keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Uusia vaatteita Michikolle :)


Moxie (1)

Kävin tässä hiljaittain kirpputorilla ja löysin sieltä halvalla Moxie -nukkejen vaatesettejä. Setit olivat 2,90e kappale ja ajattelin heti että Moxie vaatteet voisivat olla juuri sopivan kokoisia Michikolleni :)

Moxie (4)

Kirpputorilta mukaan lähti tuollainen urheilullinen asukokonaisuus,

Moxie (5)

suloinen vähän rajumpi mekko,

Moxie (6)

ja syötävän söpö yöpuku.

Yksi asia minua pisti pikkuisen silmään näissä vaateseteissä. Mikseivät vaatteet vastaa pakkauskuvia? siis pakkauksessa olevat kuvat antavat kuvan yksityiskohtaisemmista vaatteista, esim. tuo yöpuku, paidassa pitäisi pakkauskuvan mukaan olla enemmän pitsiä ja rusetit, mutta itse tuotteessa näitä ei ole? No toisaalta tämä pakkauskuvilla huijaaminen ei nyt haittaa kun sain setit halvalla.

Moxie (7)

Pakkauksien ihmettelyn jälkeen, aloin heti tietenkin sovittamaan vaatteita Michikolle. Ensimmäisenä sovitin Michikolle yöpukua.

Moxie (10)

Yöpuku istuu todella hyvin Michikolle ja näyttää söpöltä Michikon päällä :)

Moxie (11)

Paita istuu hyvin ja tarrakiinnitys menee takaa kiinni ilma mitään ongelmia.

Moxie (12)

Myös housut istuvat hyvin ja ovat sopivan pituiset :)

Moxie (13)

Yöpuvun jälkeen sovitin Michikolle urheillullista asukokonaisuustta, johon kuului takki ja housut (vaikka pakkauskuva antoikin ymmärtää että mukana tulisi vielä valkoinen paita jonka saisi takin alle..)

Moxie (14)

Takki istuu hyvin :) Pidän tuossa takissa erityisesti siitä että tarrakiinnitys on laitettu eteen jolloin takin saa oikeasti kiinni (yleensähän nukkejen takkeja ei liiemmin saa kiinni..)

Moxie (15)

Setissä tulleet valkoiset housut sopivat myös hyvin Michikolle.

Moxie (16)

Viimeisenä Michiko sai sovitettavaksi mekon, joka osoittautuikin paidaksi ja hameeksi?

Moxie (17)

Tämä asukokonaisuus ei istu yhtä hyvin Michikolle kuin kaksi edellistä, koska hametta ei saa tarpeeksi ylös kangaspalan takia (jonka pitäisi pitää hame tarpeeksi alhaalla). Harkitsen kyseisen kangaspalan poistamista, jotta hame istuisi paremmin Michikolle :)

Moxie (18)

Michikon vaateasioista muihin asioihin. Kamerani tosiaan hajosi Tampereen miitistä, eikä sitä kuulema voi korjata tai sen korjaaminen ei ole kannattavaa. Joten saan sitten odotella että saan uuden kameran tai sitä että ostan sen itse. Siihen asti koitan parhaani mukaan blogata kännykän kameran avulla (joka on kyllä aivan kökkö), mutta postaustahti valitettavasti hidastuu kameran puuttumisen vuoksi :( koitan korjata tilanteen mahdollisimman pian!

-Alien-Chan

muistakaahan kommentoida :) !!!

Ai niin! minulle ja Yulialle tulleista haasteista sen verran, että en pysynyt enää mukana laskuissa, kun niitä tuli niin paljon. Joten emme nyt valitettavasti vastaa meille annettuihin haasteisiin. Vastaamme kyllä sitten uusiin haasteisiin ja koitan pysyä parhaani mukaan laskuissa mukana ;) pahoitteluni!

46 kommenttia:

  1. Tosi suloisia! Näin noi kaikki samat vaatesetit samaan hintaan ilman alennusta Hong Kongissa pari viikkoa sitten :D.. Kiva tietää, että sopivat pullipeillekkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D
      Minusta tuntuu että Moxiet ja niiden tavarat on kaikkialla nyt alennuksissa, kun kaikki haluavat niistä eroon? eivät liiemmin käy enää kaupaksi?

