lauantai 20. syyskuuta 2014

Tauko on virallisesti ohi! :)


Juliet

Nyt on aika julistaa Sweet Errorin tauko virallisesti päättyneeksi! :)
Hei pitkästä aikaa kaikille ^__^ !

Pikkuisen kuulumisia täältä päin~
Ei, en ole tauon aikana ehtinyt puuhastelemaan nukkejen parissa ollenkaan, joten uusia kustomeja ei ole tullut tehtyä. Odotan innolla pääseväni pian kustomoimaan taas! Tarkoituksena olisi saada kustomoitua lisää nukkeja takaisin kuntoon. Alex-Sandra ja Chika ovat kustomoitavien nukkejen listan kärjessä tällä hetkellä. Saas nähdä kuinka pian saan heidät valmiiksi ;) Pullip -nukeilleni kuuluu hyvää, tosin Michiko, Chieri ja Jonathan ovat tällä hetkellä jännittävällä matkalla. Siitä lisää myöhemmin c; Ja Traconkin ehti myös vilahtaa ohi tässä tauon aikana. Oli kyllä taas todella hauska con. Kiitos kaikille ihanille olennoille, jotka tulivat moikkaamaan minua ja Yuliaa ; w ; !

Mitäs muuta? No, tuntuu niin hassulta päästä bloggaamaan taas, mutta enköhän totu pian taas. :) Ihanaa, että nyt riittää jälleen aikaa puuhastella nukkejen parissa ja jakaa se teidän kanssanne!

Mitäs teille kuuluu? Mitä täällä on ehtinyt sillä välin tapahtua kun me olemme Yulian kanssa olleet tauolla? Onko kauppoihin tullut uusia nukkeja? Onko uusia nukkeblogeja perustettu tai uusia nukkeja ostettu? Jotain jännittävää tapahtunut? :)

Huomasin että täällä oli edelliseen postaukseen tullut hyvin ikävän sävyisiä kommentteja (emme valitettavasti kiireiden vuoksi ehtineet vastaamaan, pahoitteluni). Siksi muistutankin tähän väliin, ennen kuin kerrotte sekä kuulumisianne että mielipiteitänne, niin positiivisia kuin negatiivisia saa esittää, kunhan sen tekee asiallisesti ketään haukkumatta. Kiitos :)

Sitten kuulumisten lisäksi on vielä pakko kysyä myös, että millaisia postauksia toivoisitte meidän tekevän? Paljon nukkekuvia, kustomointiprojekteja vai jotain aivan muuta? Juttu toiveita ja ideoita otetaan innolla vastaan c: !

Hyvää loppu viikonloppua teille kaikille ja toivottavasti saan pian taas aktiivisen postaustahdin toimintaan ;)

-Alien-Chan

Muistakaahan kommentoida (asiallisesti, kiitos) !

54 kommenttia:

  1. jes kiva että tauko loppui! c:
    lueskelin noita edellisen postauksen kommentteja, ja pakko sanoa, että tähän ei kyllä voi todeta yhtään mitään, on sen verran typerää tekstiä. anot ne vaan on niin ihania. ♥
    odotan innolla että saat alex-sandran ja chikan kustomoitua. ^u^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse odotan sitä myös innolla, kun siitä kumminkin on jo yli vuosi kun heidät on viimeksi nähty hiukset päässä :')

      Poista
  2. jee, olette takaisin:33 näinkin alienin conissa, mutta juttelemaan en uskaltautunut..
    minusta joistain vanhoista nukeistanne, ja Kirasta ja Lluviasta olisi kiva saada kuvia<3

    pakko vielä kirjoittaa tähän loppuun, että näin unta jossa tulin juttelemaan teille, ja te sanoitte että minun kannattaa mennä pois sillä poliisi etsii teitä:D kun kysyin miksi, vastasitte että nukkeilu ja mangan lukeminen oli syy miksi teitä etsittiin, ja sitten lähdimme yhdessä poliiseja pakoon.. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisit ihmeessä tullut juttelemaan, en pure! ;D
      Ahahah mikä uni :DD

