sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Yukicon!!!


Selvisimme hengissä Yukiconista, vaikka cossien valmistuminen meninkin vähäsen viime tinkaan (valmistuivat Yukiconia edeltävänä yönä...). Olimme Yukiconissa vain lauantaina, koska tänään siellä olisi ollut meille aivan liian vähän ohjelmaa. Toinen poikkeavuus tässä conissa oli se, että tällä kertaa meillä ei ollut yhtäkään nukkea matkassa. Päätimme ettemme ota nukkeja mukaan, kun ajattelimme, että tuskin me tälläkään kertaa mihinkään miittiin conissa osallistutaan. Laukussa oli paljon enemmän tilaakin ilman nukkeja :)

Yukicon 

Cossasimme tosiaan taas Legend of Zelda, Skyward Sword -pelistä Zeldaa (Alien-Chan) ja Linkkiä (Yulia), mutta tällä kertaa pelin loppupuolelta (kukkaseppeleet eivät kuulu cossiimme).
Öinen aherruksemme palkittiin, kun Yulia kutsuttiin mukaan Yukiconin Hall Cosplay -kisaan. Tosin emme tiedä sijoittuiko Yulia kisassa vaiko ei, koska emme olleet Yukiconin päättäjäisissä kuulemassa tuloksia.

'Yukicon 

Sitten muutama sananen ja kuvanen Yukiconin ostoksista. Tälläkin kertaan mainitsemme ostoksista vain nivelletyt figuurit nukkemaisuutensa vuoksi :)
Meidän molempien matkaan tarttui Good Smile Companyn Link Figma (olemme parantumattomia Legend of Zelda hulluja...). Menimme aivan sekaisin, kun näimme myyntisalissa Linkin. Yulia nappasi yhden Linkin pöydältä ja Alien-Chan kysyi välittömästi myyjältä, että onhan heillä toinenkin Link myynnissä. Onneksi heiltä löytyi meille kummallekin oma :) Alien-Chanin matkaan myyntisalista tarttui myös Revoltech:n Yotsuba -figuuri (jota hän on etsinyt noin viitisen vuotta).

Yukicon 

Vähän parempaa kuvaa figuurien pakkauksista.

Yukicon

Alien-Chanin öiset figuurikuvaukset Yulian Link Figmalla. 
(Alien-Chan: olen yllättänyt miten hyvän kuvan kamerani sai napattua niin "huonossa" valaistuksessa).

Mainittakoot vielä, että Yukiconin myyntisalissa oli myös Amai Dolls -nettikauppa myymässä Pullip nukkeja. Oli kyllä lähellä, että Alienin matkaan olisi lähtenyt yksi Make it Own Pullip. No Alienilla on suunnitelmissa, että seuraava Pullip -nukkeperheen jäsen tulisi olemaan Isul tai Dal (tämä suunnitelma esti MIO Pullipin mukaan lähdön). Amai Dolls:lla oli nukkejen lisäksi myynnissä myös hyvännäköisiä peruukkeja :)

Yukicon oli mukava pikku con, jonka kruunasi ehdottomasti Link Figmojen löytyminen (ja Yulian Hall Cosplay -kisaan osallistuminen myös, vaikka se oli kuulema aivan hirveää). Kiitokset kaikille, jotka tulivat moikkaamaan meitä :D !!!

-Alien-Chan & Yulia

Muistakaahan kommentoida!

24 kommenttia:

  1. ehh, mie sitten onnistuin kävelemään ihan teidän vierestä enkä uskaltanut tulla puhumaan ;_;

    VastaaPoista
  2. Ihanat cossit!<3 Oi Yotsuba figu:3 kuolaan.. Yotsuba on paras lukemani manga - myös ainoa:D en ole niitä suuria manga faneja...
    Jupii, ostin ekan nukkeni!! nwn se on FCA Clawdeen. Mina rakasta sita! lol -.-
    Pidättehän kesällä miitin, haluan tulla Clawdeenini kanssa moikkaamaan teitä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :))
      Onnittelut ekasta neidistä! :D
      Saatamme pitää kesällä miitin, mitään ei tosin vielä ole lyöty lukkoon ;)

      Poista
  3. Hienot cossit!! ;) Tosin tuo kukka seppele näyttää oudolta Yulian päässä.
    Ja tuo Link figuuri on tosi upea!!!
    Harmi etten päässyt Yukiconiin sen riparihomman takia!! :'(

    VastaaPoista
  4. Ihanat vaatteet! Pyydän kovasti kuvia uusista nukeistanne, ne ovat niin vallattoman söpöjä! (pieniä kun ovat) >___< Itse en päässyt koko coniin. :((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D
      Tarkoitatko että haluat kuvia figuureistamme?

      Poista
  5. Asdf yritin olla tarkkana mutta en tainnut nähdä teitä >_< No mutta toivottavasti teilläkin oli mukava con ja Alien; et ole ainoa joka meinasi joutua amai dollsin myyntipöydän uhriksi... Se prupate kiljui osta minut. Vaati aika paljon tahdonvoimaa jättää tyttö sinne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin nähdä sinut vilaukselta...rappusissa vilahdit ohitse, ellen ihan omiani nähnyt :D ?

      Poista
    2. Hyvin mahdollista, tuli ravattua eestaas portaita ainakin siinä vaiheessa kun hävitin laukkuni (hyväminä) :D

      Poista
  6. Olettepa suloisia <3 Harmi etten päässyt yukiconiin ;_;
    Heiii muistatteko yhtään myivätkö Amai Dollsin Ruth ja hänen äitinsä Pullip Chilliä ? Tämä on elintärkeää koska olen kyttäillyt sitä nukkea Amai Dollsin sivuilta ja sydän murtuu jos se on jo myyty :_:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :))
      Joo Pullip Chill oli siellä etsimässä hyvää kotia ;D Nyt Miku_6 äkkiä Amai Dollsin sivuille!

      Poista
    2. Kääääk e__e toivottavasti kukaan ei ostanut ;;_;;
      mie saan tilata vasta kesällä, pidän peukkuja pystyssä ettei ehtisi mennä ennen kesää (tosin ainahan voin yrittää hieman aikaisemminkin) :/

      Poista
  7. Mulla on muuten tuo Yotsuba figuuri! :) Todella suloinen! ka Manga aivan loistava! Mutta ei ihan voita Azumanga Daiohia.

    Nuo tiedän cossit ovat muuten todella hienoja! ;)

    VastaaPoista
  8. Te olette parantumattomia Zelda hulluja...
    Minä ja Ansku Jn ollaan Hobitti hulluja XD
    Samassa veneessä mennään...

    VastaaPoista
  9. Ja hei, kun olette Legend od Zelda hulluja, niin onko mitään muuta videopeliä mitä pelaatte tms niin kun vaikka Mario tai Pokėmon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kai on :D
      Minä pelaan Zeldan lisäksi innokkaasti myös Super Mario -pelejä (galaxy, bros, paper, kart, kaikki menee), Kirby:jä, Sims 3:sta, Layton:ia ja netin ihmemaassa Attack on Titan Tribute Game. Ja monia muitakin pelejä, jotka eivät nyt tule mieleeni ;D

      Poista
  10. Doraemon games - Play top doraemon games funny online.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English