keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Päivitys menossa :) !


XMAS 2013

Aloitin "Alien-Chanin nuket" -sivun päivittämisen :)
Sivun alku ja Pullip-neitien esittelyt on nyt päivitetty. Neiti nimetönkin on vihdoin saanut nimen itselleen, joka löytyy hänen esittelystään. ;) Mitä mieltä olette neidin nimestä?
Pyrin mahdollisimman pian jatkamaan sivun päivittämistä!

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida :)

18 kommenttia:

 1. Kävin katsomassa. Kiva nimi uudella pullipilla.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No, ehkä sinusta, mutta jos Alien tykkää siitä, sinulla ei ole valittamista...! -._.-*

   Poista
  2. Se on sinun mielipiteesi asiasta anonyymi, itse pidän Kannan nimestä :)

   Poista
 3. Jeeee!!! Menenpä heti katsomaan :)))))

  VastaaPoista
 4. JES!!! Oon oottanu tätä!! <3 <3

  VastaaPoista
 5. Neiti Nimett... siis no, Kannan nimi on kyllä kiva :-) Mitäs muuten Alien nyt täytit eilen? Ja kiva kun postaat nyt useammin.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Neiti Nimett... siis no, Kannan nimi on kyllä kiva :-) Mitäs muuten Alien nyt täytit eilen? Ja kiva kun postaat nyt useammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytin 18. päivä kahdeksantoista (kommentoin tämän asian kyllä edelliseen postaukseen myös) :D

   Poista
  2. Ja pyrin postaamaan mahdollisimman usein, tosin se ei aina onnistu ajan puutteen vuoksi :')

   Poista
 8. Yksi kysymys: On käynyt niin, että laitoin ekan customini uusien meikkienpäälle selaista maalattavaa lakkaa. Siitä on jo ainakin kaksi tai kaksi ja puoli viikkoa, ja nuken naama tuntuu edelleen tahmealta. Pelkään että rakkaan nukkeseni naama ei kuivi koskaan, voisitko arvioida tilanteen vakavuuden? Voiko ae johtua esim. siitä että ulkona on ollut vähän kosteaa... auta, rakas Alien.... olet ainoa toivoni :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko käyttänyt pelkästään maalattavaa lakkaa vai myös spraylakkaa?

   Jos olet käyttänyt Spray lakkaa myös:
   -Ongelma voi olla siinä, että lakka on levittynyt epätasaisesti, ei olekaan sopivaa nuken muoville (ei imeydy) tai lakkaa on tökitty kuivumisvaiheessa --> epätasaisuus ja lakkapinnan rikkoontuminen

   Jos olet käyttänyt pelkästään maalattavaa lakkaa:
   -Ongelma voi olla siinä, että lakka on levittynyt epätasaisesti, sitä on laitettu liikaa tai sitä on tökitty kuivumisvaiheess --> epätasaisuus ja lakkapinnan rikkoontuminen

   Lakan pitäisi antaa kuivua täysin rauhassa laittamisen jälkeen (ei turhaa hippailua tai liikuttelua, vaan annetaan olla täysin rauhassa), koska jos nukkea hiplailee ennen kuin lakka on kuivaa riskinä on juuri tuo tahmaantuminen. Tahma kuivuu kyllä mutta siihen menee paljon aikaa, mutta sinä aikana se ehtii kerätä pölyä yms. pintaansa, jolloin nuken kasvoista tulee likaiset. Lakan huonokuivuminen voi kyllä johtua myös ilman kosteudesta. Paras ratkaisu tähän ongelmaan voisi olla uuden lakkakerroksen laittaminen ja antaa sen kuivua täysin rauhassa, kuivassa ja lämpimässä (normaali huonelämpötila) paikassa (älä minnekään uuniin kumminkaan jätä kuivumaan XD). Toivottavasti tästä oli apua :))

   Poista
  2. Kiitos ihan hirveästi, Alien :-)

   Poista
 9. Ihan kiva nimi, mutta voisiko hänestä käyttää lempinimeä Kan? Itselläni on ongelmia kaksoiskonsonanttien kanssa, joten nimi saattaisi muuttua Kanaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pidä lyhenteestä Kan, hän on Kanna :D Ja ei se mitään jos se muuttuu Kanaksi, onhan Kana nimi myös ja kuulostaa paremmalta kuin Kan ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English