      Poista
  3. :D
    Itselläni tuli eilen hyvin paha kurkku kipu, pahentui kun heräsin aamulla, päätä jomottaa ja on kylmä...
    Itse en oikein käyttä bloggeria, koska olen siirtynyt Tumblriin....
    Olisiko mahdollista saada pullip postauksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi voi, toivottavasti paranet pian :) !
      Pullip -postauksia tulee heti kun kolmikkoni on palannut jännittävältä matkaltaan ;D

      Poista
    2. EEEEIIIIIII VITUN PASKA ANONYYMI ET OLIS TOIVONU KYRPÄ

      Poista
    3. Joudun valitettavasti huomauttamaan epäasiallisesta käytöksestäsi toista lukijaa kohtaan Anonyymi 21. syyskuuta 2014 18.25. Voit ilmaista eriävän mielipiteesi, kunhan teet sen asiallisesti ketään loukkaamatta, kiitos. Jos tälläinen meno jatkuu, joudun ruveta sensuroimaan kommenttejasi.

      Poista
  4. Kivaa, että tauko on ohi! ;)

    Olisi kiva saada Michikosta ja Jonathanista jonkinlaista postausta, jossa olisi kuvia näistä kahdesta, ja ehkä joku kuvatarinakin? ^3^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihanaa päästä höpöttämään nukkeilun parissa jälleen ;)
      Kuvatarinaa en todennäköisesti rupea väkertämään, mutta kuvapostaus kuulostaa hyvältä ajatukselta ♪ Tosin pitää odottaa että sisarukset palaavat jännittävältä matkaltaan ensin c;

      Poista
  5. Haa, vihdoinkin ;u; !! ♥
    En malta odottaa postauksia Alex-Sandrasta ja Chikasta sekä Pullip-perheen kolmikosta B) Missähän he mahtavat olla~?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta :D !
      He ovat jännittävällä seikkailulla tällä hetkellä ja sitä voi vain arvuutella että missä he mahtavat olla ;)

      Poista
    2. Toivon että roskissa.

      Poista
    3. Hei Anonyymi, Alienin nuket, jokainen, ovat ihania. Miksi siis toivot että Alienin pullip-perheen kolmikko olisi roskissa?



      P. S. Toivon että osasin kertoa asiani asiallisesti ja kohteliaasti tyyppi anonyymille, en ala (okei mennään ulos tekemään se kuitenkin) huutamaan ja raivoamaan kaiken maailman ilkeille Anonyymeille, jotka haukkuu rakasta Alienia ja rakkaan Alienin nukkeja.

      Poista
  6. Jee, palasit! ♥ Nyt voi taas kysellä neovoja kustomoimisessa. ;D
    Olisin halunnut mennä Traconiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jippii ;D
      Uusia coneja tulee aina lisää joka vuosi ;) !

      Poista
  7. Jesjesjes tauko on ohi ♥ Mahtava juttu. Jaa että kuulumisia? Sitä tuli täytettyä 11 vuotta ja sain lahjaksi mm. Catrine DeMewin ^-^ Iiihhana nukke, pitäis saada omaan blogiin kirjoitettua pikku esittely ja vähän kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa ^__^ Myöhäiset onnittelut täältä c: !

      Poista
  8. hyvää kuluu ainakin minulle ! ; 3
    ja anteeksi jos kommentoin niin pitkästi edellisessä postauksessa : l
    Mutta onneksi tauko on jo ohi ;)
    Ja toivottavasti Alexandra customoitaisiin pian .... voi häntä raukkaa : ( mutta osdotan innolla chikankin valmistumista !
    T:Siniapila

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mitään, aina saa kommentoida (kunhan sen tekee asiallisesti ja toisia loukkaamatta) c; !
      Ja sanopas muuta! Toivottavasti saan kaksikon pian valmiiksi ^__^

      Poista
  9. Olispa tauko jatkunut. No vihaiset kommenttini jatkuvat. Toivon että teet pullipeillesi oman blogin,mutta ei ette jaksa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sun ole pakko tätä blogia lukea. :c Alien ja Yulia bloggaa tänne kaikista nukeistaan, koska halusivat nukkeblogin, eivät jonkun tietyn nukkesarjan blogia. Heidän oma päätös ja ei sun tarvitse niistä Pullip-jutuista lukea. :3

