torstai 20. kesäkuuta 2013

Michiko ja paperivene


Kuten moni Plastique☆Poupée :n lukija tietääkin jo. Voitin Michikon kanssa Vohveli -chanin järjestämän kuvakilpailun :) Kiitokset Vohveli -chanille kuvakilpailusta.

Tämän kunniaksi päätin postata kaikki kuvat Michikosta, joita tuli otettua kun kuvasin kilpailua varten (ensimmäinen oli sitten kumminkin se paras..). Kertovatko kuvat tarinaa? jaa-a, ehkä, ehkä ei, kuka tietää?Ainakin Michiko sai itkeä kunnolla kuvausten aikana (Pullip on hankala saada itkemään kameran edessä...). Michikon itkuun saamisen lisäksi, myös vesielementti paperiveneineen tuotti pienoisia ongelmia (vene meinasi lähteä vajoamaan ennen aikojaan, Michikon pitsiviritelmä kävi uimassa yms.) ja Michikon Stock kehon ihanan löysät nivelet toivat myös oman osuutensa soppaan (Michiko meinasi lähteä koko ajan uimaan..).

Mutta ongelmista huolimatta sain kuvattua Michikoa :) ja suurimmasta osasta kuvista tuli sellaisia kuin minkälaisiksi olin ne suunnittelutkin. Nyt kuvien pariin!

------------

Michiko


Michiko


Michiko


Michiko


Michiko


Michiko


Michiko


Michiko


Michiko


Michiko


Michiko


Michiko


Michiko

------------

Michiko

Pikku neiti asukokonaisuudessaan kuvausten jälkeen :)


Sitten koska olen höpinä tuulella:

Pullip asiat
Odotan innolla, että saisin tilattua Michikolle Obitsun (Stock -keho rupeaa ottamaan päähän pikkuisen liikaa), eivätkä uudet eyechipsit eikä peruukkikaan olisi pahitteeksi. No sitten kun saan tilauksen aikaiseksi ja saan tilauksen postilaatikkooni, suunnitelmissa olisi kustomoida Michiko uudelleen (siis tosiaan se Obitsu -keho, uudet silmät & peruukki). Tilattavien asioiden lisäksi kustomointiin sisältyisi myös meikkien uudelleen teko :)

Monster High asiat
Kesätöiden johdosta MH -nukkejen kustomoinnille ei liiemmin ole jäänyt aikaa. Onneksi voin korjata sen asian nyt Juhannuksena (iso kiitos vapaapäiville!) ja kustomoida nukkeja oikein olan takaa. Koitan saada nukkejeni kustomoinnin sellaiseen tilaan, että kustomoitavien nukkejen hyllyllä istuisia enää vain sellaisia neitejä jotka vaativat kustomointinsa toteutumiseen tilattavia asioita (peruukit, uudet hiuskuidut yms.). Minulla on myös suunnitelmissa jossain vaiheessa avata Ghouls Alive -nukkeni ja tutkia näitä neitejä pikkuisen lähemmin (miten kustomointi onnistuisi, minkälaista "tekniikkaa" neideissä on yms.).

Blogi asiat
Koitamme Yulian kanssa saada julkaistua juttuja useammin (mutta kumminkin niin, että kaikki ehtivät lukemaan ne ennen seuraavan jutun tuloa). Viimeistään heinäkuun puolella postaus tahti nopeutuu, kun en ole enää kesätöissä. Näillä näkymin Yulian Kirasta on tulossa juttu ja myös minun ja Ihmesuden pikku nukkemiitistä on tulossa oma juttunsa. Ja tietenkin monia muita juttuja on työn alla :) Juttutoiveita saa myös tietenkin esittää.

Olikohan siinä kaikki mistä suunnittelin höpiseväni tällä kertaa? Ai niin! muistakaahan käydä kommentoimassa miittipostaus part 4 :sta, Helsinkimiitti ei tule onnistumaan ilman osallistujia! äkkiä kaikki mukaan :) !!!  Ei tarvitse pelätä, emme pure, ellet ole Pocky!!!

Hyvää Juhannusta kaikille lukijoille :)

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida!

20 kommenttia:

  1. Michiko on kyllä todella söpö pikku pullip palleroinen :3!
    Hihi jjee on siis tulossa paljon monster high kustomointia! :3
    En malta odottaa että saan nähdä mitä saat aikaaan :DD

    Olen TODELLA kade ihmissudelle kun hän sinut pääsi näkemään :D
    nukkesi ovat aivan ihania :3!!

    Ilmoitathan jos olet Porvooseen päin tulossa sitten bongaan sut >:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3
      mukavaa että olet noin innoissasi :D

      Kiitos ja kumarrus :D

      Juu koitan muistaa ilmoitella ;)

      Poista
    2. Ja hyviä juhannuksen viettoja siulle ja Yulialle :3!

      Poista
  2. Michiko on ihana<3 Hyvää juhannusta teillekkin Alien ja Yulia :)!

    VastaaPoista
  3. Uui ihania kuvia ♥

    Ihanaa juhannusta ♥

    VastaaPoista
  4. Ei ihme, kun kuva voitti, sen verran kaunis on c; Mukavaa Juhannusta teille & Nukeillenne! :3

    VastaaPoista
  5. Voi herraisä miten upeita kuvia ! En yhtään ihmettele voittoasi. Tosi kaunis shootti, että joku osaakin >A<
    Ihanaa, lisää nukkekustomeita ! YAY, TÄTÄ OLENKIN ODOTTANUT ♥♥ Mahtavaa, kustominukkejen täyteistä juhannusta sulle :)

    ps. Keitä haluaisit/haluaisitte minun ottavan miittiin mukaan ? Keitä olisi kiva nähdä livenä ymsyms. ? (linkki blogiini: http://www.mikunselitykset.blogspot.com) Otan mukaan ainakin mahd. ensiviikolla saapuvan tilaukseni koska uskoisin että olisi ainoa lajiaan ko. miitissä~~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kumarrus :D
      Jep, tästä tulee nukkejen kustomointia täynnä oleva juhannus ;D

      Nukkesi osiossa blogisi puolella kuvat eivät näy :< ???

      Poista
    2. No voihan himpula. D: Kaikki lähinnä stock-kunnossa, paitsi että olen muutamien hiuksia leikellyt tms. pieniä muutoksia tehnyt. Saisitko selkoa ilman kuvia ? Mitä nukkemalleja ois kiva nähdä ym. ?

      Poista
  6. Kivoja kuvia :) Oko Ancegilalla muuten nyt hiuksia? Muistan että sillä oli tai on tosi upean ihanat hiukset.

    -Ohralehti

    VastaaPoista
  7. Ohhoh, taisin sekottaa Celesten ja Anceligan. Mutta, voisitko laittaa välillä vanhoja kuvia liimaongelma nukeista, tai ainakin niistä nukeista, joille olet laittanut jo uudet hiukset. Niinkuin ennen ja jälkeen kuvia?

    -Ohralehti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mielelläni julkaise jo julkaistuja kuvia täällä uudelleen, mutta katsotaan ;)

      Poista
  8. Kiitos. Nimittäin minun on jotenkin vaikea tunnistaa joitakin nukkeja, joten se helpottaisi huomattavasti. Kunhan siitä ei ole hirveästi vaivaa sinulle ja/tai Yulialle.

    -Ohralehti

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English