maanantai 18. maaliskuuta 2013

Löytöjä :D

New doll and game :D

Huomenta kaikille! Pyydän teiltä lukijoilta anteeksi, etten ole aikaisemmin ehtinyt kertomaan teille näistä tekemistäni löydöistä (pahoittelen myös pienimuotoista postaustaukoa jonka koulukiireet aiheuttivat). Löysin siis Skull Shores Ghoulian Prismasta hintaan 14.90 euroa! Löysin tuon uuden neidin 6.3. Yulian kanssa, kun kävimme hiukan tutkailemassa nukkevalikoimia. :) Sitten toinen löytöni, joka ei kyllä millään tavalla liity nukkeihin, mutta kuitenkin: Löysin Legend of Zelda Phantom Hourglass -pelin nintendo DS:lle käytettynä (uuden veroisessa kunnossa) hintaan 24.90 euroa > u <!!! Legend of Zelda -hulluna ihmisenä olen siis aivan innoissani tästä löydöksestäni OwO!

New doll and game :D

Tälle neidille on jo pikkuisen ehtinyt syntyä pienimuotoisia kustomointisuunnitelmia... Tulen mm. tekemään jotain tuolla kamalalle kampaukselle -___-

New doll and game :D

Hi hii, piti tietenkin ottaa vielä vähäsen lähempää kuva tuosta ^w^! Kyllä olen aikamoinen nintendo nörtti, enkä kiellä sitä. :) Minulta löytyy pelikonsoleina: Nintendo NES, Wii ja 3DS, ja suosikkipelisarjani Nintendolta ovat Super Mario ja Legend of Zelda + muut klasikkopelit. Lisäksi Nintendon retropelit ovat aivan ihania >___<!!! Mutta nyt takaisin nukkejen ihmeelliseen maailmaan:

New doll and game :D

En malta odottaa, että saan jostain napattua aikaa tämän pikku neidin kustomoitiin, sillä alkuperäinen meikki on mielestäni aika kauhistuttava... Eikä tukkatyylikään ihan mitään parhaimpia ole...

-Alien-Chan-

Muistakaahan kommentoida :)

17 kommenttia:

  1. mulla on sama nukke:)

    mut suoristin sen etu-hiukset:D




    http://lapasenmonsterit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ajattelin myös suoristaa etuhiukset ja suoristuksen jälkeen laittaa ne pinnillä jotenkin hienosti ;D

      Poista
  2. Mullakin oli Nintendo NES ja siihe pelit: super mario 1, super mario 3, duck hunt,joku bart simpson peli ja tom ja jerry(>:( yäk Se NES oli kyl lainassa ja sit mul on kaikkee mariokrääsää esim luigi ja mushroom pehmo,sit sonic-pelistä joku cream-pupu. Ei mul oo nyt pelikonsoleita kun (tietokone)... Äiti kuulemma pelas pienenä NES-konsolilla the legend of zeldaa ja mä oon serkun wiillä kokeillu sitä demoo.Onko sulla pelien oheiskrääsää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on NES:lle ainakin; super mario bros 1 & 3, mega man 4 ja little nemo..? ja monia muita joiden nimiä en muista ;) Juu kyllä minulta vähäsen löytyy pelien oheistavaraa kuten NES -ohjain avaimenperä, Legend of Zelda Twilight Princess avaimenperä ja parit Legend of Zelda mangat :D olikohan minulla muuta?

      Poista
  3. Minun mielestäni tuon ghoulian meikit ja tukka ovat ihan mätit. Mutta hetkinen! Sinähän lupasit, ettet hanki uusia nukkeja ennen kuin joululahja nuket on kustomoitu!! Tsot tsot! Mutta olethan sinä saanut niitä lahjaksikin.

    Nuottiteline

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehe he heh, eihän sitä voi vastustaa jos löytää nuken hintaan 14.90e (> u <)! Pyrin kyllä nyt kovasti siihen että saisin nuo "vanhat" kustomoitua ennen kuin raahaan enempää uusia nukkeja kotiin ;)

      Poista
  4. :3 ihuna >__< pikku hiljaa alkaa ottaan päähän kun asuu täällä missä ei ole cittarii,prismaa,anttilaa tai kodin 1:stä...
    mutta onnee uudesta nukesta..^w^ älä anna mun pilata sun iloa :)

    voisitko edes vilkaista :3 ---> http://tupumonsterhight.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Meilläpäin ei noita Ghoulioita näykkään enään hirveästi. Ennen hyllyt pursuivat noita kylläkin. Mut söpöjä kuvii ;3

    Kysymyksiä tulemaan ~ http://ropzubloggailee.blogspot.fi/2013/03/kysymyspostaus.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täälläkin päin Ghouliat alkaa pikku hiljaa vähentyä hyllyistä, vielä löytyy jotain satunnaisia sieltä täältä :)

      Poista
  6. NES oli kyl vähän ärsyttävä kun joskus ne pelit bugittaa(ihan kaikilla tekee niin):3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NES ei ole mielestäni ärsyttävä vaan yksiä parhaimpia pelikoneita ikinä OwO! ymmärrän toki ärsyyntymisesi NES:iin jos pelisi bugittaa (minulla ei bugita), pelin bugittaminen voi johtua NES:in tai pelien sisään päässeestä pölystä/vastaavasta liasta ;)

      Poista
  7. Olen nähnyt muutamia kustomoituja SS Ghoulioita ja kyllä siitä ihan hienon saa. Otsahiukset voisi laittaa taakse pinnillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu itsekin olen muutaman nähnyt, katsotaan minkälaisen saan tästä pikku neidistä tehtyä ;D juu tuo hiukset taakse pinnillä idea on vähäsen mielessä pyörinyt :)

      Poista
  8. Onnea! Varoitus otsahiuksia on vaikea suoristaa kunnolla! Eoweninkin on vielä kippurat.

    VastaaPoista
  9. Ei, se bugittaminen olikin se että kasetti on jotenki väärin.öwö...
    Sil oli kyl ihan kiva pelata

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English