torstai 19. joulukuuta 2013

Luukut myöhässä → Ongelmia Flickr:n kanssa!


Hyvää iltaa kaikille olennoille :) !

Kuten moni varmaan huomasisikin joulukalenterin luukut 17 ja 18 ovat myöhässä. Pahoitteluni siitä, en vain joulukiireiltä ole ehtinyt julkaisemaan niitä.

No suunnitelmissani oli julkaista kyseiset luukut tänään (mukaan lukien tämän päivän luukku), kun nyt on aikaa istua tämän masiinan ääressä ja blogata. Mutta Flickr päätti sitten tietenkin heittää kapuloita rattaisiin. Minulla on nyt hyvin kummallinen ongelma Flickrin kanssa. Ongelmani on se, että kun siirrän kuvia HTML koodilla tänne Bloggerin puolelle, niin kuvat muuttuvat ikään kuin sellattavaksi valokuva-albumiksi, josta pystyy katselemaan kaikki Flickr:n kautta julkaisemani kuvat ( ja kaiken lisäksi kuvien alareunassa on ruma Flickr -logo). En usko, että tämä on mikään hetkellinen ohi menevä ongelma. Tämä saattaa olla esim. joku Flickr:n uusi sovellus tai jotain :O

Onko kellään muulla Flickr --> Blogger -käyttäjällä ilmennyt samantyyppistä ongelmaa?
Tietääkö joku mikä ihme juttu tämä "valokuva-albumi" on?
Osaako joku auttaa minua tämän ongelman kanssa?

Vastahan minulla hetki sitten oli ongelmia Flickr:n ja Blogger:n yhteiskäytön kanssa ja nyt taas. Todella ärsyttävää. Kohta pitää varmaan keksiä joku muu tapa siirtää kuvia tänne :(

-Alien-Chan

Muistakaahan auttaa Alienia pulassa! Ja kommentoida tietenkin :) !!!


16 kommenttia:

 1. Voi pöh!! :(
  Auttaisin jos osaisin. Mutta kun en käytä Flickriä.

  VastaaPoista
 2. Voi ei! :O Pystyyköhän tuota edes korjaamaan? ;___; Nyyh... Itsekään en osaa korjata tuota ongelmaa. Koittakaa pärjäillä siellä ruudun toisella puolen! ;__;

  -Marianne

  VastaaPoista
 3. Kokeile niin että meet klikkaa kuvan jonka haluut isoksi ---> hiiren oikea näppäin --->Valitse koko esim. "640" painat sitä ---> kuvan päälle ja hiiren oikea näppäin ja "kopioi" & sit vaan liität postaukseen c:!
  Mä käytän tota, koska mullakaan ei toimi nuo HTML-koodit ;/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käykö sinulla HTML -koodi käyttäessä samalla tavalla, että kuva muuttuukin selattavaksi albumiksi? Minä en ole onnistunut suoraan kopioimaan kuviani Flickr:stä, en tiedä johtuuko se jostain tekijäoikeusjuttulista vai sitten siitä, että kuvani eivät ole julkisia siellä. Onko sinulla kuvat julkisia, kaikkien nähtävissä?

   Poista
  2. Mulla on julkisia kuvia, varmaankin johtuu siitä ... :)

   Poista
  3. Minun pitäisi hiukan "siivoilla" Flickr tiliäni järkevämmäksi ja juuri "sotkusta" johtuen en pidä kuviani julkisina. No ehkä sitten kun saan siivottua, siellä päin tullaan näkemään enemmän minun nappaamia nukkekuvia :)

   Poista
 4. Voi harmi:( Toivottavasti asia hoituu pian.

  VastaaPoista
 5. no voihan pöhköfantin hömpät housut !!!

  VastaaPoista
 6. En oo varma toimiiko tää, mutta flickrissä näyttää tulleen joku muutos että kun klikkaat sitä ihme neliötä mistä lähtee se nuoli (mennessäs siihen kuvaan jonka haluat postauksees liittää), ja klikkaat "Grab the HTML/BBCode", laitat kooksi sen 640 (vai minkä ikinä haluatkaan) ja sen kokovalikon alapuolella on tälläset vaihtoehdot: ( ) Embed ( ) HTML ( ) BBCode. Se on automaattisesti valinnut tuon "Embed", joten sun pitää klikata sitä HTML-kohtaa, jonka jälkeen normaalisti kopioit koodin ja liität postaukses HTML-koodiin. En oo ite vielä kokeillut, mut tutkastelin tota flickriä ja huomasin tommosen, eli suosittelen ainakin kokeilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia tästä :D Lähdenkin tästä heti kokeilemaan!

   Poista
 7. Mullakin oli tänään ongelmia Bloggerin (ei kumminkaan Flickrin, en omista tiliä sieltä) kanssa. Se valitti jotain, että: "Your HTML is broken", tai jotain sellaista. En oikein ymmärrä. Onneksi sain postauksen lopulta julkaistua.

  Toivotaan, että ongelmasi ratkeaa pian! <3

  VastaaPoista
 8. Kannattaa käyttää photobucket.com, sieltä saa kopioitua ladatun kuvan osotteen yhellä klikkauksella ja liittää bloggeriin ihan vaan: lisää kuva > url osoitteesta > ctrl + v > valmis
  Ei tartte leikkiä hdml-koodien kanssa yhtään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin ennen Flickr:iin siirtymistä photobucket.com:ia, mutten pitänyt siitä ollenkaan. Kuvien lataus tuntui hitaalta ja laatu oli huono. Joten leikin mieluummin noiden HTML-koodien kanssa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English