      Poista
    2. Haluan pitää Sweet Errorin nukkeblogina rajaamatta nukketyyppia. Siten pystyn bloggaamaan erilaisista nukeista monipuolisesti rajoittamatta itseäni ja juttuakin tulee silloin paljon enemmän. Toinen asia mikä on vaikuttanut päätökseeni pitää kaikki nuket samassa blogissa on aika. Olen aika kiireinen olento, joten minulla ei olisi yksinkertaisesti aikaa ylläpitää useampaa blogia. Yhdenkin blogin ylläpitämisessä on jo kädet täynnä hommaa. Toisin sanoen en valitettavasti voi toteuttaa toivettasi Pullip -nukkejen pois rajaamisesta tästä blogista.

      Poista
    3. Turpa kiinni saamarin anonyymi nyt ymmärrän miks useissa blogeissa ei oo anonyymikommentointia. Painu oikeesti kuuseen sua ei tarvita täällä haukkumassa meidän rakasta alienia ja tiedoskes että alien EI aijo perustaa pullipeille omaa blogia näillä näkymin. Okei anteeks alien että puhun näin mutta kun mua suututtaa niin silloin tarvittas mun suun tukkeeksi kasa paperia. Anonyymi ei taida tietää että alien on sinut itsensä kanssa ja hän ei välitä vaikka haukkuisit häntä vaikka joksun * parempi kun sensuroin tämän kohdan*.

      Poista
  10. Jiiihaa vihdoin tauko on ohi! Hei taas!! nwn
    Minulle on tullut kymmenes monsterinukkeloiseni Mawshmallow, kissa-vaahtokarkki. ʕノ•ᴥ•ʔノ Hänellä on pinkit tekoripset kun sain siskolta semmoiset ja teillä on niin söpösiä tekoripset omaavia nukkeja! ^___^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipä hei!! ^o^
      Olen nähnyt paljon kuvia tästä uudesta nukestasi, todella suloinen tapaus ^__~

      Poista
  11. Aika kovat taistelut viime postauksen kommenteissa... Tuollaisiin ei kannattaisi kenenkään vastata mitään niin pysyisivät valittajat hiljaa.

    Mutta jes, palasitte!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu täällä ollaan c: !
      Mielipiteitä saa esittää, niin positiivisia kuin negatiivisia, kunhan ei mene "taisteluksi" eikä kenenkään haukkumiseksi ;)

      Poista
  12. Mulla on ollut yhtä hiljaisuutta nukkejen kanssa kevään lopusta lähtien. EI ole innostanut sitten yhtään. Mutta tuossa viikonloppuna tuli mieleen että voisin ehkä kustamoida teitejä. Keskittyisin kuitenkin vain vaatteisiin ja hiuksiin.

    PS: Oon kaivannu teitä takasin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti nukkeilu intosi nousee taas c: ! Minullakin into pääsee välillä lopahtamaan, mutta kummasti se sitkeästi aina palaa. Välillä jopa entistä innokkaampana ;D
      PS: Ihana kuulla ^ ^ !

      Poista
  13. Tervetuloa takaisin! Oli jo ikävä :) Ja tosiaan voin noihin kommentteihin sanoa vaan, että tosi typerää käytöstä. Mutta tosi kiva kun palasitte, hauskaa syksyn jatkoa :)

    VastaaPoista
  14. Tervetuloa takaisin! :D
    Odotan innolla projektiesi valmistumista ja sitä että saan tietää missä Pullippisi matkailevat!

    Ja anonyymi:
    Voi hohhoijaa kun on lapsellista käytöstä! Mitä tuolla kuvittelet saavuttavasi? Kaikista maailman olennoista tuo tepsii kaikkein vähiten Alieniin!

    Nyt Alien! Ihan silkasta uhmasta postaathan niistä Pullipeista! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D
      Pullipieni mystinen seikkailu on toistaiseksi salaisuus, mutta sekin salaisuus tulee paljastumaan pian ;D

      Poista
  15. Ihanaa, postaatte taas! ♡

    Aika hiljasta on ollu niitten blogien osalta joita seuraan, mutta wn oo itekkään pystyny postaan saati kuvaan, sillä oon traconin jälkee ollu flunssassa. Ihaninta olis ehkä nähä jonkinlaista vampyyrishoottia, tai sitte Vanillaa ja Cinnamonia nähä :3 Niin paljon ihania nukkeja :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi, parane piaan! :3
      Olisi kyllä ihanaa käydä kuvailemassa vanhempia nukkeja pitkästä aikaa ^ ^ !