      Poista
  2. Kivoja vaatteita. Höh postaus tahti hidastuu. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Pahoitteluni! ilman kameraa nukkeblogin ylläpitäminen on pikkuisen hankalaa ja kännykkäkameran laatu on aika säälittävä :(

      Poista
  3. Meillä on kans tuo hame&toppi yhdistelmä :) Mutta onko sulla siellä hameessa kangas? Siis se haaroväli systeemi? Kun meillä se on sellainen läpinäkyvä muovinen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla siellä on kyllä ihan kangas. Kummallista että on tuollainen ero :O ?

      Poista
  4. Hienoja vaatteita.
    Minusta jotenkin tuo paita ja hame sopivat Michikolle parhaiten :o

    VastaaPoista
  5. ui ui kuinka suloinen tuo mekko on :)

    VastaaPoista
  6. Minullakin on tuo yöpuku. :3 Hurjan suloinen on.
    Ei ole kyllä mikään yllätys että noissa pakettikuvissa huijataan. Moxie -tuotteissa on lähestulkoon aina valehteleva pakkauskuva. :c

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep tuo yöpuku on suloinen, suosikkini noista :3
      Ai on vai? empä ole ennen kiinnittänyt huomiota liiemmin niihin, joten en ole huomannut :c minkälaisiin pakkauskuva huijauksiin olet törmännyt Moxie tuotteissa?

      Poista
  7. Voih miten suloisia asuja! Mietiskelin että jos tyttönen saa obitsun niin ainakaan huosut taitavat jäädä pieniksi.
    Pidin itse eniten yöpuvusta. Kangas näytti oikein mukavalta. owo
    Kirpiksiltä löytää kaikkea kivaa nkeille! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Itsekin luulen että osa jää pieniksi, jos ja kun Michiko saa obitsun (en kestä Stock kehoa enää ollenkaan!), mutta enköhän minä keksi niille jotain käyttöä sitten ;)

      Poista
  8. Oi kun söpöjä!! Istuvat Mitchikolle tosi hyvin!!!

    VastaaPoista
  9. Aivan ihania uusia vaatteita :3
    Toi mekko on taivaallinen ^.^

    VastaaPoista
  10. IIhania :3
    Suloisia vaatteita Michikolle löysit ! c:

    VastaaPoista
  11. Toi hame toppi sopii täydellisesti neidille :)
    Harmi, että kamera hajos sillon .-. Toivottavasti saat sen uuden si pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Juu minun pitäisi saada uusi piakkoin, ainakin toivon niin ^_^

      Poista
  12. Harmi kun sun kamera meni rikki. ono J postaus tahti hidastuu, yhyyy kuolen. ;___; Rakastan tätä blogia! <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postaus tahti hidastuu pikkuisen kameran puuttumisen vuoksi, mutta nopeutuu sitten taas kun saan sen kameran :D

      Poista
  13. Ei postauksia x.x *kuolee* Muhahahahhaa *nousee zombina* Ihanat vaatteet ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD Kyllä postauksia tulee, mutta hitaammin kameran puuttumisen vuoksi :(

      Poista
  14. Eikäh eikö postauksia ja mulla ois kysymys:Mun (Tead tired/ Dead tiref en puista kumpi) Ghoulia
    tarvitsee kiiteellistä huuli apua tämä on minunkin painajainen sen huulista leviää väriä sen naamaan ei sitä enää nukkelaatikkoonkaan uskalla laittaa ettei kaikkilla ole sitä väriä päässään OMG ja se on viel mun lempi nukke ja haluisin ottaa mukaan tallinnaan sen mutta en uskalla AUTA MUA SIIS KERRONEUVO ja en ite oikeen uskalla customoida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä postauksia mutta hitaammin :)
      Mitäh O__O? Leviää väriä? onko kyseessä alkuperäiset huulet? voisit yrittää laittaa huulien päälle suojaavan lakkakerroksen, jonka pitäisi estää väriä leviämästä enempää :)

      Poista
  15. Kyllä ihan omat huulet mutta se on sen verran levinnyt sieltä alhaalta että siin näkyy sen muovin väri ja auta armias kuin ärsyttää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitä ihmettä? eihän nukkejen alkuperäisten huulien pitäisi levitä pitkin nuken naamaa??? oletko laittanut huulien päälle jotakin ainetta joka olisi aiheuttanut kemiallisen reaktion?

