertailu kiinnostaa. Minustakin legacy day Apple on nätimpi.

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoisia nukkeja nämä, odotan innolla mh-vertailua! ewe

    VastaaPoista
  3. Odotan innola vertailua! Itse käännyn hitusen Mh:n puoleen, mutta pidän myös EA:sta :)

    VastaaPoista
  4. Voih, nää nuket on kyllä niin ihania! Sanoin, että en hanki tuollaista. Mutta mutta mutta yks monsteri vielä, niin mä ostan ton! :DDDDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olin vahvasti sitä mieltä, että näitä ei minun nukkehyllylleni tule, no kuinkas sitten kävikään :D

      Poista
  5. Siis pyöriikö Frozen vielä Helsingissä? O__O Äsh, miksei täällä, haluun nähdä sen uudestaan ;___;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun joo, menee se sittenkin! (!!) Harmi että en pääse millään keskustaan ://

      Ja tosiaan odotan innolla Apple-customiasi! Itse pidän enemmän Basicista kuin Legacy Daysta, juurikin noiden vahvojen meikkien takia :D

      Poista
    2. Juu kyllä pyörii vielä :D niin 2D kuin 3D kuin myös dubattu ja orginaali versiotkin. Todella kaunis animaatioelokuva, en malta odottaa dvd julkaisua :))
      Itse odotan innolla, että pääsen aloittamaan Applen kustomoinnin :D toivottavasti pian!

      Poista
  6. Voi, noi EA applet on kyllä jotain niin söpöjä ;3 Itselläni ei ole varmaan tulossa ostoslistaan EA nukkeja, sillä kasvon muoto arveluttaa :/ mutta kumminkin, odotan innolla kustomiasi! c; ♥.♥

    http://love-pullip-dreams.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minuakin kasvojen muoto arvelutti aluksi, mutta mielipiteeni asiasta muuttui heti, kun pääsin tutkailemaan näitä neitejä ilman pakkauksia ;)
      Ja mainostus tuonne "mainosta blogiasi :D" -osioon, kiitos!

      Poista
  7. Minä taas pidän enemmän tuosta Basicin kasvoista. :D Legacy Dayn kasvot näyttävät mielestäni vähän liian vihaisilta, kun taas Basic näyttää (lievästi) ärsyyntyneeltä.

    Nuo Apllejen asut ovat aivan ihania! Mattel on onnistunut kyllä yhdistelemään vaateita hyvin. Legacy Dayn vaatteet kyllä vivät voiton. :D

    onnea kustomointiin! :)

    VastaaPoista
  8. Voi apua, en malta odottaa että saat tämän kustomoitua >A<

    VastaaPoista
  9. Kiitokset kaikille innostavista kommenteista :DD

    VastaaPoista
  10. Toisessa ja kolmanessa kuvassahan Kanna ja Michiko kököttävät taustalla ;3

    VastaaPoista
  11. siis kyllä ne muissakin kuvissä kököttävät siellä (samatyyppikunylhäällä ;3)

    VastaaPoista
  12. Möö taas pidän enemmään basicista. Tummat meikit.. i like ;-)

    VastaaPoista
  13. Möö taas pidän enemmään basicista. Tummat meikit.. i like ;-)

    VastaaPoista
  14. Ihana Apple, minullakin on Basic Apple. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English