      Poista
  16. Mua hävettää tuon ylemmän yhden anonyymin käytös, mutta alien mä kyllä ymmärtisin jos haluut poistaa anonyymi kommentoinnin se kyllä alkaa olla tässä jo suositeltavaa tietty mua vähän harmittaa kun en pääse kommentoimaan postauksiasi. Tuo anonyymi voisi kyllä vähän höllätä. Ai niin ja kiva että tauko on ohi mulla on ollu suorastaan ikävä sun postaiksias

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole poistamassa anonyymikommentointia minnekään, se on aina ollut osa Sweet Erroria ja tulee aina olemaan. Ja mukava kuulla, minulla on ollut ikävä bloggaamista :)

      Poista
  17. Aw ei! Älä poista anonyymikommentoitia! Esimerkiksi monä en saa luoda google-tiliä ja haluan kommata tänne,Alien,älä poista. Niitä mukavia anonyymejaon yleensä enemmän kuin ilkeitä. Ehkä se ano oli vain kateellinen

    VastaaPoista
  18. Iiiiiii tuntuu hienolta että Alien-chan pitää mun nukesta ;3;
    Yulia ja Alien, teidät on haastettu! draculaurantakapihalla.blogspot.fi/2014/09/lahetan-nukkehaasteen.html#comment-form

    VastaaPoista
  19. Alieeeeen! ♥ Moi, ihanaa että postaat taas. :) Mitenkäs kirjoitukset sujuivat? :3
    Odotan innolla tulevia postauksiasi. On ollut näitä ikävä. ;_;
    Ps. Anteeksi mainostus täällä, mutta olisin todella kiitollinen, jos kurkkaisit blogiani: monsteripaivakirjat.blogspot.com Et ole kommentoinut aikoihin, vaikka olet lukija... Ei pahalla, minua vain hämmentää. Pullipini Eerika lähettää paljon terkkuja sinulle! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, oletko ajatellut yhä tehdä sen kustomointivideon? :3 Se olisi unelmieni täyttymys.
      Minä olenkin kustomoinut muutamaa nukkeani ohjeittesi mukaan, kiitos veilä kerran upeasta blogista! ♥

      Poista
    2. Mooi :) ! Kirjoitukset olivat jännittävät, mutteivat loppujen lopuksi niin jännittävät kuin mitä luulin niiden olevan :3 Juu, en ole kauhiasti blogeja tässä ehtinyt seurailemaan, kun olen työstänyt tulevia postauksia c: Seurailen parhaani mukaan ^__^ ! Kiitos, terkkuja sinulle ja nukeillesi myös! :D
      Ja juu kustomointivideo on suunnitelmissa edelleen c; Kiitos :D

      Poista
    3. Okei! ^^ Ymmärrän, en minäkään aina kaikkia kerkiä seuraamaan. Anteeksi, toivottavasti en ollut törkeä. -.-' Kiitän terkuista!
      Uu, ihanaa! Katson sen videon heti, kun se ilmestyy. B)

      Poista
  20. Paskalaatikko Kaapo28. syyskuuta 2014 klo 13.46

    Ja tauko jatkuu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tauko ei jatku enää, työstämme Yulian kanssa parhaillaan tulevia postauksia ;)

      Poista
    2. Isä tuumi että onpa paskasaurukselta näpyt vähentyneet2. lokakuuta 2014 klo 7.43

      Ai mä luulin

      Poista
  21. Ei tauko jatku vaan loppuu !
    C:
    Ihanaa kun lopetitte tauon ku tuli nii ikävä postauksianne ;3

    VastaaPoista
  22. Kustomointia olis kiva taas nähä :) Ja toivottavasti teette postauksia paaaaaaaljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tarkoitus olisi päästä postaamaan paaaaaaljon ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :D

Kommentit ovat tämän blogin voimavara, niillä tämä pysyy pystyssä ;) !!!

Ilmaiskaa mielipiteenne, risut ja ruusut vastaanotetaan :))

You can also comment in English