      Poista
  16. (Olen se kuka sanoi tuon ylemmän) onkohan mun rakkaassa nukessa valmistusvika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se vaikuttaa hyvin todennäköiseltä jos et ole tehnyt nuken huulille mitään, mutta kokeile pysäyttää se huulien leviäminen sillä askartelulakalla. Jos lakka ei toimi niin sinun kannattaisi varmaan valittaa nukestasi.

      Poista
  17. Mua rupesi nyt vähän pelottamaan, että Norstar OY rupeaa kohta oikeustoimien uhalla vaatimaan sua poistamaan sen tuotekorvaus-postauksen! En meinaan yhtään ihmettelisi, toimivat näköjään muutenkin niin tökerösti :( Kerro sitten heti jos jotain sellaista tapahtuu, nostetaan asiasta sellainen kakkamyrsky että Norstar katuu olemassaoloaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäit kiikkiin nostar MUAHHAHHAHHAHHAA

      Poista
    2. Minusta tuntuu etteivät he ole tajunneet että ylläpidän nukkeblogia täällä, joten "kiinni" jäämisen riski on pieni. En usko että he menisivät niin pitkälle +sehän rajoittaisi minun perusoikeuksiani. Mutta juu ilmoittelen kyllä sitten suutuspäissäni jos jotain sellaista tapahtuu ;)

      Mitenkäs muuten Meow sinun taistosi Norstarin kanssa edistyy?

      Poista
    3. No, en tiedä kiinnostaako suuryhtiöitä ihmisten perusoikeudet :D Tai mitkään oikeudet ylipäänsä! Ei ainakaan vaikuta siltä..
      Sota on kai käynnissä edelleen, odottelua lähinnä että koska Norstar käynnistää ilmahyökkäyksen :D Mitään ei ole kuulunut.

      Poista
    4. Hienoa että jatkat taistelua urheasti muovipussi-iskun jälkeen :DD

      Poista
  18. Kannatan! He eivät taida ymmärtää, miten suurta vahinkoa ja surua ovan tuottaneet...

    Vampiresmoothie~
    PS uskalsin kommentoida jeij! Sen verran ujopinviini olen etten yleensä... UnU..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin tuntuu ettei Norstarilla oikein osata huomioida meitä nukkeharrastajia ja rakkauttamme nukkeja kohtaan :(

      Kiitos että uskalsit kommentoida :)) se on aina mukavaa saada uusia kommentteja uusilta ihmisiltä, jotka eivät ennen ole kommentoineet :D

      Poista
  19. Hmm... Enoikeen tiiiä olen vähän sillä välillä että laitetaan hyrskyn myrskyn
    ja alien miten saat ton paidan ja hameen pysymään söpöliinisi päällä (mulla on nimittäin toi sama vaate pakkaus josta poistin sen kangaspalan) ja se hyörii ja pyörii mun nukkeni päällä ei se meinaa millään paikoillaan pysyä tekisi mieli liimata ne yhteen mut joo ei ihan onnistuis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en ole vielä leikannut sitä kangaspalaa pois sieltä, ehkä on sittenkin kannattavampaa jättää se sinne?

      Poista
  20. Ha kyllä niissä pakkauksissa on huijauksia mulla on pari moxia ja sellanen niitten talo ja siinä talon pakkauksessa oli nukkejen kuvia ja mulla oli kaksi näistä kannen nukeista ja niillä muka paketin mukaan ois ollu semmoset katvasäärystimet mut eipähän ollu ja yhellä nukella oli punaiset silmät ja kyseinen nukke oli minulla ja hänellä EI ollut punaisia silmiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävää kun pitää huijata tuolla tavalla pakkauksissa että saa nukkeja kaupaksi :(

      Poista
  21. Sopiiko moxie girls vaatteet myös monster highlle?
    Ja mitkä kaikki vaatepakkaukset sopii mh nukeille?
    Katokku bratzin vaatteet sopii kyllä...
    Ja toi on nii ihanaaaaaa

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English